ایسا اصلا بر اساس بهترین و خوبترین نیس .ایسا فقط و فقط براساس نوآوری توی اون محصول انتخاب میشه دلیلی بر بهترین و خوبترین نیس.
اصلا میل با سری کامپتیشن قابل مقایسه نیس .کامپتیشن راحت یه پله بالاتره .
ایسا اصلا بر اساس بهترین و خوبترین نیس .ایسا فقط و فقط براساس نوآوری توی اون محصول انتخاب میشه دلیلی بر بهترین و خوبترین نیس.
اصلا میل با سری کامپتیشن قابل مقایسه نیس .کامپتیشن راحت یه پله بالاتره .
گفتم که اسمش رو مطمئن نیستم حالا شما به روم نیارید
من متاسفانه نشنیدم صداش رو
حالا یه چیزی بگم سوژه فک کنم هیچ کدوم از اونایی که صدا گرفتم لجند نبوده.
الآن داشتم عکس ها رو میدیدم که فرق داشت حداقل توییترش که زمین تا آسمون متفاوت بود حالا من گاگول چیزی تشخیص نمیدم اونی که اونجا وایستاده بود چیکار میکرد من موندم. فک کنم باید دوباره با موزیکهای خودم یه سر برم.
من توی موزیک وکال از همه بیشتر برام مهمه فرض کن التون جون گوش میدم یا مثلا ادل یا مایکل بوبله و لارا فابین
جاز، بلوز، راک سبک با موزیک های ایرانی خودمون
کاملا با این نظرتون موافقم.
کلا همه جایزه ها بر همین اساس داده میشه
اما در مورد این هرتز ظاهرا بحث فرق داره الآن چند جای دیگه رو هم چک میکردم امتیاز بسیار بالایی داره مثلا توی سایت hifitest
واقعا واجب شد دوباره برم صدا بگیرم شاید فردا رفتم اینبار با دقت بیشتر. کسی پایه بود بیاد با هم بریم.
پس در کل شما هم تا زیر دو میلیون زیرو پرو dc رو تایید میکنی؟
آمپ که صد در صد شد ماسکونی حالا 100.4یا200.4
دیگه دارم پروژه رو میبندم![]()
Last edited by kindlinessangel; 10-09-2016 at 21:37.
سلام..امیر حسین شرمنده مزاحمت شدم..
فرضا اینده (فرض محال.محال نیست) خواستم یک ساب 10 ببندم باز هم پک برق گیج 6 بخرم یا 4 ...
سلام مخلصم مرتضی جان مراحمی اقا این حرفا چیه کلی هم خوشحال شدم امروز دیدمت
اگر میتونی گیج 4 بگیر که واسه ارتقا هم بعدا به مشکل نخوری اگه نه واسه یه ساب سبک 180واتی همون گیج 6 هم خوبه جواب میده.
من شخصا اگه بخوام 2ت پول بدم گزینه ای که دوس دارم یکی الپاین spx17pro و یکی زیروپرو گلیدن.
اما دسته دو کامپتیشن 3وی بدون کراس هم 2ت گیر میاد .
سلیقه ایه دیگه مثلا من کلا با هرتز کنار نمیام اما خب این سری جدید رو هم نشنیدم نمیتونم در موردش نظری بدم.
میگن جوونی و جاهلی
الآن داشتم 20 صفحه پیش رو نگاه میکردم آقا حمید یکی در میون گفته صبر کن بار شرکت برسه یا گفته عجله نکن
کلی هم راهنمایی کردید باز من هیجان زده رفتم کار خودم رو کردم آخرش رسیدم سر خونه اول
هیجانه دیگه ولی خداییش امیر حسین و حمید عزیز خیلی حوصله دارید با امثال من سر و کله میزنیدسپاسگزارم.
اشکال نداره عوض اش الآن باقلبی آکنده از آرامش وخیالی تخت صبر میکنم اجناس شرکت برسه(خوبه ماشین رو تحویل نگرفتم وگرنه دیگه تا الآن بیچاره شده بودید)
سلام باندم یه جفت کاپا ۱۱ هست پخش هم kenwood 300 uv امپلیفایر چی بگیرم که بهترین جواب را از سیستمم بگیرم؟ممنون میشم ج بدین
برای اصلاح اطلاعات اشتباه چند پست قبل تر
دوباره برای تست کامپوننت های سری میل هرتز رفتم شوروم
ایندفعه شانسم خوب بود کسی اونجا بود که اطلاعات داشت
سری لجند رو پشت ویترین موجود داشتن ولی روی رک نبود گفت شاید یه ماه دیگه دکور عوض بشه دوباره نصب کنیم
چیزی که صدا گرفته بودم mlk165.3 بود با آمپ HDP4 و پخش 9450UB بدون پروسسور و پسیو
چیزی که عجیب بود اصلا فک نمیکردم این پخش flac نخونه خوبه سی دی هم برده بودم
سه تا ترک تست کردم
"Dance Me to the end of love" leonard cohen
Set fire to the rain "Adele"
The platinium "enigma"
هرسه ترک از روی فایل flac رایت شده بود
صدا خوب بود ولی اصلا اونی که انتظار داشتم نبود گوشم این چند ترک رو خوب میشناسه پس میتونم نظر بدم در موردش
به نظرم بیس خیلی خشک میزد و وکال اون گرمایی که من انتظار داشتم رو نداشت
جزئیات هم توی آلبوم آخر که بسیار پر جزئیات هست چندان به دل من ننشست.
نمیدونم قیمت این کامپوننت چند هست ولی صداش برای من چندان دوست داشتنی نبود.
تنها نکته مثبتی که به نظر من داشت این بود که صدا اصلا توش تیز نبود.
همه اینا که نوشتم هم نظر و سلیقه شنیداری شخصی خودمه و دلیل نداره درست باشه.
فقط خواستم اطلاعات اشتباه سری قبل رو اصلاح کنم.
بودجه چقدره ؟
شما که دنبال صدای گرم و نرم و وکال برجسته ای میتونی به گوتیا dls هم فکر کنی یا نوردیکا.
من نوردیکا نشنیدم اما گوتیا خیلی خوبه .قیمت هم نزدیک 1800 باید باشه.الانم شرکتش بیشتر مدلهای بالا رو موجود داره.
هرتز کلا میدبیس خوبی داره اما وکال و های رنج همونطور که قبلا هم بهتون گفته بودم هنوز ضعف داره.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)