اقای نماینده اگه یک خط جدید ثبت نام کنم قیکتش چقدر میشه و اگه میشه پیام هاتون رو بررسی کنید چند دقیقه پیش تماس گرفتم باهاتون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقای نماینده اگه یک خط جدید ثبت نام کنم قیکتش چقدر میشه و اگه میشه پیام هاتون رو بررسی کنید چند دقیقه پیش تماس گرفتم باهاتون
قیمت هر خط تلفن الان 55 تومنه
بله حتما می ارزه چرا که نه. من الان اینجا تو کافی نت 2 تا اینترنت دارم یکی 2 مگ نامحدود و یکی 10 مگ جشنواره واقعا وقتی با 2 مگ محدود کار میکنم اصلا فکر نمیکنم که adsl هستش به یاد روزهای dial-up می افتم . حیف نیست آدم از اینترنت سرعت بالا استفاده نکنه . من که واقعا کلافه میشم
امروز ساعت 11 نت من وصل شد از مخابرات ولی یه مشکلی جدی برام پیش اومد اون بعده چند ساعت کار کردن اینا از ساعت 5 به بعد نت شروع کرد به قطع شدن و....رسما انگار یه نقر هی کابل از پشت در میاره باز میزاره جاش!!!!مونده بودم از چی باشه رغتم همه سیم های تلفن رو تو حونه قطع کردم سیم تلفن رو عوض کردم رفتم از یه پریز دیگه امتحان کردم 2 3 بار مودم رو ریست و از اول کانقیگ کردم ولی نشد که نشد هر بار که وصل می شد بعد 5یا10 قطع میشد بعد سریع وصل!!اخرش رفتم اون مودم قدیمی TD-8811 رو اوردم که در عین ناباوری الا داره بدونه هچی گونه قطع وصلی کار می کنه!!موندم از چیه بازم مودم رو عوض کردم ولی بعد 20 min شروع شد!!!!مودمم مدلش اینه TD-W8951ND!!!
ممکنه از مودمتون باشه و ولی چون اکانت شما امروز وصل شده ممکنه هنوز درست رانژه نشده باشه
سلام دوستاناگه کسی اطلاع داره ممنون میشم قیمت و سرعت ۱مگ نامحدود و ۲مگ نامحدود مخابرات رو بهم بگه...
سلام دوستان بالاخره بعد از یک هفته پهنای باندم را بالا بردن و سرویسم اولترا می باشد ولی مشکلی که دارم سرعت دانلودم در حدود 450 می باشد ولی دوستان قبلا می گفتن باید 900 الی 950 باشد این وضعیت خطم است ببینید مشکل از کجاست پهنای باند را خوب بالا نبردن یا باید با تکنیک خاص با 900 دانلود کنم (تک لینک دو لینک و...)با تشکر دوستار شما%%%%
Downstream Upstream SNR Margin :24.5 32.8 db Line Attenuation :27.0 17.7 db Data Rate :7999 504 kbps Max Rate :16812 2227 kbps CRC :0 0
امروز سرويس 250 نامحدود برنزي مخابرات خريدم يک ماهه، وضعيّعتش افتضاح به معني واقعي کلمه!128 نامحدود از اين خيلي بهتر بود،
البته طبيعي هم هست چون اين اشتراکش 1 به هشته. ولي اونم گرونه، سه ماهش 52 تومن امّا به نظرم ارزشش رو داره.
دوستان مخابراتي يه سؤال: اگه بخوام از مخابرات اشتراک بگيرم آيا بايد حضوري بروم يا آنلاين هم ميشه خريد؟ اگه بله لطفا آدرس اينترنتيش رو محبّت کنيد. خيلي ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)