تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2101 از 4428 اولاول ... 1101160120012051209120972098209921002101210221032104210521112151220126013101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,001 به 21,010 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
    میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقته گزارش مصرف نگرفتم از سایت پارس انلاین حذف شده؟

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

آره انگار دیگه زیر و رو کشیدن و علـنی کردن و به کل گزارشاتم مسخره بازی شده ...

4. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

والا یکی از دوستان توی منطقه خودمون داره میگقت خوبه ... مثلا همین دیشب کلا قطع بود اما این دوستمون میگفت خوب بوده ... تازگی ها هم بهم زنگ زدن و گفتن واستون پورت خالی شده ! حالا من سرویس 128 نامحدودش رو میگیرم، مطمئناً اگه از مخابرات بهتر نباشه بدتر نیست.چون مخابرات همش قطعیه !از نظر تایم اوت و وضعیت پینگ وضعیت پارس چطوره ؟ مثلا پیتگ های 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 معمولاً روی چنده ؟ اون روشی که بشه بیشتر از 20 گیگ گرفت، یعنی دانلود بیشتر از 20 گیگ ؟ این سروی شبا رایگان میشه و از حجم 20 گیگ کم نمیکنه ؟ شرمنده سوالام یکم زیاد شد. ممنون
    از نظر تایم اوت چندان وضعیت خوبی نداره ! بیشتر مواقع بالای 160 هست ! البته 250-300 هم میشه ! الان تست کردم : 4.2.2.4 متوسط 264 -- 8.8.8.8 به طور متوسط 259 -- گوگل 195 ...
    نه سرویس نامحدود کلا چیزی به عنوان رایگان نداره ! شب هم دانلود کنید از همون 20 گیگ کم میکنه ! اطلاعات کاملش رو میتونید تو لینک زیر ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
    میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟
    tra یعنی ضریب اشتراک 1 به 10 ! به طور عمومی یعنی منفجره ! :d برای 128 سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت میشه ! چیزی کمتر از دیال آپ ! البته سرعت براساس ساعات اوج مصرف هست ! یعنی اگه هر 10 نفری که رو اون اکانت هستن انلاین باشن سرعتتون 1.6 میشه و اگه فقط شما انلاین باشید سرعتش بیشتر از 16 کیلوبایت نمیشه !!!
    u ولی قضیش فرق میکنه ! تا 20 گیگ میتونید با سرعت بالا دانلود کنید ! بعد اون سرعتتون میاد رو 16 کیلوبایت ... سرویس tra خیلی مزخرفه ! بهتره سراغش نرید !
    سلام
    من خیلی وقته گزارش مصرف نگرفتم از سایت پارس انلاین حذف شده؟
    آره انگار دیگه زیر و رو کشیدن و علـنی کردن و به کل گزارشاتم مسخره بازی شده ...
    سلام !
    نه هنوز هستش ! فقط از منوی بالایی برداشته شده و اومده کمی پایینتر ! اسمش رو مدیریت سرویس نوشته با رنگ قرمز !!

6. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز اون متصدی فروش ب گوشیم زنگ زده ولی سایلنت بوده من نفهمیدم...بد که بش زنگ زدم گفت پرتا پر شد....ظهر 10تا خالی شد ...عصر 10تا پر شد ..فک کن....حسم دقیقا این شکلکا بود.....این همه منتظر مندیم از این مخابرات کوفتی خلاص شیم..نشد ..اه...گفت رفت تا دو سه هفته دیگه..من گفتم باوا من الان دورو ور 3 4 ماه تو نوبتم...یعنی چی پر شد...گفت هرکی زودتر پول بده پورت ماله اونه..اه این مخابرات هم سرعتش تو روز بالاتر از 2 نمیره...اصن یه وضعی...کاش میشد حداقل کار کرد..اینم شانس ماست دیگه
    Last edited by Ehsan Fire; 25-12-2012 at 01:06.

8. 4 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

امروز اون متصدی فروش ب گوشیم زنگ زده ولی سایلنت بوده من نفهمیدم...بد که بش زنگ زدم گفت پرتا پر شد....ظهر 10تا خالی شد ...عصر 10تا پر شد ..فک کن....حسم دقیقا این شکلکا بود.....این همه منتظر مندیم از این مخابرات کوفتی خلاص شیم..نشد ..اه...گفت رفت تا دو سه هفته دیگه..من گفتم باوا من الان دورو ور 3 4 ماه تو نوبتم...یعنی چی پر شد...گفت هرکی زودتر پول بده پورت ماله اونه..اه این مخابرات هم سرعتش تو روز بالاتر از 2 نمیره...اصن یه وضعی...کاش میشد حداقل کار کرد..اینم شانس ماست دیگه
    شما هم از دست مخابرات اعصابت خراب شده ؟! یعنی مطمئنی که پارس بهتر از مخابراته ؟ آخه منم مخابرات دارم موندم چی کار کنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببینین وضع ب کجت رسیده مردم 4 ماه نوبت وایمیسن بیان پارس!!!!!
    وال.. اش دهن سوزی نیس این پارس ی عده راضی اند ی عده ناراضی ینی شانسیه ب نظرم هیچ فرقی نمیکنه همه ی گ**ند!

11. 3 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کامپیوتر من صفحه خریدو باز نمیکنه با فایرفاکس و ie با vpn امتحان کردم صفحه گزارش و دیدن ترافیک مشکلی نداره تا حالا با لپ تاپ گیگ اضافی میخریدم که الان در دسترس نیست

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

ببینین وضع ب کجت رسیده مردم 4 ماه نوبت وایمیسن بیان پارس!!!!!
    وال.. اش دهن سوزی نیس این پارس ی عده راضی اند ی عده ناراضی ینی شانسیه ب نظرم هیچ فرقی نمیکنه همه ی گ**ند!
    اصلا یه جوری شده که سرعت من و همسایمون کی نیست ! کاملا با اینکه شانسی هست موافقم !

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما هم از دست مخابرات اعصابت خراب شده ؟! یعنی مطمئنی که پارس بهتر از مخابراته ؟ آخه منم مخابرات دارم موندم چی کار کنم !
    اره داشی...اصن یه وضعی..مخابرات تندگویان تجهیزاتش خیلی خرابه..به علاوه این خرابی های همین دیتا...اصن یه وضعی...یه غوز بالاغوزی شده...اصن نمیشه کار کرد...ولی یه کافی نت بالاتر از خونمون پارس داره...ماه یعنی بگم ..پینگ 150 160..سرعت با یه کانکشن مثلا با بروزر راحت تا 80میرفت...خیلی خوب بود..از اونجا گفتم برم پارس بگیرم...اینطوری شد که الان 2 3 ماه است تو صفیم..لامصب منطقه مخابراتی دو که ما هم َشاملش میشیم اینقد یوزر داره...عمدتا شرکتا پرن...مخصوصا شاتل و پارس
    Last edited by Ehsan Fire; 25-12-2012 at 20:34.

15. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •