تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 212 اولاول ... 110160200206207208209210211212 آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ،

میخواستم از دیده بان نت سرویس 8 مگ بگیرم ، تهران هستم، برای راه اندازی خط با واحد فروش دیده بان نت تماس گرفتم ، پشتیبانی شون میگه 14 روز (دو هفته) طول میکشه تا خط رو رانژه و وصل کنن!! یعنی دو هفته باید صبر کنم! میخواستم بدونم دوستانی که اینجا ازشون سرویس گرفتند برای راه اندازی انقدر معطل شدند؟ ارزش داره انقدر صبر کنم؟؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام ،

میخواستم از دیده بان نت سرویس 8 مگ بگیرم ، تهران هستم، برای راه اندازی خط با واحد فروش دیده بان نت تماس گرفتم ، پشتیبانی شون میگه 14 روز (دو هفته) طول میکشه تا خط رو رانژه و وصل کنن!! یعنی دو هفته باید صبر کنم! میخواستم بدونم دوستانی که اینجا ازشون سرویس گرفتند برای راه اندازی انقدر معطل شدند؟ ارزش داره انقدر صبر کنم؟؟
    میگن دو هفته ولی تا یک ماه هم بعید نیست ازشون من دوبار تجربه کردم بعد که طول کشید میگن فلانقدر روز کاری منظورمون بوده حالا بیا درستش کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میگن دو هفته ولی تا یک ماه هم بعید نیست ازشون من دوبار تجربه کردم بعد که طول کشید میگن فلانقدر روز کاری منظورمون بوده حالا بیا درستش کن
    برای من حدودا یک هفته طول کشید که خطم رو رانژه کنن و سرویسم وصل بشه، بعد از یک هفته لینک مودم روشن شد زنگ زدم به پشتیبانی ، یوزر و پسورد رو ازشون گرفتم تازه با یوزر و پسورد دو ساعت هم معطل بودم که هر کاری میکردم وصل نمیشد!! کلی مودم رو روشن خاموش کردم ...وصل نمیشد، بالاخره به پشتیبانی زنگ زدم اونجا تازه بهم گفتن که خط رو روی مک مودم قفل میکنن ... گفتن مک ادرس مودمت رو باید اجازه دسترسی بدیم که مک مودم رو اضافه کردند تا بالاخره وصل شد، یعنی دو ساعت هم من رو سرکار گذاشته بودند می تونستند همون اول که یوزر و پسود رو بهم دادند اینو بهم بگن و مک مودم رو اجازه دسترسی بدن که دو ساعت بیخودی سرکار نرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من سرویس 8 مگ سه ماهه گرفتم با 60 هزار تومن هزینه رانژه مخابرات ، کلا شد 188 هزار تومن!
    الان مشکل من اینه که کشش خطم ضعیفه و مودمم هم tp-link 8961ND v3 هست ، روی مخابرات که بودم با این مودم قطعی و پرش لینک داشتم البته کمتر بود، از این شرکت که گرفتم به صورت مداوم قطعی و پرش لینک دارم! یعنی هر چند دقیقه لینک میپره، سه تا اسپلیتر هم عوض کردم فرقی نکرده، پرش لینک دارم که خیلی رو اعصابه ... تو این ده روز نتونستم استفاده کنم . تو فکر این هستم که یه مودم جدید بگیرم بلکه مشکلم حل بشه، می بینید CRC ارور خیلی بالاست و SNR Margin الان 7 هست که گاهی به 3 میرسه و لینک میپره، این مودم چیپست اش Ralink/trendchip هست که این چیپست روی خط های ضعیف ناپایدار عمل میکنه و بی ثبات هست.

Last edited by Pc.34; 30-06-2022 at 00:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من سرویس 8 مگ سه ماهه گرفتم با 60 هزار تومن هزینه رانژه مخابرات ، کلا شد 188 هزار تومن!
    الان مشکل من اینه که کشش خطم ضعیفه و مودمم هم tp-link 8968ND v3 هست ، روی مخابرات که بودم با این مودم قطعی و پرش لینک داشتم البته کمتر بود، از این شرکت که گرفتم به صورت مداوم قطعی و پرش لینک دارم! یعنی هر چند دقیقه لینک میپره، سه تا اسپلیتر هم عوض کردم فرقی نکرده، پرش لینک دارم که خیلی رو اعصابه ... تو این ده روز نتونستم استفاده کنم . تو فکر این هستم که یه مودم جدید بگیرم بلکه مشکلم حل بشه، می بینید CRC ارور خیلی بالاست و SNR Margin الان 7 هست که گاهی به 3 میرسه و لینک میپره، این مودم چیپست اش Ralink/trendchip هست که این چیپست روی خط های ضعیف ناپایدار عمل میکنه و بی ثبات هست.

داداش من تجربه خودمو میگم
    اول اینکه منم وقتی شرکتمو عوض کردم اومدم دیده بان نت کلا خطم ضعیف تر شد اطلاعاتش تو مودم کلا نمیدونم چرا! از ISP به ISP تغییر میکنه
    بعده ها اومدم از سر خط مستقیم سیم کشیدم که خیلی بهتر شد ولی بازم قعطی رو دارم که دیگه بیخیالش شذم یه TDLTE ایرانسل هم کنارش خونه گذاشتم
    نظر من اینه اول مطمئن شو که سیم کشی داخل ساختمونتون نویز داره یا نه یا تلفن ور میداری اگه CRC بالا میره اسپلیترت بدرد نمیخوره.اکثر اسپلیترا هم چرته من یکی هووایی فیک از دیجی کالا خریدم اون خوب بود.
    ببین بنظر من اگر اینکارا کردی مطمئن شدی مودمت عوض کن.ولی کلا ADSL چرته دیده بان نت هم چرت تر! انتظار خاصی نداشته باش
    یک سوال هم میگم از دیده بان نت بپرس.بهم بگو.بپرس که خط من رو اسیاتک رانژه کردین یا پیشگامان؟ من پیشگامان بودم SNR خطم بهتر بود ولی اسیاتک خیلی با کیفیت تره
    این خط منه در حال حاضر که کلا از کیفیت زیاد راضی نیستم فقط قیمت خوبه و حجم.که اون خجمم دیگه اینقدر استفاده ای ندارم

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش من تجربه خودمو میگم
    اول اینکه منم وقتی شرکتمو عوض کردم اومدم دیده بان نت کلا خطم ضعیف تر شد اطلاعاتش تو مودم کلا نمیدونم چرا! از ISP به ISP تغییر میکنه
    بعده ها اومدم از سر خط مستقیم سیم کشیدم که خیلی بهتر شد ولی بازم قعطی رو دارم که دیگه بیخیالش شذم یه TDLTE ایرانسل هم کنارش خونه گذاشتم
    نظر من اینه اول مطمئن شو که سیم کشی داخل ساختمونتون نویز داره یا نه یا تلفن ور میداری اگه CRC بالا میره اسپلیترت بدرد نمیخوره.اکثر اسپلیترا هم چرته من یکی هووایی فیک از دیجی کالا خریدم اون خوب بود.
    ببین بنظر من اگر اینکارا کردی مطمئن شدی مودمت عوض کن.ولی کلا ADSL چرته دیده بان نت هم چرت تر! انتظار خاصی نداشته باش
    یک سوال هم میگم از دیده بان نت بپرس.بهم بگو.بپرس که خط من رو اسیاتک رانژه کردین یا پیشگامان؟ من پیشگامان بودم SNR خطم بهتر بود ولی اسیاتک خیلی با کیفیت تره
    این خط منه در حال حاضر که کلا از کیفیت زیاد راضی نیستم فقط قیمت خوبه و حجم.که اون خجمم دیگه اینقدر استفاده ای ندارم
    سلام مجدد،

دوست عزیز ، مودمم قدیمی شده، مودم تی پی لینک TD-W8961ND ورژن 3 هست که تقریبا حدود 8 ساله که یکسره داره کار میکنه، تو بیست روز اولی که از دیده بان داشتم هر 10 دقیقه یکبار پرش لینک داشتم، بعد از کلی کلنجار رفتن ، بالاخره با Factory reset کردن مودم مشکلم به طرز معجزه اسایی حل شد!!! الانم 10 روزه که مشکلی قطعی و پرش لینک کاملا برطرف شده، درسته هنوزم CRC ارور تو مودم بالاست ولی دیگه مشکل پرش لینک و قطعی ام کاملا برطرف شده! توصیه میکنم اگه مشکل پرش لینک داشتید حتما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و مودم رو از نو دوباره کانفیگ کنید و تنظیمات رو دوباره بدید.

در مورد سوال دوم شما اتفاقا از پشتیبانی قبلا که پرسیدم گفت برای اکثر کاربران جدید پورت هاشون رو روی اسیاتک میبندند! پورت من هم اسیاتک هست و ای پی ها از پیشگامان هست، ای پی های پیشگامان با 5.202 شروع میشه و همشون هم invalid هستند، الان خط شما که خیلی باکیفیته، هم کشش خط خوبه ... هم SNR Margin عالیه ، خط شما رو روی 10 مگ بستند، ایا سرویس هشت مگ دارید؟
    Last edited by Pc.34; 30-06-2022 at 00:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام مجدد،

دوست عزیز ، مودمم قدیمی شده، مودم تی پی لینک TD-W8961ND ورژن 3 هست که تقریبا حدود 8 ساله که یکسره داره کار میکنه، تو بیست روز اولی که از دیده بان داشتم هر 10 دقیقه یکبار پرش لینک داشتم، بعد از کلی کلنجار رفتن ، بالاخره با Factory reset کردن مودم مشکلم به طرز معجزه اسایی حل شد!!! الانم 10 روزه که مشکلی قطعی و پرش لینک کاملا برطرف شده، درسته هنوزم CRC ارور تو مودم بالاست ولی دیگه مشکل پرش لینک و قطعی ام کاملا برطرف شده! توصیه میکنم اگه مشکل پرش لینک داشتید حتما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و مودم رو از نو دوباره کانفیگ کنید و تنظیمات رو دوباره بدید.

در مورد سوال دوم شما اتفاقا از پشتیبانی قبلا که پرسیدم گفت برای اکثر کاربران جدید پورت هاشون رو روی اسیاتک میبندند! پورت من هم اسیاتک هست و ای پی ها از پیشگامان هست، ای پی های پیشگامان با 5.202 شروع میشه و همشون هم invalid هستند، الان خط شما که خیلی باکیفیته، هم کشش خط خوبه ... هم SNR Margin عالیه ، خط شما رو روی 10 مگ بستند، ایا سرویس هشت مگ دارید؟
    بله هشت مگ
    حالم بهم میخوره از این اینترنتشون ۲ روز خرابه ی روز خوبه تمدید نمیکنم دیگه
    الان که TDLTE دارم بی اینترنت نمیشم سوییچ میکنم ی شرکت دیگه.گور پدرشون
    زنگ میزنی پشتیبانی الکی دست به سرت میکنن.میگن تغییرات کوچیک دادیم ببین درست میشه یا نه مودم ریست کن
    همش الکی الکی
    تابلو مشکل از خودشونه ولی چون دسترسی ندارن درست نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله هشت مگ
    حالم بهم میخوره از این اینترنتشون ۲ روز خرابه ی روز خوبه تمدید نمیکنم دیگه
    الان که TDLTE دارم بی اینترنت نمیشم سوییچ میکنم ی شرکت دیگه.گور پدرشون
    زنگ میزنی پشتیبانی الکی دست به سرت میکنن.میگن تغییرات کوچیک دادیم ببین درست میشه یا نه مودم ریست کن
    همش الکی الکی
    تابلو مشکل از خودشونه ولی چون دسترسی ندارن درست نمیکنن
    من که تهران هستم، پورت من رو روی اسیاتک بستن، فعلا تو این 10 روز مشکل قطعی ازشون ندیدم، مشکل پرش لینک که داشتم بخاطر سالها کارکرد مودم و تنظیمات چند ساله کانفیگ ... مودم کلا قاطی کرده بود که با ریست فکتوری درست شد، فعلا برای من کیفیت پینگ و شبکه استیبل هست، البته کیفیت رو تو 10 روز نمیشه قضاوت کرد، باید ببینم در آینده چی میشه.
    Last edited by Pc.34; 03-07-2022 at 23:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من که تهران هستم، پورت من رو روی اسیاتک بستن، فعلا تو این 10 روز مشکل قطعی ازشون ندیدم، مشکل پرش لینک که داشتم بخاطر سالها کارکرد مودم و تنظیمات چند ساله کانفیگ ... مودم کلا قاطی کرده بود که با ریست فکتوری درست شد، فعلا برای من کیفیت پینگ و شبکه استیبل هست، البته کیفیت رو تو 10 روز نمیشه قضاوت کرد، باید ببینم در آینده چی میشه.
    من معمولا هر adsl گرفتم چند ماه اولش خوب بوده بر تر زدن توش.حالا چه دلیلی پشتش هست هنوز نفهمیدم اگه راضی هستی که خوشبحالته با حجم زیادت حال کن کلی دانلود کن رفیق

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها مشکل تایم اوت شما ندارین این چند روزه با دیده بان نت رو پورت اسیاتک؟؟
    Last edited by ArashMiniStar; 23-08-2022 at 17:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •