تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 376 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پیدا کردم و اون اینه که هرچی میخوام دانلود کنم ارور میده
    نرم افزار من utorrnet هستش ، من تمام سایت هارو تست کردم ... ولی بازم ارور میده
    مثلا هنوز به 1 درصد نمیرسه که این ارور پایین صفحه دکستاپ میادش

مرسی
    محمد
    هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟
    ضمن تشكر تمامي مطالب مربوط به اون پستو خوندم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دستت درد نكنه ولي ميخواستم اگه ممكنه يه خورده اطلاعات بيشتري داشته باشم من از صبانت اكانت دارم و تمامي دانلودهامو براي شبانه تنظيم ميكنم ولي خود برنامه تورنت كه مال من ورژن v1.8.1 (build 12639) هستش شروع به دانلود نميكنه نميدونم مشكلم چيه فكر ميكنم تنظيماتم مشكل داشته باشن در ضمن سرعت آپلودم از دانلودم زياده نميدونم چيكار كنم باتشكر
    ناراحت نشو ولی مشکل پورت که نداری؟
    چجوری تنظیم کردی اگر امکان پذیر است بگو.
    (اتصال رو حدس می زنم بریج کردی تو تورنت چجوری تنظیم کردی)
    تورنتی که داری دانلود می کنی چیه و چند تا سید و پییر داره.چه تعداد بهت وصل می شن.
    ترکر هات سالم است یا نه؟
    هیچ کامنتی از کاربرهای دیگر در مورد ان ترونت نبوده؟
    من یه سوالی دارم
    میخواستم بپرسم ما وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم حتما باید صبر کنیم تا آپلود هم بشه ؟؟؟ برای چی ؟ میشه آپلود نکرد و فقط دریافت کرد ؟
    شما پایه تورنت رو که بردی زیر سوال
    تو تورنت هیچ سروری معمولا نیست.ما یعنی من و شما و تمام کسایی که که داریم دریافت می کنیم عملا داریم فایلی که روی سیستم های کاربرهای دیگر مشخص شده رو می گیریم و به همین خاطر باید ارسال کنیم تا تورنت کار کنه.اگر ارسال نکنی مطمئن باش تو لیست اولویت های ترکر و نرم افزار های دیگر می ری پایینتر و سرععت کمتری می گیری.از انجایی که تو تجروبیات دیگران دیدم معمولا هر چی بیشتر ارسال بتونی بکنی معمولا دریافت بیشتری داری(گرچه موارد نقض هم دیدم).در ضمن اگر روی یک ترکر میانگین ارسالت بیشتر باشه احتمال اینکه تو تورنت های دیگر هم سرعت بیشتر داشته باشی بیشتر میشه(تو بعضی خصوصی ها این مورد رو بیشتر دیدم)
    دوست عزیز این تصویر بخش ترکرها هست :

بقیه هم که گفتی بزار سفید بودن !
    فکر کنم داری رو حالت dht دریافت می کنی چون از دو تا ترکر فایل یکیش از کار افتاده و دیگری هم ادرسش اشکال دارد.یعنی عملا ترکر برای تورنت نداری.تو این وضعیت معمولا سرعت نا مشخصه چون همه مستقیم به نزدیکترین و پر سرعت ترین فرد ها وصل می شن که عملا باعث میشه سرعت اصلا معلوم نباشه .ممکنه یک لحظه با حداکثر سرعت دریافت کنی ولی لحظه بعد سرعتت زیر 1 کیلوبایت بشه.
    پیشنهادی که بهت می تونم بدم اینه که دونبال ترکر های جدید برای فایل بگرد( شاید پیدا کنی)

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

هیچ چیزی که بنظرت باعث عدم اجازه دانلود میشه پیدا نکردی؟
    نــــــــچ

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی ZED2
    ولی اینطور که من فهمیدم وقتی یه فایلی دانلود میکنیم باید صبر کنیم تا فایل رو آپلود هم بکنیم درسته ؟؟؟؟
    و اگه اینطوری باشه یعنی برای دانلود یه فایل 5 مگی اگه 5 دقیقه وقت میذاشتیم حالا باید 10 دقیقه تقریبا وقت بذاریم دیگه ؟؟؟؟
    نمیدونم اساس جملات بالام درسته یا نه ! ولی اگه درسته پس چه مزیتی داره این تورنت ؟؟؟؟ اگه جستجو کنیم و لینک مستقیم پیدا کنیم که خیلی راحت تریم و معمولا هم کمتر وقت صرف میشه .... ضمن اینکه دیگه نگرانه اون پارامترهای تورنت برای سرعت بیشتر ( مثل تعداد دانلود کننده و آپلود کننده ها ) هم نیستیم .این یک
    دو هم اینکه مثلا راپید شیر که همه فایلی توش پیدا میشه دیگه درسته ؟ خوب اگه از اکانت رایگانش هم استفاده کنیم فکر میکنم تو بعضی مواقع سرعت دانلود بهتر از تورنت باشه که !!!!!!!
    سه هم اینکه نمیدونم بذارم به حساب شانسم یا ... من یه برنامه win rar از تورنت گرفتم که بعد از نصب فهمیدم که یه ویروس هست و مجبور شدم سریع پاک سازی و ویندوز عوض کردن و ..... این چیز ها هم باید در تورنت زیاد باشه نه ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه هم بعد از اینکه لطف کردین و جواب سوالات منه تازه کار در تورنت ( 2-3 روزه باهاش کار میکنم ) در پست قبل رو دادید دارم
    !
    در مورد ویروس هم میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
    چطور منم هم میتونم یه فایل رو در تورنت share کنم ؟؟؟؟؟
    سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم ( شایدم بلد نیستم درست سرچ کنم )
    محبوب ترین سایت تورنت در بین بچه های ایرانی و فارسی زبون کدوم سایته ؟؟؟؟

خیلی خیلی عذر میخوام که اینهمه سوال کردم واقعا معذرت میخوام بچه ها زیادی وقتتون گرفته میشه ، شرمنده
    Last edited by MESHKIPOSH; 06-12-2008 at 19:52.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

مرسی ZED2
    ولی اینطور که من فهمیدم وقتی یه فایلی دانلود میکنیم باید صبر کنیم تا فایل رو آپلود هم بکنیم درسته ؟؟؟؟
    و اگه اینطوری باشه یعنی برای دانلود یه فایل 5 مگی اگه 5 دقیقه وقت میذاشتیم حالا باید 10 دقیقه تقریبا وقت بذاریم دیگه ؟؟؟؟
    نمیدونم اساس جملات بالام درسته یا نه ! ولی اگه درسته پس چه مزیتی داره این تورنت ؟؟؟؟ اگه جستجو کنیم و لینک مستقیم پیدا کنیم که خیلی راحت تریم و معمولا هم کمتر وقت صرف میشه .... ضمن اینکه دیگه نگرانه اون پارامترهای تورنت برای سرعت بیشتر ( مثل تعداد دانلود کننده و آپلود کننده ها ) هم نیستیم .این یک
    دو هم اینکه مثلا راپید شیر که همه فایلی توش پیدا میشه دیگه درسته ؟ خوب اگه از اکانت رایگانش هم استفاده کنیم فکر میکنم تو بعضی مواقع سرعت دانلود بهتر از تورنت باشه که !!!!!!!
    سه هم اینکه نمیدونم بذارم به حساب شانسم یا ... من یه برنامه win rar از تورنت گرفتم که بعد از نصب فهمیدم که یه ویروس هست و مجبور شدم سریع پاک سازی و ویندوز عوض کردن و ..... این چیز ها هم باید در تورنت زیاد باشه نه ؟؟؟؟؟؟
    همئنطور که خودتون هم گفتین اساس جملتون درست نیست!
    شما مجبور به آپلود نیستید! در ترکر های عمومی!
    ولی در ترکرهای خصوصی برای اینکه بن نشید بایستی ratio بالایی داشته باشین وتنها راه اینکار برای ماها فقط آپلود هست..

7. این کاربر از s_a_m4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز از راهنماییت ممنون ! ولی من این فایلی رو که گرفتم امین جان مدیر تالار فیلم هم یه بار بهم داده ! خودش هم میگه مشکلی نداره ! در ضمن اگه میشه منو راههنمایی کن چطوری دو تا ترکر خوب بدست بیارم ! خواهش می کنم تا این فیلم دارم نایت بازار تورنتش داغه می خوام دانلودش کنم !
    Last edited by Marmoulak; 08-12-2008 at 23:13.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد ویروس میشه توضیح بدید که چطور میشه دانلود فایل های ویروسی و مخرب رو به حداقل رسوند ؟؟؟؟
    محبوب ترین سایت تورنت در بین بچه های ایرانی و فارسی زبون کدوم سایته ؟؟؟؟
    ترکر چیه ؟؟؟؟؟
    و اینکه کلا مزیت تورنت رو نسبت به دانلود عادی در اینترنت نفهمیدم ؟؟؟

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام .
    راستش دنبال دعوت نامه underground-gamer.com می گردم. اگر کسی داشت لطف کنه و PM بده.
    با تشکر...

ویرایش : مشکلم حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ناراحت نشو ولی مشکل پورت که نداری؟
    چجوری تنظیم کردی اگر امکان پذیر است بگو.
    (اتصال رو حدس می زنم بریج کردی تو تورنت چجوری تنظیم کردی)
    تورنتی که داری دانلود می کنی چیه و چند تا سید و پییر داره.چه تعداد بهت وصل می شن.
    ترکر هات سالم است یا نه؟
    هیچ کامنتی از کاربرهای دیگر در مورد ان ترونت نبوده؟
    ببخشيد منظورتون منم يا اون يكي دوستمون در ضمن ميخوام از برنامه Azureus Vuze هم استفاده كنم ولي بلد نيستم تو اين زمينه هم اگه ميشه كمي راهنمائي ام كنيد

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز zed2 پس حالا که به کمکت نیاز داریم ! کجایی !

راستی یه نکته خیلی مهم هم که متوجه شدم مثل اینکه پورت تورنتم بسته است ! از قسمت تست پورتش فهمیدم ! رفتم که طبق دستورات سایت portforwarding پورت مورد نظر رو باز کنم که دیدم رمز روتر رو ندارم فقط یه رمز دارم که وقتی می رم داخل روتر اون قسمت nat رو نداره با user وارد میشم ! حقیقتش تو شهر ما فعلا این ISP هست که ADSL خوب ارایه می ده ! البته خوب هم نه خیلی بد آخه خیلی باهاش درگیری دارم یا دانلود رو محدود می کنه یا سایت های دانلود رو ----- می کنه و ... که بعد از دعوای آخری باهاش بهتر شده ! برا همین حالا نمی خوام بهش رو بزنم که رمز admin روتر رو بده ! و گرنه دیگه از فردا هر مشکلی که پیش بیاد میگه تقصیر خودته ! و دیگه بهونه دادم دستش ! شما که خودن آخر شبکه هستی یه جوری بهم بگو این پورت لعنتی رو باز کنم و بتونم از تورنت دانلود کنم ! در ضمن کار ما با اینترنت خیلی حساس هست می خواستم ببینم اگه این پورت رو باز کنیم مشکل امنیتی بوجود نمیاره !

با تشکر
    Last edited by Marmoulak; 08-12-2008 at 23:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •