تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2103 از 2199 اولاول ... 1103160320032053209320992100210121022103210421052106210721132153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,021 به 21,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب دوست عزیز خودتون در توضیحات جدیدتون قبول کردین که وضعیت چه مبین‌نت و چه باقی شرکتها ثابت نیست و مشکل من هم این بود که نگیم فقط فقط فقط فقط جا و مکان توی کیفیت تاثیر داره.

بعد هم این جا بارها صحبت شده و البته ثابت شده که مبین‌نت به طرحهای ویژه بیشتر از طرحهای عادی و قدیمی اهمیت می‌ده و شاید سرعت مورد بحث شما برای همین بیشتر و بهتر بوده.

اگه توی بحثهای این یک و ماه خورده‌ای اینجا بوده باشید، دیدین که الان مشکل عمده کاربرها که بخاطرش از مبین‌نت شکایت کردن، سر سرعت و نوسانش نیست. سر کم‌فروشی و خلف وعده مبین‌نت هست. سرعتی که شما گفتین هیچ، قدیمها اینجا یه کاربری گذر می‌کرد به اسم faramobile که سرعتهایی که از مبین‌نت می‌گفت نجومی و مافوق‌تصور بود. اگه فرض کنیم حتی کاربری مثل ایشون هم باشه، باز چه فایده که مبین‌نت زمان دانلود مجانی رو دو ساعت کم کرده و تازه دانلود توی همون زمان رو هم محدود به دوبرابر حجم اولیه اکانت کرده. البته این دو برابر گویا فعلاً اجرا نشده، ولی همین که گفته می‌خواد اجرا کنه نشون می‌ده که در حال انجام مقدماتش هست.

یا بحث من توی چند پست قبل سر مشکلات پینگ و Packet Loss که واقعی و برای همه کاربرها قابل تست مجدد هست دیگه به جا و مکان مودم و دکل نزدیکش ارتباطی نداره. به ذات مبین‌نت و مشتری‌چزونی اون برمی‌گرده. این چیزی هست که الان کاربرها سرش ناراحتن. به قولی مبین‌نت به مرگ گرفته به تب راضی بشیم. یه موقع همه سر سرعت و نوسانش شکایت داشتن. حالا اون بخش فراموش شده و مشکل مهمتر رو پیگیر هستن.
    دوست عزیزم...
    من هیچ جا نگفتم که کیفیت سرویس ISP ها ثابت هست... از همون پست اول تا به الان...
    اتفاقا تمام بحث من سر متغیر بودن این شرایط هست...
    این که اینجا ایرانه و هیچ چیز حساب کتاب نداره...

یه بنده خدایی اومد گفت سرعت مبین نت چطوره؟
    یه بنده خدای دیگه ای که من باشم، گفتم: منطقه به منطقه فرق می کنه...
    اما هیچ گاه نگفتم این که منطقه به منطقه فرق می کنه، دیگه تا ابد ثابت می مونه...
    به هیچ وجه چنین منظوری نداشتم...
    اون جا بحث سر چیز دیگه ای بود که بنده این صحبت رو کردم...

من مشکل کاربرای مبین نت رو این جا خوندم...
    خداوکیلی هم حق دارن...
    من هم هیچ جا تعریف و تمجید بیهوده از شرکت مبین نت نکردم...
    فقط واقعیت رو در مورد سرویس مبین نت شهرمون گفتم...
    نه چیزی اضافه... نه چیزی کمتر...
    چون اصلاً اطلاعی ندارم که بخوام صحبت کنم...

فقط نمی دونم چرا این جا بعضی از دیگر دوستان بهشون برخورده و ناراحت شدن!
    مگه من اومدم گفتم شرکت مبین نت بهترین ISP در جهانه؟
    اصلاً مگه من گفتم شرکت مبین نت شرکت خوبیه؟

نه به خدا...
    خدا رو شکر همه ی پست های قبلی هستن...
    فقط گفتم تو منطقه ما سرعتش خوب جواب میده...
    همین و بس...

با این صحبت هایی که از دوستان این جا خوندم، واقعا نمی دونم چی باید بگم در مورد این شرکت!
    متاسفم برای این شرکت و مدیرانش..
    هر جوری که می تونه داره روز به روز شرایط رو برای کاربراش بد و بدتر می کنه...

در حالی که یه شرکتی مثل ایرانسل، اگه در مورد منافع خودش کاری بکنه، یه 2 تا کار هم می کنه که آدم دلگرم بشه و تشویق بشه بره سمتش...
    مودم نصف قیمت میده...
    سال به سال، سعی می کنه ترافیک شبانه رو بیشتر کنه...
    عیدی درست و درمون میده...
    واسه تولد، ترافیک هدیه میده (هرچند اگه ناچیز باشه...)
    موقعی که زنگ میزنی پشتیبانی، با احترام با آدم برخورد می کنن... (لااقل واسه من که این طور بوده تا حالا)

خب همه ی این ها دلگرمی برای کاربران هست...
    حتا یکی مثل من با این که کیفیت رضایت بخشی از سرویس تو منطقه شون نداره، اما باز هم حاضر هست که ادامه بده...

که البته این نارضایتی هم دلیل عمدش، همین تعداد کاربران زیادش هست...
    که باعث میشه مشترکان منطقه چندین و چند برابر ظرفیت واقعی زیرساخت هاشون باشه...
    و در نهایت یکی مثل من بعدازظهر به بعد واقعا به سختی بتونه به اینترنت وصل بشه...
    دیشب از بس بد بود که هر کاری کردم نتونستم حتا یه تست سرعت هم بگیرم...
    وسطش کلاً متوقف میشد... (اگر اشتباه نکنم به خاطر Packet Loss)
    سرعتش هم که دیگه هیچی...
    باز هم ممنونم دوست عزیز که لطف کردین و نظرتون رو در مورد صحبت من نوشتین...
    Last edited by armin100; 27-03-2014 at 22:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14

دوستان اینجا کسی هست نماینده مبین نت باشه ؟ یعنی نمایندگی شون رو داشته باشه
    چند سوال داشتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همش 3/5 مگابایت داد. یعنی 1000 برابر کمتر از اون چیزی که می‌خواستم. اینقدر زنگ زدم و ایمیل دادم و عکس از NetWorx فرستادم تا راضی بشن این مقدار اضافه کنن. 2 هفته تموم معطل بود.

من فکر کردم که گفتین ۵ گیگا و تعجب کردم. دیگه ۵ مگابایت که حتی توی دایال‌آپ هم چیزی نیست، چه برسه به وایمکس. بیشتر فکر کنم حالت تمسخر داشته تا جلب رضایت شما.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه پیغام دادم به شرکت مودبانه ( ! ) بهشون اعلام کردم که طرح های ایرانسل رو ببینن... و اما جواب رو داشته باشید!

حالا من جواب چی بنویسم؟

یعنی رسماً گفته که بازاریاب راضی، مدیر راضی .... باقیش رو خودتون تکمیل کنید.

5. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست نماینده مبین نت باشه ؟ یعنی نمایندگی شون رو داشته باشه
    چند سوال داشتم

یه بنده‌خدایی با آیدی همنام مبین‌نت می‌گفت که نمایندگی مبین‌نت هست. اما خیلی وقته ازش خبری نیست. بخصوص الان که کاربرها سایه هر کس که با مبین‌نت دستش توی یه کاسه هست یا حتی ارتباط داره رو با تیر می‌زنن، بعید می‌دونم بیاد آفتابی بشه.

7. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بعد از حدود یک ماه داشتن اشتراک جدید، امروز با بررسی بیشتر شرکتی که ازش ADSL گرفتم و البته شرکتهای مال دوستانی که توی همین یک ماه براشون جور کردم و با مال من فرق داره،‌ کم کم دارم به این نتیجه می‌رسم که توی ایران هیچ شرکت کاملاً خوبی وجود نداره و تمام شرکتهای اینترنتی کمابیش حقه‌بازی و بخصوص دروغگویی توی کارشون هست. اما دقیق که فکر می‌کنم می‌بینم که بیشتر مشکل، از نبود نظارت و بارزسی و البته مجازات متخلفها هست. به عبارت بهتر بی‌بخار بودن سازمان تنظیم مقررات و سازمانهای مشابه مرتبط کاری کرده که شرکتهای اینترنتی خیالشون راحت باشه و تنها حربه برعلیه اونها بازاریابی و تحریم و جابجایی کاربران ناراضی هست.
    برای مثال شاید دیده باشین که سازمان تنظیم مقررات می‌گفت (شاید هنوزم بگه) که مبین‌نت مجوز اینترنت پرسرعت همراه یا متحرک رو نداره. اما مبین‌نت بدون مشکل داره فروش بخش مودمهای جیبی با اینترنت متحرکش، رو بزرگتر می‌کنه و کسی هم تابحال جلوش رو نگرفته. اینجوری هم اگه روزی به مشتری بدبخت یه دروغ دیگه بگه یا حقش رو زیرپا بذاره، کسی وجود نداره که یخه‌اش رو بگیره و ازش بازخواست بخواد یا مجازاتش کنه.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوست گرامی...
    من هر چی نوشتم شما دقیقاً برعکس برداشت کردی...
    خواهش می کنم...
    خواهش می کنم...
    با دقت بخون...

من اومدم در مورد «سرعت» و «کیفیت» سرویس مبین نت در شهر کرج صحبت کردم...
    و نه در مورد هیچ چیز دیگه...
    نه در مورد کلاه برداری های مبین نت... نه در مورد درصد رضایت مشتریان... نه...
    واقعا نمی فهمم مشکل شما چیه...

من گفتم:

شما برگشتی به من میگی:

یعنی عملاً میگی منی که تو کرج سرعتم خوبه دارم دروغ میگم!
    اومدی بهم میگی تبلیغ نکن...
    در حالی که خودت هم خوب می دونی من دروغی نگفتم...
    فقط دوست داری کشش بدی...

من میگم کاربر مبین نت نیستم...
    علاقه ای هم به این شرکت ندارم...
    بازم داری ادامه میدی و جوری با من صحبت می کنی که انگار من مدیر مبین هستم و برام سودی داره...

جالب تر این که تمام حرف های منو برعکس برداشت کردی...
    و تازه قیافه ی حق به جانب هم گرفتی...

من میگم تو کرج توی منطقه ای که هستم سرعت مبین نت عالیه... از نظر قطع و وصلی عالیه...
    شما دراومدی میگی «حق الناس» چی میشه؟ اگه کسی به حرفات اعتماد کنه و مشترک ها برن بالا، چی؟
    مگه دروغ گفتم که حق الناس به گردنم بیافته؟ اگه کیفیت مبین نت خوب باشه و کاربراش زیاد بشن، من مقصرم؟
    متوجه هستی داری چی میگی؟

من میگم برای تشخیص «کاربران تبلیغاتی» میشه از دو راهکار تاریخ عضویت + آخرین پست های ارسالی استفاده کرد...
    شما دراومدی میگی: خودت بیا پروفایلم رو نگاه کنم... خودت بیا عمل کن...
    مگه من گفتم شما «تبلیغاتی» هستی؟
    به خودت شک داری؟

من میگم کسی بابت تعداد پست هاش و ستاره هاش نباید بنازه و به خودش اجازه بده با بقیه هر جور که دوست داره صحبت کنه...
    ارزش انسان ها به چیز دیگه ایه...
    اون وقت شما میگی به مقام و سابقت نناز؟ ادعا نداشته باش؟
    جالبه...

من میگم کاربر مبین نت نیستم... فقط چند روزی به صورت موقت مودم مبین نت دستمه...
    کاربر ایرانسلم...
    کوچک ترین علاقه ای هم به شرکت مبین نت ندارم...
    بعد شما میگی چند وقت دیگه مشترک ها که بالا رفت، قیافم دیدنی میشه؟ منو تهدید می کنی؟
    عجب...

من تو پست اول گفتم: سرعت مبین نت تو منطقه ی ما خوبه...
    شما گفتی: کجاش خوبه؟
    بعد من دراومدم گفتم: این که واسه شما خوب نیست، دلیل نداره در هیچ نقطه ای از ایران خوب نباشه...
    بعد شما اومدی میگی: برو لینکی بیار که من توش ابزار رضایت کرده باشم...
    من کجا گفتم شما راضی هستی؟
    شما برو برا من همچین لینکی بیار...

من میگم اگه مبین نت کلاه بردار و دزد هم باشه، دلیل نمیشه که بیایم در مورد «سرعت» مبین نت به بقیه دروغ بگیم...
    ممکنه یه بنده خدایی یه جای ایران، سرعت خوبی داشته باشه... قطعی نداشته باشه...
    نباید دروغ بگیم... نباید منکر همه چیز بشیم... و از واقعیت فاصله بگیریم...
    بعد شما اومدی میگی: کسی اینجا منکر کلاهبردار بودن مبین نته؟
    این جواب شما چه ربطی داره اصلاً؟

تمام چیزهایی که نوشتم رو شما برعکس خوندی...
    احتمالا این چیزهایی رو که الان نوشتم رو هم همه رو برعکس می خونی...
    پس ادامه ی بحث با شما کاملاً بی فایدست...
    و من هم دیگه پاسخی به شما نمیدم...
    به هیچ وجه دوست ندارم چشم بقیه ی کاربرای عزیز اینجا رو با پست های بی فایدم اذیت کنم...

دوست نداری قبول کنی که اشتباه کردی...
    به غرورت برمی خوره...
    باشه...
    منم اصراری ندارم...

اما دوست من این جملات واقعیت محضه:

می خوای قبول کن... می خوای قبول نکن...

خدا آخر و عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه...
    خوشم میاد نه کوتاه میای و نه اشتباهتو قبول می کنی و نه از رو میری! بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بابتش عذرخواهی کنم، این شما هستی که باید بابت براه انداختن این بحث بیهوده از من و بقیه عذرخواهی کنی. بابت این که الکی داری روی اعصاب بچه های این تاپیک رژه میری! خوشت میاد از کل کل؟! آره خوشت میاد که اینجور گیر هستی دیگه! بقیه رو نمی دونم ولی من اعصابشو ندارم باهات کل کل کنم و جواب پستای قر قاطی جنابعالی رو بدم! خیلی دلت کل کل میخواد برو بشین جلو آینه با خودت دعوا کن ما رو بیخیال شو! دیگه پاسخی به من نمیدی...؟! آخ چشمم!!! اصلا ناراحتم کردی با این حرفت! دیگه باهات قهلم!!! دیگه دوستت ندارم!!! دلت خوشه ها...

خیلی از مبین نت راضی هستی؟ خیلی سرعتش برات خوبه؟ پارازیت منطقه تون کمه و آنتن دهیش عالیه؟ پینگت کمه؟ خیلی هلوئه؟ شفتالوئه؟ اصلا کل سهام مبین نت مال تو. اصلا تو رئیس مبین نت! اصلا بشین صبح تا شب و شب تا صبح با مودم مبین نت عشق بازی کن! فقط بی خیال تعریف از منطقه تون شو. حداقل اگه به فکر دیگران و حق الناسی که بابت تبلیغ اشتباه غیر مستقیم و لفظی که گردنت می افته نیستی، فکر خودت باش که اگه آمار مشترکین منطقه تون بره بالا خودت بیچاره میشی و مبین نتت میشه بدتر از اون ایرانسلت!
    درضمن، همه این حرفایی که زدی درباره پینگ و پارازیتو دکل و... رو همه اینجا میدونن! از همون صفحه اولش دارن میگن تا به الان. خیلی ممنون از یادآوری دوباره. منم از میانه راه و صفحات 1000 به بعد که اومدم توی این تاپیک هم خیلی چیزا یاد گرفتم. اگر هم پست مفید نذاشتم حداقل با فرافکنی و تبلیغ الکی از روی تعصب جو ندادم و عده دیگه رو بدبخت نکردم!
    من نمی گم که جنابعالی تبلیغاتی هستی، بلکه دقیقا میگم شما تازه مودم دستت رسیده، با تکیه بر تجربه چند روزه داری از روی تعصب بی جا و به شکل لفظی و غیر مستقیم داری تبلیغ الکی - حداقل برای کرج - می کنی.
    بازم میگم اگه ضرر کردن مردم برات مهم نیست، به به و چه چه کن و بگو مبین نت عااااااااااااااااااالیه! اما حداقلش به فکر خودت باش که دو روز دیگه که ترافیک پهنای باند دکل های منطقه تون بره بالا دیگه همین سرعت و خدمات و پینگ رو نداری.
    مفهوم؟!
    حالا باز بیا کل کل کن جواب منو بده اوه! البته یادم نبود که قهر کردی با من!
    Last edited by DariushGreat; 28-03-2014 at 18:32.

11. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

سلام من چند روزیه طرح 128 یک ماهه رو فعال کردم سرعتش اصن جالب نیست حالا که می خوام تغییرش بدم طرحهای دیگه رو تو پنل نمیبینم تا قبلش طرحهای دیگه هم بود حالا که طرح ثبت کردم اینطوری شده و فقط 128هست باید چکار کنم؟ و اینکه چه فرقی بین طرحهای مبین نت مثل محدود و نامحدود هست؟ الان این طرحی که دارم ساعت رایگانش یعنی چی؟
    باتشکر کسی هست جواب مارا بدهد

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان این شماره هایی که برای شکایت گفتید چیا بود ؟ اگه میشه بگید چون چند تا از دوستان هم میخوام شکایت کنن نمیدونن به کجا بگن

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان لطفاً این بحث های حاشیه ای رو ادامه ندیدن و فقط موضوعات مربوط به خدمات و مشکلات ISP رو با دیگر کاربران بررسی کنید.

15. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •