تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2102 از 4428 اولاول ... 1102160220022052209220982099210021012102210321042105210621122152220226023102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,011 به 21,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

امروز اون متصدی فروش ب گوشیم زنگ زده ولی سایلنت بوده من نفهمیدم...بد که بش زنگ زدم گفت پرتا پر شد....ظهر 10تا خالی شد ...عصر 10تا پر شد ..فک کن....حسم دقیقا این شکلکا بود.....این همه منتظر مندیم از این مخابرات کوفتی خلاص شیم..نشد ..اه...گفت رفت تا دو سه هفته دیگه..من گفتم باوا من الان دورو ور 3 4 ماه تو نوبتم...یعنی چی پر شد...گفت هرکی زودتر پول بده پورت ماله اونه..اه این مخابرات هم سرعتش تو روز بالاتر از 2 نمیره...اصن یه وضعی...کاش میشد حداقل کار کرد..اینم شانس ماست دیگه

همچین آش دهن سوزی نیس البته دور از انصاف نگم ، پارس سورعتش تومنی 2 زار با مخابرت فرق میکنه اما گررفتار این بازار یابی کاذب سرویس فروش شون نشو
    اینا اینجوری داغش میکنن که تو حداقل 6 ماهه یا یه ساله سرویس بفروشنن بهت بعدم پورسانت خوبشونو بگیرن از شرکت وگرنه منتظر بمونی 3 سوت اوکی میشه و یا از isp مشابه استفاده کن ///

2. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همچین آش دهن سوزی نیس البته دور از انصاف نگم ، پارس سورعتش تومنی 2 زار با مخابرت فرق میکنه اما گررفتار این بازار یابی کاذب سرویس فروش شون نشو
    اینا اینجوری داغش میکنن که تو حداقل 6 ماهه یا یه ساله سرویس بفروشنن بهت بعدم پورسانت خوبشونو بگیرن از شرکت وگرنه منتظر بمونی 3 سوت اوکی میشه و یا از isp مشابه استفاده کن ///
    نه داش دیگه انقدرها هم عاشق نیستیم..من اگه بخوام یه سرویس جدید بگیرم تا امتحان نکنم ببینم چجوره بالای 1ماهه نمیگیرم....اینم از اونرو گفتم اخه این کافی نته عجیب سرعتش خوبه..یعنی عالیه با Idm سرعتش خیلی میره بالا ولی نمیزاره استفاده کنیم..پارس هم داره لامصب..از اینر.وگفتم...داتک سپنتا پیشگامان گرفتم همه مفت گرون بودند..سرعتا 2 تو بازه زمانی روز.

4. 2 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر ما هم از پارس رفتنی شدیم

امشب زنگ زدم به پشتیبانی میگم آقا جون من مشکل دی سی و سرعت کم تو ساعات فری دارم برگشته میگه دی سی بخاطر نویزتون هست برگشتم گفتم من نیوز ندارم برگشته میشه پس بخاطر سرعت بالای Down و UpSterem هست میگم مشکل از اینم نیست چون نزدیک به 2 ماه هست سرعتم همین هست ولی مشکل دی سی شدن چندروز هست واسم پیش اومده تو جواب برگشته میگه پس مشکل به ما مربوط نیست !!!

در مورد سرعت دانلود هم ازش سوال کردم که چطوری میشه با سرویس 256 تو ساعات رایگان با سرعت 250 تا 350 کیلوبایت دانلود کرد ولی با سرویس 128 سرعت زیر 20 و در بیشتر مواقع زیر 10 هست
    با کمال پررویی تو جواب برگشته میگه اگه تو ساعات رایگان بتونید 20% از سرعت دانلود واقعیتون را انجام بدید نباید هیچ اعتراضی انجام بدید با یه حساب سر انگشتی که خودشون انجام دادن من باید تو ساعات رایگان با سرعت 3 کیلوبایت دانلود داشته باشم

با این حساب باید بریم سراغ دیال آپ ...

پ ن : دوستان در مورد فسخ قرار داد اطلاعاتی دارن ک چجوری پول باقی مانده را حساب می کنن ؟
    Last edited by MASTER OC 7; 26-12-2012 at 04:24.

6. 2 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

من 1024 محدود مخابرات داشتم که در ساعات رایگان با 192 دانلود میکرد.حالا دادم خطم رو جمع کنن و از پارس گرفتم.سرویس 128 4 گیگ ماهیانه.خواستم بدونم سرعت این سرویس در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر ؟ واقعاً به این صورته که دوستمون در پست بالا گفت یا جاهایی هم هست که سرعت بالاتر باشه ؟ مکس سرعت چقدره شبا و روزا ؟! ممنون

نه داش دیگه انقدرها هم عاشق نیستیم..من اگه بخوام یه سرویس جدید بگیرم تا امتحان نکنم ببینم چجوره بالای 1ماهه نمیگیرم....اینم از اونرو گفتم اخه این کافی نته عجیب سرعتش خوبه..یعنی عالیه با Idm سرعتش خیلی میره بالا ولی نمیزاره استفاده کنیم..پارس هم داره لامصب..از اینر.وگفتم...داتک سپنتا پیشگامان گرفتم همه مفت گرون بودند..سرعتا 2 تو بازه زمانی روز.
    من که وقتی رفتم اونجا گفت واسه اولین بار از 3 ماه کمتر نمیدن !
    Last edited by HO3IN-Life; 26-12-2012 at 07:50.

8. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من 1024 محدود مخابرات داشتم که در ساعات رایگان با 192 دانلود میکرد.حالا دادم خطم رو جمع کنن و از پارس گرفتم.سرویس 128 4 گیگ ماهیانه.خواستم بدونم سرعت این سرویس در ساعات رایگان و غیر رایگان چقدر ؟ واقعاً به این صورته که دوستمون در پست بالا گفت یا جاهایی هم هست که سرعت بالاتر باشه ؟ مکس سرعت چقدره شبا و روزا ؟! ممنون

دوست من شما که سرعتتون عالی بوده، پس چرا جمعش کردین و پارس گرفتین؟

در آغاز فعالیت game of throne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من اشتراکم داره از نوین نت تموم میشه ،میخوام از یک جا دیگه اشتراک بگیرم!
    دوستان پارس آنلاین چطوره؟ پیشنهاد می کنید؟
    سرعت شبانش الآن خوبه یا نه؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوست من شما که سرعتتون عالی بوده، پس چرا جمعش کردین و پارس گرفتین؟
    آخه واقعا قطعیش دیوونم کرده بود.یعنی در اصل من یه نت گرفته بودم واسه ساعت 1 تا 5.همه چیز یه نت که سرعتنش نیست فقط.روزا کلا قطع شبا وصل.همین الان که دارم واستون میدم وضعیت پینگم اینه :

ی

یعنی پارس شما هم اینطوره ؟ من احتمال 99% میدم که این مشکل که چند وقتیه، زیاد دچارش شدم ماله شلوغی مخابرات باشه ... الانم من تا جمعه خط مخابرات رو دارم و جمعه میخوام بدم قطعش کنن !

12. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کلا بستگی داره..ولی خوب شاید مثلا شرایط شرکت تو اون زمان اقتضا میکرده که مثلا زیر 3ماه ندن...یا فقط پورتای 3ماهشون مونده بود...من خودم یه بار زنگ زدم گفت فقط 512 سه ماهه 60گیگ داریم 180تومن...گفتم بیخی..180تومن پول نت بدم
    باز چند ساعت بعد زنگ زدم گفت پورت داریم یه ماهه توپ عالی...حیف اون موقع نگرفتم..اخه مخابرات اونموقع خوب بود...الان یه 2 3 ماه میگذره و مخابرات هرروز افتضاحتر

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پدر من یکی که در اومده!!!می گید چطور؟این فایل رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من بدبخت که قفط پیج باز می کنم هرسه یا چهار روز دارم یک گیگ یک گیگ شارژ می کنم.اینها هم می گن حتماً از چیز بی ان یا فروکسی استفاده می کنی مصرفت دوبل میشه!!!می خورن دیگه چه میشه کرد؟
    راستی نمی تونه که مشکل از مودم باشه؟مودم روشن باشه که الکی مصرف نمیشه که؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

اي جونـــــــــــم پارس انلاين
    نت ام امروز وصل شد.
    256 شش ماه 12 گيگ گرفتم با مودم وايرلس 210 تومن
    چه سرعتي داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •