تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2103 از 2550 اولاول ... 11031603200320532093209921002101210221032104210521062107211321532203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,021 به 21,030 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به نظرتون با این خط مشکل قطع و وصل ندارم که نمیدونم چرا گیر میدادن که خطم نمیکشه این خط که مشکلی نداره
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    G.DMT
    Annex Mode
    :
    ANNEX_A

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    15.0 7.0 db
    Line Attenuation
    :
    50.5 25.5 db
    Data Rate
    :
    4096 960 kbps
    Max Rate
    :
    7008 1168 kbps
    POWER
    :
    19.0 12.0 dbm
    CRC
    :
    0 0
    خب من گفتم بهتون که میکشه و مشکلی نداره.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه مال ما هر 60 روز یک بار میاد اینم 10 روزه زدن ماه بعد ماهیانه میزنن درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام آقای نماینده ببخشید الان سرویسم اولترا هست چطور میتونم تغییر بدم و جشنواره بگیرم تا روی 10 مگا ببندند، الان روی 8 مگا بستن باید سرعت دانلود چقدر باشد مال من از امروز بسته شده دانلودم روی 450 می باشد و قبلا یه توضیحی هم در مورد استفاده از چند لینک توضیحی داده بودید یکمی بیشتر توضیح بدید تا ما هم با حداکثر سرعت (900الی 950 )بتونیم دانلود کنیم معذرت همیشه به شما دردسر میدیم با تشکر%%%

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه مال ما هر 60 روز یک بار میاد اینم 10 روزه زدن ماه بعد ماهیانه میزنن درسته
    اگه دو ماهه بیاد یعنی 15120*2 میاد رو قبضتون + شارژ حجم های اضافی

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده مخابرات داره یواش یواش محدود میکنه قبلن میشد 8.5 گیگ رو دانلود کرد ولی لان شده 7.4 گیگ

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام آقای نماینده ببخشید الان سرویسم اولترا هست چطور میتونم تغییر بدم و جشنواره بگیرم تا روی 10 مگا ببندند، الان روی 8 مگا بستن باید سرعت دانلود چقدر باشد مال من از امروز بسته شده دانلودم روی 450 می باشد و قبلا یه توضیحی هم در مورد استفاده از چند لینک توضیحی داده بودید یکمی بیشتر توضیح بدید تا ما هم با حداکثر سرعت (900الی 950 )بتونیم دانلود کنیم معذرت همیشه به شما دردسر میدیم با تشکر%%%
    سلام دوست عزیز. من واقعا خوشحال میشم از اینکه بتونم کمکی بهتون بکنم. اگه بخواین اکانت جشنواره بگیرین همونطور که قبلا هم گفتم باید تشریف ببرید مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) و اکانتتونو جمع آوری کنین بعد می تونین اکانت جشنواره بگیرین. اما توجه داشته باشین که اونجا ازتون می پرسن چرا می خواین جمع آوری کنین نگین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین. بگین میخواین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین وگرنه جمع آوری نمیکنن. بعد میتونیم اکانت جشنواره رو براتون بزنیم.
    در مورد چند لینک همزمان باید به اطلاعتون برسونم که در دانلود رایگان شبانه سرعت دانلود یک لینک رو پایین میارن و برای اینکه تقریبا بتونین به سرعت دانلود روزانه برسین باید سعی کنین از چند دانلود به طور همزمان با نرم افزارهای دانلود که میشه گفت IDM بهتر از بقیه عمل میکنه استفاده کنین و در قسمت زمانبندی -> فایل های موجود در یک صف -> دانلود همزمان فایل ها -> تعداد اونها رو افزایش بدین تا مقداری که سرعت قابل قبول براتون بدست بیاد.

7. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقای نماینده مخابرات داره یواش یواش محدود میکنه قبلن میشد 8.5 گیگ رو دانلود کرد ولی لان شده 7.4 گیگ
    بله همینطوره الان خیلی سخته که بتونیم به همون سرعت روزانه برسیم ولی میتونیم با چند لینک همزمان خودمونو بهش نزدیکتر کنیم مخصوصا در مورد لینک های خارج کشور. ولی باور کنین بازم همین قدر هم در مقایسه با شرکت های دیگه خیلی عالیه و در هیچ شرکتی نمیتونین به این اندازه دانلود رایگان داشته باشین. یعنی تفاوت فاحشی بین مخابرات و دیگر شرکت ها وجود داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ولی درسته 7.5 گیگ دانلود رو هیچ شرکتی نمیده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ولی درسته 7.5 گیگ دانلود رو هیچ شرکتی نمیده
    میدونین چرا چون هیچ شرکت قدرت اینکارو نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من واقعا خوشحال میشم از اینکه بتونم کمکی بهتون بکنم. اگه بخواین اکانت جشنواره بگیرین همونطور که قبلا هم گفتم باید تشریف ببرید مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) و اکانتتونو جمع آوری کنین بعد می تونین اکانت جشنواره بگیرین. اما توجه داشته باشین که اونجا ازتون می پرسن چرا می خواین جمع آوری کنین نگین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین. بگین میخواین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین وگرنه جمع آوری نمیکنن. بعد میتونیم اکانت جشنواره رو براتون بزنیم.
    در مورد چند لینک همزمان باید به اطلاعتون برسونم که در دانلود رایگان شبانه سرعت دانلود یک لینک رو پایین میارن و برای اینکه تقریبا بتونین به سرعت دانلود روزانه برسین باید سعی کنین از چند دانلود به طور همزمان با نرم افزارهای دانلود که میشه گفت IDM بهتر از بقیه عمل میکنه استفاده کنین و در قسمت زمانبندی -> فایل های موجود در یک صف -> دانلود همزمان فایل ها -> تعداد اونها رو افزایش بدین تا مقداری که سرعت قابل قبول براتون بدست بیاد.
    بالاخره سرعت دانلود جشنواره بیشتره یا کمتر؟؟
    مال من رو فرمودین جشنواره اس ولی خوب 450 - 500 بیشتر سرعت نمیده... حالا خط چه روی 4 مگ بسته شده باشه چه روی 10 مگ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •