اره ترافیک تموم شد میتونی تغییر بدی , کلا هر وقت خواستی میتونی سرویستو عوض کنی ولی پولت میسوزه پس بهتره یا ترافیکتو تموم کنی یا یکماهت تموم بشه
اونم اره میره توی رزرو وقتی ترافیکت تموم شد گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزن که روزای باقیماندتو بسوزونه
اره ترافیک تموم شد میتونی تغییر بدی , کلا هر وقت خواستی میتونی سرویستو عوض کنی ولی پولت میسوزه پس بهتره یا ترافیکتو تموم کنی یا یکماهت تموم بشه
اونم اره میره توی رزرو وقتی ترافیکت تموم شد گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزن که روزای باقیماندتو بسوزونه
استاندارد که نداره برا من فقط اینترنت هست چطور برا شما استاندارد زده؟![]()
دوست عزیز واسه ورود به تنظیمات رادیو باید واسه یوزر نیم ubnt بزنی . واسه پسورد هم چهار رقم آخر یوزرنیمی اینترنتی که از راصد گرفتی
سلام،اهواز مبین نت بهتره یا وایمکس ایرانسل؟منطقه سپیدار هم کسی خبرداره چطوره؟
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk
هر دو آشغالن
من 9 روزه که از فارانت اشتراک گرفتم.بار اول 3 گیگ گرفتم که 4 روزه تمام شد.دو تا از دوستانم هم گفتن که ترافیک ما هم بعد از چند روز صفر شد.گفتم شاید واقعا" حواسم نبوده و مصرفم این قدر بوده.دوباره سه گیگ خریدم ولی با اینکه حتی دریافت فیلم و عکس از واتساپ رو غیر فعال کردم بعد از سه روز ترافیکم تمام شد.دیروز یک گیگ خریدم و الان بعد از چند ساعت کمتر از 100 مگ برام باقی مونده.با فارانت تماس گرفتم گفتم من و دوستام با این مشکل مواجه شدیم به هیچ وجه زیر بار نمیرن.من قبلش از راصد و تپش اشتراک میگرفتم سه گیگ میخریدم و آخر ماه حدود یک گیگ اضافه می اومد ولی الان در عرض 9 روز هفت گیگ خریدم و تموم شده.شما هم چنین مشکلی دارید یا فقط من و دوستام اینجوریه؟
3g همراه اول
نوسانش زیاد شده از صبح روی 2 مگ بود ولی الان درست شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوما وایمکس رو واسه چی میخوای؟ اگه واسه وبگردی میخوای و استفاده خاصی نداری بگیر. من حدود یه سال مبیننت داشتم، آشغال بود، ایرانسل هم بدتر نباشه بهتر نیست.
ولی مبیننت نگیر.
یا یکی داره از وایفا شوما و دوستاتون اینترنت میدزده که احتمالش کمه واسه همتون باهم این اتفاق بیوفته. یا رایانه شوما و دوستاتون باهم داره یه چیزی رو آپدیت میکنه که بازم احتمالش کمه واسه همتون همزمان این اتفاق بیوفته. یا فارانت قاطی کرده.
چند نفرید که اینجوری شدید؟ همتون به یه دکل وصل میشید؟ اگه واقعا چیزی دریافت نمیکنید ولی حجمتون میره پاشید برید شرکت فارانت حضوری خودتون و دوستاتون باهم بگید بررسی کنن، ول هم نکنین. بچسبید بشون.
ولی قبلش، نرمافزار networx رو دانلود کنید. ۱ گیگ دیگه هم شارژ کنید. این نرمافزار حجم مصرفی شوما رو نشون میده. بعد ببینید قبل از اینکه یه گیگ مصرف کنید حجمتون تمام میشه؟ ینی قبل از اینکه نرمافزار نشون بده که شوما یه گیگ مصرف کردی، حجمت تموم میشه یا نه. اگه اینجوری بود که حمله کنید به فارانت
فارا دارم فعلا همه چیزش عادیه و مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)