تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 752 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان نمایشگاه دائمی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت امروز یه هدفون سری XB برای تست گذاشته بود اگه خواستید موقعیت خوبی هست نمیدونم 300/500/700 کدوم مدل بود . سوال نکردم

بهر حال اگه کسی روزی خواست میتونه اونجا مراجعه کنه
    طبقه چند و پلاک چند؟ تا کی برقراره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من دنبال هدفون in ear واسه موبایل،برای اهنگ گوش دادن هستم.همه جور اهنگ هم گوش میدم البته با کیفیت معمولی ۱۲۸ .بودجه هم تا ۳۰ تومن میتونم بدم.با استفاده از حرفای این تاپیک وکمی سرچ رسیدم به ep630 ep650 cx300 . در مورد این ۳ تا یکم توضیح بدید برتریهای هر کدوم را بگید.میخام کیفیت ساخت و صداش بهتر باشه که برام یه چند وقتی کار کنه.

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من واسه گوش دادن به آهنگ با موبایل یه هدفون خوب میخوام که فقط موزیک رو تو حالت طبیعی خودش اجرا کنه و باس متوسط به بالا داشته باشه
    و چیزی که مهمه من از مدل هایی میخوام که دوره گوش میره نه داخل گوش چون حساست دارم و نمیتونم از اونایی که داخل گوش میره بخرم اندازه اون هم متوسط باشه
    تا 30 تومان یه چنتا مدل واسم لیست میکنید با قیمت و اگه شد عکس (البته اگه زحمتی نیست چون من شهرستان هستم و اینجا فقط باید سفارش بدی تا واست بیارن)
    ممنون میشم راهنمایی کنید منو

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    من دنبال هدفون in ear واسه موبایل،برای اهنگ گوش دادن هستم.همه جور اهنگ هم گوش میدم البته با کیفیت معمولی ۱۲۸ .بودجه هم تا ۳۰ تومن میتونم بدم.با استفاده از حرفای این تاپیک وکمی سرچ رسیدم به ep630 ep650 cx300 . در مورد این ۳ تا یکم توضیح بدید برتریهای هر کدوم را بگید.میخام کیفیت ساخت و صداش بهتر باشه که برام یه چند وقتی کار کنه.
    احیانا شما cx300 میخوای بگیری .....
    دوست گلم نمیتونی چون cx300 طرفای 50/60 تومنه ...
    شما این 3 انتخاب رو دارید ...
    1. ep630 (اگر که همه جور سبکی گوش میدی و بیس زیادی هم داره البته کنترل نشده و نامعقوله)
    2. ep650 ( واسه همه سبکا مناسبه و گوش رو به اندازه 630 ازار نمیده چون صدای معقول تر و شفاف تر و تفکیک بیشتری نسبت به 630 داره .. بیسش هم عمیق تر شده و معقول تر ...)
    ( کلا کارای کریتیو واسه کسایی مناسبتره که تمایل موسیقاییشون سمت موسیقی شرقی و کلاسیک و موسیقی های بیس محور هست)
    3. ex35 ( من خودم صدای این مدلو می پسندم ... حجم صداش یه نموره از اون دو تا کمتره ولی تفکیک بیشتر و بیسش هم کمی کمتر از اوناس و عمیق تره و شفافیتش از اونا به نظر بهتر میاد و واسه کسایی خوبه که تمایلشون به سوی موسیقی راک و متال و موسیقی های شلوغ و بعضی از موسیقی های غربی هستش ...)
    ( کلا کارای سونی واسه کسایی خوبه که تمایلشون سمت موسی قی های شلوغ و راک و متال هستش و از زیاد به بیس اهمیت نمیدن ... البته امکانش هست بعضی از افراد دوستار بیس هم راضی بکنه)

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

سلام دوستان من واسه گوش دادن به آهنگ با موبایل یه هدفون خوب میخوام که فقط موزیک رو تو حالت طبیعی خودش اجرا کنه و باس متوسط به بالا داشته باشه
    و چیزی که مهمه من از مدل هایی میخوام که دوره گوش میره نه داخل گوش چون حساست دارم و نمیتونم از اونایی که داخل گوش میره بخرم اندازه اون هم متوسط باشه
    تا 30 تومان یه چنتا مدل واسم لیست میکنید با قیمت و اگه شد عکس (البته اگه زحمتی نیست چون من شهرستان هستم و اینجا فقط باید سفارش بدی تا واست بیارن)
    ممنون میشم راهنمایی کنید منو
    میشه از این مدلایی که گفتی یه نمونه عکس بزاری ؟؟؟
    و یه چیزی اگه چیز با کیفیت میخوای باید دستتو بیشتر بکنی تو جیب مبارک ...
    با 30 تومن ایرفون های زیر متوسط بازار رو میتونید بگییرید که تو پاسخ دوست بالایی گفتم

5. 4 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان تا 40 تومن يه هدفون يا در اصل ear phone ميخوام
    طوري باشه كه بشه باهاش ورزش كرد و هدست نباشه
    بلندي و حجم صداش مهمه واسم زير 110 db نباشه
    راستي من يه hq 1400 از نمايندگي كرتيو در اهواز خريدم
    چرا نه بلندي صدا داره نه باس؟
    داستان از چي ميتونه باشه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

احیانا شما cx300 میخوای بگیری .....
    دوست گلم نمیتونی چون cx300 طرفای 50/60 تومنه ...
    شما این 3 انتخاب رو دارید ...
    1. ep630 (اگر که همه جور سبکی گوش میدی و بیس زیادی هم داره البته کنترل نشده و نامعقوله)
    2. ep650 ( واسه همه سبکا مناسبه و گوش رو به اندازه 630 ازار نمیده چون صدای معقول تر و شفاف تر و تفکیک بیشتری نسبت به 630 داره .. بیسش هم عمیق تر شده و معقول تر ...)
    ( کلا کارای کریتیو واسه کسایی مناسبتره که تمایل موسیقاییشون سمت موسیقی شرقی و کلاسیک و موسیقی های بیس محور هست)
    3. ex35 ( من خودم صدای این مدلو می پسندم ... حجم صداش یه نموره از اون دو تا کمتره ولی تفکیک بیشتر و بیسش هم کمی کمتر از اوناس و عمیق تره و شفافیتش از اونا به نظر بهتر میاد و واسه کسایی خوبه که تمایلشون به سوی موسیقی راک و متال و موسیقی های شلوغ و بعضی از موسیقی های غربی هستش ...)
    ( کلا کارای سونی واسه کسایی خوبه که تمایلشون سمت موسی قی های شلوغ و راک و متال هستش و از زیاد به بیس اهمیت نمیدن ... البته امکانش هست بعضی از افراد دوستار بیس هم راضی بکنه)[COLOR="Silver"]
    موسيقياي كلاسيك و راك إز لحاظ آلات موسيقيه لازم براي كوش دادن شبيه به همن
    فقط كلاسيك كمي بيس كمتري مي خواد
    البته اين به نظر من درستشه مكر اينكه كسي توصيف خودش إز اين موسيقي رو داشته باشه ( عادت به شنيدن جيزي كه وجود نداره ؛ منظورم همون بيس هاي غلو شده هستش)
    Last edited by rave-87; 14-11-2010 at 01:00.

8. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

موسيقياي كلاسيك و راك إز لحاظ آلات موسيقيه لازم براي كوش دادن شبيه به همن
    فقط كلاسيك كمي بيس كمتري مي خواد
    البته اين به نظر من درستشه مكر اينكه كسي توصيف خودش إز اين موسيقي رو داشته باشه ( عادت به شنيدن جيزي كه وجود نداره ؛ منظورم همون بيس هاي غلو شده هستش)
    من پستمو طوری نوشتم که شما بخونی .. و متوجه شی کدوم بیشتر بدردت میخوره .....

خودم میگم بدون شک ex35
    28 تومنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من پستمو طوری نوشتم که شما بخونی .. و متوجه شی کدوم بیشتر بدردت میخوره .....

خودم میگم بدون شک ex35
    28 تومنه
    سلام
    ex35 مال چه شرکتیه ؟‌سونیه ؟
    راستی ep650 تفاوت زیادی با ep630 داره ؟
    Last edited by |محمدی|; 14-11-2010 at 16:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها برای iphone چه هدستی پیشنهاد می کنید
    که هم بلوتوث باشه و هم سیم نداشته باشه>؟

12. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کسی میدون
    SONY MDR-XD200

چنده و کجا داره یا یه سایته اینترنتی بگید برای فروش و اینکه غیر اصل داره یا نه و گارانتی چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •