تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 210 از 328 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حرص آدم ها به غذا هم سیری پذیر نیست. شما هروقت گشنه بشی دلت غذا میخواد وقتی سیر شدی قرار نیست تا ابد سیر بشی. چرا سیری ناپذیر بودن رو بعنوان یک صفت بد شما در نظر میگیری؟ احتیاج مستمر و مداوم به یک سری خواسته ها جزو طبیعت انسانه, ترکیب سیری ناپذیر بودن و نیاز به تنوع باعث میشه یک سری خواسته ها مدام تغییر کنن و به شکل تازه ای خودشون رو نشون بدن
    شما اگه از گشنگی در حال مرگ باشی به نون خشک و کپک زده هم راضی میشی و طوری بهش نگاه میکنی که انگار بهترین غذای دنیاست ولی اگه سیری نسبی داشته باشی سعی میکنی چیزی رو بخوری که بیشتر مورد علاقه ات باشه. این حس گرسنگی همون حس گرسنگیه ولی درجه اش تغییر کرده و همین باعث شده دید شما هم به قضیه متفاوت باشه. وقتی جلوی شخص شما یک میز با بیست نوع غذا بذارن شروع نمیکنی از یک کنار به خوردن بلکه نگاه میکنی چه انتخاب هایی داری.
    بعد از مدتی ممکنه ذائقه ی شما تغییر کنه و یا سعی کنی غذاهای جدیدی رو بچشی.
    این اتفاقیه که در طول 20-30 سال زندگی هر انسانی در مورد میلش به خوردن براش افتاده این اتفاق بدی بوده؟
    سیری ناپذیر بودن اگر در جهت آسیب زدن به دیگران باشه یک صفت منفی و آسیب اجتماعیه.
    انسان در طلب علم کردن هم سیری ناپذیره، کسی خرده ای گرفته؟

در بحث مسائل جنسی که من گفتم سیری ناپذیر بودنش مشکل ایجاد میکنه، چون پای یک فرد دیگر رو به رابطه باز میکنی.
    حالا یا باید اون فرد را با پول بخری، یا فریبش بدی و یا بهترین حالت طرف دوستت باشه و کاملا راضی باشه.
    که حالت سوم کمترین درصد رو داره چون این حس به سرعت میخواد بره سراغ اصل قضیه و حوصله زمینه چینی و... رو نداره.

یکی از شبکه های صدا و سیما چند ماه پیش یک برنامه ای گذاشت درمورد آشنایی قبل ازدواج و عنوان کرد که آشنایی قبل از ازدواج خیلی مهمه و بهتره قبل از اینکه عقد دایم انجام بشه دو نفر به هم محرم بشن و حداقل 6 ماه با هم رابطه داشته باشن تا بتونن برای ازدواجشون تصمیم بگیرن. عده ای که طرز فکر شما رو دارن و ازدواج رو خونه اول روابط میدونن دارن به این نتیجه میرسن که ازدواج بدون آشنایی قبلی الان دیگه جواب نمیده بنظرم شما اون برنامه رو حتما پیدا کنین و نگاه کنین. اصراری ندارم نظرتون رو تغییر بدم شما نظرت محترمه ولی حتی صدا و سیما داره از شما جلو میزنه تو این قضیه! دیگه حتی قیلترینگ های قدر صدا و سیمای ما به این نتیجه رسیدن ازدواج بدون رابطه جنسی قبلی جواب نمیده که همچین بحثی رو مطرح کردن تو تلویزیون!
    بنده هم منکر آشنایی قبل ازدواج نیستم.
    ازدواج سنتی به اون معنی که شما دختر رو اولین بار در جلسه خواستگاری ببینی، مسلما منسوخ شده است.

محرمیت هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی این روشی که شما به عنوان روش علمی ازش یاد میکنی، چطوری میتونه رد کنه که من با هر آدمی 6 نفر بیشتر نباشم به نفعم نیست؟
    من با یک نفر 6 ماه خوشم هم نیازهای غریزیم و هم نیازهای عاطفیم تامین میشه وقتی برام تکراری شد بندازمش دور.

این تفکرات شما و دوستانتان جامعه رو به جایی رسونده که راحت طلبی در راس همه چیز قرار گرفته.

پدر و مادر تو بچگی برات زحمت کشیدن که کشیدن، حال نداری مراقبت کنی بنداز سالمندان.
    یک دختر رو با ازدواج سفید بیار تو زندگیت باهاش حال نکردی سریع تمام کنین و یکی دیگه بیارین.

که معلوم نیست این اصل حال کردن چرا تو آدمای راحت طلب امروزی اینقدر محبوب شده.
    Last edited by Motaharri; 25-05-2015 at 11:38.

2. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

ایا معتقدین ازدواج در سن پایین بچه بازیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ایا معتقدین ازدواج در سن پایین بچه بازیه؟
    سن پایین تعریف داره و نمیشه گفت شما تو 20 سالگی قابل مقایسه با پدر بزرگت تو 20 سالگی هستی.
    ایشون توهمون سن میتونسته خرج 10 نفر رو بده، اما بچه 20 ساله امروز خیلی هنر داشته باشه نرم افزارهای مختلف وایبر و. بازی نصب کنه و تو اتاق انزواش تو خودش بپیچه.

ازدواج جنم میخواد، هم مردش و هم زنش باید جنم داشته باشن، مشکلات رو بپذیرین، سختی های راه رو قبول کنن و دست به دست هم تلاش کنن.
    کسایی که ازدواج رو برای سرخوشی میخوان، تو هر سنی که با شن شکست میخورن.

بلوغ جنسی رخ بده + بلوغ فکری ازدواج در هر سنی میتونه رخ بده.
    که فعلا بلوغ حنسی رو 18 سال معرفی کردن و اگر در گذشته کمتر از این سن ازدواجی صورت میگرفته اشتباه بوده و بیشتر دلایل عرفی داشته و نمیشه به کل زمان ها تعمیش داد.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سن پایین تعریف داره و نمیشه گفت شما تو 20 سالگی قابل مقایسه با پدر بزرگت تو 20 سالگی هستی.
    ایشون توهمون سن میتونسته خرج 10 نفر رو بده، اما بچه 20 ساله امروز خیلی هنر داشته باشه نرم افزارهای مختلف وایبر و. بازی نصب کنه و تو اتاق انزواش تو خودش بپیچه.

ازدواج جنم میخواد، هم مردش و هم زنش باید جنم داشته باشن، مشکلات رو بپذیرین، سختی های راه رو قبول کنن و دست به دست هم تلاش کنن.
    کسایی که ازدواج رو برای سرخوشی میخوان، تو هر سنی که با شن شکست میخورن.

بلوغ جنسی رخ بده + بلوغ فکری ازدواج در هر سنی میتونه رخ بده.
    که فعلا بلوغ حنسی رو 18 سال معرفی کردن و اگر در گذشته کمتر از این سن ازدواجی صورت میگرفته اشتباه بوده و بیشتر دلایل عرفی داشته و نمیشه به کل زمان ها تعمیش داد.
    بلوغ فکری زیر 20 سال رخ نمیده ... "بلوغ فکری" به همین راحیتا که شما فک میکنین شکل نمیگیره.

اصلا این تعریف شما رو درک نمیکنم ... آدم ازدواج میکنه که زندگی بهتری داشته باشه ، نه این که در زنج و سختی به سر ببره و با خودش بگه : باید تحمل کنم" ...این دیدگاه واقعا یه دیدگاه جهان سومیه محضه ... زندگی سخته ؟ آره ! هدف اینه که این سختی ها ب حداقل برسه و ازدواج اگه اصولی پیش بره مطمئنا همینطور خواهد شد .... این ک بگیم کسی که ازدواج میکنه تا زندگی بهتری داشته باشه حتما شکست خواهد خورد واقعا با هیچ منطقی سازگار نیست.

البته به تعاریف شما از "زندگی بهتر " ، "زندگی خوب" ، "مشکلات" ، هم بستگی داره ... زندگی بهتر لزوما زندگی بدون مشکل نیست ، زندگی با معنا که توش تلاش برای بهتر شدن و به حداقل رسوندن مشکلات باشه ، میشه زندگی خوب. نه این که هر روز خدا غرق در مشکلات و سختی ها باشیم.
    Last edited by mjorh; 25-05-2015 at 12:06.

6. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بلوغ فکری زیر 20 سال رخ نمیده ... "بلوغ فکری" به همین راحیتا که شما فک میکنین شکل نمیگیره.
    نمیتونی برای همه حکم بدین، اگر با خودتون مقایسه کردین یا آدمای اطرافتون امکانش هست این نتیجه رو بگیرین.
    یک فرد همونطور که در 18 سالگی میتونه در انتخابات در هر کشوری شرکت کنه و سرنوشت کشورش رو تعیین کنه، سرنوشت زندگی خودش رو هم میتونه تعیین کنه.

بلوغ فکری هم چیز عجیب و غریبی نیست.
    مشکل آرمانخواهی و مصرف زدگیه که فرد میکنه دارای بلوغ نیست چون بلوغ یعنی همه چیز در حد اعلی!
    من هم میتونم بگم یک فرد 20 ساله نسبت به فرد 50 ساله بلوغ فکری کمتری داره پس بهتره ازدواج رو تا 50 سالگی به تاخیر بندازیم تا بلوغ بیشتری حاصل بشه !!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیتونی برای همه حکم بدین، اگر با خودتون مقایسه کردین یا آدمای اطرافتون امکانش هست این نتیجه رو بگیرین.
    یک فرد همونطور که در 18 سالگی میتونه در انتخابات در هر کشوری شرکت کنه و سرنوشت کشورش رو تعیین کنه، سرنوشت زندگی خودش رو هم میتونه تعیین کنه.

بلوغ فکری هم چیز عجیب و غریبی نیست.
    مشکل آرمانخواهی و مصرف زدگیه که فرد میکنه دارای بلوغ نیست چون بلوغ یعنی همه چیز در حد اعلی!
    من هم میتونم بگم یک فرد 20 ساله نسبت به فرد 50 ساله بلوغ فکری کمتری داره پس بهتره ازدواج رو تا 50 سالگی به تاخیر بندازیم تا بلوغ بیشتری حاصل بشه !!
    استثنا هم هست ، ولی اصولا زیر 20 سال آدما تحت تاثیر هیجانات و احساسات هستن و بلوغ فکری به معنای حقیقی شکل نمیگیره، من موافق ازدواج در سنین زیر 20 سال نیستم و منظور از این حرف ازدواج در 50 سالگی نیست ! اشتباه شما ریشه در جامعه شناسی ضعیف شما داره ... اگه فک میکنین فردی میتونه زیر 20 سال ازدواج کنه و احتمال موفقیت بالای 70 درصد باشه کاملا در اشتباهین. باز هم میگم جامعه فرق کرده افکار تغییر کردن قانون 1400 سال پیش رو نمیشه تو جامعه الان پیاده کرد.

انتخابات کجا سرنوشت زندگی کجا ؟ ! ! !
    Last edited by mjorh; 25-05-2015 at 12:18.

9. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سیری ناپذیر بودن اگر در جهت آسیب زدن به دیگران باشه یک صفت منفی و آسیب اجتماعیه.
    انسان در طلب علم کردن هم سیری ناپذیره، کسی خرده ای گرفته؟

در بحث مسائل جنسی که من گفتم سیری ناپذیر بودنش مشکل ایجاد میکنه، چون پای یک فرد دیگر رو به رابطه باز میکنی.
    حالا یا باید اون فرد را با پول بخری، یا فریبش بدی و یا بهترین حالت طرف دوستت باشه و کاملا راضی باشه.
    که حالت سوم کمترین درصد رو داره چون این حس به سرعت میخواد بره سراغ اصل قضیه و حوصله زمینه چینی و... رو نداره.
    فکر کنم یک آماری هست و شما ازش کامل خبر داری و اونجا صریحا اعلام کردن که حالت سوم کمترین درصد رو داره منم موضع گیریم واسه اینه از این آماره اطلاعی ندارم!

بنده هم منکر آشنایی قبل ازدواج نیستم.
    ازدواج سنتی به اون معنی که شما دختر رو اولین بار در جلسه خواستگاری ببینی، مسلما منسوخ شده است.

محرمیت هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی این روشی که شما به عنوان روش علمی ازش یاد میکنی، چطوری میتونه رد کنه که من با هر آدمی 6 نفر بیشتر نباشم به نفعم نیست؟
    من با یک نفر 6 ماه خوشم هم نیازهای غریزیم و هم نیازهای عاطفیم تامین میشه وقتی برام تکراری شد بندازمش دور.

این تفکرات شما و دوستانتان جامعه رو به جایی رسونده که راحت طلبی در راس همه چیز قرار گرفته.

پدر و مادر تو بچگی برات زحمت کشیدن که کشیدن، حال نداری مراقبت کنی بنداز سالمندان.
    یک دختر رو با ازدواج سفید بیار تو زندگیت باهاش حال نکردی سریع تمام کنین و یکی دیگه بیارین.

که معلوم نیست این اصل حال کردن چرا تو آدمای راحت طلب امروزی اینقدر محبوب شده.
    والا من اینطور نتیجه گرفتم از صحبت های شما که آدما یا خوب خوبن یا بد بدن مثلا نمیشه یک نفر باشه رابطه جنسیش مهارگسیخته باشه اما به پدر و مادرش احترام بذاره یا مثلا ازدواجش عالی باشه اما پدر و مادرشو بندازه خونه سالمندان!

من با یک نفر 6 ماه خوشم هم نیازهای غریزیم و هم نیازهای عاطفیم تامین میشه وقتی برام تکراری شد بندازمش دور
    خب شما اصرار داری نتیجه بگیری که یک آدم سالم که نیازهای عریزی و عاطفیش تامین شده بازم قراره به دلیل تکراری شدن یک نفرو بندازه دور ولی از نظر من حرف شما مثل فکر کردن به خودکشی میمونه. کسی به خودکشی فکر کنه احتمالش هست انجامش بده و آدم های سالم افکار خودکشی ندارن. کسی که به دور انداختن آدما بعلت تکراری شدن فکر میکنه یه روزم احتمالش هست این کارو بکنه, افکار مریض رو باید از افکار سالم جدا کرد و به همه ربطش نداد!

11. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز، بهتره نگاهی به اخبار تجاوز در بهشت برین آمریکا بندازین، بعدا بگین ایران اینجور و آنجور.
    هنوز یک ماه از دادگاه اون مردی که در آمریکا دخترش رو تو زیر زمین خونه زندانی کرده بود و بهش تجاوز کرده بود نگذشته.
    اگر بنا به مثال زدن تک و توک باشه و بعدش تعمیمش به جامعه و یک فرهنگ این کار اشتباهیه.

چون در آمریکا هم یک نوجوان با مسلسل وارد دانشگاه میشه و کل دانشگاه رو به رگبار میبنده.
    من باید اینو به سکولاریسم و...ارتباط بدم و شما صدات در میاد که فلانی دیوانه بود و ارتباطی به تفکرات رایج غرب نداره!

ولی برای دیوانه های داخلی به خدا و دین و... ربطش بدین که کار بسیار اشتباهیه.
    شما مثل این که پست بنده رو نخوندین . همونطور که قبل تر گفتم تجاوز همه جا هست ولی فرق های اساسی داره .

توی همون جریانی که اعلام کردن پدر گناهکار شناخته میشه ولی این طرف و توی ایران برای اون قانونی تصویب میکنن و بچه هایی که به فرزند خواندگی گرفته میشن میتونن به پدرشون محرم بشن برای بهره کشی جنسی .

همینجا و توی همین کشور رساله منتشر شده که لذت جنسی از نوزاد رو هم بدون مشکل میدونه به شرطی که دخول انجام نشه . خیلی فرق هست بین تفکرات و دیگاه و رفتاری که انجام میشه .

در استکبار جهانی و غرب جهان خوار این تجاوزها اعلام و شخص خاطی مجازات و زندانی میشه . ولی در ایران و کشورهای همسان ایران خیلی هاشون اعلام نمیشه یا اگر هم اعلام بشه اتفاق خاصی نمی افته . توی افغانستان هم شوهر خاله یک دختر 15 ساله به اون تجاوز و اون رو حامله کرد .

ولی بنا بر احکام دینی و قانونی اون دختر به عقد شوهر خاله دراومد و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد .

من چیزی رو بیخود به کسی یا چیزی ربط نمیدم ولی شما سعی دارین ضعف های داخلی - مشکلات اخلاقی جامعه - رویکردهای کنونی داخلی و هر اتفاقی رو به عنوان توطئه ی غرب در نظر بگیرین و از طرف دیگه خودمون رو از هر گونه مشکل مبرا بدونیم !

این نوع تفکر که هر چی بوده و هر اتفاقی که افتاده کار آمریکا و اسرائیل و منافق بوده در حال حاضر خیلی نخ نما و لوث شده .

13. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

استثنا هم هست ، ولی اصولا زیر 20 سال آدما تحت تاثیر هیجانات و احساسات هستن و بلوغ فکری به معنای حقیقی شکل نمیگیره، من موافق ازدواج در سنین زیر 20 سال نیستم و منظور از این حرف ازدواج در 50 سالگی نیست ! اشتباه شما ریشه در جامعه شناسی ضعیف شما داره ... اگه فک میکنین فردی میتونه زیر 20 سال ازدواج کنه و احتمال موفقیت بالای 70 درصد باشه کاملا در اشتباهین. باز هم میگم جامعه فرق کرده افکار تغییر کردن قانون 1400 سال پیش رو نمیشه تو جامعه الان پیاده کرد.

انتخابات کجا سرنوشت زندگی کجا ؟ ! ! !
    چند سالگی بلوغ فکری شکل میگیره؟
    حد استاندارد کیفیت زندگی رو کی و چگونه تعیین میکنه؟

ممکنه از نظر شما من اگه فردی با همسرش با اتوبوس سر کار بره، کیفیت زندگی پایینی داشته باشه و کسی که با بنز میره کیفیت زندگی بالایی داشته باشه.
    نشانه های بلوغ رو باید بتونین نام ببرین و حد قابل قبولش رو هم تشریح کنین.
    وگرنه همونطوری که من گفتم بلوغ فکری رو هرکسی میدونه یک حد بالاتری در نظر بگیره.
    کاری هم به قانون 1400 سال پیش نداریم، شما از مواضع خودت نمیتونی دفاع کنی دیواری کوتاه تر از 1400 سال پیش پیدا نمیکنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما مثل این که پست بنده رو نخوندین . همونطور که قبل تر گفتم تجاوز همه جا هست ولی فرق های اساسی داره .

توی همون جریانی که اعلام کردن پدر گناهکار شناخته میشه ولی این طرف و توی ایران برای اون قانونی تصویب میکنن و بچه هایی که به فرزند خواندگی گرفته میشن میتونن به پدرشون محرم بشن برای بهره کشی جنسی .

همینجا و توی همین کشور رساله منتشر شده که لذت جنسی از نوزاد رو هم بدون مشکل میدونه به شرطی که دخول انجام نشه . خیلی فرق هست بین تفکرات و دیگاه و رفتاری که انجام میشه .

در استکبار جهانی و غرب جهان خوار این تجاوزها اعلام و شخص خاطی مجازات و زندانی میشه . ولی در ایران و کشورهای همسان ایران خیلی هاشون اعلام نمیشه یا اگر هم اعلام بشه اتفاق خاصی نمی افته . توی افغانستان هم شوهر خاله یک دختر 15 ساله به اون تجاوز و اون رو حامله کرد .

ولی بنا بر احکام دینی و قانونی اون دختر به عقد شوهر خاله دراومد و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد .

من چیزی رو بیخود به کسی یا چیزی ربط نمیدم ولی شما سعی دارین ضعف های داخلی - مشکلات اخلاقی جامعه - رویکردهای کنونی داخلی و هر اتفاقی رو به عنوان توطئه ی غرب در نظر بگیرین و از طرف دیگه خودمون رو از هر گونه مشکل مبرا بدونیم !

این نوع تفکر که هر چی بوده و هر اتفاقی که افتاده کار آمریکا و اسرائیل و منافق بوده در حال حاضر خیلی نخ نما و لوث شده .
    مجازات تجاوز در کشور ایران اعدام هست و اتفاقا بسیاری از نهادهای به اصطلاح حقوق بشر شاکی هستن که چرا مجازات سنگین برای تجاوز اعمال میکنید.
    اونوقت شما به استناد به یکی دوتا پرونده که معلوم نیست جزئیاتش چی بوده تجاوز رو در قانون و دین این کشور دارین مشروع جلوه میدین !!

این مواردی که شما اشاره میکنی در هیچ بند قانون کیفری ما نیومده و صرفا یکسری ادعاهای رسانه هاست.
    لطفا بندهای قانونی که این چیزارو تایید میکنه نشون بدین و اینقدر شایعه پردازی نکنین.
    Last edited by Motaharri; 25-05-2015 at 13:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •