سلام
پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟
سلام
پارس آنلاین دونوع سرویس نا محدود ارائه می ده مانند TRA-128 و POL-128-U
میخواستم ببینم فرقشون چیه؟؟
سلام
من خیلی وقته گزارش مصرف نگرفتم از سایت پارس انلاین حذف شده؟![]()
آره انگار دیگه زیر و رو کشیدن و علـنی کردن و به کل گزارشاتم مسخره بازی شده ...
از نظر تایم اوت چندان وضعیت خوبی نداره ! بیشتر مواقع بالای 160 هست ! البته 250-300 هم میشه ! الان تست کردم : 4.2.2.4 متوسط 264 -- 8.8.8.8 به طور متوسط 259 -- گوگل 195 ...
نه سرویس نامحدود کلا چیزی به عنوان رایگان نداره ! شب هم دانلود کنید از همون 20 گیگ کم میکنه ! اطلاعات کاملش رو میتونید تو لینک زیر ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tra یعنی ضریب اشتراک 1 به 10 ! به طور عمومی یعنی منفجره ! :d برای 128 سرعت دانلود 1.6 کیلوبایت میشه ! چیزی کمتر از دیال آپ ! البته سرعت براساس ساعات اوج مصرف هست ! یعنی اگه هر 10 نفری که رو اون اکانت هستن انلاین باشن سرعتتون 1.6 میشه و اگه فقط شما انلاین باشید سرعتش بیشتر از 16 کیلوبایت نمیشه !!!
u ولی قضیش فرق میکنه ! تا 20 گیگ میتونید با سرعت بالا دانلود کنید ! بعد اون سرعتتون میاد رو 16 کیلوبایت ... سرویس tra خیلی مزخرفه ! بهتره سراغش نرید !
سلام !
نه هنوز هستش ! فقط از منوی بالایی برداشته شده و اومده کمی پایینتر ! اسمش رو مدیریت سرویس نوشته با رنگ قرمز !!
امروز اون متصدی فروش ب گوشیم زنگ زده ولی سایلنت بوده من نفهمیدم...بد که بش زنگ زدم گفت پرتا پر شد....ظهر 10تا خالی شد ...عصر 10تا پر شد..فک کن..
..حسم دقیقا این شکلکا بود..
...این همه منتظر مندیم از این مخابرات کوفتی خلاص شیم..نشد ..اه...گفت رفت تا دو سه هفته دیگه
..من گفتم باوا من الان دورو ور 3 4 ماه تو نوبتم...یعنی چی پر شد...گفت هرکی زودتر پول بده پورت ماله اونه
..اه این مخابرات هم سرعتش تو روز بالاتر از 2 نمیره...اصن یه وضعی...کاش میشد حداقل کار کرد
..اینم شانس ماست دیگه
![]()
Last edited by Ehsan Fire; 25-12-2012 at 01:06.
شما هم از دست مخابرات اعصابت خراب شده ؟! یعنی مطمئنی که پارس بهتر از مخابراته ؟ آخه منم مخابرات دارم موندم چی کار کنم !
ببینین وضع ب کجت رسیده مردم 4 ماه نوبت وایمیسن بیان پارس!!!!!
وال.. اش دهن سوزی نیس این پارس ی عده راضی اند ی عده ناراضی ینی شانسیه ب نظرم هیچ فرقی نمیکنه همه ی گ**ند!
کامپیوتر من صفحه خریدو باز نمیکنه با فایرفاکس و ie با vpn امتحان کردم صفحه گزارش و دیدن ترافیک مشکلی نداره تا حالا با لپ تاپ گیگ اضافی میخریدم که الان در دسترس نیست
اصلا یه جوری شده که سرعت من و همسایمون کی نیست ! کاملا با اینکه شانسی هست موافقم !
اره داشی...اصن یه وضعی..مخابرات تندگویان تجهیزاتش خیلی خرابه..به علاوه این خرابی های همین دیتا...اصن یه وضعی...یه غوز بالاغوزی شده...اصن نمیشه کار کرد...ولی یه کافی نت بالاتر از خونمون پارس داره...ماه یعنی بگم ..پینگ 150 160..سرعت با یه کانکشن مثلا با بروزر راحت تا 80میرفت...خیلی خوب بود..از اونجا گفتم برم پارس بگیرم...اینطوری شد که الان 2 3 ماه است تو صفیم..لامصب منطقه مخابراتی دو که ما هم َشاملش میشیم اینقد یوزر داره...عمدتا شرکتا پرن...مخصوصا شاتل و پارس
Last edited by Ehsan Fire; 25-12-2012 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)