همچین آش دهن سوزی نیس البته دور از انصاف نگم ، پارس سورعتش تومنی 2 زار با مخابرت فرق میکنه اما گررفتار این بازار یابی کاذب سرویس فروش شون نشو
اینا اینجوری داغش میکنن که تو حداقل 6 ماهه یا یه ساله سرویس بفروشنن بهت بعدم پورسانت خوبشونو بگیرن از شرکت وگرنه منتظر بمونی 3 سوت اوکی میشه و یا از isp مشابه استفاده کن ///![]()

..من گفتم باوا من الان دورو ور 3 4 ماه تو نوبتم...یعنی چی پر شد...گفت هرکی زودتر پول بده پورت ماله اونه

..من اگه بخوام یه سرویس جدید بگیرم تا امتحان نکنم ببینم چجوره بالای 1ماهه نمیگیرم....اینم از اونرو گفتم اخه این کافی نته عجیب سرعتش خوبه..یعنی عالیه با Idm سرعتش خیلی میره بالا ولی نمیزاره استفاده کنیم
..پارس هم داره لامصب..از اینر.وگفتم...داتک سپنتا پیشگامان گرفتم همه مفت گرون بودند..سرعتا 2 تو بازه زمانی روز.

..من اگه بخوام یه سرویس جدید بگیرم تا امتحان نکنم ببینم چجوره بالای 1ماهه نمیگیرم....اینم از اونرو گفتم اخه این کافی نته عجیب سرعتش خوبه..یعنی عالیه با Idm سرعتش خیلی میره بالا ولی نمیزاره استفاده کنیم
..پارس هم داره لامصب..از اینر.وگفتم...داتک سپنتا پیشگامان گرفتم همه مفت گرون بودند..سرعتا 2 تو بازه زمانی روز.
ی