تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2100 از 3347 اولاول ... 1100160020002050209020962097209820992100210121022103210421102150220026003100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,991 به 21,000 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه project_igi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا من نمی دونم چرا مردم ما دچار قحطی دانلود هستند. همچین رگباری می بندن به دانلود که هرکی ندونه فکر می کنه دارن از کل فضای وب بک آپ میگرن. الحمدالله که تو دنیای مجازی هم دچار قحطی هستیم.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

2. 3 کاربر از project_igi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا من نمی دونم چرا مردم ما دچار قحطی دانلود هستند. همچین رگباری می بندن به دانلود که هرکی ندونه فکر می کنه دارن از کل فضای وب بک آپ میگرن. الحمدالله که تو دنیای مجازی هم دچار قحطی هستیم.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    بعضی ها که دانلود میکنن فقط برای فروش حالا یا مغازه محصولات فرهنکی دارن یا ... ولی از طرفی وضعیت نت طوریه که بعضی ها ندید پدید بازی در میارن هر جای دنیا بری نت یه طوریه که اگه سرعت 100 مگابیت هم باشه با حجم نامحدود طرف ذوق زده نمیشه لااقل ...

4. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    داداش مطمعن هستی 3G هست ؟؟؟؟
    من هرجا تست گرفتم تریجی بیشتر از 8 مگ نبود!!!
    شما سبزواری ؟ من منطقه دانشگاه هستم این منطقه سرعتش خیلی بالا جاهای دیگه ندیدم به این سرعت برسه جا داره اطلاع رسانی کنم :
    لینک فیبر نوری جایگزین ماکریو شد. و تست سبزوار وارد فاز نهایی شد. افزایش سرعت را مشاهده خواهید کرد.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    با این روند دانلودی بی رویه که چه در انجمن دارم میبینم برخی انجام میدند ظاهرا فقط عشق دانلود دارن
    و حتی در بین برخی کسانی که از نزدیک مشاهده میکنم
    شک نکنید مجبور خواهند بود جهت حفظ کیفیت و پایداری SLA شبکه محدودیت های بیشتری یا افزایش قیمت های بیشتری در نظر بگیرن.

به امید روزی که همه ی عزیزان از اینترنت بی نهایت ارزان بهره ببرند و به قول معروف اینقدر که سیر سیر دانلود شوند.
    روند نامحدود دانلود اینترنت بی رویه برخی ؟!

حرف تاریخی بود زدی !

شما الان به نظرت چند درصد کاربران ایرانسل از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود میکنن ؟!

7. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

3G Irancell
    ســــــــبزوار ( خراسان رضوی )

9. این کاربر از sadegh1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

11. این کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خداکنه شبانه رو ورندارن اون وقت شما و تمام افرادی که سیم کارت رو با دانلود اشتباه گرفتن برن به دانلود با ADSL برسن شاید هم کیفیت شبکه اینترنت سیم کارت بهتر بشه من و امثال من که نمیتونیم ADSL بگیریم بتونیم درست و حسابی بازی آنلاین کنیم بدون فشار به شبکه اینترنت ما از طرف شما!!!!

اولا به خاط این توهین که شما به من کردی اون دنیا باهات حساب می کنم.
    دوماوقتی درباره میزان دانلود من چیزی نمی دونی چرا چرت میگی؟
    مگه میدونی من چقدر دانلود میکنم؟
    1شبانه زمانی هست که شما تو خواب نازی و بازی نمی کنی.
    2.من مثل بعضی ها بیمار نیستم 24 دانلود کنم.
    3من یه گیمرم هزینه های خرید بازی زیاد شده اومدم سمت ایرانسل(40تومن کجا4تومن کجا)
    4.حد اکثر در ماه شاید 4 بار طرح شبانرو فعال کنم چرا چون انقدری بازی مهم نمیاد که 24 دانلود کنم.
    5سیمکارت برای بازی انلاین نیست .
    Last edited by ea.ali; 11-05-2016 at 15:20.

13. این کاربر از ea.ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پینگ شما معمولا در چه محدوده ای هستش ؟!

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خداکنه شبانه رو ورندارن اون وقت شما و تمام افرادی که سیم کارت رو با دانلود اشتباه گرفتن برن به دانلود با ADSL برسن شاید هم کیفیت شبکه اینترنت سیم کارت بهتر بشه من و امثال من که نمیتونیم ADSL بگیریم بتونیم درست و حسابی بازی آنلاین کنیم بدون فشار به شبکه اینترنت ما از طرف شما!!!!
    سلام و خسته نباشید
    با این روند دانلودی بی رویه که چه در انجمن دارم میبینم برخی انجام میدند ظاهرا فقط عشق دانلود دارن
    و حتی در بین برخی کسانی که از نزدیک مشاهده میکنم
    شک نکنید مجبور خواهند بود جهت حفظ کیفیت و پایداری SLA شبکه محدودیت های بیشتری یا افزایش قیمت های بیشتری در نظر بگیرن.

به امید روزی که همه ی عزیزان از اینترنت بی نهایت ارزان بهره ببرند و به قول معروف اینقدر که سیر سیر دانلود شوند.

صحبت های برخی دوستان بسیار جالب و قابل تامل هستش !.

اینکه کسی بخواد دانلود کنه یا نکنه مساله کاملا شخصی هستش و به کسی ربطی نداره ! یکی دانلود میکنه یکی بازی آنلاین یکی هم وب گردی میکنه .

به نظر من تعداد مشترکین ایرانسل که نیم شب (2 -8 صبح) دانلود میکنن حتی یک درصد کل مشترکین هم نیست پس اینکه بگیم ای نمیدونم ملت ریختن و دانلود می کنن و بیمار دانلود هستن و....هیچ منطقی نداره ! .

جالب اینجاست الان به جای اینکه یه عده بیان و این وسط به بی منطق بودن صحبتهای معاون وزیر و وزیر ارتباطات خرده بگیرن به اونایی خرده گرفتن که دانلود میکنن ! یعنی یه جورایی ضورت مساله رو عوض کردن!

مساله ساده هستش . شرکت های همراه اول (دزد اول) و رایتل چون دیدن توان رقابت با ایرانسل رو ندارن فشار آوردن به آقای وزیر و معاونش اقای عمیدیان (عضو هییت مدیره شرکت مخابرات ایران - عضو سابق هییت مدیره شرکت رایتل - ) که شروع این اخبار با ایشون بودکه ایرانسل رو بکشن پایین.(شرکت رایتل و مخابرات از دوستان قدیمی آقای معاون وزیر هستن . )

کیفیت اینترنت اپراتورها در ایران در حد افغانستان هم نیست ! الان بیشتر مشترکین از کیفیت نت ایرانسل راضی نیستن اما خب در کل باز هم خیلی بهتره از اون دو تا دیگه هستش .

به جای اینکه برین اعتراض کنین اومدین اینجا از هم بد میگین انتقاد می کنین ؟!؟!؟!؟!؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ارتباط مستقیم از سایت معاون وزیر و رییس تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (همون که این بحث از اون شروع شد ) هستش برین اونجا و براش بنویسین .لینک رو هم برای اعتراض در شبکه های اجتماعی به اشتراک بذارین .

16. 14 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=53

18. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •