تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2102 از 2199 اولاول ... 1102160220022052209220982099210021012102210321042105210621122152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,011 به 21,020 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    محدودیت 2 برابر حجم در ساعت رایگان اجرا شده؟
    کسی بیشتر از 2 برابر حجم مصرف کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

قضیه واقعاً جدی هست؟ اگه جدی هست و محرمانه نیست به باقی هم بگید چطور تونستین از این خرس کچل بدترکیب این همه مو بکنید؟
    همش 3/5 مگابایت داد. یعنی 1000 برابر کمتر از اون چیزی که می‌خواستم. اینقدر زنگ زدم و ایمیل دادم و عکس از NetWorx فرستادم تا راضی بشن این مقدار اضافه کنن. 2 هفته تموم معطل بود.

3. 2 کاربر از Mr.Shakeri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

یه پیغام دادم به شرکت مودبانه ( ! ) بهشون اعلام کردم که طرح های ایرانسل رو ببینن... و اما جواب رو داشته باشید!

حالا من جواب چی بنویسم؟
    Last edited by DariushGreat; 27-03-2014 at 12:32.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه پیغام دادم به شرکت مودبانه ( ! ) بهشون اعلام کردم که طرح های ایرانسل رو ببینن... و اما جواب رو داشته باشید!

حالا من جواب چی بنویسم؟
    بنویس تو روح خودت و تیم مدیریتی و تحقیقاتی و مدیران ارشد تون ! :|

6. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    محدودیت 2 برابر حجم در ساعت رایگان اجرا شده؟
    کسی بیشتر از 2 برابر حجم مصرف کرده؟
    سلام من طرح دو ساله 12 گیگ دارم که تا دیشب 26 گیگ دانلود کردم اما ازم پولی نکرد. فعلا که واسه من عمل نکرده. اما اگه این طرح محدودیت رو نمیزاشتن بازم کم کردن ساعات رایگان منو بشدت عصبانی و دلسر کرده. به همین خاطرم به زودی به ایرانسل میپیوندم! موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حالا من جواب چی بنویسم؟
    احتمالا منظورشون این بوده که مشترکین رضایت ندارند که شرکت محترم مبین‌نت طرح نوروزی بزاره. حرفیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض !

حالا من جواب چی بنویسم؟
    داداش مطمئن باش این جواب رو واسه صدها نفر دیگه هم کپی پیست کردن!
    پیشنهاد من اینه که خودتو خسته نکن!

10. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش مطمئن باش این جواب رو واسه صدها نفر دیگه هم کپی پیست کردن!
    پیشنهاد من اینه که خودتو خسته نکن!
    این جواب رو قبلا دو بار برای من ارسال کرده بود

12. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من که طرحم تموم شد شارژ هم نکردم
    طرح یک ماه داشتم که یک ماه مبین نت 29 روز :|
    2 اسفند شارژ کردم 1 فروردین ساعت 7 شب بهم ریخت نت و بعدش گفت طرحت تموم شده

10 روز بعد از شکایت هم سرعت روزانه من 4 روزش 50-60 بود بخاطر بارون هم دو روز قطع بود ) بعد از 160 بالاتر نرفت طرح دو مگ بود اصلا صرفه نداره کجا برای یک گیگ حجم اضافه 13000 تومان باید پول داد ؟؟؟
    فعلا منتظرم نمایندگی های ایرانسل باز کنن برم از اونها بگیرم بی خیال مبین نت بی پدر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نخیر! بی احترامی نیست جنابعالی بیش از اندازه حساس هستی! پس فردا یکی بگه بالای چشت ابرو هست میخوای چه کنی؟ میخوای یقه و یقه کشی کنی که چرا به من گفتی بالای چشمت ابروئه؟؟؟؟؟ بی احترامی همین رفتار جنابعالی هست که بی دلیل دارید...!!!

اول خودت انجام بده بعد دیگران رو توصیه به انجام دادن کن! همین کار رو همین الان انجام بده! یه نگاه به پنل من و تاریخ عضویتم بنداز...

نه صرفا خواستم یادآور بشم که به مقام و سابقت الکی نناز! از من و شما قدیمی ترهایی هستن که هیچ ادعایی ندارن...

عجب...

الان دقیقا با این جوابای دندان شکنی که به من دادید کاملا مشخصه که کی دلش پره و داره سر کی خالی می کنه میندازه گردن یکی دیگه...

در البرز و کرج به تازگی پوشش مبین نت داره گسترش پیدا می کنه. مشترک خیلی کم داره. چند روز دیگه که ترافیک دکل های منطقه تون رفت بالا و سرعتت اومد پایین و پینگت رفت بالا، قیافت دیدنی میشه!
    درضمن... یه چند نفر از کرج همین پست شما رو ببینن و به حرفتون اعتماد کنن و این همه خرج کنن، بعدش که ترافیک رفت بالا و خدمات ضعیف شد ناراضی بشن... شما که حرفای قشنگ پای منبری میزنی و دم از حق الناس میزنی، این حق الناس نیست؟؟؟؟ این که به استناد حرف شما چند نفر پولشون رو دور بریزن و بخرن و ضرر ببینن؟؟؟

همه اهل فن می دونن که کیفیت و سرعت ADSL به فاصله محل از مرکز مخابراتی بستگی داره! شما اگه اینترنتت بده چون از مرکز دوری! فامیلتون خوش بحالشه چون نزدیکه.

توی این 1000 صفحه آخری بگرد ببین من توی کدوم پست ابراز رضایت کردم، لطف کن لینکشو بزار ممنون !

و رفتار شما خنده دار تر و سرگرم کننده تر

یکی منو روشن کنه!!! بچه ها کسی اینجا منکر کلاهبردار بودن مبین نته؟؟؟
    چون قافیه تنگ آید...
    دوست گرامی...
    من هر چی نوشتم شما دقیقاً برعکس برداشت کردی...
    خواهش می کنم...
    خواهش می کنم...
    با دقت بخون...

من اومدم در مورد «سرعت» و «کیفیت» سرویس مبین نت در شهر کرج صحبت کردم...
    و نه در مورد هیچ چیز دیگه...
    نه در مورد کلاه برداری های مبین نت... نه در مورد درصد رضایت مشتریان... نه...
    واقعا نمی فهمم مشکل شما چیه...

من گفتم:
    کرج که من هستم سرعت مبین نت حرف نداره...
    شما برگشتی به من میگی:
    عزیز دلم تبلیغ نکن! کجاش خوبه این مبین نت؟؟؟
    یعنی عملاً میگی منی که تو کرج سرعتم خوبه دارم دروغ میگم!
    اومدی بهم میگی تبلیغ نکن...
    در حالی که خودت هم خوب می دونی من دروغی نگفتم...
    فقط دوست داری کشش بدی...

من میگم کاربر مبین نت نیستم...
    علاقه ای هم به این شرکت ندارم...
    بازم داری ادامه میدی و جوری با من صحبت می کنی که انگار من مدیر مبین هستم و برام سودی داره...

جالب تر این که تمام حرف های منو برعکس برداشت کردی...
    و تازه قیافه ی حق به جانب هم گرفتی...

من میگم تو کرج توی منطقه ای که هستم سرعت مبین نت عالیه... از نظر قطع و وصلی عالیه...
    شما دراومدی میگی «حق الناس» چی میشه؟ اگه کسی به حرفات اعتماد کنه و مشترک ها برن بالا، چی؟
    مگه دروغ گفتم که حق الناس به گردنم بیافته؟ اگه کیفیت مبین نت خوب باشه و کاربراش زیاد بشن، من مقصرم؟
    متوجه هستی داری چی میگی؟

من میگم برای تشخیص «کاربران تبلیغاتی» میشه از دو راهکار تاریخ عضویت + آخرین پست های ارسالی استفاده کرد...
    شما دراومدی میگی: خودت بیا پروفایلم رو نگاه کنم... خودت بیا عمل کن...
    مگه من گفتم شما «تبلیغاتی» هستی؟
    به خودت شک داری؟

من میگم کسی بابت تعداد پست هاش و ستاره هاش نباید بنازه و به خودش اجازه بده با بقیه هر جور که دوست داره صحبت کنه...
    ارزش انسان ها به چیز دیگه ایه...
    اون وقت شما میگی به مقام و سابقت نناز؟ ادعا نداشته باش؟
    جالبه...

من میگم کاربر مبین نت نیستم... فقط چند روزی به صورت موقت مودم مبین نت دستمه...
    کاربر ایرانسلم...
    کوچک ترین علاقه ای هم به شرکت مبین نت ندارم...
    بعد شما میگی چند وقت دیگه مشترک ها که بالا رفت، قیافم دیدنی میشه؟ منو تهدید می کنی؟
    عجب...

من تو پست اول گفتم: سرعت مبین نت تو منطقه ی ما خوبه...
    شما گفتی: کجاش خوبه؟
    بعد من دراومدم گفتم: این که واسه شما خوب نیست، دلیل نداره در هیچ نقطه ای از ایران خوب نباشه...
    بعد شما اومدی میگی: برو لینکی بیار که من توش ابزار رضایت کرده باشم...
    من کجا گفتم شما راضی هستی؟
    شما برو برا من همچین لینکی بیار...

من میگم اگه مبین نت کلاه بردار و دزد هم باشه، دلیل نمیشه که بیایم در مورد «سرعت» مبین نت به بقیه دروغ بگیم...
    ممکنه یه بنده خدایی یه جای ایران، سرعت خوبی داشته باشه... قطعی نداشته باشه...
    نباید دروغ بگیم... نباید منکر همه چیز بشیم... و از واقعیت فاصله بگیریم...
    بعد شما اومدی میگی: کسی اینجا منکر کلاهبردار بودن مبین نته؟
    این جواب شما چه ربطی داره اصلاً؟

تمام چیزهایی که نوشتم رو شما برعکس خوندی...
    احتمالا این چیزهایی رو که الان نوشتم رو هم همه رو برعکس می خونی...
    پس ادامه ی بحث با شما کاملاً بی فایدست...
    و من هم دیگه پاسخی به شما نمیدم...
    به هیچ وجه دوست ندارم چشم بقیه ی کاربرای عزیز اینجا رو با پست های بی فایدم اذیت کنم...

دوست نداری قبول کنی که اشتباه کردی...
    به غرورت برمی خوره...
    باشه...
    منم اصراری ندارم...

اما دوست من این جملات واقعیت محضه:

منطقه به منطقه سرعت و پینگ و در نهایت کیفیت دریافتی از سرویس در شهرها و مناطق مختلف، متفاوت هست... و به هیچ وجه قابل بسط نیست...

دلیلش هم این هست:
    1- دکل هایی که مناطق رو پوشش میدن، در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً ممکنه اطراف منطقه ی ما 2 تا دکل نزدیک باشه و من بهترین ارتباط ممکن رو بتونم با دکل برقرار کنم... در حالی که واسه شما فقط یک دکل باشه و اون یک دکل هم فاصله ی بسیار زیادی از منزل شما داشته باشه و شما بدترین ارتباط ممکن رو با دکل برقرار کنید...
    2- کانال های دکل ها در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً ممکنه تو منطقه ی ما روی هر دکل، 2 کانال ارتباطی باشه و پهنای باند سرویس در منطقه ی ما دو برابر پهنای باند سرویس در منطقه ی شما باشه...
    3- تعداد کاربران در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً با شرایط زیرساخت یکسان در منطقه های ما و شما، اما کاربران وایمکس در منطقه ی شما 10 برابر منطقه ی ما باشه...
    4- پارازیت ها و اختلالات انسانی در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً تو منطقه ی ما ممکنه کمترین آثاری از هر گونه پارازیت و اختلالات انسانی باشه... در حالی که تو منطقه ی شما مملوء از این گونه موارد باشه...

این موارد جزء واضح ترین مواردی هستن که باعث میشه کیفیت سرویس وایمکس در هر منطقه ای متفاوت با منطقه ی دیگه باشه...
    هر شخصی که ادعا بکنه، کیفیت وایمکس (چه ایرانسل، چه مبین نت، چه هر شرکت دیگه ای) در تمام نقاط جغرافیایی مشابه هست، مطمئن باشید دو حالت نداره:
    1- یا اون شخص از دانش کافی و علمی برخوردار نیست... (که در این صورت نمیشه خیلی به اون شخص خرده گرفت، چون از سواد کافی برخوردار نیست...)
    2- یا اون شخص از دانش کافی برخوردار هست اما قصد فریب دیگران رو داره... (که در این صورت اون شخص کلاه برداره و در جهت منافع شخصی یا سازمانی خودش داره این صحبت ها رو می کنه...)
    می خوای قبول کن... می خوای قبول نکن...

خدا آخر و عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه...

15. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •