تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2100 از 4428 اولاول ... 1100160020002050209020962097209820992100210121022103210421102150220026003100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,991 به 21,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

به به اینترنت ملی ایول
    میشه بگید چه ربطی به اینترنت ملی داره ؟!

چهارشنبه تنظیم کردم که شبانه دانلود کنه.خودم رفتم شهرستان.وقتی جمعه برگشتم دوتا فیلم و چند پارت متفرقه رو دانلود کرده بود که رویهمرفته اگر هفت گیگ هم نشه قطعا 5.5 یا شش گیگ میشد!!!الان شبها حداقل 1.5 گیگ میگیرم و گاهی 2.2 گیگ میگیرم.ولی اخر هفته ها تو این ماه تا 3 گیگ هم داده.البته کلا دو بار این اتفاق افتاده.ولی به قول شما ممکنه گاهی سرعتم بالاتر هم بوده.البته سروری هم که دانلود میکنم قدرت خوبی داره.الله اعلم!!!!
    منم دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم ! امروز هم حدودا 3.3 گیگ گرفته !
    جالبه هر نیم ساعت هم نت قطع شده ! تو هر بازه نیم ساعتی هم حدودا 400 مگابایت گرفته !

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

میشه بگید چه ربطی به اینترنت ملی داره ؟!

جالبه هر نیم ساعت هم نت قطع شده ! تو هر بازه نیم ساعتی هم حدودا 400 مگابایت گرفته !
    داشتم کم کمک فکر میکردم نکنه توهم زده بودم.

3. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها من 1 سال پارس داشتم 20 رو پیش رفتم اسیاتک افتضاحه سرویسهاشون میخوام برگردم همینجا دوباره . میخوام بدونم این مشکل افت سرعت دانلود (از 7 تا 12 شب ) رو هم پارس انلاین بهش دچار شده یا نه ؟ قبلا که پارس بودم نداشتم همچین مشکلی ثابت بود سرعتم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    HONOLULU

پيش فرض

کساییکه میگن شب 3-4 گیگ دانلود دارن مودمشون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

بچه ها من 1 سال پارس داشتم 20 رو پیش رفتم اسیاتک افتضاحه سرویسهاشون میخوام برگردم همینجا دوباره . میخوام بدونم این مشکل افت سرعت دانلود (از 7 تا 12 شب ) رو هم پارس انلاین بهش دچار شده یا نه ؟ قبلا که پارس بودم نداشتم همچین مشکلی ثابت بود سرعتم .
    من که مشکلی ندارم !
    به مودم ربطی نداره ! چند ماه پیش که edimax داشتم تو بازه یه هفته هر شب 4.5 تا 5 گیگ میگرفتم !! ( فقط یه هفته اینجوری بود ! بعدش عادی شد ! )
    الان لینکسیس n120 دارم .
    به امکان زیاد بعد چند روز دوباره به حالت اولش یعنی شبی حداقل 1.5 گیگ برمیگرده !

7. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    HONOLULU

پيش فرض

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

دوستمون جوابتون رو مگه ندادن ؟!

شما چه سرویسی دارید ؟ به نظرتون با سرویس 128 نامحدود ماهی 27 تومان شبا چقدر میشه رایگان دانلود کرد ؟ من الان از مخابرات کرمانشاه دارم، خیلی افتضاحه از 7 روزه هفته 5 روز رو مشکل داره، به نظرتون پارس آنلاین خوبه بیام ؟ چون اگه بد باشه دیگه مخابرات پورت نداره که برگردم ...

10. 2 کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

شما چه سرویسی دارید ؟ به نظرتون با سرویس 128 نامحدود ماهی 27 تومان شبا چقدر میشه رایگان دانلود کرد ؟ من الان از مخابرات کرمانشاه دارم، خیلی افتضاحه از 7 روزه هفته 5 روز رو مشکل داره، به نظرتون پارس آنلاین خوبه بیام ؟ چون اگه بد باشه دیگه مخابرات پورت نداره که برگردم ...
    من 512 محدود دارم ... اگه بخواید نامحدود بگیرید که دانلود روزانه و شبانتون فرقی نخواهد کرد ! طبق گفته ی دوستان برای سرویس 128 نامحدود تا 20 گیگ دانلود متوالی سرعتتون عالی ( بیشتر از 150 تا 350 بسته به منطقه مخابراتی ) ولی بعد از اون سرعت روی مقدار واقعی خودش برمیگرده ! یعنی 16 کیلوبایت !! البته مثل اینکه دوستان به روش هایی رسیدن برای دانلود حجم بیشتر ! مثلا دانلودتون همیشگی نباشه ! جزئیاتش رو دقیق نمیدونم ! باید چند صفحه قبلی رو مرور کنید تا نتایج دوستان رو ببینید !
    کیفیت پارس انلاین بستگی به این داره که وضعیت کلی پارس تو شهرتون چطور باشه ! و اینکه وضعیت تو منطقه مخابراتی شما چطوره ! من که تو این یک سال و اندی قطعی خیلی کم داشتم ! سرعت هم بد نبوده ! حداقل شبی 1.5 گیگ با نت محدود گرفتم ! حالا بیشتر مواقع حجم بیشتر و یه مدت محدودی هم حجم کمتر از 1 گیگ !
    به طور کلی هر نتی که بگیرید باید بسوزید و بسازید ! تو این مملکت فقط باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !

12. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من 512 محدود دارم ... اگه بخواید نامحدود بگیرید که دانلود روزانه و شبانتون فرقی نخواهد کرد ! طبق گفته ی دوستان برای سرویس 128 نامحدود تا 20 گیگ دانلود متوالی سرعتتون عالی ( بیشتر از 150 تا 350 بسته به منطقه مخابراتی ) ولی بعد از اون سرعت روی مقدار واقعی خودش برمیگرده ! یعنی 16 کیلوبایت !! البته مثل اینکه دوستان به روش هایی رسیدن برای دانلود حجم بیشتر ! مثلا دانلودتون همیشگی نباشه ! جزئیاتش رو دقیق نمیدونم ! باید چند صفحه قبلی رو مرور کنید تا نتایج دوستان رو ببینید !
    کیفیت پارس انلاین بستگی به این داره که وضعیت کلی پارس تو شهرتون چطور باشه ! و اینکه وضعیت تو منطقه مخابراتی شما چطوره ! من که تو این یک سال و اندی قطعی خیلی کم داشتم ! سرعت هم بد نبوده ! حداقل شبی 1.5 گیگ با نت محدود گرفتم ! حالا بیشتر مواقع حجم بیشتر و یه مدت محدودی هم حجم کمتر از 1 گیگ !
    به طور کلی هر نتی که بگیرید باید بسوزید و بسازید ! تو این مملکت فقط باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !

14. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

والا یکی از دوستان توی منطقه خودمون داره میگقت خوبه ... مثلا همین دیشب کلا قطع بود اما این دوستمون میگفت خوب بوده ... تازگی ها هم بهم زنگ زدن و گفتن واستون پورت خالی شده ! حالا من سرویس 128 نامحدودش رو میگیرم، مطمئناً اگه از مخابرات بهتر نباشه بدتر نیست.چون مخابرات همش قطعیه !از نظر تایم اوت و وضعیت پینگ وضعیت پارس چطوره ؟ مثلا پیتگ های 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 معمولاً روی چنده ؟ اون روشی که بشه بیشتر از 20 گیگ گرفت، یعنی دانلود بیشتر از 20 گیگ ؟ این سروی شبا رایگان میشه و از حجم 20 گیگ کم نمیکنه ؟ شرمنده سوالام یکم زیاد شد. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •