آره به احتمال زیاد با ST30 اشتباه گرفته اید. فکر کنم بیخودی ما رو ذوق زده کردی!
اون که دیدی شبیه این عکسه بوده؟ کاملا مشکیه و جلو بدنه یه شیشه یه تیکه هست. اگه این یاشه VT30 است:
![]()
آره به احتمال زیاد با ST30 اشتباه گرفته اید. فکر کنم بیخودی ما رو ذوق زده کردی!
اون که دیدی شبیه این عکسه بوده؟ کاملا مشکیه و جلو بدنه یه شیشه یه تیکه هست. اگه این یاشه VT30 است:
![]()
Last edited by poonel; 12-10-2011 at 12:31.
بله، از اوون نمایندگی هم که من پرسیدم قیمتش بالاتر بود و میگفت تا 10-15 روز اگه خوشتون نیومد پولتونو پس میدیم و جنسو پس میگیرن !!! و میگفت شامل Warranty ( تعویض ) هم میشه . تا هر وقت هم مشکل ایجاد کنه هزینه ایاب و ذهاب هم رایگانه ... و در آخر هم گفت فقط وفقط در این فروشگاه این مزایا به مشتری داده میشه و کاملا مشخصه که از نمایندگیهای دیگه گرونتره .
تی ویو میگی یا اونی که توشه؟![]()
چرت گفتن آخه اگه کسی از جنس خوشش نیاد که نمیره بخره خواستن بالاتر بودن قیمتشون نسبت به بقیه رو توجیه کنن.
منم موافقم . تازه احتمالا اگر کسی بعد چند روز بخواد دستگاشو پس بده کلی بازی در میارن
اقا من vt30 میخوام.. مردم از بس در مورد تی وی ها تحقیق کردم ...اهههههههههههههه
چه وعضشه هیچی تو این مملکت گیر نمیاد...
اقا اگر نتونستن vt30 بخرم گزینه ی بعدی چی بهم پیشنهاد میکنید؟//تشکر
ای خدا کی میاد پس یه 42 رو می خوام و بس همین
St30 به نظر من بهترین تی ویه کیفیت تصویرش نهایت 10-15 درصد پائینتر از vt30 هست تو ایران در حال حاضر بهترین کیفیت تصویرو داره با قیمت 1800 .
نميدونم شايد اشتباه كردم از دوستان عذر خواهي ميكنم ولي امروز دوباره ميرم يه سر ميزنم ببينم چي بود.
ممنون ولی 15 درصد هم خوب زیاد هست ...فکر کنم اختلاف به 20 درصد هم برسه...این جور که تو مشخات میشه برداشت کرد...!!!مخصوصا تو قسمت 3 بعدیش..البته ما که به هیچ وجه با 3 بعیش کاری نداریم فقط کیفیت 2 بعدیش برام خیلی مهم هم که دیگه ته هر چی تی وی باشه...واسه 2 بعدی میشه روی اس تی 30 بیشتر از ال ای دی ها حساب باز کرد یا نه؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)