تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 535 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

داره خودمونی میشه Hani 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستانی که می‌خواهند از امکان کیبورد فارسی (حرف پ و ژ همینطور نیم فاصله) در ویندوز ویستا بهره‌مند شوند همینطور تقویم هجری شمسی داشته باشند می‌توانند از این برنامه که توسط Hani برای ویندوز XP و2000 نوشته شده استفاده کنند.
    برای اینکار اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . بهتره اونرو در پوشه Program files استخراج کنید بعد رویه فایل Trylayout.exe راست کلیک کنید و از قسمت Compatibility مثل شکل گزینه سازگاری با ویندوز XP رو تیک بزنید. بعد در قسمت پایین هم انجام این برنامه رو به صورت یک ادمین تیک بزنید.

حالا اگه می‌خواهید هر وقت ویندوزتون بالا می‌یاد کیبوردتون فارسی باشه یه Shortcut ازش درست کنید بعد کپی کنید تویه پوشه Startup، با این کار هر وقت که ویندوزتون بالا بیاد این برنامه اجرا خواهد شد و کیبورد فارسی خواهید داشت. البته بگم نصب سایر امکانات فارسی ویندوز دیگه کار این برنامه نیست.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

بهترین تقویم فارسی برای ویستا Gadegt هجری شمسی هست.

این gadget ترجمه تاریخ میلادی اصلی ویستا هست و دقیقا مشابهشه:

Download Hijri calindar gagdet for Vista sidebar:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به نظر من ویندوز ویستا از نظر گرافیکی و امنیتی خیلی باحاله ولی درکل اکس پی خواهان بیشتری نسبت به ویستا داره. مثلا تو ویستا بازی های خیلی خاص نصب میشه وبقیه بازی ها تو ویستا نصب نمیشه تازه سیستم خیلی باحالی میخواد تا بتونه ویستا رو به خوبی ساپورت کنه. من که پشیمونم کلی پول دادم ورژن های مختلف ویستارو خریدم. الان یه اکس پی2008 خریدم خیلی بهتر و باحالتر از ویستاست به شما هم پیشنهاد میکنم به جای اینکه ویستا بخرید برید همون اکس پی 2008 رو بخرید
    ديگه جايي براي مقايصه نمونده
    چون هر كدوم از ويندوزها معايب و مزايايي نسبت به هم دارند
    براي همين فعلا بهتره هر دو را همزمان داشته باشي
    مثل همون 98 و xp كه قديما باهم داشتيم
    اما اوني كه مشخص هست اينه كهxp جاشو به ويستا خواهد دارد (بزودي)

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

سلام.

چند تا سوال دارم (در مورد vista sp1 ) که میدونم خیلی تکراری هست ولی اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون

میشم:

1-نسخه ی RTM یعنی چه؟

2-تسخه ی retail یعنی چه؟

3-اسم و بیلد نسخه ی اخر که دیگه رسما از طرف ماکروسافت برای یوزر ها منتشر میشه چیه؟

4-این نسخه ای که توی p30world میفروشن نسخه ی نهایی نهایی نهایی هست یا هنوز نه؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من سرويس پك 1 ويندوز ويستا رو دريافت كردم

آنچنان كه در مورد سرعتش گفتن بهبود پيدا كرده و پيشرفت داشته اصلا اينجور نيست! حتي در برخي موارد بدتر هم شده! واقعا ماكروسافت بايد قبول كنه يك شكست بزرگ رو داشته و ديگه از اين افتضاح تر نميتونست كار كنه! من پيشنهاد ميكنم فكر ويندوز ويستا رو از سرتون بيرون كنيد و فعلا روي همين ويندوز Xp Sp3 تمركز كنيد كه داره مياد و بعدش هم نسخه ي 7 ويندوز. چون بايد قبول كنيد كه ويندوز ويستا يك طرح و ايده ي ناموفق ماكروسافت بوده و تابحال هرچيزي كه فروخته بخاطر تبليغات شديد و طويل شدن مدت بين انتشار بوده.

قبول دارم كه يك سري امكانت جالب نظير جستجوي پيشرفته اضافه شده ولي اين ها بعد از گذشت 8 سال كاملا طبيعي بايد باشه!

من اين رو هم قبول ندارم كه ويندوز ويستا جايگزين Xp ميشه.چنين چيزي امكان نداره.اگر ميخاست بشه تابحال اينقدر بازگشت بسوي Xp نداشتيم.ببينيد آقاي بيل گيتس اومد گفت اين بازگشت ها طبيعيه و بعد از يك مدت دوباره به سمت ويستا برميگردند.اما من كاربر بعد از نصب آخرين نسخه دوباره ميخام به سمت Xp برگردم.اين نشون ميشده ويندوز ويستا يك وصله ي ناجور ماكروسافت هست و هيچ رقمه هم درست نميشه و نخواهد شد.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام.

چند تا سوال دارم (در مورد vista sp1 ) که میدونم خیلی تکراری هست ولی اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون

میشم:

1-نسخه ی RTM یعنی چه؟

2-تسخه ی retail یعنی چه؟

3-اسم و بیلد نسخه ی اخر که دیگه رسما از طرف ماکروسافت برای یوزر ها منتشر میشه چیه؟

4-این نسخه ای که توی p30world میفروشن نسخه ی نهایی نهایی نهایی هست یا هنوز نه؟

ممنون.
    1- RTM نسخه ای هست که نهاییه ولی قبل از ارائه عمومی ،برای شرکتها و سازندگان قطعات کامپیوتری ارائه میشه.

2-نسخه retail همون نسخه ای هست که به صورت نهایی برای فروش گذاشته شده و قابل اراائه برای عموم کاربراست.

3-اسمش همون retail هست و build 6001

4- نهایی RTM

موفق باشید.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه ویندوز عوض کن شاید حل بشه اگه میتونی درایور گرافیک رو هم آپدیت کن اگه از nvidia استفاده می کنی برو تو سایتش و جدیدترین درایور رو بگیر .
    آخه مگه ميشه مشكل مربوط به ويندوز يا كارت گرافيك باشه؟ اين مشكل نه توي IE نه توي برنامه ديگري وجود نداره. فقط توي FF اون هم بعضي صفحات نوشته هاشون مي لرزه. حتماً ايراد از FF هست. ولي چه ايرادي؟!!!

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

1- RTM نسخه ای هست که نهاییه ولی قبل از ارائه عمومی ،برای شرکتها و سازندگان قطعات کامپیوتری ارائه میشه.

2-نسخه retail همون نسخه ای هست که به صورت نهایی برای فروش گذاشته شده و قابل اراائه برای عموم کاربراست.

3-اسمش همون retail هست و build 6001

4- نهایی RTM

موفق باشید.
    با این حساب بیلد نسخه ی RTM با بیلد نسخه ی retail فرق میکنه یا نه؟

راستی.بیلد نسخه ای که p30world میفروشه 6001 هست.خودش گفته.با این حساب نسخه ی نهایی هست

یا بازم امکان داره ... .

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با این حساب بیلد نسخه ی RTM با بیلد نسخه ی retail فرق میکنه یا نه؟

راستی.بیلد نسخه ای که p30world میفروشه 6001 هست.خودش گفته.با این حساب نسخه ی نهایی هست

یا بازم امکان داره ... .
    این نسخه نهایی هست فقط برای شرکتها شاید نسخه برای عموم یه فرق های کوچولویی بکنه مثلا درایور های بیشتری رو ساپورت کنه که زیاد مهم نیست و آن چنان فرقی با هم ندارند.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من سرويس پك 1 ويندوز ويستا رو دريافت كردم

آنچنان كه در مورد سرعتش گفتن بهبود پيدا كرده و پيشرفت داشته اصلا اينجور نيست! حتي در برخي موارد بدتر هم شده! واقعا ماكروسافت بايد قبول كنه يك شكست بزرگ رو داشته و ديگه از اين افتضاح تر نميتونست كار كنه! من پيشنهاد ميكنم فكر ويندوز ويستا رو از سرتون بيرون كنيد و فعلا روي همين ويندوز Xp Sp3 تمركز كنيد كه داره مياد و بعدش هم نسخه ي 7 ويندوز. چون بايد قبول كنيد كه ويندوز ويستا يك طرح و ايده ي ناموفق ماكروسافت بوده و تابحال هرچيزي كه فروخته بخاطر تبليغات شديد و طويل شدن مدت بين انتشار بوده.

قبول دارم كه يك سري امكانت جالب نظير جستجوي پيشرفته اضافه شده ولي اين ها بعد از گذشت 8 سال كاملا طبيعي بايد باشه!

من اين رو هم قبول ندارم كه ويندوز ويستا جايگزين Xp ميشه.چنين چيزي امكان نداره.اگر ميخاست بشه تابحال اينقدر بازگشت بسوي Xp نداشتيم.ببينيد آقاي بيل گيتس اومد گفت اين بازگشت ها طبيعيه و بعد از يك مدت دوباره به سمت ويستا برميگردند.اما من كاربر بعد از نصب آخرين نسخه دوباره ميخام به سمت Xp برگردم.اين نشون ميشده ويندوز ويستا يك وصله ي ناجور ماكروسافت هست و هيچ رقمه هم درست نميشه و نخواهد شد.
    این جوریها هم که شما میگی نیست شاید برای شما مشکلاتی داشته ولی دلیل نمیشه برای همه اینجوری باشه در

ضمن هنوز برای جایگزین کردن ویستا به جای xp زوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •