تو کلوپ فریموارهای خودمون برای اکثر گوشیها هست.حجمش هم بسته به نوع گوشی بین 8 تا 10 مگ هست.
تو کلوپ فریموارهای خودمون برای اکثر گوشیها هست.حجمش هم بسته به نوع گوشی بین 8 تا 10 مگ هست.
امروز مجبور شدم برم گوشي را فلش كنم
حالا فريمورك گوشيم شده اين
R1BC002_CXC125954_CHINA_CL
حالا ميخوام اينا برگردونم به همون فريمورك قبليش كه اين بود
r1ca021_CXC125952_EU_1_CL
حالا بايد يه فايلهاي را بگيرم تا بتونم فريموركم را برگردونم به همون قبلي
يه نفر يه توضيح كامل اگه بده ممنون ميشم همراه با لينك
در ضمن گوشيم k750 و cid49 در ضمن سريال اصل
این لینکها رو از تو کلوپ فریموارها برات پیدا کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه با XS فلش میکنی اول FS رو فلش کن. بعد کاستومایز کن.(خود XS کاستومایزهای استاندارد رو داره.فقط کافیه EMEA_6رو انتخاب کنی) در آخر هم Main رو فلش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه از SEtool2 lite استفاده میکنی باید کاستومایز رو جداگانه دانلود کنی.
Last edited by iman_s; 19-09-2007 at 01:16.
سلام.
كسي هست كه يه اموزش برا تبديل k750 ,cid49,r1db001 به w800 بده؟ برا شروع چي لازم داريم(main,fs,چي)؟ اين باكس setool3 چيه قيمتش چنده و از كجا ميشه پيداش كرد؟
اگه يكي لطف كنه ما رو راهنمايي كنه ممنون ميشم. به خدا سرم گيج رفت از بس با اين اينترنت 1 كيلو بايت در ثانيه اونم در بهترين حالت توي اين فروم و اون فروم گشتم.
اگه تو این فروم و اون فروم میگشتی تا الان به نتیجه رسیده بودی.
مثل پست قبلی من عمل کن ولی به جای فریموارهای K750 از فریموارهای W800 استفاده کن. (از نظر من از R1BC002 استفاده کن)
این فایلها رو با برنامه های XS یا Setool 2 lite روی گوشی فلش کن. البته قبل از هر کری بگو گوشیت رجیستر اصلیه یا نه؟
من شنیدم فقط فلش MAIN کافیه.
درسته؟
بله با فلش فقط Main هم گوشی تبدیل میشه ولی اگه FS رو هم بریزی بهتره.چون Mainو FS با هم پچ باشند خیلی بهتره و احتمال هنگ خیلی خیلی کم میشه.
=========================
اقا ايمان اونقدر گشتم كه سردرد گرفتم. يه جا ميگن اين كار با اين گوشي اصلا امكان نداره. يه جا ديگه ميگه من فقط توي يه مغازه توي علا الدين تونستم.يه جا ديگه فقط main رو عوض كني تمومه..... بگذريم
اول اينكه اره سريال اصليه. ثانيا ميخواستم بدونم برا تبديل، سريال اصليش ميپره ؟چي ميشه؟. ميشه برگشت به همين k750 كه الان هست؟. خلاصه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
اونایی که گفتند نمیشه چیزی سر در نمی اوردند.مثل اینکه یگن روی پنتیوم 4 ویندوز 2000 نصب نمیشه.شما باید اصول فلش کردن گوشی رو بلد باشی و فریمورهای W800 رو روی گوشیت فلش کنی.شما کار با XS یا SEtool 2 lite رو یاد بگیر. بعد از لینکهای چند پست قبل main و FS (با Main خالی هم گوشی تبدیل میشه ولی با FS بهتره)رو دانلود میکنی و روی گوشی فلش میکنی.
اگه گوشیت سریال دستی باشه باید بدی برات با باکس سریالشو درست کنند(آنلاک)
برای برگردوندن به حالت اول میتونی دوباره فریمور K750 رو روی گوشیت فلش کنی.
پس شما اول برنامه XS یا SEtool2 lite رو به هم راه فریمورها دانلود کن. بعد فریمورها رو روی گوشی فلش کن(ترجیحا با XS) مراحا کار هم یک سرچ کن تو صفحه های اول هست.
اگه مشکلی بود بگو/.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)