من همه روش هایی رو که زده رو با 3 تا خط تو خونه تست کردم با هیچ کدوم جواب نداد ! :|
من همه روش هایی رو که زده رو با 3 تا خط تو خونه تست کردم با هیچ کدوم جواب نداد ! :|
این عیدی که میده
خدمات ارزش افزوده در میان یا نه ؟ من میترسم مثل شتاب در پرداخت که یک روز هدیه میداد بعد هر ماه 2500 تومن خدمات ارزش افزوده در میمومد اینم اینطوریه ؟
به نظر من روی سیم کارت دائمی همراه اول نباید هیچ طرحی رو فعال کرد !! بدجوری میندازه تو پاچه آدم
من خط داداشم قبلا ها یه بار قطع شد و بعد از وصل مجدد 4 تا دوره هزینه وصل کردن رو فاکتور میکردن نامردا !!
======
الان 2 هزار تومن برای من هم عیدی داد !!![]()
بله متاسفانه فقط یادم نیست عید سال پیش طرحش یک جور دیگه بود خدمات ارزش افزوده گرفتن یا نه
از دائمی ها کسی یادش هست ؟
من همچنان نمیتونم وصل بشم!
برای همراه اول حتما باید یک طرح فعال کنیم تا به اینترنت وصل بشه؟طرح یک روزه هم میشه؟
نیاز به طرح نیست. توی تنظیمات، APN رو بذار روی mcinet و بعدش یه بار گوشی رو خاموش و روشن کن. بعضی وقتا خاموش کردن آنتن کفایت نمیکنه.
بجز تهران بقیه شهر ها می تونند بدون بسته و بصورت مصرف آزاد به شبکه رجیستر کنند
اگه به بسته باشه حتما باید هفتگی یا ماهیانه رو انتخاب کنید
تهران هم نیازی به بسته نداره. چند ماهه بدون بسته به 3G وصلم. اگه وصل نشد یه بسته فعال کن و بعدش فعالسازی خودکار رو قطع کن. از اون به بعد هر جا پوشش بده، وصل میشی
خودش این تنظیمات رو اتوماتیک سیو و فعال کرده.با تنظیمات توی سایت هم هیچ فرقی در جزئیاتش نداره.
خاموش کردن آنتن؟
تهرانم.در شهرری،سیمون بولیوار و اریا شهر تست کردم هیچ کدوم وصل نشد.
حتی اگه انتن 2g هم باشه بدون بسته وصل نمیشه؟یا اینکه وصل نمیشه به معنای این هست که لااقل 3g هست؟
خاموش کردن آنتن یا airplane mode
اگه به 2G هم وصل نمیشی مشکل از تنظیماتت هست ولی اگه وصل میشی اما 3G نمیگیری، کاری که تو پست قبل گفتم رو انجام بده درست میشه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)