سلام دوستان
من می خواستم 256نامحدود برنزی آسیا تک رو بگیرم سرعت اش چطوره واین حداقل تبادل یعنی چی?
مشهد هستم و مرکزم هم مطهری هست.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
من می خواستم 256نامحدود برنزی آسیا تک رو بگیرم سرعت اش چطوره واین حداقل تبادل یعنی چی?
مشهد هستم و مرکزم هم مطهری هست.
سلام دوست عزیز
منم مشهدم , کلا به توصیه ی دوستان نامحدود پیشنهاد نمیشه به غیر از اون کلا تا به امروز تو این 7 , 8 سال شرکتی و ندیدم که واقعا اینترنت نامحدود عالی ای ارائه بده همشون به یه شکلی محدودیتشونو اعمال میکنن![]()
Last edited by VahidDG2007; 27-02-2015 at 08:57.
سلام،
تو منطقه 6 مخابرات فرد اسدی کسی سرویس داره؟ کیفیت چه جوریاس؟ فقط سرعت باز کردن صفحه برام مهمه.
سرویس 1 مگ رو روی چند میبنده up و down رو؟
سلام،
تو منطقه 6 مخابرات فرد اسدی کسی سرویس داره؟ کیفیت چه جوریاس؟ فقط سرعت باز کردن صفحه برام مهمه.
سرویس 1 مگ رو روی چند میبنده up و down رو؟
سلام دوستان وقت بخیر اقا من از سرویس 10 مگابایت اسیا تک استفاده میکنم و متعصفانه با مشکلات متعدد با اسیا تک مواجه شدم اول اینکه به دوستان توصیه میکنم اگر گیم انلاین بازی میکنید به هیچ عنوان اسیا تک نیاید چون اسیا تک پینگش رو از عمد میاره رو 450 و و قتی تماس میگیرید میگن پینگ زیر 500 پینگی هست که قانونا مشکلی نداره و میگه وزارت ارتباطات هم قبول داره و ما قاعدتا اون چیزی رو که داریم ارائه میدیم درست هست به نظر شما این پر رویی نیست ؟ بهش میگم من پینگ گرفتم با گوگل و سایت های خارجی همشون 450 هستند میگه عادی هست ما سرویسی که داریم به شما ارائه میدیم رو قانونا جوری که مورد تایید نهاد ذیربط هست رو داریم به شما میدیم
بسیار عادی هست که در کل جهان خیلی چیزها حق مشتری هست و در کشور ما نباید اونطور باشه و بلکه اگرم معترض بشی قانونی هست... و این مسئله بسیار عادی هست
از ماست که بر ماست .
دوست عزیز من جوابم رو درس درمون نگرفتم؟
دوست عزیز من جوابم رو درس درمون نگرفتم؟
خلاصه ی مطلب شرکت و سرویسی بگیر که شبانه رایگان داشته باشه البته اگه بخوای شبا دان کنی اگرم 24 ساعت دان کنی که همون نامحدود در زمینه ی نامحدود بازم بیشتر تحقیق کن![]()
سلام دوستان، من یه پام آلمانه و یه پام قم. آلمان هم همین بازی ها را میکنه. شبها خط آهسته میشه، مثل اینجا مشتری شب زیاده باعث کندی سرعت میشه.
منم خواستم ماه دیگه 256نامحدود برنزی آسیاتک رو بگیرم، الان شب رایگان 1024 دارم شبی 1,5 گیگ بیشتر دانلود نمکنم.
آیا این 256نامحدود برنزی آسیاتک کفایت 1,5 گیگ دانلود در 24 ساعت میده؟
ممنونم...
الانم ساعت ۱۵ ظهر حداکثر سرعتم حدود ۵۰ kB/s ، اگر سرویسم واقعا ۱۰۲۴ بود حداقلkB/s ۱۰۰ داشتم
Last edited by dadash42; 27-02-2015 at 15:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)