نگردو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یکی از صحنههای برخورد من و پیکه داور میخواست به من کارت زرد بعده. که پیکه به داور گفت من خطای انجام ندادم و داور نیز از دادن کارت منصرف شد. از پیکه بابت این کار متشکرم.
سسک در مراسمِ 'بریت آوارد' بخاطر شکست دادن منچسترسیتی عذرخواهی کرد.
سسک در این مراسم جایزه ی بهترین گروه بین المللی را اهدا کرد.
خواننده ی معروف نیکول شرزینگر، دوست دختر سابق لوئیس همیلتون راننده ی فرمول یک مجریِ این مراسم بود که در قسمتی از برنامه رو به سسک به شوخی گفت: کسی اینجاست که سه شنبه شب اوقات بسیار خوبی در انگلیس داشت، او به ما میگوید که چه اتفاقی افتاده است.
سسک نیز در جواب با خنده گفت: من بخاطر شکست دادن سیتی عذرخواهی میکنم، من با صلح و دوستی به اینجا آمده ام.
ليست 5 دروازه بان برتر لاليگا تا به اينجاي فصل و باز هم صدرنشيني بارسلونا
آمار پلگريني با تبمهاي مختلف در 13 بازی اخیر مقابل بارسلونا ؛
11 باخت، 2 مساوی و 0 برد!!!
کاریکاتور الموندو :
پلگرینی : خوشبختانه ، این بدترین بارسای تاریخ بود !
تیم جوانان A بارسلونا به مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ جوانان صعود کرد
پس از پیروزیِ درخشانِ بارسا در برابر سیتی، تیم جوانان A بارسا به مربیگری وینالس نیز با پیروزیِ 4-1 برابر کوپنهاگن به مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانانِ جوانان صعود کرد. تیم جوانان بارسا در این مرحله با برنده ی دیدارِ آرسنال و شاختار دونتسک روبرو خواهد شد.
جوانانِ بارسا کاملا بر بازی مسلط بودند، ضمن اینکه منیر الحدادی بازیکنِ آینده دارِ بارسا روی یک حرکت انفرادیِ زیبا یک گل زیبا به ثمر رساند.
گلهای بارسا توسط منیر (25 و 87)، ماکسی (36)، گادزویل (77)
دیدار مسی و ماسکرانو با آگوئرو در رختکن تیم سیتی بعد از بازی ...
عناوین روزنامه اسپورت:
پیروزیِ تاتا
تاتا با پیروزیِ بزرگ برابر منچستر و عملکردی که تیم از خود به نمایش گذشت مقدس شد.
اینجا تاتا در سفرِ بازگشت به بارسلونا شاد و آرام به نظر میرسد.
در مورد نیمار: تقلبِ احتمالی
دادستان از قاضی میخواهد تا بارسا را متهم کند.
تیترهای روزنامه موندو دپورتیوو :
بازگشت دوباره دیگو کاستا !
شفاف سازی سسک بعد از پیروزی مقابل سیتی !
** این است راه ما **
مسی ، سسک ، اینیستا و ژاوی در منچستر نشان دادند که کوتاه قامتان برتر هستند !
فرمولی برای تاتا ، اجازه برای بازی زیبا به بازیکنان !
احترام کاری تاتا با پیروزی !
ماشین آلوز میراند !
شاهزاده كمپ نو ( نيمار ) بعد از بازي با منچسترسيتي ؛
از بازي ليونل مسي شوكه شدم ، او بسيار خوب بازي ميكرد ، بعد از برگشت به خانه دوباره فيلم بازي را تماشا كردم . واقعا از ديدن بازي قشنگ او شوكه شدم . بسيار خوشحالم و افتخار بزرگيست كه ميتوانم در كنار او بازي كنم
جدول گلزنان لالیگا!!
ریوالدو فوق ستاره سالهای نه چندان دور بارسا، در سن 41 سالگی با پسر 18 ساله اش در لیگ برزیل همبازی شد.
ریوالدو که از این اتفاق به یاد ماندنی شگفت زده شده بود بعد از همبازی شدن با پسر ۱۸ ساله اش در صفحه شخصی خود نوشت: من میخواهم از خدا به خاطر این روز خاص تشکر کنم.
همبازی شدن با پسرم یک روز خاص است. با این که این بازی یک- یک تمام شد اما حتما یکی از مهترین بازی های دفترچه خاطرات من خواهد بود.
آیا میدانستید که:
با گلی که لئو مسی برابر منچسترسیتی از روی نقطه پنالتی زد ، 30 امین گل او در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا بود ، و او اولین نفر است که به این تعداد گل رسیده است...
آزمایش های پزشکی حاکی از آن است که یوردی آلبا از ناحیه همسترینگ پای راست آسیب دیده است.
روند ریکاوری او، حضور و یا عدم حضور وی در بازی بعدی بارسا را مشخص خواهد کرد
صحبت های تاتا درکنفرانس مطبوعاتی بعدازبازی دیشب:
- تضمینی نیست که در مرحله بعد حضور داشته باشیم اما با این برد آرامش خوبی به دست آوردیم. فقط برای برد به اینجا آمده بودیم. هیچ وقت به نتیجه ای غیر از برد فکر نکردیم. فکر کنم نتیجه عادلانه بود
- کمی متفاوت با همیشه بازی کردیم. انتخاب یک بازیکن بیشتر در خط میانی برای داشتن مالکیت توپ بیشتر بود
- درموردمسی :تعهد لئو به تیم برای باز پس گیری مالکیت توپ مثال زدنی است.
- به نظرم باید به آینده فکر کنیم و آرام باشیم. اکنون لالیگا را داریم و شنبه آینده باید بازیمان را ببریم و صدرنشین لالیگا بمانیم.
- ما هدفی روشن در هر رقابت داریم. ما باید آرام باشیم اما قرار نیست سهلانگاری کنیم،سیتی نیز تیم بسیار خوبی بود .
زمان فینال کوپا دل ری مشخص شد
چهارشنبه 16 آوریل(27 فروردین)
ساعت 21:30 به وقت محلی در ورزشگاه مستایا
تیری آنری: بارسا عین شعارش «فراتر از یک باشگاه»است؛ نمی توان مسی را با کلمه توصیف کرد
همیشه به دوستانم می گویم که برد6-2مان در برنابئو مقابل رئال مادرید اتفاقی فراموش نشدنی بود؛ به ویژه به خاطر بازتابی که داشت. شادی هواداران ما بعد از آن بازی تا اعماق قلبم پیش رفت
سایت گل- تیری آنری ستاره 36ساله و اسبق باشگاه بارسلونا هنوز تیم سابقش را فراموش نکرده است. تیتی در گفت و گوبا روزنامه ال موندودپورتیوو به بررسی اوضاع تیم کاتالان پرداخته. دراینجا می توانید گزیده ای از این گفتگوی جذاب را مطالعه کنید:
* در قلبت اول طرفدار آرسنال هستی. ممکن است بالاخره امسال، سال آنها باشد؟
امیدوارم. با وجود باخت مقابل لیورپول، آنها عملکرد خوبی دارند و ونگر شایسته گرفتن مزد تلاشهایی که در تمام این سالها انجام داده، است. در لیگ برتر رقابت شانه به شانه است؛ حداقل امتیازات، آرسنال، سیتی و چلسی را از هم جدا کرده.خیلی خوب می شود که بتوانیم قهرمان اروپا شویم. آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا بدشانسی آورده که دوباره به بایرن خورده ولی نباید تسلیم شد
* الگوی فوتبالی ات چه کسی بود؟
پدرم اولین کسی بود که مرا تشویق می کرد. مثل همه بچه های دیگر دوست داشتم از او تشکر کرده و او را خوشحال کنم .بعد از آن در فوتبال حرفه ای واقعا تحت تاثیر مارکو فان باستن بودم. او یک مهاجم کامل است: گل می زند و پاس گل می دهد و ...
محتوای مخفی: ادامه
* به نظرت بارسا واقعا باشگاه متفاوتی است؟
بدون تردید. می توانم بگویم که دقیقا مثل شعار خود باشگاه،«بارسا فراتر از یک تیم » است. افرادی هستند که این را درک نمی کنند یا با من موافق نیستند ولی با برد و یا قهرمانی بارسا، شرایط روحی شهر و کل منطقه کاتالونیا تغییر می کند. بحث یک منطقه خاص در بارسلونا یا بخشی از کاتالونیا نیست، بلکه همه شاد می شوند. این منطقه تیم های دیگری هم دارند ولی این تیمها به اندازه بارسا موفق نبوده اند. وقتی بارسا می برد، کاتالونیا شاد می شود و یک شب اروپایی در نوکمپ، واقعا تکان دهنده است
* در مورد مسی چه حرفی داری؟
نمی توان مسی را با کلمات توصیف کرد. او بازیکنی از دنیای دیگری است. بدون شک بهترین است. دیدن روزمره او در کنارت حس فوق العاده ای است. مسی کارهای غیرقابل تصوری را انجام می دهد و نمی دانم که در کارنامه ورزشی اش تاکجا می تواند برسد ولی بدون شک او بازیکن بی نظیری است
Teams with most finals in last 10 years
(red=won blue=lost white=still to play)
رئال سوسيداد 5 ماهه تو خونش نباخته!
بالاخره میتونیم تو این زمین از 06/07 به اینور برنده بشیم؟! ما الان نمی تونیم هیچ امتیازی رو از دست بدیم!
احساسم همه جوره میگه ما این بازی رو میبریم حتی اگه مغزم بگه نه!
Last edited by M E S S I; 22-02-2014 at 16:58.
تمرینات ریکاوری آلبا و دوس سانتوس
دروازبان سوم تیم اویر نیز به همراه تیم راهی سن سباستین شد. این همراهی بدلیل کسالت پینتو میباشد و پیشبینی میشود این دروازبان امشب نیمکت نشین تیم باشد.
مارک کوکورِیا: پویولِ دیگری در راه است؟
پسری به نام مارک کوکورِیا در آکادمی بارسا در حال ساخته شدن است.
مارک متولد 1998 است، او بازیکنی درجه یک و با آینده ای درخشان است. او تابستان سال 2012 پس از شش سال حضور در شهر و تیمِ همسایه یعنی اسپانیول به بارسا پیوست.
کوکو نامی است که هم تیمی ها و دوستان نزدیکش او را صدا میزنند. او بیرون از زمین پسری حساس و کمی خجالتی است اما وقتی وارد زمین میشود یک شخصیت کاملا متفاوت است، او همه چیزش را برای تیم میگذارد و از باختن متنفر است، وقتی بازی شروع مشود او فقط به یک چیز فکر میکند: بردن
سبکِ بازی و حالاتِ او در زمین هرکسی را به یاد پویول می اندازد، او حتی در مسافرت ها نیز پیراهن شماره ی 5 را بر تن میکند اما الگوی واقعیِ او داوید لوئیز است.
دو ویژگی بارز او قابلیت اطمینان و رقابت است. او در دفاع بسیار محکم و عالی است و در اضافه شدن به حمله نیز خوب کار میکند.
آمار مسی در ۱۳۳بازی خارج از خانه در لالیگا
۱۰۳گل و ۵۰ پاس گل
روشتو (دروازه بان سابق بارسا): تراشتیگن در حد والدس نیست و هیچ دروازه بان آلمانی در اسپانیا موفق نبوده است.
روشتو رچبر دروازه بان سابق و ترکیه ای بارسا که پس از درخشش در جام جهانی 2002 به بارسا پیوست در مصاحبه با یک شبکه ی رادیویی گفت:
"من ویکتور را زمانی که او خیلی جوان بود ملاقات کردم. در آن زمان به نظر می رسید کمی دیوانه است، اما در حال حاضر دروازه بان بسیار بالغ و با تجربه ای است. من به او توصیه میکنم در بارسا به فوتبالش ادامه دهد.
او افزود: " تراشتیگن در سطح والدس نیست. علاوه بر این، هیچ یک از دروازه بانان آلمانی که در اسپانیا بازی کرده اند موفق نبوده اند اما او گلری است که با پا خوب بازی میکند و این برای بارسا خوب است چون بارسا گلری میخواهد که تکنیک خوبی داشته باشد. من فکر میکنم والدس نباید باشگاهی که متعلق به خودش است را ترک کند. او باید در بارسا بازنشسته شود، من فکر میکنم او باید دوباره به تصمیمش فکر کند."
روشتو در مورد دوران حضورش در بارسا گفت:
"من نا امید شده بودم چون رایکارد به من شانسی برای بازی کردن نمیداد، حتی من تصمیم گرفته بودم تا کفشهایم را آویزان کنم اما من باید میرفتم چون او به من بازی نمیداد."
تیترهای روزنامه اسپرت ۲۲ فوریه
مسی و نیمار همراه با هم
۲ستاره بارسا امشب در ترکیب ابتدایی حضور خواهند داشت
در ۳ماه گذشته این ۲مهاجم تنها یک بار در کنار هم بازی را شروع کردند
رئال سوسیداد ۲۲:۳۰ به وقت ایران
بیشتر تیمهای انگلیسی خواستار والدز
تا تا: مساله نیمار طبیعی به نظر نمیرسد
رئال مادرید - الچه
بخشش رونالدو
ترکیب احتمالی دو تیم برای بازی امشب
خط حمله احتمالی امشب مقابل سوسیه داد !
آمار این خط حمله تا به اینجای فصل در لالیگا !
آمار لیونل مسی مقابل سوسیه داد !
قسمتهایی از کتاب «اسم من نیمار است»
خیلی اوقات، من یک بچهٔ بزرگم! دلم برای فوتبال بازی کردن تو کوچه، خندیدن با دوستانم و انجام بازیهای کامپیوتری تنگ میشه.
خوارکیهای مورد علاقهٔ من؟ مثل همه برزیلیها: برنج، لوبیا، استیک، سیبزمینی سرخکرده و بیسکوییت.
من دوست دارم همواره کمد لباس و ظاهرم رو به روز کنم. من همیشه مدل مو، کفشهای ورزشیم، لوازم جانبیم و همهچیزم رو عوض میکنم.
من هر ۲۴ ساعت روز رو با فوتبال زندگی میکنم. چه شوت زدن به توپ باشه یا تماشای قلقل خوردنش رو زمین.
همیشه دوست دارم بازیای رو که تو زمین انجام میدم رو بعدش مرور کنم تا بتونم اشکالهایی که داشتم رو درست کنم و پیشرفت کنم.
منچستریونایتد مذاکره با مدیر برنامههای الکسسانگ جهت انتقال وی رو فعلا متوقف کرده تا این بازیکن پس از اتمام فصل خودش تصمیمگیری کند.
در اتمام بازی باید چند تشکر ویژه از کادر فنی و بعضی بازیکنان کرد :
1- اولین تشکر ویژه رو باید از جناب مارتینو داشت که با ترکیب شاهکارش کولاک کرد ... بعد بازی با منچستر سیتی گفت که دیگر از تغییرات زیاد تو ترکیب خبری نیست و به حرفش هم کاملا عمل کرد و با کمترین تغییر ترکیب چید . دمش گرم
2- دومین تشکر ویژه رو هم از جناب پیکه بکنیم که البته پیکه عزیز چند وقت هست پای ثابت تشکر ها هست و برای اینکه کلیشه نشه این بار از عمه عزیزش هم تشکر میکنیم .
3- تشکر سوم از الکس سانگ کلا در فصل 3-4 بازی هم بهش نمیرسه ولی همون بازی هم انجام میده کار خودشو به نحو احسن انجام میده
4-بارترا هم جا داره به خاطر گل دوم تشکر کنیم ازش ضربه سر قشنگی به پشت زد و نیمار هم که کلا به خاطر تاثیرگذاری شدید در این بازی هم حیفه تشکر نکنیم ازش
امسال هر 6 جام ممکن رو خواهیم گرفت
عجب بازی شرم آور و آبروریزی ای بود.یعنی فاجعه بازی با والنسیا در مقابل این رنگ باخت.من با اینکه یه هوادار قدیمی بارسلونام ولی دلم میخواد امسال بارسلونا هیچ جامی نیاره , هم در برنابئو حسابی تحقیر بشه و هم در فینال جام حذفی با یه نتیجه کوبنده مغلوب رئال بشه , در لیگ قهرمانان حذف بشه اونم به این صورت که اگه از سد من سیتی عبور کرد که احتمالش بسیار زیاده در مرحله بعد بدجور از لیگ قهرمان حذف بشه , در لا لیگا هم سوم بشه و خلاصه اینکه یک سال کاملا" ناموفق رو داشته باشه شاید مدیران بارسا از خواب بیدار شن تکونی به نیمکت مربیگری تیم بدن یک سری بازیکن جدید بخرن و یک سری از بازیکنان بدرد نخور و آشغال مثل پیکه,مونتویا و چند بازیکن بنجل دیگه رو که پیراهن بارسا به تنشون گشاده بندازن بیرون.واقعا" نبود تجربه مربیگری در اروپای تاتا بعضی جاها شدید خودش رو نشون میده .من قبلا" گفته بودم که باید تاتا رو برای فصل بعد نگه دارن ولی الان حرفم رو پس میگیرم. مرور زمان داره عیبهای تاتا رو کاملا" نمایان میکنه و واقعا" اشتباهات احمقانه ای میکنه البته اکثر مربیان شاغل در آمریکای جنوبی ذهن ساده ای از نظر تاکتیکی دارن و وقتی به اروپا میان و تجربه کسب میکنن یواش یواش مخشون شروع به کار میکنه ولی من دلم نمیخواد که تجربه کسب کردن تاتا به قیمت نابود کردن بارسا تموم شه.آقا فکر کرده بود تیم میره مقابل سوسیداد بازی دوستانه برگزار کنه.آخه کدوم هالویی مقابل یک تیم چغر که تو زمینش باج نمیده همچین ترکیبی میفرسته تو زمین؟البته یه چیزی هم هست که این جناب تاتا هیچ موقع با چنین تیم نفله و سطح پایینی از نظر قدرت بدنی و قد و هیکل کار نکرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)