تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 396 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

بچه ها یه تیم با دو الی سه تا ستاره بهم معرفی کنید که توانایی بازی کردن داشته باشن من تیمای بزرگ رو برمیدارم خوشم نمیاد ازشون خیلی ستاره دارن میخوام خودم تیم رو بسازم

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من همیشه Macclesfield town رو که تو npower2 انگلیس بود و نیم ستاره بودو ور میداشتم، اما امسال سقوط کرده و اصلا تو بازی نیست.تیم 3 ستاره Nottingham Forest از npower championship انگلیس. دوبار تا حالا قهرمان جام باشگاه های اروپا شده. قدیما تیم خفنی بوده اما الان حداقل 6 ساله که لیگ برتر نیومده.

3. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsengolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض Prio - Process Priority Saver

دوستان من با این نرم افزار Prio - Process Priority Saver مشکل دارم یعنی وقتی نصبش میکنم و Process فیفا رو روی High میزارم گزینه save نداره و هر دفعه باید برم تو Task Manager. لطفا کمک کنید.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان تو کریر مود من منچستر رو برداشتم الان بهم مربیگری اسکاتلند رو پیشنهاد دادن میخواستم ببینم چطوری میشه بازیهای تیم ملی رو انجام بدم؟اخه همش بازیهای منچستر رو انجام میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها یه تیم با دو الی سه تا ستاره بهم معرفی کنید که توانایی بازی کردن داشته باشن من تیمای بزرگ رو برمیدارم خوشم نمیاد ازشون خیلی ستاره دارن میخوام خودم تیم رو بسازم
    ناپولی رو بردار
    من خودم هم 12 و 13 ناپولی رو برداشتم بازیکنهایی مثل همسیک ،پاندف،کاوانی،... داره
    بازیکنهاش هم همه ارزون قیمتن من بیچاره 5 ،6 تا از بازیکنهامو فروختم تا موفق شدم یه بازیکن بخرم (داوید سیلوا)
    کار کردن با ناپل عمر نوح صبر ایوب میخواد البته واسه من که عاشق ناپل هستم خیلی جذابه

7. این کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
    من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
    بعد سی پی یو موقع حمله من چطوری وقتی بازیکن من توی عمق یا کناره ها حرکت میکنه یه نفر بهش میجسبونه و میفرسته سایه به سایه باهاش بره؟
    برو تو تنظیمات controller گزینه آخری رو عوضش کن الان اسم گزینه یادم نمیاد سیستم دفاع کردن تغییر میکنه و اگه دکمه A (استاندارد دسته 360 ) رو بگیری هم بغل بازیکن حرکت میکنه و توپش رو میزنه
    تو این حالت سیستم توپگیری یه کم راحتتر و طبیعی تر میشه دقیقا توپ گیری میشه مثل FIFA11
    واسه دادن پاس کوتاه هم دوبار دکمه سانتر فشار بده حتی اگه 3 بار بزنی پاس کوتاه تر و زمینی تر میشه

9. 3 کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    سه تا سؤال در مورد ورژن PC:
    1. چطور باید پنالتی بگیرم؟ چطور به دروازه بان بگم شیرجه بزنه به سمت توپ..
    2. تو FIFA 11، دکمه پاس کوتاه (دقیقاً یادم نیست چی بود اسم دکمه ..!) رو که نگه می‌داشتی خودش می‌رفت دنبال توپ و سعی می‌کرد با تنه و بدون خطا توپ رو بگیره. ولی توی این نسخه، با همون دکمه بازیکن میره دنبال توپ، ولی برای گرفتن توپ اقدامی نمی‌کنه. و باید حتماً دکمه‌ی شوت! رو بزنم که تلاش کنه توپ رو بگیره (یک ضربه می‌زنه)... راهی نیست که خودش بره دنبالش و بگیره توپ رو؟
    3. من با کیبورد که بازی رو شروع کردم دکمه ها بهم ریخته بود (نسبت به 11)، توی تنظیمات controller (داخل بازی) که رفتم، 2 حالت بیشتر پیدا نکردم.. یکی همون حالت پیشفرض، یکی دیگه هم دکمه‌های بالا و پایینش W و S بود (فکر کنم!).. حالتی نداره که بشه همون کلید های جهتی رو گذاشت؟ حتماً باید خودم دستی تنظیمات دکمه‌ها رو عوض کنم؟

با سپاس از توجه شما!
    همینطور که تو پست بالا نوشتم عمل کن درست میشه سیستم توپ گیری اصلا بذار یه بار دیگه بگم:!!
    برو تو SEETING>CONTROLLER گزینه آخری رو عوضش کن الان اسم گزینه یادم نمیاد سیستم دفاع کردن تغییر میکنه و اگه دکمه A (استاندارد دسته 360 ) رو بگیری هم بغل بازیکن حرکت میکنه و توپش رو میزنه
    تو این حالت سیستم توپگیری یه کم راحتتر و طبیعی تر میشه دقیقا توپ گیری میشه مثل FIFA11
    راجع به سئوال اولت هم باید بگم که مشکل از دسته که باش بازی میکنی هست من هم همین مشکلو دارم شاید بعدا یه پچ بیاد که این مشکلو حل کنه
    Last edited by hamed_dij; 17-10-2012 at 14:54.

11. این کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خرید و فروش بازیکن یه موقع خاصی داره که علامت رفت و برگشت میاد تو تقویم .تا اون موقع نیاد نمیشه بازیکن ترانزفر کرد . (جهت اطلاع دوستان چون خودمم نمیدونستم تا دیشب )
    به نظر من بهترین شیوه بازی همون 4.4.2 هست بصورتیکه یه بازیکن CDM با قدرت سر زنی بالا و دو تا CM راست و چپ پرسرعت و یه CAM که قابلیت play maker داشته باشه و دوتا بازیکن نوک هم بذاری که شوت های خوبی بتونن بزنن . من با این شیوه با منچستر سیتی الان اولم . من فالکلو و بنزما رو گذاشتم نوک و خدیرا هافبک دفاهی و موتا هاقبک هجومی عالین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اقایون من تصمیم گرفتم بازی اورجینال رو بگیرم حالا یه سوال
    به جز بازی های دوستانه و ...
    این لیگ ها و سیزن توی انلاین چطوریه؟ باید حتما یه زمان خاصی بازی کنی یا میتونی یه روز چند تا بازی کنی و چند روز بازی نکنی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان تو کریر مود من منچستر رو برداشتم الان بهم مربیگری اسکاتلند رو پیشنهاد دادن میخواستم ببینم چطوری میشه بازیهای تیم ملی رو انجام بدم؟اخه همش بازیهای منچستر رو انجام میدم
    بازی های تیم ملی کمه ولی هر موقع برسه اتوماتیک میره روی تیم ملی و میتونی بازی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •