خب من گفتم بهتون که میکشه و مشکلی نداره.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب من گفتم بهتون که میکشه و مشکلی نداره.
نه مال ما هر 60 روز یک بار میاد اینم 10 روزه زدن ماه بعد ماهیانه میزنن درسته
سلام آقای نماینده ببخشید الان سرویسم اولترا هست چطور میتونم تغییر بدم و جشنواره بگیرم تا روی 10 مگا ببندند، الان روی 8 مگا بستن باید سرعت دانلود چقدر باشد مال من از امروز بسته شده دانلودم روی 450 می باشد و قبلا یه توضیحی هم در مورد استفاده از چند لینک توضیحی داده بودید یکمی بیشتر توضیح بدید تا ما هم با حداکثر سرعت (900الی 950 )بتونیم دانلود کنیم معذرت همیشه به شما دردسر میدیم با تشکر%%%
اگه دو ماهه بیاد یعنی 15120*2 میاد رو قبضتون + شارژ حجم های اضافی
اقای نماینده مخابرات داره یواش یواش محدود میکنه قبلن میشد 8.5 گیگ رو دانلود کرد ولی لان شده 7.4 گیگ
سلام دوست عزیز. من واقعا خوشحال میشم از اینکه بتونم کمکی بهتون بکنم. اگه بخواین اکانت جشنواره بگیرین همونطور که قبلا هم گفتم باید تشریف ببرید مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) و اکانتتونو جمع آوری کنین بعد می تونین اکانت جشنواره بگیرین. اما توجه داشته باشین که اونجا ازتون می پرسن چرا می خواین جمع آوری کنین نگین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین. بگین میخواین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین وگرنه جمع آوری نمیکنن. بعد میتونیم اکانت جشنواره رو براتون بزنیم.
در مورد چند لینک همزمان باید به اطلاعتون برسونم که در دانلود رایگان شبانه سرعت دانلود یک لینک رو پایین میارن و برای اینکه تقریبا بتونین به سرعت دانلود روزانه برسین باید سعی کنین از چند دانلود به طور همزمان با نرم افزارهای دانلود که میشه گفت IDM بهتر از بقیه عمل میکنه استفاده کنین و در قسمت زمانبندی -> فایل های موجود در یک صف -> دانلود همزمان فایل ها -> تعداد اونها رو افزایش بدین تا مقداری که سرعت قابل قبول براتون بدست بیاد.
بله همینطوره الان خیلی سخته که بتونیم به همون سرعت روزانه برسیم ولی میتونیم با چند لینک همزمان خودمونو بهش نزدیکتر کنیم مخصوصا در مورد لینک های خارج کشور. ولی باور کنین بازم همین قدر هم در مقایسه با شرکت های دیگه خیلی عالیه و در هیچ شرکتی نمیتونین به این اندازه دانلود رایگان داشته باشین. یعنی تفاوت فاحشی بین مخابرات و دیگر شرکت ها وجود داره.
میدونین چرا چون هیچ شرکت قدرت اینکارو نداره
بالاخره سرعت دانلود جشنواره بیشتره یا کمتر؟؟
مال من رو فرمودین جشنواره اس ولی خوب 450 - 500 بیشتر سرعت نمیده... حالا خط چه روی 4 مگ بسته شده باشه چه روی 10 مگ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)