حتما بگیر
خب شما درب پشت لپ تاپ رو باز کن و بعد رو کول پد قرار بده
حتما بگیر
خب شما درب پشت لپ تاپ رو باز کن و بعد رو کول پد قرار بده
احیانا uefi نصب نکردید ؟
اگر بله به همین دلیل است.
اگر نه تنظیمات بایوس ریست فکتوری کن.
ارتباطی نداره دوست من ، من هارد ssd روش انداختم (خواستم بگم منم ssd دارم![]()
) باز همون مشکل رو داره
شما اگه درایور پیش فرض رو نصب کنید اسلیپ کار میکنه و لی سوییچ خودکار نه و عمل سوییچ رو باید دستی انجام بدید.
دوستان ان برنامه رو دانلود کنید ، خیلی کاربردی می باشد برای این لپ تاپ
BLACKTOP 1.0 اگر از لپ تاپ استفاده می کنید حتما گاهی برایتان پیش آمده است که هنگام گوش دادن به موسیقی، یا دانلود فایل از اینترنت، یا هر دلیل دیگری، بخواهید درحالی که سیستمتان روشن است، نمایشگر LCD آن را خاموش کنید. روشن بودن نمایشگر تاثیر زیادی در هدر رفتن انرژی و بالطبع سریع تر شدن تخلیه ی باتری لپ تاپ دارد. اما همانطور که مطلع هستید بسیاری از نوت بوک ها و لپ تاپ های موجود، فاقد تنظیماتی برای خاموش کردن LCD هستند. نرم افزار BLACKTOP ابزاری کم حجم، رایگان و با کاربری ساده می باشد که قادر است این مشکل را تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی CTRL + ALT + B برای شما حل کند و مانیتور لپ تاپ شما را در هر زمان که لازم بود در حالت استندبای یا خاموش قرار دهد.
دوستان یک سوال
وقتی که از باتری استفاده می کنم قسمت سمت چپ داغ میشه ، طوری که قابل توجه هست
خواستم بدونم برای شما هم همین طور است ؟
لطفا کسانی که این گونه تست کردن جواب بدن ،با تشکر
منم ssd 500 گیگ دارم
![]()
بابا بچه پولدار
اینکه اس اس دی دارید مزاح بود ؟؟؟
در غیر این صورت
چه برندی دارید؟ و روی همین لپ تاپ نصب است ؟
مشخصات ssd بنده adata sx900 128GB
متاسفانه سرعت نوشتن و خواندنش خیلی کم است. برای شما هم همین طور است ؟
مشابه قبلا ذکر شده بود.
بله طبیعی هست.
سلام به همه دوستان
من بعد از یک سال ویندوز رو از 8 به 8.1 تغییر دادم و بعد از نصب ویندوز جدید مشکلاتی مثل داغ شدن، مشکل در نصب نشدن موفق درایور کارت گرافیک و فعال نشدن حالت زرد چراغ وای فای رو داشتم که البته همه این موارد با نصب درایورها به صورت کامل و همچنین آپدیت ویندوز کاملاً برطرف شدن...
برای خاموش کردن صفحه نمایش از هیچ برنامه خاصی استفاده نمی کنم و در کنترل پنل ویندوز قسمت Power option زمان مربوط به خاموش شدن صفحه نمایش رو روی 2 دقیقه تنظیم کردم.
سلامی به گرمی لپ تاپ HP
خب برنامه ای دیدم که سرعت فن رو بیشتر می کنه که مزایاش کاهش دما است.
خب مضراتشو نمیدونم
staff-www.uni-marburg.de/~schmitzr/tpfc_v062.zip
- سیستم را پس از نصب یک بار ریستارت کنید. (حتما باید ریستارت کنید)
- بعد از شروع از سه گزینه BIOS , Manual , Smart بر روی BIOS قرار دهید تا سرعت فن عادی شود.
- در موقع بازی روی Smart بگذارید.
- استفاده از این نرم افزار با توجه به تایید برند های مشهور، کاملا بر عهده خودتان هست ولی تست شده و بدون مشکل می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)