512 هم حدود 55 کیلوبایت
256 حدود 10 15 کیلوبایت
نمیدونم بعضی ها با خودشون چی فکر کردن که می گن عالیه !! حرف نداره !! ... سرعت دانلود 8 مگ !
بله سرعت روزانه یا نیم بها بالاست ولی شبانه داغونه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
512 هم حدود 55 کیلوبایت
256 حدود 10 15 کیلوبایت
نمیدونم بعضی ها با خودشون چی فکر کردن که می گن عالیه !! حرف نداره !! ... سرعت دانلود 8 مگ !
بله سرعت روزانه یا نیم بها بالاست ولی شبانه داغونه
وقتی تموم شرکتا اینقدر ح ر و م زاده شدن که یا ترافیک شبانه رو برداشتن یا محدودیت گذاشتن آدم مجبوره به این بگه خوبه !
خوب اینم داه از وضعیت به وجود اوده استفاده می کنه و هر روز قیمت هارو گرون می کنه
فکر کنم اینم یه نقشه ای هست برای گرون کردن اینترنت ...... بقیه شرکت ها اینترنت شبانه رو برداشتن . یکی دو تا از شرکت ها شبانه رو برنداشتن ولی گرون کردن .... چند وقت دیگه هم بقیه شرکت ها دوباره شبانه رو میزارن ولی به قیمت همین آسیاتک . شاید هم گرونتر
کسی نیست ؟
میخوام ببینم مشکل از طرف من هست یا مرکز مخابراتی ؟ تماس میگیری یعنی پیگیریشون 0ـه :|
تجربه به من میگه در 99.999 درصد موارد مشکل از خودشونه .اگر میگن از شما مشکل هست به خاطر اینه که چیزی بلد نیستند .
قراردادم امروز تموم شدم رزرو کرده بودم - خودکار با خاموش روشن مودم وصل نشد ! باید بروزرسانی رو میزدم تا اوکی بشه ! برا همه این جوریه ؟
دوستان میگم اگه ترافیک اضافه بمونه با تمدید به ماه بعد منتقل میشه یا کلن باطل میشه؟!
کلن باطل میشه میتونی فقط 1 روز شارژ رایگان بگیری استفادش کنی
جدیدا دزدی می کنن
من 10 گیگ شارژ کردم 10 روزه تموم شد ، همیشه بیشتر از 20 روز طول می کشید، قبول نکردند ، شارژش کردم یک گیگ ، یک روزه تموم شد ، می گفتند 4.2 گیگ دانلود کردی ، 3.2 شبانه ، ولی من کلا 2 گیگ یا کمی بیشتر دانلود کردم شبانه .
امروز هم ظهر شارژ کردم ، الآن حدود 12 ساعت می گذره 850 مگ برام دانلود رد کرده.
زنگ زدم گفت دزد دارین،برید who is using my wifi نصب کن ، نصب کردم ، فقط سیستم PC و لپ تاپ و خود مودم بودند توی آی پی ها
با سلام
من خودم مشترک آسیاتک بودم که درخواست جمع آوری دادم. در تایم رایگان بین 25 درصد تا 30 بیشتر می اندازه و کاملا مشخصه. من مودمم (در ساعات رایگان) نه وای فای داره نه چیز دیگه , کانکشن هم از داخل ویندوز وصل میشم. با 2-3 تا نرم افزار هم چک کردم. متاسفانه نشد در تایم اصلی رو هم دقیق چک کنم ( در ساعات غیر رایگان یک مودم وای فای روی خطه) اینقدر قطع و وصل شد که درخواست قطعش رو دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)