تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2100 از 2199 اولاول ... 1100160020002050209020962097209820992100210121022103210421102150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,991 به 21,000 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    • مشترکان می‌توانند با توجه به طرح انتخابی و فعلی خود و در طول فعال‌ بودن طرح‌شان تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده، از حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند

در آغاز فعالیت Paymax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها چرا خودزنی میکنید؟ اگه تا این حد که شما میگید افتضاحه پس چرا انقدر کاربر داره؟!
    لطفاً یکی از دوستان کاربر مبین نت که مشکل آنتن دهی نداره بگه سرعتش نسبت به سرویسی که گرفته چقدره و چند بار در روز قطعی داره.؟
    پیر کردین منو انقدر اسپم ندین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

d e l e t e d
    Last edited by nice 2000; 27-03-2014 at 05:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها چرا خودزنی میکنید؟ اگه تا این حد که شما میگید افتضاحه پس چرا انقدر کاربر داره؟!
    لطفاً یکی از دوستان کاربر مبین نت که مشکل آنتن دهی نداره بگه سرعتش نسبت به سرویسی که گرفته چقدره و چند بار در روز قطعی داره.؟
    من سرویس 2 مگ 12 گیگ 6 ماهه دارم. سرعتم واقعی واقعیه یعنی موقع دانلود 256 تا 260 کیلو بایت بر ثانیه هستش. در روز واسه من قطعیش خیلی کمه یعنی میتونم بگم صفره. البته این رو هم اضافه کنم که منطقه به منطقه و استامن به استان وضعیت متفاوته . ولی از لحاظ هزینه نسبت به ADSL خیلی گرونتره. الانم که ساعات رایگان رو 2 ساعت کاهش داده و هر کاربر فقط میتونه 2 برابر طرحی رو که داره توی ساعات رایگان دانلود کنه. من قبلا توی ساعات ترافیک رایگان 5500 مگ میگرفتم. الانم شبی 3700 مگ میگیرم. تنها مزیتی که باعث میشد اینقدر هزینه کنم همین دانلود شبانه بود. طرحم که تموم بشه دیگه شارژ نمیکنم.

5. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سرعت شبا به شدت اومده پایین دیشب با سرعت 1 مگ 800 مگ بیشتر دانلود نکردم
    طبیعیه

برای من فقط شبا آیپی عوض می کنه البته بعضی شبا نه همیشه
    درضمن انقدری هم کاربر نداره! اکثرا کسایی هستن که یا مدام در سفر هستن (مثل دانشجوهای شهرستان) یا این که منطقه شون ADSL درست و درمون نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مگه کسی دقیق تعداد کاربرهای مبین‌نت یا هر شرکت دیگه‌ای رو می‌دونه که بشه دقیق نظر داد؟ حتی اگه بر فرض هم تعداد مشخص باشه صبر کنید و آینده رو ببینید. توی همین مدت یک ماه و خورده‌ای خودم و دو تا از دوستام رفتیم سراغ ADSL. الان هم می‌خوام تا اکانتم تاریخ داره حداکثر استفاده رو ببرم که مبین‌نت خوشبحالش نشه. خیلی‌های دیگه رو هم اینجا دیدم که گفتن از مبین‌نت مهاجرت کردن و رفتن به جای دیگه.
    بعد هم رو کردن دست مبین‌نت شد اسپم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بُلبُلم شما یه بار دیگه برو پست منو با چشمان کاملا باز و دقیق بخون، بعدش بیا اینجا بگو کدوم کلمه یا کلماتش توهین به حضرت والا بوده. بعدشم آقای کاربر تک ستاره با سابقه، دلت از جای دیگه پره چرا سر بقیه خالی می کنی؟!
    دوست گرامی...
    وقتی کسی میاد اطلاعاتی در اختیارم میذاره...
    بعد در حالی که من کوچکترین شناختی ازش ندارم برگردم در اولین برخوردم بهش بگم:
    بدون این که حتا کوچک ترین زحمتی به خودم بدم تا نگاه کنم این شخصی که دارم باهاش صحبت می کنم کی هست...
    به نظر شما بی احترامی نیست؟

جهت اطلاع شما برای دفعات بعد میگم...
    برای این که هویت کاربران رو شناسایی کنید، دو راه دارید:
    1- تاریخ عضویت... (سمت راست هر پست نوشته شده)
    2- آخرین پست های ارسالی... (روی نام کاربری هر فرد که کلیک کنید، گزینه ی «آخرین ارسالی ها» ظاهر میشه)
    به راحتی از این دو طریق میشه هویت کاربران رو تا حد زیادی تشخیص داد که آیا «تبلیغاتی» هستند یا خیر...کار خیلی سختی هم نیست... فقط کافیه که دوست داشته باشیم بفهمیم!

اما به هر دلیلی اگه کسی دوست نداره این تشخیص هویتی رو انجام بده، اجازه هم نداره هر چی دلش می خواست بگه...
    چون «حق الناس» به گردنش میمونه...
    می تونه مظنون بمونه... و به مدیریت ظن و گمان خودش رو انتقال بده... تا برخورد درست با کاربر خاطی از سمت مدیریت صورت بگیره...

در ضمن، شما که ادعا می کنید قصد بی احترامی ندارید، اما همین حالا هم با عباراتی مثل:
    دارید خلاف ادعای خودتون رو ثابت می کنید...
    نمی دونم... شاید قصد شما این هست که مثلاً افتخار کنید به 5 ستاره بودنتون...و من رو به خاطر یک ستاره بودنم تحقیر کنید...

اما دوست عزیزم، «ارزش و منزلت» انسان ها به «تعداد ستاره هاشون» نیست...
    همون طور که به مدرک دکترا و سیکل نیست...
    یکی که اون بالا نشسته، خیلی بهتر از من و شما قاضی هست...

به علاوه... اونی که دلش ظاهراً از جای دیگه پره و داره سر یکی دیگه خالی می کنه، شما هستید نه من...
    که احتمالاً دلتون از «مبین نت» پره...
    و متاسفانه من نمی تونم کاری براتون انجام بدم تا دلتون خالی شه...

تو پست قبلی گفتم لطف کنید پست قبلی من رو یک بار دیگه بخونید...
    اما ظاهرا شما کوچکترین توجهی نکردید...و بحث رو به حاشیه بردید...

من تو پست اول گفتم که:
    کرج که من هستم سرعت مبین نت حرف نداره...دیشب دانلود شبانه باهاش 1.5 گیگ دانلود کردم... اونم تو 4 ساعت...
    بعد شما برگشتید به من میگید:
    کجاش خوبه این مبین نت؟؟؟ اگر خوب بود 2099 صفحه تاپیک که توش همه دارن از شرکت و خدماتش می نالن و شکایت می کنن و فحش میدن، درست نمیشد!!!!
    آخه دوست گرامی بنده...
    مگه من در مورد مبین نت شهر شما صحبت کردم؟
    من در مورد شهر کرج صحبت کردم... اون هم فقط تو منطقه ای که ساکن هستیم، نه هر جای دیگه ای...
    به خاطر همین، جمله ی پایین رو گفتم:
    در خصوص «سرعت و پینگ» فقط و فقط به منطقه ی شما بستگی داره و لاغیر...
    منطقه ای که در اون ساکن هستیم، حرف اول رو در مورد سرعت و پینگ می زنه...

چرا راه دور بریم...
    من اینترنت مخابرات داشتم... پینگم همیشه بالای 300 بود...
    به فامیلمون که تو یه منطقه دیگه بود، می گفتم نگیر...
    آخرش رفت گرفت...اما در کمال تعجب پینگش «یک رقمی» (سرورهای داخلی) و «دو رقمی» (سرورهای خارجی) بود..
    چشمام از حدقه داشت درمیومد...
    حتا باهاش شب تست گرفتم، اینترنت 1 مگی که دریافت کرده بود، 1.2 مگ سرعت داشت...این قدر سوختم که حد نداره...

آدم ماهی 40 تومن پول بده... اینترنت نامحدود بگیره... با سرعتی بیش از 1 مگ... همراه با پینگ عالی...
    اون وقت منی که فقط چند کیلومتر با خونه فامیلمون فاصله دارم، اینترنت مخابراتمون ساعت به ساعت قطع بشه... اونم با سرعتی فاجعه آمیز... و پینگی فاجعه آمیزتر!

اینترنت مخابرات که تازه بستر ارتباطیش «سیمی» هست، توی یک «شهر» ، منطقه به منطقه این قدر فرق می کنه...
    اون وقت شما ادعا می کنید اینترنت بی سیم مبین نت توی تمام شهرها و تمام مناطق جغرافیایی سرعت یکسانی داره؟
    و از قضا، اون سرعت یکسان، قاجعه آمیز هست... و همونی هست که شما درب منزلتون تحویل می گیرید؟
    و هر کس دیگه ای بیاد ادعا بکنه که یه نقطه ای تو ایران، از سرعت مبین نت راضیه، در نقش «تبلیغات چی» ظاهر شده؟
    و خیلی راحت هر نسبتی دوست داشتیم بهش نسبت بدیم و آخرش هم بگیم: کدوم بی احترامی؟ من لطف کردم بهت گفتم «تبلیغات چی»... نکنه یه وقت ناراحت شدی... چشماتو باز کن...
    این نوع برخورد شما واقعاً خنده داره...

باز هم جهت اطلاع شما میگم...
    خواهش می کنم با دقت بخونید:
    منطقه به منطقه سرعت و پینگ و در نهایت کیفیت دریافتی از سرویس در شهرها و مناطق مختلف، متفاوت هست... و به هیچ وجه قابل بسط نیست...

دلیلش هم این هست:
    1- دکل هایی که مناطق رو پوشش میدن، در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً ممکنه اطراف منطقه ی ما 2 تا دکل نزدیک باشه و من بهترین ارتباط ممکن رو بتونم با دکل برقرار کنم... در حالی که واسه شما فقط یک دکل باشه و اون یک دکل هم فاصله ی بسیار زیادی از منزل شما داشته باشه و شما بدترین ارتباط ممکن رو با دکل برقرار کنید...
    2- کانال های دکل ها در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً ممکنه تو منطقه ی ما روی هر دکل، 2 کانال ارتباطی باشه و پهنای باند سرویس در منطقه ی ما دو برابر پهنای باند سرویس در منطقه ی شما باشه...
    3- تعداد کاربران در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً با شرایط زیرساخت یکسان در منطقه های ما و شما، اما کاربران وایمکس در منطقه ی شما 10 برابر منطقه ی ما باشه...
    4- پارازیت ها و اختلالات انسانی در هر منطقه ای متفاوت هست... مثلاً تو منطقه ی ما ممکنه کمترین آثاری از هر گونه پارازیت و اختلالات انسانی باشه... در حالی که تو منطقه ی شما مملوء از این گونه موارد باشه...

این موارد جزء واضح ترین مواردی هستن که باعث میشه کیفیت سرویس وایمکس در هر منطقه ای متفاوت با منطقه ی دیگه باشه...
    هر شخصی که ادعا بکنه، کیفیت وایمکس (چه ایرانسل، چه مبین نت، چه هر شرکت دیگه ای) در تمام نقاط جغرافیایی مشابه هست، مطمئن باشید دو حالت نداره:
    1- یا اون شخص از دانش کافی و علمی برخوردار نیست... (که در این صورت نمیشه خیلی به اون شخص خرده گرفت، چون از سواد کافی برخوردار نیست...)
    2- یا اون شخص از دانش کافی برخوردار هست اما قصد فریب دیگران رو داره... (که در این صورت اون شخص کلاه برداره و در جهت منافع شخصی یا سازمانی خودش داره این صحبت ها رو می کنه...)

من تو پست اول هم خیلی صادقانه گفتم که کاربر مبین نت نیستم:
    به صورت موقت چند روزیه یه اینترنت نیم مگ مبین نت دستم رسیده...
    .
    .
    .
    در صورتی که با وایمکس ایرانسل که خودم دارم...
    .
    .
    .
    من چند ساله که کاربر وایمکس ایرانسل هستم...فقط چند روزیه که به صورت موقت یه مودم مبین نت دستم رسیده...
    خبری از کلاه برداری های مبین نت هم ندارم...
    و در مورد چیزهایی جز کیفیت سرویس مبین نت تو شهر و منطقه ی خودمون، نه اطلاعی ندارم و نه تا حالا صحبتی کردم...
    کوچک ترین علاقه ای هم به شرکت مبین نت ندارم...

اما تجربه ای که صرفاً از جهت کیفیت سرویس مبین نت تو این یک هفته داشتم، واقعاً بی نظیره...
    این تست روز هست:
    و این هم تست پیک ترافیک در شب هست:

سرویس 512 هست...
    1- همون طور میبینید به جای نیم مگ، سرعتش 0.8 مگ هست... شب و روز کوچکترین تفاوتی نداره... (در هر ساعتی از روز که دوست داشتید، می تونم براتون تست سرعت انجام بدم)
    2- سرویسی که دارم پایدار پایدار هست... تو این یک هفته، لحظه ای قطع نشده...
    3- شبانه هم سرعت فوق العاده ای داره... 1.5 گیگ میشه هر شب دانلود کرد...

بازم میگم:
    تو منطقه ی ما مبین نت حرف نداره...

همین وایمکس ایرانسلی که خودم دارم...
    تا چند وقت پیش که خونمون رو عوض نکرده بودیم، تو منطقه ی قبلی فوق العاده عالی جواب میداد...
    اما این جایی که جدیداً اومدیم، داغون داغونه...
    کیفیت سرویس کوچکترین شباهتی به کیفیت سرویس خونه قبلیمون نداره...

و جالبه بهتون بگم همش یکی دو کیلومتر فاصله بین خونه قبلی و جدیدمون هست...
    این جایی که الان هستم، مدام قطع و وصلی داره... (همین امروز صبح چندین بار کلاً قطع شد...)
    سرعتش قابل قیاس با خونه قبلیمون نیست...
    و از همه فاجعه آمیزتر اینه که از ساعت 6 بعدازظهر به بعد کلاً هیچ صفحه ای رو نمیشه باز کرد... و اگر هم بشه، خیلی به سختی میشه باز کرد...

همین مبین نتی که الان دستمه، واسه داداشمه که تو شهر «قم» ازش استفاده می کنه...
    بهم گفت دانلود شبانش مزخرفه و شاید 500 مگ هم نتونی دانلود کنی...
    اصلاً به دانلود شبانه فکر هم نکن!
    اما عملاً چیزی که من دارم تجربه می کنم، شبی 1.5 گیگ دانلود اونم تو 4 ساعت هست...

این که کیفیت سرویس وایمکس تو مناطق مختلف با هم متفاوت هست، چیز کاملاً واضحیه...
    اما واقعا متوجه نمیشم چرا بعضی دوستان نمی خوان این موضوع رو قبول کنن...
    و دوست دارن صرفاً تجربه ی شخصی خودشون رو به بقیه بسط بدن؟

هر شرکت خوبی ها و بدی هایی داره...
    رفتار پسندیده ای نیست که به خاطر تجربه ی بد شخصیمون یا کلاه برداری های شرکت، دیگه بیایم و منکر همه چیز بشیم...
    و در نهایت از واقعیت فاصله بگیریم...

هر کسی از دوستان کرجی که شک و شبهه ای در خصوص مطالبی که گفتم داره، بهش آدرس میدم تا تشریف بیاره خودش از نزدیک شاهد ماجرا باشه...
    خونمون هم تقریباً وسط شهر هست، کسی نمی تونه ادعا بکنه خونشون بدجا بود... یا هر بهونه ی دیگه ای...
    عید هم هست... پذیرایی ویژه صورت می گیره...

هر کس دوست داشت تشریف بیاره، قدمش روی چشمم...
    این جا هستیم که به همدیگه کمک کنیم دیگه...
    غیر از این چیز دیگه ای که نیست...
    خوشحال میشم حتا اگه اطلاعاتم به درد یک نفر بخوره و بتونم فقط به یک نفر کمک کنم...

9. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در خصوص «سرعت و پینگ» فقط و فقط به منطقه ی شما بستگی داره و لاغیر...
    نمی‌گم حرفتون تبلیغ بود، اما اینجور با قطعیت و اطمینان صحبت کردن در مورد پینگ مبین‌نت یا هر شرکت دیگه‌ای، حرف درستی نیست. البته کلاً پینگ وایمکس نسبت به ADSL بیشتر هست اما توی مبین‌نت این مورد حساب و کتاب نداره. بعد هم مشکلات فنی سر راه سرور تا مودم کاربر مسبب هستن که این قضیه همیشه ثابت نیست. یعنی یه منطقه برای همیشه پینگش خوب نخواهد موند و برعکس. مواردی مثل تغییرات آنتن‌ها یا ایجاد نویز و پارازیت جدید می‌تونه از این موارد باشه. بماند یه مقدار هم مزاحمت‌‌های انسانی که شاید از نظر عده‌ای تقصیر شرکت فروشنده اینترنت نیست (ولی هست) هم مسبب هستن.
    خیلی ممنون دوست عزیزم که لطف کردی و نظرت رو در مورد صحبت من گفتی...
    باید بگم که نظر من و شما کاملاً برهم منطق هست...
    تو پست قبل توضیح دادم که منظورم از «منطقه» چیه...

صحبت من کاملاً کلی هست... و اصلاً ربطی به شرکت مبین نت نداره...
    کیفیت سروییس هر شرکتی منطقه به منطقه متفاوت هست...

همون طور که شما هم اشاره کردی، این فاکتور منطقه که داریم ازش صحبت می کنیم اصلاً «ثابت» نیست... و به هزار و یک علت ممکنه تغییر کنه...
    مثلاً من الان کیفیت خوبی از سرویس وایمکس ایرانسل تو منطقه ای که هستم نمی گیرم...
    1- اگه ایرانسل یه دکل دیگه بیاد اضافه بکنه...
    2- یا اگه کانال جدید به دکل هاش اضافه بکنه...
    3- اگه تعداد کاربراش ریزش پیدا بکنه...
    4- اگه پارازیت ها و اختلالات کاهش پیدا کنه...
    و ...

همه و همه باعث میشه کیفیت سرویس من تو منطقه ای که هستم بهتر و بهتر بشه...
    من هم هیچ جایی نگفتم که این فاکتور «منطقه» همیشه ثابت و دست نخورده میمونه...
    اما چیزی که هست، ما آینده رو نمی تونیم پیش بینی کنیم... که مثلاً یک سال دیگه ایرانسل چه وضعیتی داره یا مبین نت چه وضعیتی داره...
    بهترین کار این هست که بر اساس وضعیت حال و فعلی تصمیم گیری کنیم...

در آغاز فعالیت ss504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام یک سوال این مبین نت چرا ساعت رایگان از من حجم کم میکنه ای خدا....چرا اخه؟ من طرحم یک ساله هست

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

بدون این که حتا کوچک ترین زحمتی به خودم بدم تا نگاه کنم این شخصی که دارم باهاش صحبت می کنم کی هست...
    به نظر شما بی احترامی نیست؟
    نخیر! بی احترامی نیست جنابعالی بیش از اندازه حساس هستی! پس فردا یکی بگه بالای چشت ابرو هست میخوای چه کنی؟ میخوای یقه و یقه کشی کنی که چرا به من گفتی بالای چشمت ابروئه؟؟؟؟؟ بی احترامی همین رفتار جنابعالی هست که بی دلیل دارید...!!!

1- تاریخ عضویت... (سمت راست هر پست نوشته شده)
    2- آخرین پست های ارسالی... (روی نام کاربری هر فرد که کلیک کنید، گزینه ی «آخرین ارسالی ها» ظاهر میشه)
    اول خودت انجام بده بعد دیگران رو توصیه به انجام دادن کن! همین کار رو همین الان انجام بده! یه نگاه به پنل من و تاریخ عضویتم بنداز...
    در ضمن، شما که ادعا می کنید قصد بی احترامی ندارید، اما همین حالا هم با عباراتی مثل:

دارید خلاف ادعای خودتون رو ثابت می کنید...
    نمی دونم... شاید قصد شما این هست که مثلاً افتخار کنید به 5 ستاره بودنتون...و من رو به خاطر یک ستاره بودنم تحقیر کنید...
    نه صرفا خواستم یادآور بشم که به مقام و سابقت الکی نناز! از من و شما قدیمی ترهایی هستن که هیچ ادعایی ندارن...

اما دوست عزیزم، «ارزش و منزلت» انسان ها به «تعداد ستاره هاشون» نیست...

همون طور که به مدرک دکترا و سیکل نیست...
    یکی که اون بالا نشسته، خیلی بهتر از من و شما قاضی هست...
    عجب...

به علاوه... اونی که دلش ظاهراً از جای دیگه پره و داره سر یکی دیگه خالی می کنه، شما هستید نه من...
    که احتمالاً دلتون از «مبین نت» پره...
    و متاسفانه من نمی تونم کاری براتون انجام بدم تا دلتون خالی شه...
    الان دقیقا با این جوابای دندان شکنی که به من دادید کاملا مشخصه که کی دلش پره و داره سر کی خالی می کنه میندازه گردن یکی دیگه...

من در مورد شهر کرج صحبت کردم... اون هم فقط تو منطقه ای که ساکن هستیم، نه هر جای دیگه ای...
    به خاطر همین، جمله ی پایین رو گفتم:

منطقه ای که در اون ساکن هستیم، حرف اول رو در مورد سرعت و پینگ می زنه...
    در البرز و کرج به تازگی پوشش مبین نت داره گسترش پیدا می کنه. مشترک خیلی کم داره. چند روز دیگه که ترافیک دکل های منطقه تون رفت بالا و سرعتت اومد پایین و پینگت رفت بالا، قیافت دیدنی میشه!
    درضمن... یه چند نفر از کرج همین پست شما رو ببینن و به حرفتون اعتماد کنن و این همه خرج کنن، بعدش که ترافیک رفت بالا و خدمات ضعیف شد ناراضی بشن... شما که حرفای قشنگ پای منبری میزنی و دم از حق الناس میزنی، این حق الناس نیست؟؟؟؟ این که به استناد حرف شما چند نفر پولشون رو دور بریزن و بخرن و ضرر ببینن؟؟؟

چرا راه دور بریم...
    من اینترنت مخابرات داشتم... پینگم همیشه بالای 300 بود...
    به فامیلمون که تو یه منطقه دیگه بود، می گفتم نگیر...
    آخرش رفت گرفت...اما در کمال تعجب پینگش «یک رقمی» (سرورهای داخلی) و «دو رقمی» (سرورهای خارجی) بود..
    چشمام از حدقه داشت درمیومد...
    حتا باهاش شب تست گرفتم، اینترنت 1 مگی که دریافت کرده بود، 1.2 مگ سرعت داشت...این قدر سوختم که حد نداره...

آدم ماهی 40 تومن پول بده... اینترنت نامحدود بگیره... با سرعتی بیش از 1 مگ... همراه با پینگ عالی...
    اون وقت منی که فقط چند کیلومتر با خونه فامیلمون فاصله دارم، اینترنت مخابراتمون ساعت به ساعت قطع بشه... اونم با سرعتی فاجعه آمیز... و پینگی فاجعه آمیزتر!
    همه اهل فن می دونن که کیفیت و سرعت ADSL به فاصله محل از مرکز مخابراتی بستگی داره! شما اگه اینترنتت بده چون از مرکز دوری! فامیلتون خوش بحالشه چون نزدیکه.

اینترنت مخابرات که تازه بستر ارتباطیش «سیمی» هست، توی یک «شهر» ، منطقه به منطقه این قدر فرق می کنه...
    اون وقت شما ادعا می کنید اینترنت بی سیم مبین نت توی تمام شهرها و تمام مناطق جغرافیایی سرعت یکسانی داره؟
    توی این 1000 صفحه آخری بگرد ببین من توی کدوم پست ابراز رضایت کردم، لطف کن لینکشو بزار ممنون !

این نوع برخورد شما واقعاً خنده داره...
    و رفتار شما خنده دار تر و سرگرم کننده تر

هر شرکت خوبی ها و بدی هایی داره...
    رفتار پسندیده ای نیست که به خاطر تجربه ی بد شخصیمون یا کلاه برداری های شرکت، دیگه بیایم و منکر همه چیز بشیم...
    و در نهایت از واقعیت فاصله بگیریم...
    یکی منو روشن کنه!!! بچه ها کسی اینجا منکر کلاهبردار بودن مبین نته؟؟؟
    چون قافیه تنگ آید...
    Last edited by DariushGreat; 26-03-2014 at 19:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •