شما فعلا با توجه به گندی که این شرکت تو اینترنت نامحدود زده ازش دفاع نکن ممنون میشیم !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما فعلا با توجه به گندی که این شرکت تو اینترنت نامحدود زده ازش دفاع نکن ممنون میشیم !
کل مشکلات ما به خاطر باند بازی های اندیشه ب مخابراته ، هر وقت هم مخابرات زیر پاشو خالی کرده چند تا شرکتو و نمایندگی شهر ها و حتی استان های دیگه رو گرفته و جبران کرده ، کاشالا اینقدر صاحبانش پولدارن که سریع جبران میشه اصلا مهم نیست واسشون ، الان هم همون نامحدود 26500 رو راحت 32 تومن دارن میفروشن با همون سرعت 32KB ، حالا شما بگو 16 گیگ تو 3 روز اول دانلود با سرعت بالا استفاده کردی چه فایده داره
ولی خوب با این وضعیت به شرکت های دیگه که نگاه میکنی میبینی وضعیت خیلی خراب تر این حرفاست
یه چی از قدیم میگفتن گیلانی جماعت همیشه تاریخ مطلوم بوده بهش ظلم شده ، این ظلم به شیوه عصر جدیده
خداییش استان های داغون اینطوری اینترنت رو دریغ نمیکنن
هاهاها.. خنديديم! حاجي انديشه اينترنتشو مجانيم كنه من يكي بر نميگردم! شركتي كه واسه مشتريش پشيزي ارزش قائل نيست!همون 6 ماه پيش كه جمع آوري كردم گفته بودم بعد يه مدت به ..مالي ميفتن مشتريا رو برگردوننا!
![]()
نمیگفتی کارمند اندیشه ای سنگین تر بودمگه اینکه چهارتا از خودشون بیان از شرکتشون حمایت کنن تا جایی که من میدونم کمتر کسی پیدا میشه از اندیشه راضی باشه
![]()
اه کارمند اندیشه هستی خب چطورین پول های مردم رو خوردن و جواب نمیدادین و سرعت پایین میدادین کیف کردین؟ باند بازی ها بهتون کیف داد؟ خجالت نمیکشی که حالا میای اینجا با پررویی میگی که کامرندشی ؟
دوستان من واسه نامزدم تو انزلی میخوام اینترنت تهیه کنم
کدوم شرکتو دوستان پیشنهاد میدن؟
برادر , کسی که زیر پست شما مینویسه الزاما جواب شما رو نداده , کسی خواست جواب سووال شما رو بده پست شما رو نقل قول میکنه , احتمالا اولین بار هست وارد یه فروم اینترنتی میشی!
اقا این چ وعضشه؟ من تا همین دیروز سرعتم 130 بود عین همیشه
الان بالاتر از 5 نمیره
چرا یک دفعه اینطوری شد؟
512 محدود - خط 5
گیلان که کلا وضع اینترنتش داغونه
حالا تو این داغونا از همه داغون تر خط 5 هست، کل گیلان هم راحت از اینترنت استفاده کنن بازم خط 5 مشکل داره
خدا بهتون صبر بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)