تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 339 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نظر شماست / استقلال در نقل و انتقالات نیم فصل بهترین خرید و بهترین فروش را داشته

از نظر کاربران خبرآنلاین؛ جی لوید ساموئل بهترین خرید تیم های لیگ برتری در نیم فصل است.
    نظرسنجی خبرآنلاین از کاربران نشان می دهد باشگاه استقلال در نیم فصل هم از نظر نقل و انتقال بازیکن عملکردی قابل قبول داشته. استقلالی ها در نیم فصل با جی لوید ساموئل قرارداد بسته اند که در نظر سنجی خبرآنلاین بیشترین آرای مثبت کاربران را کسب کرده است. خبرآنلاین از کاربران خود خواسته بود به بهترین خرید نقل و انتقالات نیم فصل رای بدهند که ساموئل در این نظرسنجی بیش از 600 رای آورده است. مهدی مهدوی کیا بازیکن جدید پرسپولیس هم با حدود 300 رای، تقریبا به اندازه نیمی از رای های ساموئل، رای آورده که این نشان می دهد ساموئل از نظر هواداران فوتبال بهترین خرید نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر ایران است.
    اما نکته جالب دیگر این نظرسنجی، آرای منفی زیادی است که جاسم کرار گرفته. کرار که فتح الله زاده می گفت از علی کریمی هم بهتر است، با جدایی از استقلال ظاهرا باعث شادی هواداران این تیم شده است. او در نظرسنجی خبرآنلاین حدود 450 رای منفی گرفته و با این حساب عنوان بدترین خرید فصل نقل و انتقالات را به دست می آورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    علی آباد

پيش فرض

بهمن، ماه سخت و سرنوشت ساز استقلال/ 4بازي ويژه در 14روز

فينال حذفي، داربي74، پلي آف آسيا با ذوبآهن (و احتمالا الاتفاق) بازيهاي سخت استقلال در بهمن ماه خواهند بود

سايت گل- بر اساس برنامهاي که سازمان ليگ از يک سو و کنفدراسيون فوتبال آسيا از سوي ديگر تدارک ديدهاند، تيم استقلال در بهمن ماه امسال روزهاي پرترافيک و بازيهاي بسيار سخت و حساسي در پيش خواهد داشت.
    آبيها روز 9بهمنماه فينال جام حذفي را با شاهين بوشهر برگزار خواهند کرد و 5روز بعد در داربي74 به مصاف پرسپوليس ميروند. البته با توجه به تغيير تاريخ بازي اين تيم با ذوبآهن احتمالا اين دو بازي به روزهاي 8 و 13 بهمن تغيير خواهد کرد.
    اين دو بازي به همراه مصاف پليآف با ذوبآهن در تاريخ 21بهمن سه بازي بسيار سخت و حساس استقلال در فاصله 13روز خواهند بود. جالب اينکه سازمان ليگ در فاصله داربي و پلي آ ف (پرسپوليس و ذوبآهن) يک بازي هم از ليگبرتر در برنامه استقلال گنجانده است.
    يعني 4بازي در 14روز! به همه اينها بايد بازي احتمالي با الاتفاق عربستان را هم اضافه کرد که برنده بازي استقلال-ذوبآهن بايد در تاريخ 29بهمنماه در اين بازي شرکت کند.
    فينال حذفي، داربي74، پلي آ ف آسيا با ذوبآهن (و احتمالا الاتفاق) بازيهاي سخت استقلال در بهمنماه خواهند بود. به اينها دو بازي از ليگ برتر را هم اضافه کنيد تا به عمق ماجرا پي ببريد!

4. 6 کاربر از panjali gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    علی آباد

پيش فرض

میلاد میداوودی: دو هفته دیگر آماده بازی می شوم/استقلال لیاقت هر دو جام را دارد/دور برگشت گل های بیشتری می زنم

قبل از اینکه بدنم دچار افت شود، در پنج بازی متوالی استقلال در لیگ و جام حذفی که در ترکیب اصلی قرار داشتم، پنج گل زدم.

سایت گل- میلاد میداوودی پس از بهبود آسیب دیدگی اش آماده بازگشت به تمرینات و مسابقات استقلال می شود. بازیکنی که بعد از جدایی فرهاد مجیدی، یکی از امیدهای اصلی استقلالی ها برای حل مشکل گلزنی در این تیم است. میلاد میداوودی در مصاحبه با خبرنگار سایت گل به سئوالات مختلف پاسخ داد.

بازی استقلال و سپاهان را چطور دیدی؟

بازی خوبی بود و اگر از موقعیت ها استفاده می کردیم، با اختلاف دو یا سه گل پیروز می شدیم. با اینکه چند بازیکن محروم و مصدوم در اختیار تیم نبودند اما سایر بچه ها توانستند بازی خوبی ارائه کنند.

در دو بازی اخیر که استقلال بعد از جدایی مجیدی انجام داده، غیبت شما خیلی به چشم آمد و خیلی ها اعتقاد داشتند اگر در ترکیب استقلال حضور داشتی از موقعیت های گلزنی استفاده می کردی.

من تنها غایب تیم نبودم و چند بازیکن دیگر نیز غیبت داشتند. بچه ها مقابل سپاهان بدشانسی آوردند و حتی پنالتی ما هدر رفت. امیدوارم در بازی بعدی این مشکل حل شود و برابر داماش به پیروزی برسیم.

آیا مقابل داماش بازی می کنی؟ در حال حاضر وضعیت مصدومیت و آمادگی ات چگونه است؟

آسیب دیدگی ام تقریبا بهبود پیدا کرده اما طبق برنامه باید تا آخر هفته به تمرینات انفرادی و کار بدنسازی ادامه بدهم. مقابل داماش که نمی توانم تیم را همراهی کنم اما بعد از آن بازی در تمرینات گروهی شرکت خواهم کرد و احتمالا تا دو هفته دیگر آماده حضور در مسابقات می شوم.

آسیب دیدگی ات مربوط به همان ناحیه قبلی است که مدت ها از میادین دور شدی؟ در این رابطه توضیح بده.

خیر. از ناحیه عضله چهار سر زانو دچار مصدومیت و پاره گی عضله شدم که بعد از دو هفته فیزیوتراپی کمی بهتر شده و در روزهای اخیر تمرینات انفرادی و کارهای بدنسازی را شروع کردم. در ابتدای فصل به دلیل طولانی شدن مصدومیت قبلی ام نتوانستم در تمرینات بدنسازی شرکت کنم و به همین دلیل پس از چند هفته بازی کردن احساس کردم که نمی توانم دوندگی زیادی در میدان داشته باشم. بعد از دربی تهران که در جام حذفی انجام شد، شرایطم را به آقای مظلومی توضیح دادم و از وی خواستم یک دوره تمرین بدنسازی انجام بدهم و در دو بازی آخر دور رفت برابر نفت آبادان و نفت تهران بازی نکنم. مظلومی موافقت کرد و چند روز به صورت اختصاصی با مربی بدنساز تیم تمرین می کردم اما در بازی با نفت آبادان به دلیل کمبود بازیکن در 10 دقیقه پایانی به میدان رفتم و در یک صحنه که می خواستم استارت بزنم، در عضله پایم سوزش شدیدی احساس کردم که بعد از عکسبرداری مشخص شد دچار پاره گی عضله شده ام.

خیلی ها از مظلومی انتقاد می کنند که برای نتیجه گیری به بازیکنان مصدوم فشار می آورد و آن ها را به میدان می فرستد. نمونه اش مصدومیت شما و خسرو حیدری است. در این خصوص صحبت می کنی؟

این موضوع را قبول ندارم. در بازی با صنعت نفت که به میدان رفتم مصدوم نبودم و به دلیل فشاری که در تمرینات بدنسازی روزهای قبل از آن مسابقه به بدنم وارد شده بود، این مصدومیت به وجود آمد که مجبور شدم دو هفته فیزیوتراپی کنم. خوشبختانه الان وضعیتم بهتر است و فکر می کنم بعد از شرکت در تمرینات گروهی تا دو هفته دیگر آماده حضور در مسابقات شوم.

استقلال در بهمن ماه بازی های سرنوشت سازی دارد. فینال جام حذفی، دربی هفتاد و چهارم و بازی های پلی اف لیگ قهرمانان آسیا؛ آیا به هواداران استقلال قول می دهی که همان میداوودی گلزن باشی؟

همه تلاشم را در روزهای اخیر انجام داده ام تا به آمادگی برسم و برای تیمم موثر باشم. روزانه دو جلسه تمرین می کنم و امیدوارم که تا قبل از رسیدن به آن مسابقات حساس کاملا آماده شوم و انتظارات هواداران استقلال را برآورده کنم. همانطور که گفتم در تمرینات بدنسازی ابتدای فصل شرکت نداشتم و به همین دلیل بعد از چند مسابقه از نظر بدنی افت کردم اما این بار زیر نظر مولایی مربی بدنساز استقلال تمرینات مرتبی داشته ام و به ادامه فصل خیلی امیدوارم تا در دور برگشت گل های بیشتری بزنم.

عملکرد خودت در دور رفت مسابقات را چگونه دیدی؟

ببینید من بعد از یک مصدومیت و غیبت 10 ماهه به میادین برگشتم. با اینکه از نظر بدنی شرایط ایده آل نداشتم اما فکر می کنم از نظر آمار گلزنی عملکردم خوب بود. من فقط در پنج بازی لیگ برتر و سه بازی جام حذفی جزو ترکیب اصلی استقلال بودم که چهار گل در لیگ برتر و دو گل در جام حذفی به ثمر رساندم. به غیر از آن هشت مسابقه که در ترکیب اصلی قرار داشتم، سایر بازی ها به عنوان بازیکن تعویضی به میدان می رفتم. قبل از اینکه بدنم دچار افت شود، در پنج بازی متوالی استقلال در لیگ و جام حذفی که در ترکیب اصلی قرار داشتم، پنج گل زدم.

فکر نمی کنی اگر به عنوان مهاجم نوک بازی کنی، بهتر می توانی برای تیمت موثر باشی و گل های بیشتری بزنی؟

طبیعی است که اگر به دروازه حریف نزدیک تر باشم، گل های بیشتری نیز می زنم. پست ایده آل من اینست که تیم با دو مهاجم بازی کند و من یکی از آن دو مهاجم باشم اما به هر حال من بازیکن و تابع نظرات کادر فنی هستم. تیم استقلال معمولا با یک مهاجم نوک و دو مهاجم کنار بازی می کند و از زمان حضورم در این تیم اکثر بازی ها به عنوان بازیکن کنار خط بازی کرده ام. بعد از این هم اگر مربیان صلاح دیدند در جناحین بازی خواهم کرد و مشکلی با این موضوع ندارم.

استقلالی ها بعد از جدایی مجیدی امیدوارند که بتوانی جای خالی کاپیتان سابق تیم را پر کنی و برای آن ها گل های بیشتری بزنی. در این خصوص چه نظری داری؟

مجیدی بازیکنی بزرگ و استثنائی است که دوست داشتم در این فصل کنار وی جام قهرمانی را بالای سر ببرم. امیدوارم همه بازیکنان مصدوم استقلال به شرایط ایده آل برسند تا بتوانیم با کسب نتایج مطلوب غیبت مجیدی جبران شود.

وضعیت مالی ات با استقلال چگونه است؟ آیا جزو بازیکنانی هستی که مطالبات خود را دریافت کرده اند؟

خیر؛ اما مدیرعامل باشگاه قول داده که بزودی مشکلات برطرف شود. هفته قبل از من و چند بازیکن دیگر خواستند که به باشگاه برویم و آقای فتح الله زاده قول داد که بزودی بخشی از مطالبات پرداخت شود.

در پایان صحبتی اگر مانده؟

امیدوارم با کسب قهرمانی در دو جام داخلی و صعود به مراحل بعدی لیگ قهرمانان آسیا بتوانیم هواداران استقلال را خوشحال کنیم. استقلال نشان داده که در این فصل لیاقت قهرمانی هر دو جام را دارد

6. 6 کاربر از panjali gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی سپاهان در مجموع بازی خوبی بود ...
    من که از بازی و نتیجه راضیم ، با توجه نبودن این همه بازیکن می تونستیم با دقت بیشتری(پنالتی ) برنده بشیم ..
    خط هافبک مون به طور کامل خنثی شده بود ... ولی توی دفاع خیلی خوب بودیم .
    سپاهانی ها تا جلوی محوطه جریمه می امدن و دفاع های ما به خوبی جلوشون رو می گرفتند .. 4-5 موقیعت گل در مقابل فقط 2 موقیعت سپاهان نشون می ده که مظلومی با این تیم نصف و نیمه ولی با برنامه خوب کار کرد.
    حسینی و شریفات خیلی خوب بودند هر چند شریفات یک موقعیت 95 درصد رو خراب کرد!
    +
    واقعا ماه بهمن 3-4 تا بازی حساس و سخت رو پشت سر هم داریم . 4 تا بازی توی 14 روز! ... امیدوارم جام حذفی و پلی اف اسیا رو به هیچ وجه از دست ندیم ... خیلی مهمتر اند تا دربی و فعلا لیگ برتر . هر چند که به قول امیر نمیشه یکی رو فدای دیگری کرد ... اینجاست که نیمکت قوی احتیاج داریم ...
    به امید حق سربلند می شیم توی همه شون

8. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب ورزش از نگاه 2 خلاصه بازی استقلال سپاهانو نشون داد.سپاهان تنها فرصتی که داشت فقط همون گلی بود که زدن.دیگه همش موقعیتهای استقلالو نشون میداد.یه جورایی یاد بازی با شهرداری یاسوج افتادم که 90 بازیو پخش کرد اصلا رحمتی دیده نشد
    ............
    خوشبختانه خسرو به بازی 3 شنبه میرسه کیانوشم که هست.پرویز خان دستش بازتره
    اینطوری که از تمرینا خبر میرسه ساموئل ترکونده و میگن مثل اچار فرانسست همه جا عالی کار میکنه احتمالا 3شنبه فیکس خواهد بود
    الونگ هنوز بازیکن 90 دقیقه ای نیست.یه نیمه فقط میتونه خوب کار کنه

ترکیب احتمالی

........................رحمتی................ .........

حسینی......عمرانزاده......منتظر ی......خسرو

...........ساموئل...............کیارحم تی..........

زندی..................جباری.............. ..شریفات

........................میداودی............ .............

اگه یوسفی برسه وینگر چپمون یوسفیه.اما من زندیو به یوسفی ترجیح میدم

داماشی که جلو نفت بازی کرد از همه طرف اسیب پذیر نشون داد(چپ.راست.عمق)مخصوصا راست و عمقشون.نفت هم بیشتر از عمق نفوذ میکرد

باید امیدوار باشیم ساموئل بتونه نقش تیموریانو ایفا کنه تا جباری راه بیفته.گرچه در اولین بازی نمیشه ازش انتظار زیادی داشت اونم در زمین داماش.چه شانسی دارهاون زمینو ببینه وحشت میکنه.اگه جواب نده باید الونگو جایگزینش کنیم

پ.ن
    امروز الغرافه بازی داره ساعت 6:15 به وقت دوحه از الکاس پخش میشه

پ.ن2
    مظلومی درباره شرایط خسرو حیدری و میداودی عنوان کرد: خوشبختانه این دو بازیکن همراه سایرین تمرین می‌کنند و می‌توانیم از آنها استفاده کنیم.
    ویرایش

این الغرافه چقدر داغونههافبکاش که اصلا در جریان بازی نبودن.از هر 10 تا پاسشونم 9 تاش اشتباه بود.فرهاد از همشون بهتر بود.دقیقه 85-86 بازی فرهاد یه شوت زد اون یکی مهاجم الغرافه برای اونا دفاع کرد جلو توپ فرهادو گرفت.یه برگردونم زد.خیلی روش خطا میکردن.بازی0-0 تموم شد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-01-2012 at 20:58.

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فعلا که یک -هیچ از ملوان جلو هستیم!

12. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

فعلا که یک -هیچ از ملوان جلو هستیم!
    منظورت داماشه دیگه.....
    خوب خدا رو شکر این بازی رو هم بردیم که با توجه به برد نفت خیلی این سه امتیاز رو نیاز داشتیم ..
    در مورد دو بازیکن جدید خارجیمون هم باید بگم واقعا خرید های خوبی هستن مخصوصا ساموئل که واقعا تو اولین بازیش خیلی خونسرد بازی میکرد..گوران هم که اون اشتباه بازی قبلیش رو جبران کرد و تونست توی دومین بازی خودش گل بزنه که این میتونه واسه روحیه این بازیکن تو ادامه فصل خیلی خوب باشه ...

14. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

من بازي رو نديدم و خيلي دوست دارم بازي ساموئل رو ببينم ... اگه اين همون سامولي باشه كه من ميشناسم يه زماني تو تيم آستون ويلا هم بازي ميكرد ...

اگه دوستان بتونن خلاصه ي بازي رو براي دانلود قرار بدن خيلي ممنون ميشم ... لطفا بدون قيلتر باشه.

ممنون

16. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/هفته نوزدهم ليگ برتر فوتبال/
    استقلال با گل «ژركوويچ» از سد داماش گذشت
    تيم فوتبال استقلال تهران موفق شد در پايان ديدارش برابر داماش با نتيجه يك بر صفر به پيروزي برسد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار تيم-هاي استقلال و داماش كه در چارچوب هفته نوزدهم ليگ برتر برگزار شد، با نتيجه يك بر صفر به سود آبي-پوشان تهراني به پايان رسيد. تك گل استقلال را در اين نيمه گوران ژركوويچ مهاجم جديد اين تيم در دقيقه 37 به ثمر رساند.

استقلال با اين پيروزي 40 امتيازي شد و همچنان با قدرت در صدر جدول رده-بندي باقي ماند.

گزارش دقايق مهم اين بازي:

دقيقه 10- محمد غلامي مي توانست دروازه- استقلال را باز كند، اما ضربه آكروباتيك او را رحمتي با يك دست به كرنر فرستاد.

دقيقه 13 - شوت محكم غلامي بار ديگر دروازه- استقلال را با خطر روبرو كرد، اما اين بار هم رحمتي ناجي دروازه- تيمش شد.

در 15 - دقيقه ابتداي بازي داماش، برتري محسوسي بر حريف تهراني-اش داشت، به گونه-اي كه در اين مدت استقلال هيچ فرصتي بر روي دروازه- داماش نداشت.

دقيقه 32 - اسماعيل شريفات با ضربه سر دروازه- ميزبان را تهديد كرد، اما توپش از كنار دروازه- به بيرون رفت .

دقيقه 36 - گوران ژركوويچ، مهاجم تازه وارد آبي-ها، موفق شد دروازه- داماش را باز كند.

با آغاز نيمه دوم، هر دو تيم بازي پاياپايي را به نمايش گذاشتند و موفق شدند فرصت-هاي نصف و نيمه-اي را بر روي دروازه-هاي يكديگر ايجاد كنند. هر چند هيچ-يك از اين موقعيت-ها آن-قدر زهردار نبودند كه دو تيم را به گل برسانند.

اولين صحنه حساس نيمه دوم در دقيقه 75 رخ داد؛ جايي كه محمد غلامي مي-توانست در فرصتي مناسب گل تساوي را وارد دروازه حريف كند اما تعلل اين بازيكن، فرصت را از داماش گرفت.

دقيقه 89 داماش از سمت چپ درواره استقلال صاحب يك ضربه كرنر شد كه اين ضربه هم براي داماش حاصلي نداشت.

منبع:/www.esteghlaltehranfc.com/

18. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساموئل چه بازی میکرداونم اولین بازیو روی چمن مصنوعی
    من اشتباهاتشو میشمردمدر کل 3 تا اشتباه داشت.1_صحنه ای که کارت زرد گرفت.2_یه پاس زمینی اشتباه داد.3_یه پاس در عمق داد که به کسی نرسید.
    با اون پاس کات دارش خیلی حال کردم
    خداییش چیزی از اندو کم نداره.خیلی منطقیو حرفه ای بازی میکنه.این در کنار اندو چی میشه.....فکر کنم کیانوش خودش فهمید که دیگه میچسبه رو نیمکت
    خیلی حساب شده بازی کردیم خودمونو به ابو اتیش نزدیم.بازیو در دست گرفتیمو کنترل کردیم.در اخر هم موقعیت گلامون با داماش میزبان 2-2 مساوی بودو مالکیت توپ هم 53% به نفع ما بود
    همونطور که پرویز خان گفت 10 دقیقه اول بازی با شرایط چمن مصنوعی اشنا نبودیمو 2 تا موقعیت داماش برای همون دقایق بود.این بازهم قدرت تدافعی تیمو نشون میده که موقعیتی بهشون ندادیم درست مثل بازی با سپاهان
    اینم در نظر بگیرید میداودی.حیدری.برهانی.تیمور ان در این بازی غایب بودن

جرکوویچم که در اولین حضور 90 دقیقه ایش یه گل زد.واقعا فراراشو جاگیریو پاسهاش خیلی خوبه از دومین موقعیت گلی که در استقلال براش ایجاد شد یه گل زد

الان فقط یه وینگر نیاز داریم که جایگزین کرار کنیم.یوسفی اصلا در حد فیکس استقلال نیست.به عنوان بازیکن تعویضی گزینه مناسبیه
    میلاد برسه احتمالا وینگر راست بازی میکنه و شریفات میره چپ

یه سوال
    الان استقلال رو کاکل کی میچرخه؟
    1_مجیدی 2_میداودی 3_تیموریان 4_حیدری

20. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •