تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2105 از 3195 اولاول ... 1105160520052055209521012102210321042105210621072108210921152155220526053105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,041 به 21,050 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    منم به پوریا و همچنین دوست جدیدمون محسن تبریک میگم. پوریا جون مبارک باشه انشاا... که حالشو ببری. مطمئن باش پشیمون نمیشی. اما آقا محسن شما نگرا نباش چنان با دسته ایکس باکس عیاق میشی که اون وقت موس و کیبورد برات غریبه میشه. بعد از یکی دو تا بازی کردن با کنسول دیگه کاملا برات روون میشه و هر چی بیشتر بازی کنی راحتتر میتونی بازی کنی.

2. 6 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان راستی بازی gta iv episode .... گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه اجرا نمیشه . یعنی play dvd رو که میزنم علامت ایکس باکس میاد و دیگه هیچی . از بازی خبری نیست !!! جریان چیه؟؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان راستی بازی gta iv episode .... گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه اجرا نمیشه . یعنی play dvd رو که میزنم علامت ایکس باکس میاد و دیگه هیچی . از بازی خبری نیست !!! جریان چیه؟؟
    احتمالا بازیش خرابه بازم بپرس

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان . منم دیروز رفتم یه ایکس باکس الایت گرفتم که مال تقریبا آشنا بود حدود 1 ماه کارکرده . پیش یه دوستمم بردم خوب امتحانش کرد گفت سالمه . مادربوردش جسپره - یه دسته اضافه هم داره . گرفتم 300.000 تومن.
    حالا اگه میشه ما رو هم به جمع خودتون راه بدید.محسن هستم .
    راستی خیلی سختمه بعد از اینهمه که با موس و کیبرد بازی کردم حالا با دسته ایکس باکس بازی کنم و خیلی غریبه اس واسم .
    سلام همشهری
    خوش اومدی

7. این کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام. اخرین بار کی اپدیت فریم ویر انجام دادید؟
    سلام
    من پارسال یه جاسپر گرفتم
    دیشب اومدم یه آنلاین برای اولین بار بزنم وقتی گیمر تگ و این چیز ها رو ساختم و وصل شدم به ایکس باکس لایو دیدم نوشته اکانت FREE
    مگه نباید یه ماه Gold بهم می داد؟
    سلام
    دستگاتون ارکید بوده یا الایت؟
    Last edited by joykiller360; 25-01-2011 at 00:01.

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان.
    میخوام ببینم کدوم یک از دستگاه های زیر نسبت به قیمتش با صرفه تر و مهم تر اینکه مقاوم تر هست !!!!(آخه یه باز قبلا گرفتم که خطای E74 داد و فروختمش )
    آرکید - الایت یا اسلیم ؟؟؟(اگه ممکنه قیمت هاشون رو هم بگید)
    توی صفحات همین تاپیک قبلا خونده بودم که هنوز اسلیم درست و حسابی ه ک نشده و نمیدونم firmware +lt یا یه همچین چیزی میخواد.یعنی اسلیم حالا حالا ها دردسر داره ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    دستگاتون ارکید بوده یا الایت؟
    Arcade

مگه فرقی هم می کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اگه می خوای بری لایو بازی کنی باید هارد اصل باشه .
    فلشم میزنیش تو کنسول ، روشن میکنی بعد میری توی قسمت مموری روی فلش configure رو میزنی راه میفته .

----------
    سلام
    چندان نیازی به هارد اصل نیست. من خودم یه هارد 60 غیر اصل خریدم که غیر اصل بودنشو خوده آقا میثم تایید کردند. خلاصه کلی پر سو جو کردم تا اینکه اکثرا گفتند مشکلی پیش نمیاد اگه با هارد غیر اصل بری لایو. منم با هزار ترس و لرز رفتم لایو . حدود یه 20 روزی با هارد تو لایو بازی کردم. دیروز به سه روش مختلف ( هم خوده کنسول ، هم نرم افزار تشخیص فلگ شدن و هم خوده سایت xbox.com بخش مربوط به رجیستر کردن ) چک کردم دستکاه به هیچ عنوان فلگ نشده بود و کاملا سالم و مطمئن بود. حتی زمانی که دستگاه رو تو سایت مایکرو رجیستر کردم هنوز کلی گارانتی داشت و وقتی تو بخش ریپر رفتم صفحه ای اومد که از شما مورد مشکل دار رو می خواست و هیچ اروری نداد. خلاصه تا الان که اصلا مشکلی نداشت. ولی یهنکته هست. ما چه بخوایم چه نخوایم بالاخره فلگ و بن میشیم. این موج نه موج بعدی. پس زیاد سخت نگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[QUOTE=joykiller360;5799176]سلام. اخرین بار کی اپدیت فریم ویر انجام دادید؟

سلام . والا من که خریدم تا حالا اپدیت نکردم مگه نفر قبلی اپدیت کرده باشه . حالا از کجا باید بفهمم اپدیت شده یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام . والا من که خریدم تا حالا اپدیت نکردم مگه نفر قبلی اپدیت کرده باشه . حالا از کجا باید بفهمم اپدیت شده یا نه ؟
    سلام
    شما ورژن داشبور رو بگو تا ببینیم آپدیت شده یا نه؟ برای این کار اینطوری عمل کنید.

اول system setting بعد console setting و بعد هم برید روی بخش system info کافیه روی این گزینه برید بدون اینکه انتخابش کنید در کادر سمت راست نوشته dashboard که عدد روبروش بگید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •