فدات عزیز
فقط مشکلم الان هارد هست .... فقط باید هار اصل باشه ؟؟؟
بعد چه جوری از فلش استفاده کنم ؟؟؟
فدات عزیز
فقط مشکلم الان هارد هست .... فقط باید هار اصل باشه ؟؟؟
بعد چه جوری از فلش استفاده کنم ؟؟؟
اگه می خوای بری لایو بازی کنی باید هارد اصل باشه .
فلشم میزنیش تو کنسول ، روشن میکنی بعد میری توی قسمت مموری روی فلش configure رو میزنی راه میفته .
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
چه عجب ...
مبارک باشه .
ولی یادت باشه سرویسمون کردی تا اینو خریدی (شوخی)![]()
مبارک باشه داداش گلم !.نزدیک بود قبلا اشتباه بزرگی کنی ولی به خیر گذشت. حالشو ببر]اقایون من بالاخره یکی گرفتم
22 تا بازی + 2تا گیم پد خیردم 185 تومن .....
مادربورد جاسپر هم هست ....
-----------------------
مبارک باشه
کنسول رو چند خریدی ؟
ببین جدیدترین مدل xbox اسلیم هست !! و به صرفه تره اینو بخری حالا که قیمت مهم نیست . منم میخوام بخرم اگه خدا بخواد اما خب قیمتها یه کم عجیب غریب شده تو این خراب شده ( مملکت کوفتیمون ) . البته بدون شک اسلیم میگیرم و اگه بگیرم از اقا میثم گل که تو همین فروم هم هست میگیرم . اینم بگم من خیلی تحقیق کردم که PS3 یا XBOX ؟؟؟؟؟ که حتی بچه هایی که تو این فروم PS3 دارن گفتن XBOX!!
ميگم بعد از آپديت كينكت آپديت ديگه اي اومده؟؟
من دستگاهم الان كاملا ارجينال هست (دست بهش نخورده ) به نظر شما آپديت كنم؟؟
چه قابليت هايي اضافه ميشه؟
ممكنه اگه آپديت كنم بعدا كه هـــكش اومد رو اون ورژني كه من آپديت كردم كار نكنه؟؟
از تمام دوستان گلم ممنون ......خیلی دوستتون دارم ....
![]()
آپدیت که اومده ولی اگه آپدیت کنی بدبخت شدی(به دل نگیر)
بیخیالش با همین آپدیتایی که داری سیر کن
فعلا چیزیو آپدیت نکن
ما هم تورو دوست داریم
راستی :برو تو نخ کینکت که ذوق مرگ میکنه آدمو![]()
سلام
من پارسال یه جاسپر گرفتم
دیشب اومدم یه آنلاین برای اولین بار بزنم وقتی گیمر تگ و این چیز ها رو ساختم و وصل شدم به ایکس باکس لایو دیدم نوشته اکانت FREE
مگه نباید یه ماه Gold بهم می داد؟![]()
سلام خدمت همه ی دوستان . منم دیروز رفتم یه ایکس باکس الایت گرفتم که مال تقریبا آشنا بود حدود 1 ماه کارکرده . پیش یه دوستمم بردم خوب امتحانش کرد گفت سالمه . مادربوردش جسپره - یه دسته اضافه هم داره . گرفتم 300.000 تومن.
حالا اگه میشه ما رو هم به جمع خودتون راه بدید.محسن هستم .
راستی خیلی سختمه بعد از اینهمه که با موس و کیبرد بازی کردم حالا با دسته ایکس باکس بازی کنم و خیلی غریبه اس واسم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)