دوستان مثلا من اگه این سرویس گیگ پلاس رو بگیرم سرعتم محدود رو 4 میشه یا تا جایی که خطم میکشه باز هست؟کسی از این گیگ پلاس ها گرفته روی vdsl؟
دوستان مثلا من اگه این سرویس گیگ پلاس رو بگیرم سرعتم محدود رو 4 میشه یا تا جایی که خطم میکشه باز هست؟کسی از این گیگ پلاس ها گرفته روی vdsl؟
من گرفتم تا 8 مگ سرعت میده.
معمولا طرحی که میخرید رو 2 برابر سرعت خریداری شده براتون می بندن
من تو پنلم این سرینو گیگ پلاس رو ندارم. این هنوز هست؟
این طرح های گیگ پلاس فعلا برای مشترکین پیش پرداخته
برای پس پرداخت ها تو پنلشون نیست کلا
ممنون.
---------------------
من پیش پرداخت و پس پرداخت رو مقایسه کردم در طرح های همنام در 1 و 3 ماهه هیچ تفاوتی در قیمت ندارند و فقط در 6 و 12 ماهه در پیش پرداخت، کمی بصرفه تر میشه. در طرح های دیگه اگه محدودیت سرعت نباشه اونها بهتره مثل همون طرح های 4 مگ
Last edited by mohammad_87; 01-06-2022 at 13:00.
سلام به همه دوستان کسی تو مرکز مخابرات ایت منطقه مجیدیه کرمان جنوبی پیش شماره تلفن 77852758 تونسته وی دی اس ال بگیره اگر کسی داره بگه ممنون میشم بهم بگین ما هم بگیریم اینجا انتن موبایل افتضاحه کمک کنید ممنون میشم
بله من حدود دو سال هست vdsl مخابرات تبریز استفاده میکنم. خوبه تا 50 مگ دانلود رو باز گذاشتن 20 مگ هم آپلود داره. اولش تا 130 مگابیت باز گذاشته بودن که همون نهایت ظرفیت خط بود که باعث میشد تلفن زنگ میخورد قطع بشه که با کم کردن تا 50 مگ درست شد و snr رفت بالای 25. البته تعرفه vdsl کمی از adsl بیشتر هست.نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rezariza; 10-07-2022 at 17:58.
دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد
من adsl بودم و از طرح 16 مگ هم تقريبا 70 گيگ مونده بود رفتم تبديلش كردم به vdsl مودمم vr400 هست خلاصه مودم رو ريست كردم از اول تنظيم كردم
قبلا سرعتم توي adsl دانلودم 15mbps بود واپلود زير 1mbps الان كه تبديلش كردم به vdsl سرعتم اينه فقط اپلودم سريعتر شده براي همه همينه يا مشكلي هست ؟! خونه دقيقا چسبيده به كافوي مخابرات
الان سرعتم اينه
![]()
Last edited by mr.dengo; 20-07-2022 at 20:39.
کیفیت خط خوبه، دانلود تا 100 مگ هم میکشه، آپلود هم تا 40 مگ. ولی الان دانلود روی 18 مگه گذاشتن. زنگ بزن بگو بالاتر بذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)