تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 210 از 402 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ببینید اولا ازتون تشکر کنم به خاطر اینکه جواب میدین.بعدشم با تست هایی که سایت های گوناگون گذاشتن هیچ کدوم کامل نیستن منم میدونم کاسپر بیت دفندر قوی هستن.فرض کمودو هم قوی هست. ولی هیچ کدوم ننوشتن که کدوم آنتی ویروس سیستم رو زیاد اذیت نمیکنه.واقعا هیچ کدوم ننوشتم اگه کسی چنین مقایسه ای پیدا کرد به ما هم نشون بده.
    یه مسئله ی دیگه کند شدن سیستم یه چیزی دیگس.از هم پاشیدن سیستم هم یه مسئله دیگه.اینو حتما در نظر بگیرین.
    البته هر کدوم تا یه حدی قابل تحملند.مثلا با کاسپر موقع کپی فایل حدال سرعت نصف میشه.یا بازم همین کاسپر.کلا سیستم شات داون . اسلیپ کامپیوتر رو بهم زده بود
    سلام

من همچنان حول موضوع خودم ادامه میدم، چون فکر نمیکنم بی ربط باشه.

1- اول اینکه خوشحالم حرف من در مورد "اخلاق نقد" روی شما تاثیر کرده_درس اخلاقی نبود، آموزش نقد بود_ همین تاثیر را من در دو پست آخر شما میبینم. که خیلی روانتر و بهتر پستتون را ارئه دادید. اینجوری خیلی راحتتر میتونیم با هم حرف بزنیم. بحث من اینه که با کلمات مناسب انتقاد کنیم و نظر بدیم. احمق و ... به نظرم جالب نیست. اگر قبول نداشتید با همون الفاظ احمق و .. میتونستید ادامه بدید، ولی ندادید، پس مورد قبول هست.

2-من اصلا با اصل انتقادهایی که نسبت به کومودو داشتی مخالف نیستم. در واقع موضعی ندارم، چون شامل تجربیات شما و نظرات شماست. و برای من هم قابل احترام بود، مثلا فرمودید اینترفیس بسیار احمقانه ای داره، من هم به عنوان یک نظر پذیرفتم و اصلا چیزی در موردش نگفتم.

3- بنده ورود کردم تا ببینم دانلود منیجری که CIS اونو ویروس میشناسه چی بوده تا گزارش کنم(خودتون فرمودید ویروس میشناسه) که الان میفرمایید IDM بوده، ولی این برنامه کاملا از نظر کومودو امن هست. پس ایراد از سیستم یا برنامه IDM شماست. (ضمن اینکه اصول / قانون/فرمول/ این هست که: وقتی از کرک استفاده میکنی و کومودو بهش گیر نده اونوقت خنگ هست، ولی شما این مسائل را نمیدونید...)

4-اما در مورد انتخاب محصول امنیتی اینجور که متوجه شدم شما دوست دارید یه محصول نصب کنید و با اولین نصب تا همیشه ازش استفاده کنید و راضی باشید. ولی با توجه به حساسیت و مواردی که بنده در ذهن شما میبینم، درصد این شانس یه مقدار کم هست. بلکه من توصیه میکنم چند آنتی ویروس را تست کنید و مناسب ترین را انتخاب کنید. این بهترین روش برای شماست. تا اینجا که ظاهرا از نود و کسپر و کومودو راضی نبودید میتونید امسی، بیتی،نورتون... را تست کنید.

ضمن اینکه به نیازهای خودتون توجه کنید. (فرمودید سبک باشه- بازی آنلاین میکنم- قدرت هم اولویت سوم) من هم بهتون پیشنهاد کومودو با تنظیمات پیشفرض را دادم، تازه برای تست، وگرنه انتخاب نهایی با خودتونه. یه چیزی مثل اوست/بیتدفندر شاید روی بازی آنلاین شما تاثیر منفی بزارند ،... البته شاید. به خیلی چیزها بستگی داره سرعت اینتنرت شما،ISP , تنظیمات فایروال و ....
    Last edited by Jadda; 08-07-2013 at 18:47.

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این ها تجربه شخصی من هستن و به ترتیب رتبشون مرتب کردم!

دقت خوب،سرعت اسکن بالاG DATA INTERNET SECURITY
    رابط کاربری خوب،امکانات زیاد،سرعت اسکن بالاNORTON INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن بالا ،دقت بالا،رابط کاربری خوبAVAST INTERNET SECURITY
    دقت بالا،امنیت زیادBIT DEFENDER INTERNET SECURITY
    رابط کاربری خوب،خطای شناسایی پایینZONE ALARM EXTREME SECURITY
    امنیت مناسب،رابط کاربری خوب F-SECURE INTERNET SECURETY
    خطای پایین،رایط کاربری خوبAVG INTERNET SECURITY
    دقت بالا،امنیت زیادKASPERSKY INTERNET SECURITY
    سادگی،توان پاکسازی بالاTITANIUM INTERNET SECURITY
    رابط کاربری خوب،دقت بالاESET SMART SECURITY

Last edited by vxp; 08-07-2013 at 22:05.

4. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رابط کاربری پیچیدهG DATA INTERNET SECURITY
    افت سرعت سیستم،گران قیمتNORTON INTERNET SECURITY
    پاکسازی ضعیفAVAST INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،افت سرعت سیستمBIT DEFENDER INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،پاکسازی ضعیف،تاثیرات جانبی بالاZONE ALARM EXTREME SECURITY
    سرعت پایین نرم افزارF-SECURE INTEERNET SECURETY
    سرعت اسکن پایین،دقت پایین،تاثیرات جانبی زیادAVG INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایینKASPERSKY INTERNET SECURITY
    دقت پایین،امکانات کم،سرعت پایین اسکنTITANIUM INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،تاثیرات جانبی زیادESET SMART SECURITY

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

رابط کاربری پیچیدهG DATA INTERNET SECURITY
    افت سرعت سیستم،گران قیمتNORTON INTERNET SECURITY
    پاکسازی ضعیفAVAST INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،افت سرعت سیستمBIT DEFENDER INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،پاکسازی ضعیف،تاثیرات جانبی بالاZONE ALARM EXTREME SECURITY
    سرعت پایین نرم افزارF-SECURE INTEERNET SECURETY
    سرعت اسکن پایین،دقت پایین،تاثیرات جانبی زیادAVG INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایینKASPERSKY INTERNET SECURITY
    دقت پایین،امکانات کم،سرعت پایین اسکنTITANIUM INTERNET SECURITY
    سرعت اسکن پایین،تاثیرات جانبی زیادESET SMART SECURITY

با عرض معذرت شما برای نورتون افت سیستم رو عنوان کردید در حالی که برای کسپر خیر! نورتون اگه از ناد سرعتش بیشتر نباشه کمتر نیست! در مورد کسپر هم که همه دنیا میدونن که افت فاحشی داره سیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

3- بنده ورود کردم تا ببینم دانلود منیجری که CIS اونو ویروس میشناسه چی بوده تا گزارش کنم(خودتون فرمودید ویروس میشناسه) که الان میفرمایید IDM بوده، ولی این برنامه کاملا از نظر کومودو امن هست. پس ایراد از سیستم یا برنامه IDM شماست. (ضمن اینکه اصول / قانون/فرمول/ این هست که: وقتی از کرک استفاده میکنی و کومودو بهش گیر نده اونوقت خنگ هست، ولی شما این مسائل را نمیدونید...)
    دوست عزیز شما فکر کنم یه جایی از پست های من رد کردی رفتی.گفتم که با پچر برنامه رو رجیستر قلابی کردم.جالبه اینجاست با پچر کاری نداشت.خود برنامه رو پاک میکرد.من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بدون پچ کردن هم idm رو ویروس نه اگه من گفتم ویروس ببخشید بلکه یه برنامه جاسوسی میدونست اونقدر اعصابم خراب شد دلیلش رو دقیق نفهمیدم.ولی مضنون به جاسوسی یا یه همچین چیزی.مگه کاسپر ضعیفتر از کموده که میاد اینو جاسوس میدونه.به هر حال. در مرود کلمه احمقانه گفتم که اگه به کسی برخورد من معذرت میخام .ولی دلیلی نمیبینم به کسی برخورده باشه.فعلا بازم با نود کنار اومدم میدونم یه روز بازم بلا سرم میاره..نمیدونم چرا هیچ کسی بیت دفندر یا شبیه این رو پیشنهاد نمیده یعنی اینقدر بده.؟حتما جواب میدین نه به درد شما نمیخوره.نمیدونم والله.تو تست ها که از همه سره.البته کاسپر هم سره ولی چه فایده.یه سوال واسه ویندوز 64 بیت باید نسخه 64 بیت آنتی ویروس رو نصب کنم ؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنم یه جایی از پست های من رد کردی رفتی.گفتم که با پچر برنامه رو رجیستر قلابی کردم.جالبه اینجاست با پچر کاری نداشت.خود برنامه رو پاک میکرد.من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بدون پچ کردن هم idm رو ویروس نه اگه من گفتم ویروس ببخشید بلکه یه برنامه جاسوسی میدونست اونقدر اعصابم خراب شد دلیلش رو دقیق نفهمیدم.ولی مضنون به جاسوسی یا یه همچین چیزی.مگه کاسپر ضعیفتر از کموده که میاد اینو جاسوس میدونه.به هر حال. در مرود کلمه احمقانه گفتم که اگه به کسی برخورد من معذرت میخام .ولی دلیلی نمیبینم به کسی برخورده باشه.فعلا بازم با نود کنار اومدم میدونم یه روز بازم بلا سرم میاره..نمیدونم چرا هیچ کسی بیت دفندر یا شبیه این رو پیشنهاد نمیده یعنی اینقدر بده.؟حتما جواب میدین نه به درد شما نمیخوره.نمیدونم والله.تو تست ها که از همه سره.البته کاسپر هم سره ولی چه فایده.یه سوال واسه ویندوز 64 بیت باید نسخه 64 بیت آنتی ویروس رو نصب کنم ؟
    بیت خوب و عالی هست

مشگلات کمی سنگین هست . اینترنت را میخورد . و جوریه که همون اول نصب میکنی اگه تنظیمش نکنی تمام کرک و پچ ها و .... رو تارو مار میکنه قرنطینه هم نمیکنه حذف میکنه .

برای ویندوز 64 بیتی باید نسخه 64 بیتی رو دانلود و نصب کنید .

نظرت رو زون الارم سیکروبتی رایگان چیه ؟ بنظر من بدک نیست موتور کاسپر رو هم داره فایروال خوبی هم داره رایگان هم هست مثل کمودو

کلا نمیشه به تو نظری داد چون خیلی سخت انتخاب میکنی

اینم میتونی تست کنی خیلی خوبه NORTON INTERNET SECURITY

9. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچ کسی بیت دفندر یا شبیه این رو پیشنهاد نمیده یعنی اینقدر بده.؟حتما جواب میدین نه به درد شما نمیخوره.نمیدونم والله.تو تست ها که از همه سره.البته کاسپر هم سره ولی چه فایده.یه سوال واسه ویندوز 64 بیت باید نسخه 64 بیت آنتی ویروس رو نصب کنم ؟
    من خودم تجربه بیت دیفندر رو دارم حالا از گیر های بی موردش که بگزریم همش پیغام اپدیت می ده که با این سرعت اینترنت اسون نیست که هر دقیقه اپدیتش کنید این قدر گیر می ده که ادم ترجیح می ده بدون انتی ویروس باشه.
    بله.باید نسخه 64 بیت رو دریافت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر کنم من به نود عادت کردم .به خاطر همینه نمیتونم یکی دیگه رو انتخاب کنم
    به قول دوستمون باید یکی یکی امتحان کنم ببینم کدومش بهتره.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد نورتون چیه؟

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

انتخاب یک بسته امنیتی خوب دغدغه مهمی است که خیلی از کاربران رایانه همیشه با آن روبرو هستند.اینکه چه انتی ویروسی نصب کنیم یا اصلاً کدام انتی ویروس از بقیه بهتر است.سؤالاتی هستند که هر کاربر یا متخصصی پاسخ های خاص خودش را برایش دارد.حقیقت ان است که ....
    به صورت کامل در صفحه 197 همین تایپ
    ممنون.
    ادامه پست بالا
    زتبه نهم:Titanium internet security
    اگر به دنبال بسته امنیتی با امکانات متنوع هستید،ترند میکروتیتانیوم اصلا گزینه مناسبی نیست اما اگر نرم افزاری با توان تنظیم خودکار می خواهید که کامپیوترتان را امن نگه دارد،تیتانیوم می تواند انتخاب خوبی باشد،ترند میکروتیتانیوم می تواند انتخاب خوبی باشد،ترند میکروتیتانیوم می تواند انتخاب خوبی باشد.ترند میکروتیتانیوم در طول ازمایش،موفق به شناسایی 97/49 درصد بدافزارهای شناسایی و توقف نزدیک به 92/3 درصد انها شد که البته در مقابل رقم 99 درصد بیشتر بسته های امنیتی مشابه،چندان جالب توجه نیبست،در مقابل اما این بسته امنیتی برای پاکسازی اثار بدافزارها بسیار کاربردی است.به طوری که با رقمی نزدیک به 70 درصد از بیشتر انتی ویروس ها در این زمینه،موفقیت بیشتری دارد.نسخه ابری نرم افزار در مقایسه با میانگین رقبا تاثیر کمتری روی کارایی سیستم می گذارد اما متاسفانه سرعت اسکن ان خوب نیست.این نرم افزار رابط کاربری منصفانه ای دارد که امکانات زیادی به کاربر ارابه نمی دهد اما برای انهایی که به دنبال سادگی استفاده هستند،مناسب است.
    برای ادامه تشکر کنید!
    سایت سازندگان این انتی ویروس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vxp; 12-07-2013 at 10:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •