تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 301 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

برگزاری همزمان فینال حذفی و لیگ برتر و قهرمانی استقلال یکی از بهترین خاطرات رو برای ما در پی داشت و قطعا تا سالها این قهرمانی ناپاک ! در یاد خیلی ها خواهد ماند ... ولی اگر سرنوشت قهرمانی به روز اخر کشیده می شد قطعا می شد خاطرات بازی استقلال و برق شیراز رو دوباره زنده کرد .
    هر چند استرس بیشتری برای مای هوادار در پی داشت .

امیدوارم به هر ترتیب باز هم سیل هواداران استقلال رو روز بازی با داماش ببینیم . شاید توانستیم برای کسانی که دچار فراموشی کوتاه و بلند مدت شدند یاد و خاطره بازی استقلال و برق (پرتماشاگر ترین بازی لیگ ایران به جز دربی ) و استقلال جوبیلو ایواتای ژاپن ( پرتماشگر ترین بازی تاریخ باشگاهی اسیا ) رو دوباره زنده کنیم .
    باشد که بشود

صحبت هایی هم از خداحافظی فرهاد مجیدی بعد از بازی با داماش و بلند کردن کاپ قهرمانی بوده . شخصا از طرفی دوست دارم فرهاد حالا حالا ها در تیم بمونه و در ادامه به خصوص در اسیا به تیم کمک کنه . ولی خداحافظی در اوج و با قهرمانی هم لذت دیگری دارد .... ایمدوارم اسطوره بهترین تصمیم رو بگیره

پ ن : این قهرمانی کثیف باز هم مبارک !

پ ن 2: قلعه نویی هم قطعا سال دیگه خواد ماند مگر اینکه هیت مدیره و به خصوص شخص فتح الله زاده تغییر کنند .
    به امید خدا تیم تضعیف نشه ( نکنند ) و با تقویت تیم به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم .

2. 12 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    با کمی تاخیر قهرمانی استقلال رو تبریک میگم

4. 9 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تونی کیه بابا؟؟

اخه حرکات موزونش در حد و اندازه های تیم استقلاله و شخصیت این تیمه؟؟

فکر کن ما بریم فینال آسیا؛آقا جلوی اون همه خارجی بیاد پشتک بالانس بزنه و رو زمینه سینه خیز راه بره !!!!

جدا از این بحث های شوت بازیه این آقا من فکر نمیکنم چیزه زیادی هم در چنته داشته باشه!!(در حالی که من از نظر فنی هم قبولش ندارم)
    همه چیز که بار فنی نیس که...! این تونی خان اصلا کاریزمای مربیگری در استقلال رو داره؟؟؟شخصیت دیگه ای نبود بیای با قلعه نویی و نیمکت استقلال مقایسه کنی؟

هیچ وقت تیمی مثل تراکتور که چه ببازن و چه ببرن طرفداراش پشتیبانش هستن و اغلب هم تبریزی هستند رو با تیم بزرگی مثل استقلال مقایسه نکن که از کل ایران طرفدار داره!با سلیقه های مختلف!این تیم بیشتر از یه مربی با دانش فنی بالا؛یه مدیر و یه رهبر مقتدر میخواد!!

قلعه نویی حق هم داره ناراحت باشه...ولی من فکر میکنم این کارا رو داره میکنه تا هوادارا حساب کار دستشون بیاد و هیچ جا نمیره...
    Last edited by S0R3N4; 08-05-2013 at 08:31.

6. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پيشنهاد قابل توجه الريان به مدافع استقلال

باشگاه الريان قطر خواهان به خدمت گرفتن مدافع 30 ساله ملي پوش تيم استقلال شده است.

باشگاه الريان با ارائه پيشنهادي قابل توجه توجه قصد جذب پژمان منتظري را دارد.

اخبار رسيده حاکي از آن است که اين باشگاه قصد دارد منتظري را در فصل آتي ليگ ستارگان قطر جايگزين ناتان اوتاويو،مدافع برزيلي خود کند و به همين منظور تلاش هاي خود را آغاز کرده است.

منتظري در پايان فصل 91_90 هم مورد توجه باشگاه السيليه قطر قرار گرفته بود اما سرانجام قراردادش را با استقلال به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.با اين وجود،عملکرد موفق وي در فصل جاري ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا باعث شده است تا نگاهها همچنان به سمتش باشد.

در نيم فصل ليگ برتر هم تيم داليان چين خواهان به خدمت گرفتن منتظري شد و نماينده اين باشگاه هم براي مذاکره به ايران آمد اما هم خود او و هم باشگاه استقلال در آن مقطع با اين انتقال مخالفت کردند.

اين در حالي است که پيشنهاد اخير باشگاه الريان ممکن است باعث شود منتظري که در سال 86 به استقلال پيوست،پس از هفت فصل از جمع آبي پوشان جدا شود.

با اين وجود ديدار حساس تيم ملي با قطر در مقدماتي جام جهاني و سرنوشت شاگردان کارلوس کي روش در اين مسابقات در نهايت جزو عوامل تعيين کننده در راه تصميم گيري منتظري خواهد بود.

اوج نیوز

8. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

/براي قلعه‌نوعي که هميشه مي‌خواهد «منجي» باشد

اين ديگر يک سوژه تکراري است که بعد از هر قهرماني، قلعه‌نوعي ساز جدايي کوک کند و بگويد که مي‌خواهد برود.
    براي قلعه‌نوعي که هميشه مي‌خواهد «منجي» باشد
    بمان و کار نيمه تمام را تمام کن!
    90: اين ديگر يک سوژه تکراري است که بعد از هر قهرماني، قلعه‌نوعي ساز جدايي کوک کند و بگويد که مي‌خواهد برود. در ليگ پنجم او پس از آنکه استقلال را به عنوان قهرماني رساند به تيم ملي رفت. اتفاقي قابل پيش‌بيني که هرچقدر امير انکارش مي‌کرد، سايرين آن را تاييد مي‌کردند. آن سال، ارسال ليست استقلال به آسيا، بهانه‌اي شد براي دلخوري هواداران از سرمربي تيمشان و قلعه‌نوعي همين را هم بهانه کرده بود.
    استقلال با صمد مرفاوي به موفقيتي دست نيافت و دو فصل عنواني در ليگ برتر به دست نياورد و همين ماجرا با مرحوم حجازي و فيروز کريمي تکرار شد تا قلعه‌نوعي به عنوان يک «منجي» باز گردد. او توانست استقلال را در جام حذفي قهرمان کند و در ليگ هشتم نيز در روز آخر، اين تيم را بار ديگر به عنوان قهرماني ليگ برساند.
    با اين قهرماني مي‌شد حدس زد که او دوباره مي‌خواهد از استقلال جدا شود و اين بار بهانه، اظهارات واعظ آشتياني، مديرعامل تيم بود. طرفين وارد يک دعواي طولاني رسانه‌اي شدند و در نهايت قلعه‌نوعي به سپاهان رفت.
    سومين بازگشت قلعه‌نوعي به استقلال در ابتداي همين فصل رخ داد، جايي که پرويز مظلومي نتوانست آبي‌پوشان را در ليگ برتر قهرمان کند و قلعه‌نوعي بار ديگر به عنوان منجي بازگشت تا قهرماني را بار ديگر به اردوي استقلال بياورد. بنابراين قابل پيش‌بيني بود که او دوباره حرف از جدايي بزند و اين بار بهانه رفتار برخي هواداران بود که ظاهرا عليه او شعار داده‌اند و به قول يکي از دوستان نزديکش «دل شيشه‌اي» او را شکستند.
    اين ادعا که قلعه‌نوعي مي‌خواهد زماني در استقلال باشد که يک هدف قابل دسترس را براي خود تعريف کند کم‌کم در حال اثبات است.
    قهرماني در ليگ برتر يا جام حذفي يک هدف قابل دسترس محسوب مي‌شود و او ضمن اينکه مي‌خواهد نقش منجي را براي استقلال بازي کند، قصد دارد با فتح اين جام‌ها، خودش را بيشتر و بيشتر توي دل هواداران قرار دهد.
    در واقع قلعه‌نوعي بعد از هر قهرماني نمي‌ماند، چون مي‌داند به مقام بالاتري نمي‌رسد و اگر هنرمند باشد، قهرماني را تکرار کند که هم سخت است و هم اتفاق تازه‌اي محسوب نمي‌شود. ضمن اينکه او ديگر يک منجي نيست و توقع از او قهرماني است.
    اين بار اما شرايط کمي متفاوت است. استقلال اين امکان را دارد که به راحتي در جمع 8 تيم برتر آسيا قرار گيرد و به مراحل بالاتر هم برود. افتخار آسيايي، گمشده‌اي که قلعه‌نوعي مدتهاست دنبالش مي‌گردد شايد اين بار پيدا شود. شايد وسوسه آسيايي، قلعه نوعي را در استقلال نگه دارد و او را به جايي برساند که تاکنون به آن نرسيده است.
    اکنون اين سئوال قابل طرح است که او همواره ادعا مي‌کند در آسيا نيز موفق مي‌شود، چرا مي‌خواهد اين فرصت طلايي را از دست بدهد؟ آيا بهتر نيست بماند و کار نيمه تمامش را تمام کند؟

منبع: 90

10. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امير قلعه‌نويي: من با استقلال قرارداد 2 ساله دارم و هدفم قهرماني با اين تيم در آسياست.

امير قلعه‌نويي در خصوص شايعه جداييش از استقلال در پايان فصل اظهار داشت: اصلاً چنين چيزي صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازي با داماش و 2 بازي با الشباب است. من به عشق اين مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم اين بوده که با اين تيم قهرمان آسيا شوم.

به گزارش فارس، وي افزود:‌ شايد اصلاً بعد از اين 3 بازي مردم و هيئت‌مديره من را نخواهند من که نمي‌توانم از حالا بگويم مي‌خواهم بروم يا بمانم. هميشه گفته‌ام تا لحظه‌اي که هستم با قدرت کار مي‌کنم همين امروز 3 ساعت فيلم بازي حرکات خود را ديده‌ايم و با قدرت به فکر بازي با الشباب امارات هستيم.

قلعه‌نويي با تأکيد بر اينکه استقلال نياز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازي الهلال يک سري دلخوري‌ها به وجود آمد اما اينها مسائل درون‌خانوادگي است و باعث نمي‌شود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهيم.

وي در پايان تأکيد کرد: من به عنوان سرمربي استقلال اگر بخواهم حرفي بزنم، خودم مي‌زنم و هرکسي جاي من صحبت کند حرف من نيست.

12. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

AFC بر حاشيه‌سازي سعودي‌ها مهر بطلان زد
    شکايت الهلال رد شد

دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا در واکنش به شکايت عربستان عليه ايران گفت که AFC در بررسي خود به تخلفات و قانون شکني‌هاي قابل توجهي در ايران دست پيدا نکرد.

الهلال عربستان در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا با يک گل در ورزشگاه آزادي برابر استقلال شکست داد. عبدالرحمان بن مساعد، رييس جنجالي الهلال پس از پايان بازي به شدت از ميزباني استقلال انتقاد کرد و از شکايت خود به کنفدراسيون فوتبال آسيا خبر داد.

به گزارش ايسنا ، آلکس سوسي، دبير کل کنفدراسيون فوتبال آسيا اعتراف کرد که کاروان الهلال در تهران اذيت شد، اما اين گونه نبود که اذيت کردن آنها برنامه‌ريزي شده يا از قبل تعيين شده باشد، بلکه تنها بعضي از حالت‌هاي فردي رخ بود.

سوسي در گفت و گو با روزنامه‌ الاتحاد امارات گفت: کنفدراسيون فوتبال آسيا رفتار ايراني‌ها را از نزديک دنبال مي‌کند. درباره شکايت عربستان از ايران هم بايد بگويم که ما در تحقيق و بررسي خود به قانون شکني ها و تخلفات بزرگي دست نيافتيم. بلکه تنها بعضي از رفتارهاي فردي رخ داد.

او افزود: با وجود اعمال محروميت‌ها و مجازات ها هنوز شاهد نژادپرستي و قوميت گرايي هستيم. به طور کلي AFC تمام تلاش خود را مي‌کند تا از تيم‌هاي مهمان حمايت کند. ما مجازات‌هايي را براي ايران در نظر گرفته‌ايم، چرا که تماشاگران گاهي اوقات دست نوشته‌هايي همراه دارند که بيانگر توهين نژادپرستي است.

14. 4 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

موسوي: دوست دارم در استقلال بمانم

مهاجم تيم استقلال گفت: دلم بسيار روشن است که قهرمان آسيا مي شويم.

ايمان موسوي درباره قهرماني تيمش در ليگ برتر عنوان کرد: خداراشکر مي کنم که توانستم به يکي از بزرگترين آرزوهايم برسم. قهرماني با استقلال رويايي بود که از بچگي آن را در سر داشتم و حالا که در کنار بازيکنان بزرگي مثل جواد نکونام، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، مجتبي جباري و... اين عنوان را کسب کرده ام بسيار خوشحالم. کاش مقابل فولاد محروم نبودم و مي توانستم بازي کنم.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: فصل پر فراز و نشيبي را پشت سر گذاشتم. روز که آمدم استقلال با اميد و آرزو آمدم اما با وجود اينکه اوايل اوضاع خوب بود اما در شرايط سختي را در ادامه تحمل کردم. خداراشکر که در 6، 7 هفته پاياني شرايطم خوب بود. از قلعه نوعي ممنونم که به من بازي داد و اميدوارم توانسته باشم جواب زحماتش را بدهم.

مهاجم تيم استقلال درباره شانس قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان آسيا تاکيد کرد: من از ابتداي حضور استقلال در ليگ قهرمانان اعلام کردم که تيم ما قهرمان آسيا مي شود. بازيکنان بسيار خوبي داريم و من دلم بسيار روشن است. در بازي با الشباب بايد تمام تلاشمان را به کار بگيريم تا بتوانيم بهترين نتيجه را کسب کنيم.

او همچنين گفت: حضور در استقلال آرزوي من بود اما حالا آرزويم اين است که سال ها در اين تيم بمانم و بتوانم بازي کنم. اگر خدا اين اتفاق مي افتد. باورت نمي شود چقدر دوست دارم يک روز جام قهرماني را اولين نفر با استقلال بالاي سر ببرم. شايد چند سال ديگر به اين آرزويم هم رسيدم.

موسوي در پايان افزود:يکسال ديگر با استقلال قرارداد دارم و دوست دارم بمانم. اميدوارم شرايط طوري مهيا شود که در استقلال بمانم.

16. 3 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد چرایی قهرمانی استقلال در لیگ دوازدهم فرضیه های متعددی وجود دارد؛ عده ای سرمربیگری قلعه نویی را مهمترین عامل می دانند، گروهی این موفقیت را در سایه پرستاره بودن تیم می دانند، بدبین ها و منتقدان اشتباهات جهت دار داوری و حمایت های سازمان لیگ را مطرح می کنند و ...
    در این مقاله قصد داریم بدون توجه به تحلیل های مختلف سراغ آمار برویم و چرایی قهرمانی استقلال را از زبان اعداد و ارقام مورد بررسی قرار دهیم . آماری که فقط در زمینه گل های زده(41 گل در 33 بازی) به نفع استقلال نیست ولی در واقع می توان گفت که قلعه نویی و شاگردانش از این تعداد گل کم به اقتصادی ترین شکل ممکن استفاده کرده اند؛ چون ضمانت همین سرمایه اندک خط آتش استقلال (آبی ها به طور میانگین در هر بازی فقط 1/24 گل زده اند) خط دفاعی محکم و دروازبانی مسلط و کم اشتباه بود.

* استقلال قهرمان شد چون با 16 گل خورده صاحب بهترین خط دفاع لیگ دوازدهم است یعنی میانگین کمتر از 0/5 گل دریافتی در هر بازی.

* استقلال قهرمان شد چون بیشترین تعداد کلین شیت های لیگ دوازدهم متعلق به دروازبان ارزشمند این تیم است. سید مهدی رحمتی در جریان 33 بازی استقلال تا اینجا 21 بار با کمک سازمان دفاعی تیمش دروازه آبی ها را بسته نگه داشته است . یعنی استقلال در نزدیک به 64 درصد بازی هایش دروازه خود را بسته نگه داشته است.

* استقلال قهرمان شد چون همراه با سپاهان با 19 پیروزی صاحب بیشترین برد در لیگ برتر است. مسلما تیمی که حدود 58 درصد بازی های یک فصل خود را با پیروزی پشت سر می گذارد، باید شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد.

* استقلال قهرمان شد چون کمترین باخت را بین تمام تیم های لیگی متحمل شد. 4 باخت در 33 بازی یعنی شکست در 12 درصد بازی ها و درست همین جاست که آبی ها از سپاهان سبقت می گیرند چون تیم اصفهانی با تحمل 8 شکست دو برابر استقلال باخته و در 24 درصد بازی ها هیچ امتیازی نگرفته است. 4 مسابقه ای که استقلال با تساوی یا به عبارت بهتر نباختن در آنها 4 امتیاز از سپاهان جلو افتاده و یک هفته به پایان رقابت ها قهرمانی خود را جشن می گیرد.

* و بالاخره این که استقلال قهرمان شد چون در مجموع مقابله مستقیم با نزدیک ترین رقیب خود یعنی سپاهان بر این تیم برتری یافت. یک برد و یک تساوی در دیدارهای رفت و برگشت دو تیم به نام استقلال ثبت شد تا آبی ها 4 برابر اصفهانی ها در این رویارویی ها امتیاز بگیرند

استقلالی

18. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه‌نويي فصل آينده هم سرمربي استقلال است

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: از قلعه‌نويي حمايت مي‌کنيم و او براي فصل بعد هم سرمربي تيم ماست.

اميدوار رضايي در مورد حضور امير قلعه نويي در استقلال براي فصل آينده گفت: هيئت مديره باشگاه استقلال معتقد است نيمي بيشتر از کسب قهرماني در ليگ برتر به دليل تلاش هاي امير قلعه نويي است و به همين دليل هم از او بابت اين موفقيت تشکر ويژه اي داريم.

وي افزود: بحث هايي که در مورد جدايي او از استقلال مي شود صحت ندارد و او با ما قرارداد دوساله دارد، ضمن اينکه اگر هم قرارداد نداشت قطعا او را حفظ مي کرديم.

رضايي تاکيد کرد: قلعه نويي از بهترين مربيان ايران است و استقلال مي خواهد با توجه به اهدافي که دارد علاوه بر حفظ چنين مربي‌اي، براي قهرماني در آسيا برنامه ها را تنظيم کنيم.

Fars

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •