تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2104 از 2199 اولاول ... 1104160420042054209421002101210221032104210521062107210821142154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,031 به 21,040 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام من چند روزیه طرح 128 یک ماهه رو فعال کردم سرعتش اصن جالب نیست حالا که می خوام تغییرش بدم طرحهای دیگه رو تو پنل نمیبینم تا قبلش طرحهای دیگه هم بود حالا که طرح ثبت کردم اینطوری شده و فقط 128هست باید چکار کنم؟ و اینکه چه فرقی بین طرحهای مبین نت مثل محدود و نامحدود هست؟ الان این طرحی که دارم ساعت رایگانش یعنی چی؟
    باتشکر کسی هست جواب مارا بدهد

چی بگم... کلا مبین نت زیاد جالب نیست. مخصوصا اگر ترافیک منطقه تون بالا باشه. پیشنهاد من اینه که اگر میخوای با مبین نت ادامه بدی و نمیخوای ازش خلاص بشی، سرویس 1 مگ حجمی بگیر. چون از همه پایدارتر و قابل قبول تره. خودم دارمش. بد نیست ولی نسبت به بقیه عالیه.
    از تفاوتای حجمی با نامحدود علاوه بر تفاوت قیمت وحشتناک، 1 به 4 بودن اشتراک حجمی (یعنی در بدترین شرایط سرعت دانلود و آپلودت یک چهارم میشه) و 1 به 10 بودن اشتراک نامحدود (یعنی در اکثر شرایط سرعت دانلود و آپلودت یک دهم سرعت واقعی هست)

دوستان این شماره هایی که برای شکایت گفتید چیا بود ؟ اگه میشه بگید چون چند تا از دوستان هم میخوام شکایت کنن نمیدونن به کجا بگن

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما اول زنگ بزن مبین نت و شکایتت رو مودبانه ولی جدی به اپراتور گزارش بده. در خود سایت مبین نت بخش صدای مشتری هم هست. سپس به سایت سازمان تنظیم مقررات برو و شکایت پر کن و منتظر باش

تلفن شکایات مبین نت: 02183869999
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان لطفاً این بحث های حاشیه ای رو ادامه ندیدن و فقط موضوعات مربوط به خدمات و مشکلات ISP رو با دیگر کاربران بررسی کنید.

میلاد جان شما که خودت شاهدی کی جنجال راه انداخته، و با جوابای بی ربط ول کن ماجرا نیست و همش کش میده!
    Last edited by DariushGreat; 29-03-2014 at 22:43.

2. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اگه بخوام فهرست گزارشات و پرداخت هام تو مودم پاک بشه چی کار باید کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون که جواب دادی آره 1مگ خوبه من یه ویژه یسالشو داشتم ولی تمام شد و حجم اضافش 8تومان بود حالا که عوضش کردم 128 یک ماهه گرفتم ولی اون طرحهای دیگه از پنلم پاک شدن فقط128مونده الان چطوری ارتقاش بدم زنگ هم زدم مبین نت همش حالت انتظار میده
    مدارک کارت دانشجویی و قبض و اینارو موقع ثبت نام به عامل فروش داده بودم

5. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه بخوام فهرست گزارشات و پرداخت هام تو مودم پاک بشه چی کار باید کنم؟
    اطلاعات که در مودم ثبت نمیشن. در حساب کاربری شما ثبت میشن و فکر نمیکنم بشه پاکشون کرد. (شاید پشتیبانی بتونه)

7. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ممنون که جواب دادی آره 1مگ خوبه من یه ویژه یسالشو داشتم ولی تمام شد و حجم اضافش 8تومان بود حالا که عوضش کردم 128 یک ماهه گرفتم ولی اون طرحهای دیگه از پنلم پاک شدن فقط128مونده الان چطوری ارتقاش بدم زنگ هم زدم مبین نت همش حالت انتظار میده

خواهش می کنم
    عجیبه
    من الان چک کردم حساب کاربریم رو همه پلن ها باز بود
    اگر اینجوری نیست تنها راه اینه که باید زنگ بزنید از پشتیبان بخواید که براتون انجامش بده

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

من الان این رو کجای دلم جا بدم؟؟؟؟

من تنظیم کردم دانلود منیجر تا ساعت 06:59 کار کنه و بعدش دانلود رو متوقف کنه و بعد حداکثر تا ساعت 07:01 سیستم خاموش می شه. قبل از شروع دانلود هم فقط فیسبوک و وبگردی هست. الان این 07:03 چی میگه که 231 مگ فقط در همین 3 دقیقه دانلود شده و بعدش هیچ؟؟؟!!!!
    حالا میگیم قبول! کامپیوتر اشتباه کرده... اصلا دانلود منیجر سوتی داده دیر قطع کرده... این 06:48 چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در همه حالات من فقط فیسبوک چک کردم! فقط یه بار چندتا کلیپ گرفتم که مجموع حجماشون به 100 مگ هم نمیرسه! یعنی فیسبوک 300 مگ حجم میگیره؟؟؟؟
    همین دو تا نیست که زیادن... الان از 2 گیگ حجم کمتر از 60 مگ مونده

Last edited by DariushGreat; 29-03-2014 at 23:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من الان این رو کجای دلم جا بدم؟؟؟؟

من تنظیم کردم دانلود منیجر تا ساعت 06:59 کار کنه و بعدش دانلود رو متوقف کنه و بعد حداکثر تا ساعت 07:01 سیستم خاموش می شه. قبل از شروع دانلود هم فقط فیسبوک و وبگردی هست. الان این 07:03 چی میگه که 231 مگ فقط در همین 3 دقیقه دانلود شده و بعدش هیچ؟؟؟!!!!
    حالا میگیم قبول! کامپیوتر اشتباه کرده... اصلا دانلود منیجر سوتی داده دیر قطع کرده... این 06:48 چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در همه حالات من فقط فیسبوک چک کردم! فقط یه بار چندتا کلیپ گرفتم که مجموع حجماشون به 100 مگ هم نمیرسه! یعنی فیسبوک 300 مگ حجم میگیره؟؟؟؟
    همین دو تا نیست که زیادن... الان از 2 گیگ حجم کمتر از 60 مگ مونده

دوست عزیز اولیش از ساعت 7 شبه تا 7 صبح دومیش هم از 11:30 صبحه تا 7 صبح روز بعد تو این مدت حتما زیاد وبگردی کردی
    در ضمن همین مورد برای من هم پیش اومده بود از ساعت 12 شب تا 7 صبح 345 مگ ازم کم کرده بود زنگ زدم گفت از ساعت 12 تا 3 شب از حجمت کم شده در حالی که من خواب بودم!!! شما اگه میخوای ببینی حجم ازت کم میکنه یا نه راس ساعت 3 یک بار مودم رو ریست کن تا 7 که کامپیوتر خاموش میشه ببین اگه چیزی ازت کم شد اون وقت بهشون بگو.
    اینجوری هر کاری کنی قبول نمیکنند.

11. 2 کاربر از LSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من چند روزیه طرح 128 یک ماهه رو فعال کردم سرعتش اصن جالب نیست حالا که می خوام تغییرش بدم طرحهای دیگه رو تو پنل نمیبینم تا قبلش طرحهای دیگه هم بود حالا که طرح ثبت کردم اینطوری شده و فقط 128هست باید چکار کنم؟ و اینکه چه فرقی بین طرحهای مبین نت مثل محدود و نامحدود هست؟ الان این طرحی که دارم ساعت رایگانش یعنی چی؟
    باتشکر کسی هست جواب مارا بدهد
    اره این باگ پنلشونه برا من هم بعد 128 اینجوری شد.128 واقعا اشغاله 512 قابل تحمل هست .
    من زنگ زدم پشتیبانیشون 096790 طرح جاگذینم رو 512 گفتم خودشون فعال کردن و اینترنتی هزینش رو پرداخت کردم . الان پنلم همه طرح ها بگشته .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

13. 2 کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوست عزیز اولیش از ساعت 7 شبه تا 7 صبح دومیش هم از 11:30 صبحه تا 7 صبح روز بعد تو این مدت حتما زیاد وبگردی کردی
    در ضمن همین مورد برای من هم پیش اومده بود از ساعت 12 شب تا 7 صبح 345 مگ ازم کم کرده بود زنگ زدم گفت از ساعت 12 تا 3 شب از حجمت کم شده در حالی که من خواب بودم!!! شما اگه میخوای ببینی حجم ازت کم میکنه یا نه راس ساعت 3 یک بار مودم رو ریست کن تا 7 که کامپیوتر خاموش میشه ببین اگه چیزی ازت کم شد اون وقت بهشون بگو.
    اینجوری هر کاری کنی قبول نمیکنند.

آخه قبلا اینجور نشده بود. یعنی من هر روز چک می کردم حداکثر حجم دانلودی در این فواصل 10 مگ میشد! ولی این چهار شب آخر رو به حساب این که دیگه خبری نمیشه چک نکردم. الان رفتم دیدم بله اتفاقا از همین چهار شب آخر شروع کرده به کم کردن از حجمم...
    البته بماند که تا به الان 29 گیگ دانلود داشتم که شامل 4 گیگ حجم اصلی و 25 گیگ حجم رایگان هست!
    فعلا قدر 1000 تومان شارژ کردم امشب هم دانلود میزنم ببینم چی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باگ سیستم نیست و باگ سیستم کلی اینترنت مملکت هست که وقتی سرعتتون کم می‌شه انگار بدون مجوز می‌شید و بدون‌مجوز هم فقط ۱۲۸ رو می‌تونه بگیره. وقتی رفتین ۵۱۲ انگار که مجدد مجوزدار شدین و می‌تونید همه سرعتها رو بگیرید. البته بگم گویا این مسخره‌بازی مبین‌نت هست چون شب عیدی که دنبال ADSL برای خودم و دوستان بودم دیدم که ۴ شرکت از جمله خود مخابرات به هیچ مدرکی برای سرعت بالا نیاز ندارن و تنها ازتون یه امضاء می‌گیرن. گویا مبین‌نت هنوز توی قوانین چند سال پیش سیر می‌کنه.

16. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •