بچه ها یه تیم با دو الی سه تا ستاره بهم معرفی کنید که توانایی بازی کردن داشته باشن من تیمای بزرگ رو برمیدارم خوشم نمیاد ازشون خیلی ستاره دارن میخوام خودم تیم رو بسازم
بچه ها یه تیم با دو الی سه تا ستاره بهم معرفی کنید که توانایی بازی کردن داشته باشن من تیمای بزرگ رو برمیدارم خوشم نمیاد ازشون خیلی ستاره دارن میخوام خودم تیم رو بسازم
من همیشه Macclesfield town رو که تو npower2 انگلیس بود و نیم ستاره بودو ور میداشتم، اما امسال سقوط کرده و اصلا تو بازی نیست.تیم 3 ستاره Nottingham Forest از npower championship انگلیس. دوبار تا حالا قهرمان جام باشگاه های اروپا شده. قدیما تیم خفنی بوده اما الان حداقل 6 ساله که لیگ برتر نیومده.
دوستان من با این نرم افزار Prio - Process Priority Saver مشکل دارم یعنی وقتی نصبش میکنم و Process فیفا رو روی High میزارم گزینه save نداره و هر دفعه باید برم تو Task Manager. لطفا کمک کنید.
دوستان تو کریر مود من منچستر رو برداشتم الان بهم مربیگری اسکاتلند رو پیشنهاد دادن میخواستم ببینم چطوری میشه بازیهای تیم ملی رو انجام بدم؟اخه همش بازیهای منچستر رو انجام میدم
ناپولی رو بردار
من خودم هم 12 و 13 ناپولی رو برداشتم بازیکنهایی مثل همسیک ،پاندف،کاوانی،... داره
بازیکنهاش هم همه ارزون قیمتن من بیچاره 5 ،6 تا از بازیکنهامو فروختم تا موفق شدم یه بازیکن بخرم (داوید سیلوا)
کار کردن با ناپل عمر نوح صبر ایوب میخواد البته واسه من که عاشق ناپل هستم خیلی جذابه
برو تو تنظیمات controller گزینه آخری رو عوضش کن الان اسم گزینه یادم نمیاد سیستم دفاع کردن تغییر میکنه و اگه دکمه A (استاندارد دسته 360 ) رو بگیری هم بغل بازیکن حرکت میکنه و توپش رو میزنه
تو این حالت سیستم توپگیری یه کم راحتتر و طبیعی تر میشه دقیقا توپ گیری میشه مثل FIFA11
واسه دادن پاس کوتاه هم دوبار دکمه سانتر فشار بده حتی اگه 3 بار بزنی پاس کوتاه تر و زمینی تر میشه
همینطور که تو پست بالا نوشتم عمل کن درست میشه سیستم توپ گیری اصلا بذار یه بار دیگه بگم:!!
برو تو SEETING>CONTROLLER گزینه آخری رو عوضش کن الان اسم گزینه یادم نمیاد سیستم دفاع کردن تغییر میکنه و اگه دکمه A (استاندارد دسته 360 ) رو بگیری هم بغل بازیکن حرکت میکنه و توپش رو میزنه
تو این حالت سیستم توپگیری یه کم راحتتر و طبیعی تر میشه دقیقا توپ گیری میشه مثل FIFA11
راجع به سئوال اولت هم باید بگم که مشکل از دسته که باش بازی میکنی هست من هم همین مشکلو دارم شاید بعدا یه پچ بیاد که این مشکلو حل کنه
Last edited by hamed_dij; 17-10-2012 at 14:54.
خرید و فروش بازیکن یه موقع خاصی داره که علامت رفت و برگشت میاد تو تقویم .تا اون موقع نیاد نمیشه بازیکن ترانزفر کرد . (جهت اطلاع دوستان چون خودمم نمیدونستم تا دیشب )
به نظر من بهترین شیوه بازی همون 4.4.2 هست بصورتیکه یه بازیکن CDM با قدرت سر زنی بالا و دو تا CM راست و چپ پرسرعت و یه CAM که قابلیت play maker داشته باشه و دوتا بازیکن نوک هم بذاری که شوت های خوبی بتونن بزنن . من با این شیوه با منچستر سیتی الان اولم . من فالکلو و بنزما رو گذاشتم نوک و خدیرا هافبک دفاهی و موتا هاقبک هجومی عالین .
اقایون من تصمیم گرفتم بازی اورجینال رو بگیرم حالا یه سوال
به جز بازی های دوستانه و ...
این لیگ ها و سیزن توی انلاین چطوریه؟ باید حتما یه زمان خاصی بازی کنی یا میتونی یه روز چند تا بازی کنی و چند روز بازی نکنی؟؟
بازی های تیم ملی کمه ولی هر موقع برسه اتوماتیک میره روی تیم ملی و میتونی بازی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)