سلام این آپدیت برای ویندوز 8 هست؟؟
سلام این آپدیت برای ویندوز 8 هست؟؟
چطور میشه بایوس رو آپدیت کرد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
توی این صفحه در موردش بحث شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واسه ویندوز 8 هست اما پیشنهاد میدم به جا زدن گزینه آپدیت ویندوز درایورهارو از سایت لنوو دانلود کنید
سلام
داداش اول بگم اپل هم تو کالفرنیا طراحی شده و تو چین ساخته و فراهم شده بعد فکر میکردم لنوو برای ژآپن باشه مطمئن نیستم
همونطور که دوستان گفتند لنوو جزو بهترین برندهای لبتاب دنیاست یکی از دلایل محبوبیتشم خراب کم قطعاتش هست ( والا خیلی دوست دارم این فروشنده گرامی رو ملاقات کنم فکر کنم دقیقا برعکس براتون توضیح داده)
بعدم اگر هر نوت بوکی الان داشته باشید با این تحریمها قطعات سخت پیدا میشه و باید اینو بگم از میون بقیه لبتابها قطعات لنوو راحت تر پیدا میشه نصبت به خیلی از برندها
البته گفته میشه لنوو نتونسته صفحه نمایش خوبی رو برای لبتاباش در نظر بگیره و زاویه دیدتون کمه و یکی دیکه از معایبش میتونه گرم شدن زیادش باشه که همین دو سه روز گزشته یک راحل براش پیدا شده و این دو مشکل تنها کمبودهای لنوو در z500 هست
خوب البته شما اگر کمی منصف باشید میبینید با این سخت افزار قوی و میزان پولی که برای این لبتاب میدید این لبتاب خیلی نه نه فوق العاده اصلا هیچی داداش اون فروشنده میخواسته لبتاب خودشو بهتون بفروشه از خرید z 500 پشیمون نمیشید![]()
بچه ها تست باطری رو در چه حالتی انجام بدم ??? من دیشب 100% شارژ کردم بعد از برق جداش کردم و در شرایط زیر واسم 2:45 دقیقه جواب داد
1- نور صفحه نمایش 70%
2- پخش فیلم با کیفیت
3 - وبگردی
4-فتوشاپ
5-چند تا اهنگ هم همزمان گوش دادم.
دما هم بالاتر از55 درجه سانتیگراد نرفت
Last edited by amin5222106; 05-08-2013 at 11:37.
گارانتی هماهنگ داره.اینجور گفتن
یه سوال دارم من الان دو بازی gta iv و gta liberty city نصب نمیشن رو ویندوز 8 و روی جعبه این دوتا بازی زده xp/7/vista یعنی رو 8 نمیاد الان من چی کار کنم؟؟ بلدم ویندوز سون نصب کنم اما نمیدونم درایور ها همش هست؟ برای سون منظورمه اگر هست بگید چه طوری بگیرم؟؟
منم لپتاپمو فرستاده بودم گارانتی واسه تعویض باتری گفتش که واسمون یه سری باتری اورجینال اومده
در ضمن اینم بگم که باتری z500 طبق گفته دیجی کالا و نوت بوک چک جریاندهیش 4500mAh نیست. باتری 48 وات ساعت قدرتشه. ولتاژ هم حدود 14.4 هست. یه تقسیم ساده به آدم میگه که جریاندهی 3330 میلی آمپر ساعت (mAh) هست. اینو زمانی که لپتاپم تو گارانتی بود زنگ زدم هماهنگ و اوشونم تایید کرد که اینطوره. از روی باتری خوند و گفت. باز اگه گفته 180 تومن خوب گفته. تو این سایت با جریاندهی کمتر رو زده 92 اودلار. که میشه با دلار 3200 حدود 294000 تومن. اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)