با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من 3تا کامپیوتر دارم که اینهارو می خواستم به اینترنت وصل کنم و هر 3تای اینهارو از طریق سرور کنترل کنم!
به نظر شما راحتترین و به صرفه ترین راه از لحاظ هزینه چیست؟!
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من 3تا کامپیوتر دارم که اینهارو می خواستم به اینترنت وصل کنم و هر 3تای اینهارو از طریق سرور کنترل کنم!
به نظر شما راحتترین و به صرفه ترین راه از لحاظ هزینه چیست؟!
خرید یک مودم با حداقل سه پورت که کار سوییچ رو هم انجام میده.
یعنی مودم ADSLایی هستش که چندین خروجی داشته باشه؟!
قیمتش چقدر اختلاف داره؟! با این معمولی ها!!!
خروجی هاش LAN هستش یا USB?
سلام
مودم معمولی ADSL دو تا خروجی داره که یکیش LAN و یکی دیگه اش USB که می تونی به دو تا کامپیوتر وصل کنی .
اگه مودم معمولی را بخوای با سوئیچ استفاده کنید باید تنظیمات اونو به صورت NAT انجام بدید بعد مودم را به سوئیچ وصل کنید ، بعد به تعداد پورت های سوئیچ میشه کامپیوتر بهش وصل کرد . که البته باید IPهاشون توی یک رنج باشه و defulte gateway همشون IP مودم باشه . . .
مودم وایرلس ADLS پشتش نوشته که تا 50 تا 60 کامپیوتر بهش وصل میشه که باید تمام کامپیوتر ها کارت وایرلس داشته باشند و مودم به صورت NAT کانفیگ شه . I
بنابراین همون مودم بخرم بصرفه تره اگه هاب بخوام وصل کنم خرجش نمیصرفه برای 3تا کامپیوتر!
سلام یک سوال فنی داشتم.
من هم اکنون یک خط تلفن دارم! که یک مودم ADSL به این خط وصل کردم و سرعت 512 دارم!
می خواستم بدونم که اگر من بخوام به یک کامپیوتر دیگه هم ADSL مجزا وصل کنم می تونم از همین خط استفاده کنم و یک مودم دیگه وصل کنم بهش!
در کل میشه به یک خط دوتا مودم ADSL وصل کرد با دوتا یوزرنیم ADSL متفاوت؟!
تاثیری در سرعت نمیزاره؟!
سلام
دوستان یه اکسس پوینت بگید که فقط پورت lan +آداپتور داشته باشه وقیمتش هم ارزون.
ممنون
برو مغازه بپرس دیگه ... این چیز سخت و عجیبی نیس که.
فکر می کنم linksys یه مدل اینجوری که تو می خوای دیدم ولی دقیقا مدلشو نمی دونم / تو سایت لینکسیس و دیلینک می تونی پیدا کنی / البته قیمت یه مودم معمولی با یک سوئیچ 5-8 پورت از قیمت این جور مودم ها فکر می کنم کمتر میشه
سلام بر همه دوستان گلم
من در یه جایی که حدود 150 کامپوتر قراردارن هستم که به وسیله یه شبکه به صورت work group به همدیگر اتصال دارن
اما مشکل من اینه که داخل یه کامپوتر که اینترنت شیرنگ رو انجام داده یه برنامه نصب شده که سرعتها رو کنترل میکنه ونمیزاره از 128 به بالا بره میخواستم از شما درخواست کنم بهم کمک کنین تا یه جوری به این کتمیپوتر که توی شبکه قابل رویت هم نیست دسترسی پیدا کنم . من با اکثر برنامه ها کار کردم ولی جوابی نگرفتم مثل cain و x- scan
خواهش میکنم کمک کنین چون بد جوری رو اعصابم راه میره
سیستم من win xp sp2
سیسیتم سرور net 2003
نوع شبکه work group
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)