میشه بگید چه ربطی به اینترنت ملی داره ؟!
منم دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم ! امروز هم حدودا 3.3 گیگ گرفته !
جالبه هر نیم ساعت هم نت قطع شده ! تو هر بازه نیم ساعتی هم حدودا 400 مگابایت گرفته !
میشه بگید چه ربطی به اینترنت ملی داره ؟!
جالبه هر نیم ساعت هم نت قطع شده ! تو هر بازه نیم ساعتی هم حدودا 400 مگابایت گرفته !
داشتم کم کمک فکر میکردم نکنه توهم زده بودم.![]()
بچه ها من 1 سال پارس داشتم 20 رو پیش رفتم اسیاتک افتضاحه سرویسهاشون میخوام برگردم همینجا دوباره . میخوام بدونم این مشکل افت سرعت دانلود (از 7 تا 12 شب ) رو هم پارس انلاین بهش دچار شده یا نه ؟ قبلا که پارس بودم نداشتم همچین مشکلی ثابت بود سرعتم .
کساییکه میگن شب 3-4 گیگ دانلود دارن مودمشون چیه؟
من که مشکلی ندارم !
به مودم ربطی نداره ! چند ماه پیش که edimax داشتم تو بازه یه هفته هر شب 4.5 تا 5 گیگ میگرفتم !! ( فقط یه هفته اینجوری بود ! بعدش عادی شد ! )
الان لینکسیس n120 دارم .
به امکان زیاد بعد چند روز دوباره به حالت اولش یعنی شبی حداقل 1.5 گیگ برمیگرده !
کساییکه میگن شب 3-4 گیگ دانلود دارن مودمشون چیه؟
دوستمون جوابتون رو مگه ندادن ؟!شما چه سرویسی دارید ؟ به نظرتون با سرویس 128 نامحدود ماهی 27 تومان شبا چقدر میشه رایگان دانلود کرد ؟ من الان از مخابرات کرمانشاه دارم، خیلی افتضاحه از 7 روزه هفته 5 روز رو مشکل داره، به نظرتون پارس آنلاین خوبه بیام ؟ چون اگه بد باشه دیگه مخابرات پورت نداره که برگردم ...
من 512 محدود دارم ... اگه بخواید نامحدود بگیرید که دانلود روزانه و شبانتون فرقی نخواهد کرد ! طبق گفته ی دوستان برای سرویس 128 نامحدود تا 20 گیگ دانلود متوالی سرعتتون عالی ( بیشتر از 150 تا 350 بسته به منطقه مخابراتی ) ولی بعد از اون سرعت روی مقدار واقعی خودش برمیگرده ! یعنی 16 کیلوبایت !! البته مثل اینکه دوستان به روش هایی رسیدن برای دانلود حجم بیشتر ! مثلا دانلودتون همیشگی نباشه ! جزئیاتش رو دقیق نمیدونم ! باید چند صفحه قبلی رو مرور کنید تا نتایج دوستان رو ببینید !
کیفیت پارس انلاین بستگی به این داره که وضعیت کلی پارس تو شهرتون چطور باشه ! و اینکه وضعیت تو منطقه مخابراتی شما چطوره ! من که تو این یک سال و اندی قطعی خیلی کم داشتم ! سرعت هم بد نبوده ! حداقل شبی 1.5 گیگ با نت محدود گرفتم ! حالا بیشتر مواقع حجم بیشتر و یه مدت محدودی هم حجم کمتر از 1 گیگ !
به طور کلی هر نتی که بگیرید باید بسوزید و بسازید ! تو این مملکت فقط باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !
من 512 محدود دارم ... اگه بخواید نامحدود بگیرید که دانلود روزانه و شبانتون فرقی نخواهد کرد ! طبق گفته ی دوستان برای سرویس 128 نامحدود تا 20 گیگ دانلود متوالی سرعتتون عالی ( بیشتر از 150 تا 350 بسته به منطقه مخابراتی ) ولی بعد از اون سرعت روی مقدار واقعی خودش برمیگرده ! یعنی 16 کیلوبایت !! البته مثل اینکه دوستان به روش هایی رسیدن برای دانلود حجم بیشتر ! مثلا دانلودتون همیشگی نباشه ! جزئیاتش رو دقیق نمیدونم ! باید چند صفحه قبلی رو مرور کنید تا نتایج دوستان رو ببینید !
کیفیت پارس انلاین بستگی به این داره که وضعیت کلی پارس تو شهرتون چطور باشه ! و اینکه وضعیت تو منطقه مخابراتی شما چطوره ! من که تو این یک سال و اندی قطعی خیلی کم داشتم ! سرعت هم بد نبوده ! حداقل شبی 1.5 گیگ با نت محدود گرفتم ! حالا بیشتر مواقع حجم بیشتر و یه مدت محدودی هم حجم کمتر از 1 گیگ !
به طور کلی هر نتی که بگیرید باید بسوزید و بسازید ! تو این مملکت فقط باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !
والا یکی از دوستان توی منطقه خودمون داره میگقت خوبه ... مثلا همین دیشب کلا قطع بود اما این دوستمون میگفت خوب بوده ... تازگی ها هم بهم زنگ زدن و گفتن واستون پورت خالی شده ! حالا من سرویس 128 نامحدودش رو میگیرم، مطمئناً اگه از مخابرات بهتر نباشه بدتر نیست.چون مخابرات همش قطعیه !از نظر تایم اوت و وضعیت پینگ وضعیت پارس چطوره ؟ مثلا پیتگ های 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 معمولاً روی چنده ؟ اون روشی که بشه بیشتر از 20 گیگ گرفت، یعنی دانلود بیشتر از 20 گیگ ؟ این سروی شبا رایگان میشه و از حجم 20 گیگ کم نمیکنه ؟ شرمنده سوالام یکم زیاد شد. ممنون![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)