سلام
این لیست دوره هاش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این لیست دوره هاش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از یک ماه هست که در طرح رای آموز ثبت نام کردم
ولی متاسفانه با اینکه نوشته بود بعد از 5 روز سیم کارت شما به آدرستون پست میشه این اتفاق نیفتاده...
بیشتر از 3 بار با پیشتیبانی تماس گرفتم...گزارش پر کرده...دو هفته پیش یه خانم از رایتل زنگ زد گفت پیگیری میشه ولی هنوز خبری نشده!
شد یک ماه!
الان رفتم در سایت رایتل و در قسمت پیگیری مرسوله ها...شماره ملی رو وارد کردم و یک کد رهیگری پستی بهم داد.
اون رو در سایت پست زدم و نوشته سیم کارت من در تاریخ 25 یعنی دیروز به واحد توزیع منطقه مون تحویل شده!
ظاهرا شنبه باید برسه دستم...ولی اصلا راضی نیستم...قرار بود 25 روز پیش مرسوله به دست من برسه.
اگر یکی مسافر باشه چی؟ چرا براشون وقت و زندگی مردم ارزش نداره؟
پیشنهاد میکنم اگر پول از حسابتون کم شده وقتی با پشتیبانی حرف میزنید بگید میخوام گزارش پر کنم
Last edited by Ali_softcenter; 17-07-2014 at 17:21.
منم به یکی کد هدیه فروختم معلوم نشد از اخر سیم کارتو برای بنده خدا فرستادن یا نه چرا اینقد افتضاح شده!!
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
عجب.. این طرح های مسخره دیگه چیه!
منم ثبتنام کرده بودم یک هفته ای رسید
Sent from my ST15i using Tapatalk
رایتل به جای اینکه بیاد قیمت اینترنت خودشو نصف کنه (به گفته مدیرعامل خودش در برج8 سال 92) و یا بسته مکالمه قرار بده مانند ایرانسل(تعرفه های رنگی) میاد یه طرحهایی میزاره برای فرو کردن سیم کارت در پاچه ملت که اصلاً هر کی ببینه میگم این دیگه چیه! رایتل خودش هم داره یه کاری می کنه خودشو به دست خودش نابود کنه! الان هم که ایراسل نسل سه داره میده کم کم همه گیر میشه تا 2-3ماه آینده دیگه کسی سمت رایتل نمیره! که قطعاً هم قیمتهای اینترنت خودشو از رایتل بسیار پایین تر قرار میده!
رایتل هم در حال حاضر اصلاً به فکر خدمات دهی به مشترک خودش نیست! فقط سیم کارتو به شما بندازه بقیش خدا حافظ شما!اصلاً مشولیت قبول نمی کنه!
اگه رایتل بخرم ماه اول 10000تا پیامک رایگان داخل شبکه میتونم بفرستم ؟!!
500تا خودش بهت هدیه میده(از هنگام فعال شدن سیم کارت به مدت 30 روز) (فقط داخل شبکه) ولی این طرحی که شما میگی طرح دکا هست و برای اینکه فعالش کنی باید 5هزارتومن شارژ کنی سیم کارتتو و طرح رو بخری
2 روزه وضع اینترنت داغونه همش قطع و وصل
من یدونه گلکسی تب خریدم. که توش سیم کارت اعتباری رایتل با 3 گیگ اینترنت داشت. هنوز اکتیوش نکردم. شانسی شدیم استفاده کننده این اپراتور.
اگه به درد بخور بود نگه میدارم. اگه نه میره تو بایگانی پیش بقیه سیم کارت ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)