دوستان هر سه تا اپراتور تو منطقه ما سرعت پایینه من از مودم سیم کارتی استفاده میکنم کسی راهکاری داره؟
- - - Updated - - -
دوستان هر سه تا اپراتور تو منطقه ما سرعت پایینه من از مودم سیم کارتی استفاده میکنم کسی راهکاری داره؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=shabnam1986;9197871]دوستان هر سه تا اپراتور تو منطقه ما سرعت پایینه من از مودم سیم کارتی استفاده میکنم کسی راهکاری داره؟
اگر منطقه شما آپارتمان زیاد داره مثل محله ما، متاسفانه سرعت همینه. یا جای خیلی شلوغ از نظر کاربر.
محله ما بس که آپارتمان داره سرعت همه ی اپراتورها خیلی پایینه ولی همین که مثلاً میرم بیرون کنار کمربندی (کمربندی به ما نزدیکه) سرعت بالا میره.
دوستان امروز پيامكي واسم اومده درباره سيمكارت آپتل. كسي داره؟ سرعت اينترنتش خوبه؟
دوستان امروز پيامكي واسم اومده درباره سيمكارت آپتل. كسي داره؟ سرعت اينترنتش خوبه؟
از شبکه ایرانسل استفاده می کنه و بستگی به شرایط و ترافیک ایرانسل در منطقه شما داره
سلام
بسته هایی که همراه اول رو مودماش میده قیمتش و حجمش فرق داره؟ از کجا میشه دید قیمتاشو؟
- - - Updated - - -
سلام
بسته هایی که همراه اول رو مودماش میده قیمتش و حجمش فرق داره؟ از کجا میشه دید قیمتاشو؟
چه اینترنتیه؟
اصلا سمتش نرو آشغال ترین سیم کارت فیلترینگ وحشتناک وی پی ان هم میزنی وصل میشه سریع قطع میشه واسه بازی های آنلاین هم پینگ افتضاح .
Last edited by samebi; 24-12-2024 at 15:12.
اینترنت TDLTE ایرانسل داشتیم با مودم tf-i60 G1 که سرعت بدی داشت پینگ بدی داشت امروز خیلی راحت تونستم آنلاک کنم و بعد از آنلاک کردن سرعت اینترنت به شدت افزایش یافت. به نظرتون روی مودم و تنظیماتش که لاک بود ، چیزی قرار داده بودن که عمدا سرعت اینترنت پایین باشه؟ چون به هر دری زده بودم درست نشده بود و جالبه سیم کارت همراه اول هم پرسرعت روش جواب داد درحالیکه روی گوشی سرعت چندانی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)