بله
شما در طول خدمت مدت مرخصی استعلاجی شما که یک ماهه و مرخصی استحقاقی و مرخصی تشویقی که دست فرماندته و به مدت 1 ماه میتونه بهت مرخصی بده بازهم جز خدمتت حساب میشه
من خودم مرخصی نرفتم تا الآن و حدود 1 ماه و خورده ای آخر خدمتم میخوام برم مرخصی
بله
شما در طول خدمت مدت مرخصی استعلاجی شما که یک ماهه و مرخصی استحقاقی و مرخصی تشویقی که دست فرماندته و به مدت 1 ماه میتونه بهت مرخصی بده بازهم جز خدمتت حساب میشه
من خودم مرخصی نرفتم تا الآن و حدود 1 ماه و خورده ای آخر خدمتم میخوام برم مرخصی
من دفترچمو اول هفته پست کردم.
به نظرتون تا بعد عید میاد که بتونم اردیبهشت برم؟
هماهنگ کردم که پایگاه پدافند نیرو هوایی تو سمنان برم،کسی تجربه داشته اونجا؟
سلام به همه دوستانه سرباز و غیر...عیده همگی مبارک..بچه های،02 اصلا غصه نخورن منم چهارشنبه ای که گذشت یه روز پستمو به جرمه تهرانی بودن دادم..خیلییی خوش گذشت با بچه ها اونجا.هیچکسم باهاتون کار نداره فقط شانستون اگه بارون نیاد باید درختارم اب بدید همین اضافه کارتونه...
وای نگو تو رو خدا
الان به خاطر این همه سختی که شماها می کشید اشک تو چشمام جم شد!!!
خدا صبرتون بده
بله دوست عزیز
به احتمال خیلی زیاد شما اول اردیبهشت اعزام میشید
تا چند وقت بعد از تموم شدن تحصیل مهلت داری اقدام کنی؟
خخیر دوست عزیز من 4 ماه سازمان وظیبفه خدمت کردم و اشنای کادری زیاد دارم شما احتمالا 1/4 اعزامید.
4/1 یا 1/4 ؟؟
منم آخه میخوام تو فروردین پست کنم..به نظرتون الان از زمان پست کردن دفترچه تا اعزام شدن چقدر طول میکشه ؟
منظورم همون اول تیره. اگر الان دفترچه رو بفرستید احتمال 10% اردیبهشت 70% تیر 20% شهریور اعزامید. پیشنهاد من اینه که تا اتفاق خاصی نیفتاده زودتر دفترچه رو بفرستید.
آقا سال نو مبارک.مرصی از راهنماییت.البته بهتره بارون نیاد جون نگهبانی دادن خیلی سخت میشه!
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)