تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 1849 اولاول ... 1101602002062072082092102112122132142202603107101210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من آبان ماه تا اسفند ماه نوین نت داشتم
    پدرم در اومد تا یه سرویس برام وصل کنن(16 روز طول کشید اونم به خاطر اینکه آقایون 3 بار اسم ، شماره ملی و شماره تلفن من رو اشتباه ثبت کرده بودن)
    طی این دوره هم که هر هفته 25 دقیقه مهمونشون بودم وبرای یه مساله کوچیک باید به 100 نفر توضیح میدادم تا بلاخره یکی پیدا میشد که درد منو بفهمه
    والا من تو این مدت به پشتیبانی نوین نت صفر که نه - هم میدم
    در ضمن فکر نکنم اون مواردی رو که توی نوین نت برای من پیش اومد برای شما قبلا پیش اومده باشه (برای همینه که میگم هیچکدومشون به درد پشتیبانی نمیخورن)

خداوکیلی با اینکه خودم دل خوشی از پشتیبانی این شرکت ها ندارم به خصوووووووووووووص شاتل
    با این حال مخابرات تبریز رو به همه جا ترجیح میدم
    اون که معلومه . اکثر کسانی که توی همه isp ها به عنوان پشتیبانی پاسخگو هستن اصلا و ابدا سواد لازم برای این کار رو ندارن. ولی باید مسائل رو نسبی دید. برای همین به عنوان کسی که ۷-۸ تا isp رو حدود 6 ساله تست کردم می گم که پشتبیانی نوین نت در مقایسه با شرکت های دیگه خیلی باسوادتر و محترم ترن. یادم نمی ره پورت عصرتلکام داشتم 6 ماه پیش یه بار یکی از پشتیبانی هاش اینقدر بی شعور بود که گوشی رو قطع کرد رو من! برای چی؟‌برای اینکه ۱۲ روز بود درخواست جمع آوری داده بودم ولی هنوز لینک ثابت بود! در مورد راه اندازی هم هیچ شرکتی بدش نمیاد زود رانژه کنه خط رو. این اتفاق ها می افته گهگاهی در رانژه. من هیچ شرکتی تاحالا بیشتر از 4 روز طول نکشیده رانژه شدن برام مگر اینکه قبلش خطم رانژه شرکت دیگه ای بوده باشه.
    در مورد شاتل هم با اطمینان می گم و دلایل بسیار زیادی هم برای این حرفم دارم. بدترین Isp ایران در مجموع شاتله. در عین حال بیشترین یوزر رو هم داره در ایران! که اون دلایل خودش رو داره البته مثل:‌ برند عالی و...
    Last edited by Aryaeiboy; 16-05-2013 at 12:59.

2. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اون که معلومه . اکثر کسانی که توی همه isp ها به عنوان پشتیبانی پاسخگو هستن اصلا و ابدا سواد لازم برای این کار رو ندارن. ولی باید مسائل رو نسبی دید. برای همین به عنوان کسی که ۷-۸ تا isp رو حدود 6 ساله تست کردم می گم که پشتبیانی نوین نت در مقایسه با شرکت های دیگه خیلی باسوادتر و محترم ترن. یادم نمی ره پورت عصرتلکام داشتم 6 ماه پیش یه بار یکی از پشتیبانی هاش اینقدر بی شعور بود که گوشی رو قطع کرد رو من! برای چی؟‌برای اینکه ۱۲ روز بود درخواست جمع آوری داده بودم ولی هنوز لینک ثابت بود! در مورد راه اندازی هم هیچ شرکتی بدش نمیاد زود رانژه کنه خط رو. این اتفاق ها می افته گهگاهی در رانژه. من هیچ شرکتی تاحالا بیشتر از 4 روز طول نکشیده رانژه شدن برام مگر اینکه قبلش خطم رانژه شرکت دیگه ای بوده باشه.
    در مورد شاتل هم با اطمینان می گم و دلایل بسیار زیادی هم برای این حرفم دارم. بدترین Isp ایران در مجموع شاتله. در عین حال بیشترین یوزر رو هم داره در ایران! که اون دلایل خودش رو داره البته مثل:‌ برند عالی و...
    من خودم هر چی ISP تو تبریز بوده رو بدون استثنا همه رو خودم سرویس داشتم حتی از مخابرات به اسم های متفاوت و 3 بار شاتل که به این مجموعه میشه همار سیستم تبریز - مکس نت تبریز- رسانت تبریز- پارس انلاین-لایزر-صبانت - فن آوا و ایرانسل و مبین نت رو اضافه کرد
    ولی خداییش تو رانژ کردن کمترین زمان تا امروز برای من همین مخابرات بوده که در کمتر از 5 ساعت رانژ شده و بیشترین هم یکی صبانت که 12 روز شد (اون به دلیل تعطیلات عید اونجوری شد وگرنه 1 روزه رانژ شد)
    نوین نت هم که تو پاییز بود که ثبت نام ردم ولی 16 رووووووووز منو الاف خودش کرد هر روز به بهانه های مختلف
    در مورد پشتیبانی هم اگر مشتاق باشید دلیلش رو بهتون میگم

4. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اخه رانژه کردن و از رانژه برداشتن خط کار 1 دقیقه س همچین این شرکت ها بزرگش میکنن بابا یدونه فیش رو وصل میکنن همین تازه این کارم مخابرات انجام میده والا این شرکت ها در حد یک کلیک کردنه کارشون یک درخواست قطع یا وصل رو از طریق پنل کاربری برای مخابرات ارسال میکنن . یه زمانی درخواست ها دستی باید ارسال میشد 1 یا 2 روز زمان میبرد الان که تحت وب شده دیگه این مسخره بازی ا واسه چیه . من خطم ظرف 1 روز از شاتل به نوین تغییر کرد البته یکم فشار اوردم چون مراحل کار رو میدونستم نمی تونستن چرت و پرت تحویلم بدن. انصافا بچه های مخابرات دمشون خیلی گرمه کارا رو خیلی سریع انجام میدن اذیت نمیکنن حداقل مرکز مخابراتی که تو منطقه ماست اینجوریه.

6. 3 کاربر از iman.k1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اخه رانژه کردن و از رانژه برداشتن خط کار 1 دقیقه س همچین این شرکت ها بزرگش میکنن بابا یدونه فیش رو وصل میکنن همین تازه این کارم مخابرات انجام میده والا این شرکت ها در حد یک کلیک کردنه کارشون یک درخواست قطع یا وصل رو از طریق پنل کاربری برای مخابرات ارسال میکنن . یه زمانی درخواست ها دستی باید ارسال میشد 1 یا 2 روز زمان میبرد الان که تحت وب شده دیگه این مسخره بازی ا واسه چیه . من خطم ظرف 1 روز از شاتل به نوین تغییر کرد البته یکم فشار اوردم چون مراحل کار رو میدونستم نمی تونستن چرت و پرت تحویلم بدن. انصافا بچه های مخابرات دمشون خیلی گرمه کارا رو خیلی سریع انجام میدن اذیت نمیکنن حداقل مرکز مخابراتی که تو منطقه ماست اینجوریه.
    نه داداش مرکز ماهم و خیلی از دوستان هم اینجوریه ولی این شرکتها گندشو در میارن

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

10. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان اين vpi و vci نوين نت چنده ؟
    ممنون

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام
    دوستان اين vpi و vci نوين نت چنده ؟
    ممنون
    vpi:0
    vci:35

13. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان hiweb سرویس 512 رو چند بسته شده ؟ سرعت دانلود چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

2 مگ بسته میشه

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تهرانی تایم اوت نوین نت معمولا چند درصده واسه بازی کدوم isp تایم اوتش کمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •