تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 457 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام علی جان

چطور میشه فلش یا هارد اکسترنالی رو که الوده هست توی محیط کیوسک اسکن کرد؟
    من چند باری تست کردم گزینه اسکن کومودو روی راست کلیک هست اما اسکن نمیکنه؟
    اگر این امکان در محیط کیوسک وجود نداره در چنین شرایطی چه کار باید کرد؟ (lمنظورم فقط محیط کیوسکه)

با سپاس فراوان
    Last edited by Parseh38; 14-08-2013 at 03:05.

2. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تازه cis رو نصب کردم و فایل آپدیت 137 مگ داره دانلود میشه. یه مشکل کوچیک دارم نمیدونم حل میشه یا نه وقتی میخوام یکی از کارها (مثلا" آپدیت) رو به پس زمینه بفرستم توضیحات پس زمینه باز میشه و حتی اگه تیک گزینه (دیگر این توضیحات را نشان نده) را هم بزنم دفعه ی بعد باز هم این توضیحات را نشان میدهد. این مسئله در Minimize کردن هم وجود دارد. لطفا" راهنمایی کنید. ورژن هم 6.2.282872.2847 هست و از سایت cnet دانلود کردم.(سایت خود کومودو لینک میده به cnet)
    موفق باشید.

4. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان

چطور میشه فلش یا هارد اکسترنالی رو که الوده هست توی محیط کیوسک اسکن کرد؟
    من چند باری تست کردم گزینه اسکن کومودو روی راست کلیک هست اما اسکن نمیکنه؟
    اگر این امکان در محیط کیوسک وجود نداره در چنین شرایطی چه کار باید کرد؟ (lمنظورم فقط محیط کیوسکه)

با سپاس فراوان
    تست نکردم ببین چی میشه اسکن میکنه یا نه یا راه حلش چیه..... چون یه کار بی مورد هست و وقت واسه این کارها و آزمایشها نمیزام!!

شما فلش را وصل کن به سیستم و اصلا اسکن هم نکن.... دوران اسکن دستی گذشته...آنتی ویروس و بخش حفاظت فعال باشه... اصلا کاری با فلش نداشته باش... فقط عین اینکه فلش آلوده نیست راحت کار کن... حفاظت بی درنگ محافظ شماست.

در چنین شرایطی.... شرایط چی؟ ... ولی در کل هیچ کار خاصی نباید کرد.... اصلا فلش عددی نیست. فراموش کن اون دوران را که میگفتن فلش را زدی به سیستم اول اسکن کن، الان میگن فلش را وصل کن و مستقیم برو توش و کارتو انجام بده.

سلام دوستان من تازه cis رو نصب کردم و فایل آپدیت 137 مگ داره دانلود میشه. یه مشکل کوچیک دارم نمیدونم حل میشه یا نه وقتی میخوام یکی از کارها (مثلا" آپدیت) رو به پس زمینه بفرستم توضیحات پس زمینه باز میشه و حتی اگه تیک گزینه (دیگر این توضیحات را نشان نده) را هم بزنم دفعه ی بعد باز هم این توضیحات را نشان میدهد. این مسئله در Minimize کردن هم وجود دارد. لطفا" راهنمایی کنید. ورژن هم 6.2.282872.2847 هست و از سایت cnet دانلود کردم.(سایت خود کومودو لینک میده به cnet)
    موفق باشید.

تیک این گزینه را بردار:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تست نکردم ببین چی میشه اسکن میکنه یا نه یا راه حلش چیه..... چون یه کار بی مورد هست و وقت واسه این کارها و آزمایشها نمیزام!!

شما فلش را وصل کن به سیستم و اصلا اسکن هم نکن.... دوران اسکن دستی گذشته...آنتی ویروس و بخش حفاظت فعال باشه... اصلا کاری با فلش نداشته باش... فقط عین اینکه فلش آلوده نیست راحت کار کن... حفاظت بی درنگ محافظ شماست.

در چنین شرایطی.... شرایط چی؟ ... ولی در کل هیچ کار خاصی نباید کرد.... اصلا فلش عددی نیست. فراموش کن اون دوران را که میگفتن فلش را زدی به سیستم اول اسکن کن، الان میگن فلش را وصل کن و مستقیم برو توش و کارتو انجام بده.

تیک این گزینه را بردار:

متاسفانه مشکل پابرجاست! مثل این که قرار نیست حل بشه.
    موفق باشید.
    EDIT: در ورژن جدید این برنامه این مشکل حل شده! ورژن من 6.2.282872.2847 بود که الآن آپدیت کردم به 6.2.285401.2860 . در لینک زیر به این موضوع اشاره شده:
    Fixed "Do not show this message again" does not work while updater is running
    با تشکر از راهنمایی دوستان
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 14-08-2013 at 22:40.

8. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا وقتی یه فایل رو از قسمت submite file واسه تحلیل کومودو میفرستیم از کجا باید جواب این تحلیل رو ببینیم؟ یعنی از کجا بفهمیم جواب کومودو در مورد اون فایل چیه، تو همون قسمت میزنه؟

10. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه geojo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من ویندوزمو عوض کردمو الان میخوام کومودو رو دوباره نصب کنم میشه بگید تنظیماتش رو چی باشه تا مشکلی برام پیش نیاد

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من ویندوزمو عوض کردمو الان میخوام کومودو رو دوباره نصب کنم میشه بگید تنظیماتش رو چی باشه تا مشکلی برام پیش نیاد
    شما همون تنظیمات پیشفرض رو نگهدارین بهترینه
    اگرم خواهان تغییر تنظیمات هستین، تو این تاپیک بطور کامل درمورد تنظیمات اعمال شده بحث شده

13. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام داداشی
    این پست رو 1 نگاه بنداز ...فکر کنم کمکت کنه

15. 4 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

آقا وقتی یه فایل رو از قسمت submite file واسه تحلیل کومودو میفرستیم از کجا باید جواب این تحلیل رو ببینیم؟ یعنی از کجا بفهمیم جواب کومودو در مورد اون فایل چیه، تو همون قسمت میزنه؟
    اگر از طریق نرم افزار فایل رو ارسال کنید جوابی به شما داده نمیشه ولی اگر از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید جوابش از طریق ایمیل برای شما ارسال میشه
    (البته من خیلی وقته از طریق وبسایت ارسال نکردم و به همون نرم افزار بسنده کردم )

17. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

EDIT: در ورژن جدید این برنامه این مشکل حل شده! ورژن من 6.2.282872.2847 بود که الآن آپدیت کردم به 6.2.285401.2860 . در لینک زیر به این موضوع اشاره شده:
    Fixed "Do not show this message again" does not work while updater is running
    با تشکر از راهنمایی دوستان
    موفق باشید.
    سلام
    دیشب گزارش دادم..... گفتن بررسی میکنیم.... الان دارن دنبال نخد سیاه میگردند!!

اول تشکر بکنم از دوستان که بسیار عالی جواب دادند.... بعد اینکه یک توضیحی بدم در مورد اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه کار ارائه دادم: من کاربران تازه کار را به دو بخش تقسیم کردم

1- اون دسته از کاربران واقعا مبتدی که آشنایی بسیار کمی با دنیای امنیت و کامپیوتر و ... دارند. منظورم کاربرانی هستند که اصلا راه این فرومها را هم بلد نیستند. اصلا عضو این انجمن ها نیستند. سالی یکبار هم به اینجا سر نمیزنند و .... این دسته بعد از نصب به تنظیمات دست نمیزنند و اگر کس دیگری هم کومودو را برای آنها نصب کرد بهتره خیلی تنظیمات را دستکاری نکنه... در واقع توصیه من برای آنها تنظیمات پیشفرض است برای آنها. قبلا هم عرض کردم که میشه یکی دوتا کار انجام داد که من اصلا اسمشو تنظیم نمیزارم.. چون خیلی ساده است و حتی این دسته از کاربران هم بعد از یک هفته متوجه میشن که باید این دو سه تا تنظیم را انجام بدن. یکی اینکه بهتره آنتی را ظوری تنظیم کنید که بعد از شناسایی ویروس پیغام بده و اتوماتیک قرنطینه نکنه... دوم اینکه فایروال را بزارید روی حالت کاربر...

2- برای اون دسته از کاربران که تازه کومودو را نصب کردند ولی تا حدودی آشنایی با مسائل امنیتی و آنتی ویروسها و ... دارند. یا اون دوستانی که هر از چند گاهی میان به این فرومها و مطالبی را میخونند... تنظیمات ارائه شده برای این دسته از کاربران خوب و بدون اغراق باید بگم عالی است(من قول امنیت 99 درصد بهشون میدم به شرط اینکه نحوه کار با کومودو را هم که در همان پست ذکر کردم یاد بگیرند). ولی به شرط اینکه خودشون اون پست و چند پست مرتبط دیگر که اتفاقاً لینکش در همان پست تنظیمات برای کاربران تازه کار اومده قرار داره را بخونند... نه اینکه شما براشون انجام بدید(مثل دوستان و آشنایان). برای اینکه من در همان پست تنظیمات و پست دیگری که مربوط به تنظیمات فایروال و نحوه پاسخگویی به سوالات برای کاربران تازه کار است و همچنین پست دیگری که مربوط به پاسخ به سوالات HIPS هست مطالبی را گفتم که بتونید با کومودو و HIPS کار بکنید، بدون اینکه مشکلی داشته باشید.

پس شد سه پست: 1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2- تنظیمات فایروال و نحوه پاسخ دادن به سوالات فایروال 3-سوالات HIPS و نحوه پاسخ دادن

که باید هر سه پست را خودِ کاربر بخونه.... همینطور که عرض کردم فقط کافیه وارد پست اول بشید. لینک دو پست دیگر هم در همان پست قرار داره.

و نکته آخر اینکه: با خواندن مطالب اون سه پست و تنظیماتش دیگه شما هیچی کم ندارید.... میمونه یکی دو تا تنظیم دیگه که توی کتاب اشاره شده.... و احتمالا شما نیازی بهش ندارید. البته اینو گفتم تا بعداً اگر تنظیمی دیدید نفرمایید اقا اینها را که قبلا نگفتید!! .... اگه نگفتم> به پیر به پیغمبر شما نیازی بهش ندارید.....

19. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •