تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 720 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من 2 روز پيش تو جمهوري نمايندگي پاناسونيك يدونه VT30 ديدم 42 اينچ كه قيمتش 1.800 بود.
    قصه از اينجا شروع شد كه من مدل E30 رو اتفاقي توي مغازه ديدم و محو ظاهر شيك اون بودم كه يكدفعه سرم رو بالا كردم و چشمم به يك تي وي ديگه افتاد.نا خداگاه گفتم عجب ال اي دي خوبي، چه تصويري داره!!!! بعد ديدم بالاش نوشته 600 هرتز فهمميدم كه پلاسماست!!!! خيلي تعجب كردم. من خودم به شخصه تا اون روز اصلا از تصوير پلاسما خوشم نميومد چون به نظر من خيلي درخشان نيست و من تصوير درخشان led رو دوست دارم ولي اين پلاسما رو كه ديدم برق از كلم پريد، فووووووووووووق العاده بود، درخشاني تصوير در حد LED بود!!!!!
    هنوز تو كف تصويرشم. حتي تصويرش با ساير پلاسما هاي پاناس تو خود مغازه قابل مقايسه نبود، خيلي عالي بود، قيمتشم مناسبه.
    تو خريدش ذره اي شك نكنيد
    آره به احتمال زیاد با ST30 اشتباه گرفته اید. فکر کنم بیخودی ما رو ذوق زده کردی!
    اون که دیدی شبیه این عکسه بوده؟ کاملا مشکیه و جلو بدنه یه شیشه یه تیکه هست. اگه این یاشه VT30 است:

Last edited by poonel; 12-10-2011 at 12:31.

2. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز نمایندگیهای پاناسونیک قیمت با گارانتی st30 را 1790 تا 1890 اعلام کردند.
    کسی میداند چه تفاوتی دارند؟
    بعضی نمایندگیها میگویند اگر از ما خرید کنید پول شما را گارانتی میکنیم یعنی اگر از تی وی خوشتان نیامده یا خراب شد پول شما پس داده میشود!!

بله، از اوون نمایندگی هم که من پرسیدم قیمتش بالاتر بود و میگفت تا 10-15 روز اگه خوشتون نیومد پولتونو پس میدیم و جنسو پس میگیرن !!! و میگفت شامل Warranty ( تعویض ) هم میشه . تا هر وقت هم مشکل ایجاد کنه هزینه ایاب و ذهاب هم رایگانه ... و در آخر هم گفت فقط وفقط در این فروشگاه این مزایا به مشتری داده میشه و کاملا مشخصه که از نمایندگیهای دیگه گرونتره .

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه جیگری ....

5. این کاربر از alvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تی ویو میگی یا اونی که توشه؟

7. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله، از اوون نمایندگی هم که من پرسیدم قیمتش بالاتر بود و میگفت تا 10-15 روز اگه خوشتون نیومد پولتونو پس میدیم و جنسو پس میگیرن !!! و میگفت شامل Warranty ( تعویض ) هم میشه . تا هر وقت هم مشکل ایجاد کنه هزینه ایاب و ذهاب هم رایگانه ... و در آخر هم گفت فقط وفقط در این فروشگاه این مزایا به مشتری داده میشه و کاملا مشخصه که از نمایندگیهای دیگه گرونتره .
    چرت گفتن آخه اگه کسی از جنس خوشش نیاد که نمیره بخره خواستن بالاتر بودن قیمتشون نسبت به بقیه رو توجیه کنن.

9. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرت گفتن آخه اگه کسی از جنس خوشش نیاد که نمیره بخره خواستن بالاتر بودن قیمتشون نسبت به بقیه رو توجیه کنن.
    منم موافقم . تازه احتمالا اگر کسی بعد چند روز بخواد دستگاشو پس بده کلی بازی در میارن

11. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

اقا من vt30 میخوام.. مردم از بس در مورد تی وی ها تحقیق کردم ...اهههههههههههههه

چه وعضشه هیچی تو این مملکت گیر نمیاد...

اقا اگر نتونستن vt30 بخرم گزینه ی بعدی چی بهم پیشنهاد میکنید؟//تشکر
    ای خدا کی میاد پس یه 42 رو می خوام و بس همین

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

St30 به نظر من بهترین تی ویه کیفیت تصویرش نهایت 10-15 درصد پائینتر از vt30 هست تو ایران در حال حاضر بهترین کیفیت تصویرو داره با قیمت 1800 .

14. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر کنم شما اشتباه میکنید دوست عزیز و احتمالا مدل st30 را دیده اید چون من st30 را بین 1790 تا 1880 در تهران قیمت گرفته ام.
    نميدونم شايد اشتباه كردم از دوستان عذر خواهي ميكنم ولي امروز دوباره ميرم يه سر ميزنم ببينم چي بود.

16. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

St30 به نظر من بهترین تی ویه کیفیت تصویرش نهایت 10-15 درصد پائینتر از vt30 هست تو ایران در حال حاضر بهترین کیفیت تصویرو داره با قیمت 1800 .

ممنون ولی 15 درصد هم خوب زیاد هست ...فکر کنم اختلاف به 20 درصد هم برسه...این جور که تو مشخات میشه برداشت کرد...!!!مخصوصا تو قسمت 3 بعدیش..البته ما که به هیچ وجه با 3 بعیش کاری نداریم فقط کیفیت 2 بعدیش برام خیلی مهم هم که دیگه ته هر چی تی وی باشه...واسه 2 بعدی میشه روی اس تی 30 بیشتر از ال ای دی ها حساب باز کرد یا نه؟؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •