تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 300 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم ...خیلیا میگن ارزون فروختم ...اره قیمت این اکانت حدود یه میلیونه اما کو مشتری؟
    والا من هشتصد تومنم مشتری داشتم ولی اینترنتی بودن همشون و خب اون اول میگه رمز بده من میگم تو پول بریز و خلاصه توافق نمیشه کرد ...اعتمادم نمیشه کرد ...
    باید ارزون بفروشی تا بخرن ...منم یکی از اشناهای دوستام گفت میخاد بخره و بهش فروختم ...
    من تقریبا 9 ماه بازی کردم ...خیلی زحمت کشیده بودم براش ...
    از یه طرف ادم میگه حیفه ...از یه طرفم میگم بازی ارزش نداره ...نمیدونم هنوزم دو دلم ....یهویی اتفاق افتاد ...باید زود تصمیم میگرفتم ...
    طرف به من پیام داده میگه اول رمزو بده چون وقتی رمز رو به من میدی و تو ساین اوت نکرده باشی تو میشی ادمین و من میشم بازدید کننده جیمیل و اگه پولو نریختم راحت میتونی منو از جیمیل کیک کنی
    روند معاملات غیر حضوری اینه که یه سایت معتبر رو واسطه قرار میدن و اگه طرف بهونه آورد مشخصه که کلاهبرداره!

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

طرف به من پیام داده میگه اول رمزو بده چون وقتی رمز رو به من میدی و تو ساین اوت نکرده باشی تو میشی ادمین و من میشم بازدید کننده جیمیل و اگه پولو نریختم راحت میتونی منو از جیمیل کیک کنی
    روند معاملات غیر حضوری اینه که یه سایت معتبر رو واسطه قرار میدن و اگه طرف بهونه آورد مشخصه که کلاهبرداره!
    واسه منم پیش اومده ...بنظرم اینا خودشونو الکی خلق جلوه میدن که رمزو بگیرن ...
    من از یکی دیگه هم پرسیدم گفت که دو طرف عکس از کارت ملی و اینا میفرستن بعد نصف پول رو خریدار باید بفرسته و بعد از گرفتن رمز بقیه پولو میفرسته ...اگه پولو نداد یا طرف رمزو نداد هم میشه شکایت کرد ....بهرحال دردسر زیاد داره ...
    منم که گرون تر میخواستم بفروشم مشتر ی بود ولی حرف از کارت ملی اینا میزدم کلا میرفت ازش خبری نمیشد ...کلاهبردارن 99 درصدشون ...

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دراگـــون رفت واسه لول چهار
    چهارده روز دیگه !!!

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها برای تاون حال نه رو چی برای آگرید و اتک وار کار کنم؟ چ روشی بیشتر به کار میاد؟ چیارو آپ کنم اول؟

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

لول 90
    5 بیلدره
    دفاع فول، دیوارها همه لول 7
    دراگ3، هوگ4، پکا2، ویز، بالن، جیانت، آرچر 5، بقیه عادی، کینگ 8
    چقدر ارزش داره بذارم برا فروش؟

ضمناً ایمیل اصلیم هست، نمیدونم چیکار کنم

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    برای ساین کردن اکانت گوگل توی بازی ارور " خدمات گوگل پلی در گوشی شما موجود نیست " رو دریافت میکنم که بعد از نصب گوگل پلی استور هم حل نمیشه !

لطفا راهنمایی کنید واجبه

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بچه ها برای تاون حال نه رو چی برای آگرید و اتک وار کار کنم؟ چ روشی بیشتر به کار میاد؟ چیارو آپ کنم اول؟
    اگه منظورت چیدن نیرو برای اتک وار هست باید بگم روش ( گولم ، پکا ، ویزارد ) عالیه در صورتی که بلد باشی چجور باهاش اتک بری

روش دیگه هم هوایی هست که خوراک خودمه
    ( لاوا _ بالون _ مینیون )

------

گولم رو مکس کن اول بعدش پکا و لاوا همینطور به ترتیب تا بقیه نیرو ها این چنای اول اگه لول بالا باشی عالیه

خودم تمام نیرو های دارکم مکسه به جز والکری که نیازی بهش ندارم . همینطور مینیون که دیشب رفت واسه لول 5

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    برای ساین کردن اکانت گوگل توی بازی ارور " خدمات گوگل پلی در گوشی شما موجود نیست " رو دریافت میکنم که بعد از نصب گوگل پلی استور هم حل نمیشه !

لطفا راهنمایی کنید واجبه
    google play service باید نصب کنی از ایرادات زبان فارسی روی گوشی همینه که معلوم نیست چی میگه

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

برای خرید و فروش میتونید از وبسایت ایسام استفاده کنید.
    یه مقداری رو به عنوان کارمزد به رییس سایت پرداخت میکنید اما مطمئن هستید که خرید و فروشتون تضمینی هست.

خیلی ها بودن که خریدار واقعی خودشون رو جلوه دادن اما وقتی حرف از ایسام و وبسایت های واسطه اومد، با دلیل های الکی منصرف شدن.

11. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من الان با جیمیلی به بازی وصلم . اگه جی میل جدید رو به پلی استور گوگل ساین این کنم و با جیمیل جدید به بازی کانکت شم ، بازی روی این ایمیل جدید سیو میشه یا نه؟

در این صورت چه مساله ایی پیش میاد؟
    Last edited by saminem; 10-07-2015 at 14:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •