مگه خیارههه
اگه -- بشه تا چند روز اینده خبرش میاد امید وارم که زودتر -- شه که ادم بتونه راحت انتخاب کنه
مگه خیارههه
اگه -- بشه تا چند روز اینده خبرش میاد امید وارم که زودتر -- شه که ادم بتونه راحت انتخاب کنه
آره منم امیدوارم -- شه.....اون دستش منو کشته dualshock 4 خعلی توپه.....کاش --بشه من امیدوارم
اینم -- میشه مثل همون Jk که گفتیم وارد بشه اخر دوبار نظرمون عوض میشه![]()
سلام
آیا هارد 1ترا ssd موجود است ؟ قیمتش چنده؟
می تونیم موقع خرید لب تاب، هارد 1ترا خود لب تابو عوض کنیم همون موقع یک ترا ssd برامون بزاره، بعد مابه تفاوتش رو به فروشنده بدیم؟
یه سوال دیگه اینکه می دونید کدوم پاساژ ها تو تهران ارزون تر و مطمئن تره؟
ممنون میشم جواب بدین
آقا شرایط خییییییییییییییییییلی سخته!
اصلا نمیتونم درس بخونم، همش وسواس گرفتم و فکرم مشغوله که اینو بخرم یا سیستم!!!
همونطور که قبلا هم گفته بودم توو لپ تاپ یکی از فامیلامون که سونی وایو بود و 8 سال پیش گرفته بود، هر سال تابستون ها و عید ها که همدیگرو میدیدیم، همش بازی میکردیم! توو این 8 سال هر چی بازی بود با تنظیمات دیفالت خود بازی (ینی بدون دستکاری تنظیمات گرافیکی بازی!) کردیم، فقط پارسال مجبور به کاهش یه درجه ای رزولوشن توو بازی مترو لست لایت شدیم! اینجوری که حساب میکنم میبینم خب پس این لپ تاپ هم خوووب بازی ها رو میکشه و جای نگرانی آنچنانی نیس! حتی الان یکی از رفیقام اس داد بهم که امروز واچ داگز رو خریده و با لپ تاپش (z510 a lenovo) داره با کیفیت high بازی میکنه!!! گرافیک gt 740m اگه بتونه high واچ داگز رو بکشه پس gtx 850m که میکشه هیچ، امیدی بیشتری برای ساپورت بازی ها تا چند سال هم داره! کلا گیج شدم! این لپ تاپ واقعا خواستنی هس، ولی سیستم هم امکان تعویض فقط قطعات قدیمی و قدرت بیشتر از مزایاشه!
چقد تصمیم گیری سخته
منم واقعا قاطی کردم میخوام یه سیستم جمع کنم چون این داغونه با یه ps4 ولی از بازی کردن با دسته خوشم نمیاد تازه -- هم نشده بعد دلم لبتاپ میخواد میخوام اینو بگیرم بعد میگن خب اگه ps4 بگیری دیگه لازم نیست اینو بگیری بعد میخوام برم یه الترا بوک بگیرم میبینم قیمتش هم اندازه اینه یه کانفیگه خوبش و برند خوب مثل اپل اصلا بد قاطی کردم بدجور اگه یکی بیاد بگه که میشه با این لبتاپ تا 4 ساعت در روز بازی کرد و حالا حالا ها خراب نمیشه من میخریدمش وگرنه نمیصرفه پول کانفیگی رو بدی که نشه ازش استفاده کرد
هارد ssd یک ترا الان 2600 هست اندازه پول یه لبتاپ باید هارد بخری بهترین کار اینه که جای دی وی دی رایترش یه ssd کم بندازی 128 که فقط بازی یا ویندوز رو بریزی روش این بهترین تصمیم برای این لبتاپ هست مگر اینکه شما پولش رو داشته باشی
ای بابا کلم نمیکشه....دیگه نمیتونم درس بخونم همش فکرم پیشه ایناست.....داداش مطمعنی دوستت رو high بازی میکرد؟ خوب از یه طرفی بازی با دسته باحال نیست ولی خوب یک نوع گیم پد هست براش عین همین موسو کیبردهخوب داداش اگه لپتاپ بگیری بازم میگن حالا که لپتاپ داری کنسول به چه دردت میخوره؟¿
بابا هرجوری حساب کنیم.....از هم نظر عاقلانه تر اینه که 4 ملیونو از جوب در نیاوردیم....باید درست استفاده کنیم من میمگم یه کنسول بگیریم وقتی -- شد پی اس 4 بعد سال بعد یه چیز جدید بگیریم تولد و عیدی و ....بقیه به علاوه ی این پول اضافه اومده از کنسول از این چهار تومن'1/5 میره برا کنسول....2/5 میمونه .....یعنی سال بعد با عیدی و تولد 1/5 در نمیاری بزاری رو این 2/5 ؟¿ مسلما میاری......بعدش با اون پول یه لپ تاپ خوب میگیری........یا هر چی که دوست داری...تو دعا کن -- بشه.....بقیش با خودت......
Last edited by wrath of god; 29-05-2014 at 14:01.
این لب تاپ اون بازی که شما میگی رو رو الترا هم اجرا میکنه من قول میدم ولی مشکل اینه که کلا بازی با لبتاپ خرابش میکنه من از این می ترسم وگرنه مطمئنم اجرا میکنه اگه روزی 4 ساعت باهاش بازی کنی چی میشه ؟؟؟ من فکر کنم بعد 1 سال نشده خراببشه پس مجبوریم برای بازی یه ps4 بگیریم بعد اون وقت لبتاپ یا PC خواستیم بگیریم بدیگه برای بازی نمیگیریم اینجوری ارزونتر در میاد و انتخاب هم اسون تر میشه من امتحان ریاضی دارم هیچی هم نخوندم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)