تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 320 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش هم جالبه!
    میاد میگه این بارسا شکست ناپذیره و باید صبر کنیم تا موجش بره(!) و فقط مورینیو اما بعد میاد زیر پستی که هدف اولش حمله به خوزه بود و مفهومش اینه که بارسا دیگه تیمی نیست و راحت میتونیم ببریمش، تشکر میکنه!
    خب بحث داره جالب میشه

ببین اخوی ؛ اگر عین این جمله بولد شده از من رو بیاری ، هرکاری که بگی انجام میدم : دی / نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی ؟

تو دنیای فوتبال شکست ناپذیر معنا نداره ، بارها گفتم بارسا بهترین هست در حال حاضر ولی وقتی در 10 دقیقه بازی 2-0 باخته در نوکمپ 2-2 میشه یا در همین دربی امروز 2-0 باخته با یک یار کمتر در انتها 3-2 میشه ، گفتن این جمله دور از عقل و منطق هست /

دلیل عمده ی تشکر من هم از پست این دوستمون پاراگراف آخرش بود ، منتها نمیشد جداگانه از اون بخش تشکر کرد
    +
    اگر دقت کنی مدتیه من از اکثر پستهای تاپیک رئال تشکر میکنم چون باعث رونق تاپیک میشه پست های دوستان /

موفق و منصور باشی

2. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خب بحث داره جالب میشه

ببین اخوی ؛ اگر عین این جمله بولد شده از من رو بیاری ، هرکاری که بگی انجام میدم : دی / نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی ؟

اگر دقت کنی مدتیه من از اکثر پستهای تاپیک رئال تشکر میکنم چون باعث رونق تاپیک میشه پست های دوستان /

موفق و منصور باشی
    آقا سروش داری نقش آتوریتی رو میای ها

به خدا منم از اکثر پستهای دوستان تشکر میکنم. اگه یادم بره، دفعۀ بعد که یه سری به تاپیک بزنم تشکر میکنم.
    اگر هم حرفی میزنیم خوب نظر خودمونه. ولی انتظار نداشتم در برابر اون پستم که سر راست بود و منظورم هم روشن بود، جواب اونطوری بگیرم. هر کس نظر خودشو داره دیگه. نمیدونم شاید چند سال دیگه نظراتمون با اینی که الان داری فرق کنه.

4. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

برادر من اگه از مورینیو حمایت میکنم، به این دلیله که میبینم هرجا رفته و هرکاری که کرده، موفق بوده!
    الان هم تنها کسی که میتونه سلطه بارسا رو تموم کنه، همین مورینیوئه..
    پس چرا حمایت نکنم؟!

در مورد تیم های دیگه هم خوبه همون چند امتیازی که فصل قبل دادیم، باعث شد که خیلی زود قهرمانی رو بدیم بارسا!
    همین کافیه..

بعد اینکه بارسا بزرگه!
    الان هم واقعا آمادست!
    من نمیدونم چرا این رو نمیخواید قبول کنید که این بارسا واقعا اماده و قویه؟!
    و اصلا هم ضعیف نشده و کماکان همون بارسا قبلیه اما همین بارسا که مساوی جلوش برامون خوب بود(!)، الان به جایی رسوندیمش که اگه داوری نباشه، عمرا بتونه جلومون دووم بیارن!
    شما هم شدی مثل اون دوست بارسایی که میگه "بازی رو نبردیم چون ژاوی و مسی اماده نبودن" در حالیکه این دو چه بازی بعد و چه قبلیش، مثل همیشه بودن و دلیل خوب نبودنشون تویه اون بازیها با رئال، همین تاکتیک های مورینیو بوده!
    بارسا تیمیه که اکثرا 70 درصد توپ رو داره و خب برای خلق موقعیت نیاز به توپ داری (کم هم باشه، کافیه) و برای گرفتن توپ از بارسا، با 4 تا مهاجم نمیتونی کاری کنی بلکه باید بازیکنای تخریبی داشته باشید که توپ رو بگیرن...
    و خوزه این کار رو میکنه و نتیجش این میشه که درصد مالکیت توپ نیمه اول یکی از همین باریها، 54-46 برای ما میشه!!

اینتر رو با رئال مقایسه نمیکنم من..
    شما میگید نمیشه 2 تا موقعیت داشت و 2 گل زد، من میگم میشه و نمونش تیم قبلی خوزه!
    الکی صبحت هارو قاطی نکنیم!

بعد اینکه در مورد حمله مطلق کردن...نه 1 بار که بارها تیم های مقابل بارسا اومدن بقول شما همینطوری حمله کردن و نتیجش (خوردن 5-6 گل) رو دیدن!
    همون بازی اول خوزه تویه رئال هم نمونه بارزش که خوزه باز و تهاجمی اومد بازی کنه و نتیجش رو دید!
    ضمن اینکه شما پست بازیکنها رو ملاک قرار نده..مارسلو دفاع چپ ماست اما اکثرا میبینی به عنوان هافبک چپ و حتی وینگر بازی میکنه!

اون حرکت رونالدو بخاطر این بود که این دویید اما بازیکنا پرسینگ رو انجام ندادن..هیچ ربطی به حمله و اینا نداشت!

برادر چرا احساس خودت (به خودمون باختیم) رو به جمع نسبت میدی؟!
    انصافا کاری نکن من برم مصاحبه بازیکنا و پست های بچه ها رو برات بیارم که همه گفتن به داور باختیم!
    خدایی نکن اینکار رو که خیلی دردسر داره!: دی

من شرمندم اگه ناراحتت کردم اما بعضی چیزا باعث اعصاب خوردیم میشه...
    و خب منم ادمی نیستم که الکی بشینم و نگاه کنم و حرفم رو میزنم...
    و این برام قابل درک نیست که وقتیکه تیم اینقدر عالیه، بخاطر یه بازی، بیان مربی و بهترین بازیکنمون رو هو کنن!

کل حرفم هم اینه:
    فوتبال واقعی، پلی ایستیشن نیست که بگیم اگه حمله کنیم پس گل میزنیم و میبریم! اونم رو به رو این بارسا! همونطور که خودت تویه پست قبلی گفتی، بازیها رو اتفاقات کوچیک مشخص میکنن نه اینکه چندتا مهاجم نوک داری...!
    +
    فوتبال امروزه (حداقل)، فقط گل زدن و حمله کردن نیست و نمیشه باشه! خیلی وقتها باید فقط به فکر نتیجه باشی...

6. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان رئالی ببخشید میون کلامتون
    بعد از مدتها به برکت دربی فرصت شد بیام انجمن گفتم قبل از اینکه دوباره برم تا یکی دو هفته دیگه یه پست مزاحمتون بشم

یه چیزی رو اخلاقا به عنوان رقیب بهتون بدهکار بودم و اونم تبریک به خاطر بازی خوب رئال در بازی برگشت بود
    حسابی اذیتمون کردین و فشارمون رو بالا بردین اما برای اینکه یک الکلاسیکوی جذاب رو رقم زدین باید بهتون تبریک بگم

انسانها وقتی برای حیثیت و شرافتشون میجنگن بسیار دوستداشتنی و قابل احترام میشن و رئال اون شب برای حیثیت و شرافتش جنگید

8. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

الادیو پارامس,قانون جدید در فوتبال: دروازه بان خارج از محوطه جریمه توپ را با دست دفع کند و اخراج نشود

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید الادیو پارامس، سخنگوی مورینیو که این روزها با صحبتهای جنجالی اش بیش از هرزمان دیگری نامش را برسرزبانها انداخته، ۴شنبه شب نظرش را در مورد صحنه بحث برانگیز بازی والنسیا و بارسلونا در صفحه توئیتر قرار داد
    در این دیدار بود که پینتو در خارج از محوطه جریمه توپ را با دست دفع کرد و گونسالس گونسالس ، داور مسابقه پینتو رااز زمین مسابقه اخراج نکرد. الادیو پارامس در واکنش به این برخورد در صفحه توئیترش نوشت:« قانون جدید در فوتبال: دروازه بان می تواند در خارج از محوطه جریمه توپ را با دست دفع کند و اخراج نشود»
    و بعد از آن یک سوال را روی صفحه اش نوشت:« این قانون جدید برای تمام تیمها صدق می کند و یا برای برخی ها؟»
    ویتور بایا:مورینیو می تواند سرمربی آبی و اناری ها شود

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید دروازه بان سابق بارسلونا، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد این سرمربی پرتغالی می تواند گزینه مناسبی برای هدایت آبی و اناری ها باشد.
    سرمربی فعلی رئال بین سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰ به عنوان کمک مربی زیر نظر بابی رابسون و لوئیس فن خال در نوکمپ کار کرد و بایا معتقد است که در صورت حضور او در بارسا، این تیم می تواند نتایج خوبی کسب کند.
    بایا در گفتگو با اسپورتس کوپه گفت:” به نظر من، او بهترین مربی دنیاست. او یک شخصیت ویژه است.
    مورینیو می تواند یک مربی خوب برای بارسا باشد. او این توانایی را دارد که با هر فرهنگ تطبیق پیدا کند.
    مورینیویی که ما در چلسی دیدیم، با مورینیوی پورتو کاملا متفاوت بود. و کسی که روی نیمکت اینتر نشست، با هر دو اینها تفاوت داشت. مورینیویی که اکنون در رئال حضور دارد هم با بقیه متفاوت است.”
    در حال حاضر شایعات مختلفی در مورد جدایی مورینیو از رئال در پایان فصل به گوش می رسد اما خود مورینیو تاکنون این شایعات را رد کرده است.
    لائوتارو: مورینیو یک **** و یک آشغال به معنای واقعی است

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید این طور به نظر می رسد که روزهای دردناکی در انتظار گونسالو ایگواین هستند. بعد از نمایش ضعیف این ستاره آرژانتینی در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی کوپادل ری مقابل بارسلونا و ناکامی او در گلزنی برای تیمش، او اکنون با نگرانی جدیدی مواجه شده است
    درحالی که این روزها مورینیو، بنزما را به ایگواین در ترکیب اصلی تیمش ترجیح می دهد، صحبتهای لائوتارو، برادر گونسالو ممکن است باعث شود تا او بیش از پیش از ترکیب اصلی تیم مادریدی دور بماند.
    ماجرا از این قرار است که لائوتارو، برادر کوچکتر گونسالو ایگواین، بدون رعایت هیچ حد و مرزی در صفحه توئیترش ، مربی پرتغالی رئال را به باد انتقاد گرفته.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، لائوتارو، برادر ایگواین در گفت و گویی که در صفحه توئیترش با نامزدش جنیفر تروگروسا داشته، جنجال جدیدی را به راه کرده. گویا نامزد برادر ایگواین، از لائوتارو با اشاره به انتشاراخباری درمورد احتمال جدایی ژوزه مورینیو از نیمکت مربیگری رئال در ۳۰ ژوئن سال ۲۰۱۲ از او پرسیده:« آیا ممکن است که مورینیو برود؟»
    و پاسخ برادر ایگواین این بوده:« این بهترین کاری است که می تواند انجام دهد.چون او یک ****و یک آشغال به معنای واقعی است که نمی داند چطور مقابل بارسا تیمش را به میدان بفرستد.»
    وب سایت « soymadridista.com» (به معنای من مادریدی هستم، با بازتاب این جملات ،به این نکته اشاره کرده که برادر ایگواین علیه مورینیو موضع گرفته.
    البته واکنش برادر ایگواین نسبت به بازتاب این خبر این بود که خیلی سریع این جمله را از صفحه توئیترش پاک کرد. جنیفر اندکی بعد ازاین واکنش، روی صفحه او نوشت:« صفحه توئیتر لائوتی حک شده است. من در ابتدا فکر کردم که او از روی عصبانیت و خشم جمله ای را برزبان آورده ولی زمانی که برای او ماجرا را تعریف کردم، لائوتارو به من گفت که این او نبوده که این جملات را نوشته.»
    درهر صورت این طور به نظر می رسد که این اتفاق ،برای گونسالو ایگواین چندان خوشایند نباشد.
    ایگواین در تابستان سال گذشته قراردادش را با رئال مادرید تمدید کرده بود و بدین ترتیب تا سال ۲۰۱۶ با رئال قرار داد دارد و دستمزد سالانه اش از ۱٫۸ میلیون یورو در سال به ۳٫۵ میلیون یورو افزایش یافت ومبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او نیز ۱۵۰ میلیون یورو است.
    اکنون تیمهای مختلفی از جمله چلسی به دنبال او هستند و سران آبی های لندن آماده اند تا ۴۵ میلیون یورو برای خرید او بپردازند. از سوی دیگربا توجه به اینکه مورینیو بنزما را به او ترجیح می دهند، ممکن است سران رئال هم بدشان نیاید تا بازیکنی که به قیمت ۱۲ میلیون یورو از ریورپلاته خریداری کرده بودند را با قیمتی ۴ برابر به تیمی دیگر بفروشند.
    بر فرض اینکه داداش ایگواین این کلمه رو گفته باشه، این حرفش بی شخصیت بودن خودشو می رسونه و اینکه هیچی از فوتبال نمی فهمه. مورینیو اینقدر قهرمانی با تیمای مختلف آورده که نیازی به اثبات کردن بزرگ بودن خودش نداره. در ضمن مگه بازی با بارسا مورینیو به ایگواین بازی نداد؟ چی ار کرد جز اینکه تک به تکو خراب کردو به جاش بنزما اومدو اون گل زیبارو زد. پس مورینیو می دونه به کی باید بازی بده. (نمی گم ایگواین بازیکنه بدیه، به هیچ وجه اینطور نیست اما مورینیو هم می دونه کی باید ازش بازی بگیره، شاید در دقایقی بنزما بهتر باشه که بازی با بارسا کامل این مشهود بود)
    از طرفی این روزنامه مثلا می خواد شان مورینیو رو پایین بیاره با این اخبار ضد و نقیض و بی ادبانش؟ می تونست حداقل از کلمات بهتری استفاده کنه در نقل قول خبر. واقعا متاسف می شم این بی حرمتیا رو می بینم اونم در سطح جهانی اونم به بزرگ ترین مربی تاریخ (به گمان خیلی ها)

کارلوس: مورینیو بهتر از گواردیولاست

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید کارلوس که با روزنامه‌ اسپانیایی مارکا مصاحبه می‌کرد، گفت: مورینیو هنوز بهترین است و این موضوع به دلیل شخصیت و سبک بازی او است و این که هر تیمی که هدایتش را بر عهده داشته و به موفقیت دست یافته است. باید صبر کنیم و ببینیم که آیا گواردیولا می‌تواند با چلسی یا اینتر هم به موفقیت دست پیدا کند یا خیر؟ آن وقت می توانیم بفهمیم که کدام یک بهتر هستند.

بازیکن تیم آنژی ماخاچکالا روسیه گفت: گواردیولا یک مربی مدرن است. او با هوش و شجاع است و به فوتبال علاقه دارد. بازیکنان هم همیشه از او حمایت می‌کنند. گواردیولا اطلاعات زیادی درباره فوتبال دارد، ولی مورینیو در هر کشوری بوده به موفقیت رسیده و این نشان می‌دهد که او بهتر است. اسپانیا دو نفر از بهترین مربی‌های دنیا را در اختیار دارد.

رئال مادرید در حال حاضر با اختلاف هفت امتیاز نسبت به بارسلونا در صدر جدول لالیگا قرار دارد. با این حال، این تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا در جام حذفی اسپانیا شکست خورد و از گردونه این رقابت‌ها حذف شد.
    شکستن رکوردهای تاریخی به وسیله رئال مورینیو

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید رئال مورینو همچنان به شکست رکوردها ادامه می دهد
    رئال مادریدمی خواهد تمامی رکوردهای تاریخ فوتبال را بشکند ، حداقل آنهایی که در اروپا هست . ۷۰ گل در ۲۰ بازی ، رکوردی در لیگ اسپانیاست که فراتر از رکورد ۶۷ گل والنسیا در فصل ۴۲-۴۱ است .
    رئال مادرید ، اهداف بزرگتری دارد و می خواهد که با میانگین ۳٫۵ گل در هر بازی ، این رکورد را همچنان بهتر کند . در کل اروپا ، فقط یک تیم تا کنون توانسته که آماری بهتر از رئال مادرید داشته باشد . در لیگ آندورا ، باشگاه یونیون سانتا کولوما در عرض ۱۲ هفته ۵۰ گل زده تا به رکورد ۴٫۱۶ گل در هر بازی برسد . انها دو تا از بازیهایشان را با نتیجه ۱۰-۰ برده اند .
    رئال مادرید مورینیو ، اگر بتواند به این روند ادامه دهد می تواند لالیگا را با ۱۳۳ گل به اتمام برساند و رکورد ۱۰۷ گل توشاک در فصل ۹۰-۸۹ رل بشکند .
    اما این رکورد نه تنها در اسپانیا بلکه در کل لیگهای معتبر اروپا هم رکوردی تاریخی است . بهترین آمار تاریخ مربوط به استون ویلاست که در فصل ۳۱-۳۰ ، توانست که فصل را با ۱۲۸ گل تمام کند . از ان پس ، هیچ کدام از تیمها در این سطح ، نتوانستند به آن رکورد برسند .
    در ایتالیا ، رکورد در دست تورینوست که در فصل ۴۸-۴۸ ، توانست ۱۲۵ گل بزند . راسینگ پاریس در فصل ۶۰-۵۹ با ۱۱۸ گل بهترین رکورد فرانسه را داشت ، بایرن در آلمان در سال ۱۹۷۲ هم به ۱۰۱ گل رسید .
    آمار فعلی رئال مادرید ، می تواند در صورت تداوم ، تاریخ ساز شود . تیم مورینیو ، تیمی گلزن است ، به خصوص در نیمه های دوم . رئال مادرید ۴۲ تا از گل هایش را در نیمه دوم زده است در حالی که بارسلونا در نیمه اول بیشتر گل زده است (بارسا در نیمه اول ۳۴ گل زده و در نیمه دوم ۲۵ تا و رئال مادرید در نیمه های اول ۲۸ تا و در نیمه های دوم ۴۲ تا ) . این آمار باعث شده که رئال مادرید ۱۱ امتیاز در نیمه اول کسب کند و بارسلونا اگر در نیمه اول کار بازیها را حل نکرده باشد ، معمولا در نیمه دوم به مشکل خورده است .
    در واقع تیم گواردیولا در این فصل دو بار در نیمه دوم امتیاز داده است . اگر قرار بود فقط نیمه های اول حساب شوند ، بارسلونا با شش امتیاز بالاتر از رئال مادرید ، صدرنشین لالیگا بود : ۴۷ به ۴۱ .
    دنی راست می گفتا بارسا ثبات نداره اگه داشتن الان صدر بودن بی چاره گفتا من باور نکردم
    یه کار دیگه هم می شه کردا، یه کاپ بدن به بارسا واسه قهرمانیش در نیمه ی اول رقابت ها

مورینیو: شاهین در ادامه فصل می درخشد

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید مورینیو گفت : شاهین در ادامه فصل می درخشد و ناکامی‌های ابتدای فصل را پشت سر می گذارد.
    به نقل از اسپورت، نوری کاظم شاهین که در پایان بهار گذشته پس از درخشش در تیم آلمانی بورسیادورتموند به جمع کهکشانی‌های مادریدی ملحق شد، تقریبا در تمام دوران حضورش در تیم جدید با مشکل مصدومیت مواجه بوده است. معضلی که اجازه نداد او یکی از گزینه‌های خوزه مورینیو برای حضور در ترکیب اصلی در مسابقات مختلف داخلی و بین المللی باشد.
    با توجه به پشت سرگذاشتن دوره نقاهت و کسب آمادگی تدریجی به نظر می‌رسد دوران ناکامی‌ برای این هافبک ۲۳ ساله تمام شده باشد.
    از این بابت مربی ۴۹ ساله رئال با اظهار امیدواری نسبت به آینده شاهین گفت: اتفاقات ناخوشایند ابتدای فصل و دور رفت برای نوری شاهین به پایان رسیده است. او اکنون دوره جدیدی را شروع کرده که امیدواریم که منجر به اوج‌گیری او و تلافی بدبیاری‌های گذشته شود.
    آقای خاص افزود: او اشتباهی نکرد که تاوانی پس بدهد، امیدوارم پس از این، شرایط خوبی برایش در اینجا رقم بخورد.

10. 5 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

بر فرض اینکه داداش ایگواین این کلمه رو گفته باشه، این حرفش بی شخصیت بودن خودشو می رسونه و اینکه هیچی از فوتبال نمی فهمه. مورینیو اینقدر قهرمانی با تیمای مختلف آورده که نیازی به اثبات کردن بزرگ بودن خودش نداره. در ضمن مگه بازی با بارسا مورینیو به ایگواین بازی نداد؟ چی ار کرد جز اینکه تک به تکو خراب کردو به جاش بنزما اومدو اون گل زیبارو زد. پس مورینیو می دونه به کی باید بازی بده. (نمی گم ایگواین بازیکنه بدیه، به هیچ وجه اینطور نیست اما مورینیو هم می دونه کی باید ازش بازی بگیره، شاید در دقایقی بنزما بهتر باشه که بازی با بارسا کامل این مشهود بود)
    از طرفی این روزنامه مثلا می خواد شان مورینیو رو پایین بیاره با این اخبار ضد و نقیض و بی ادبانش؟ می تونست حداقل از کلمات بهتری استفاده کنه در نقل قول خبر. واقعا متاسف می شم این بی حرمتیا رو می بینم اونم در سطح جهانی اونم به بزرگ ترین مربی تاریخ (به گمان خیلی ها)
    حرص نخور داداش من.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا
    هر موقع اسم این روزنامه مستقیم و غیرمستقیم اومد اینو بگو:از شر روزنامه حاشیه ساز به اخبار واقعی پناه میبرم. :خیلی دی
    روزنامه مذکور موضع و نوع خبرنوشتنش معلوم و مشخصه اما مهم اینه که اگه حتی داداشِ گونزالو اون حرفا رو هم زده باشه مو کسی نسیت که به خاطر گناه آهنگر توی بلخ گردن مسگر شوشتری رو بزنه
    Last edited by Sub007; 03-02-2012 at 18:52.

12. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Newspapers
    as
    مورینیو ، وسواس روحی بارسایی ها
    بیشترین جستجوی اسمش در گوگل ، در بارسلونا بوده تا مادرید و بیشتر به زبان کاتالونیایی مورد جستجو قرار گرفته تا اسپانیولی
    کاکا :"آماده نبودنم فقط فیزیکی نبود ، ذهنی بود "
    لوئیز گارسیا :" رئال مادرید توپ را می رباید و تو را مات می کند . قدرت مستحکمی دارد "
    مسی 7 تا از 27 پنالتی خود را از دست داده است
    رونالدو یکی از 24 تا در زمان حضور در رئال
    MARCA
    اوزیل :" می توانم بهتر هم بازی کنم "
    "می خواهم فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم "
    "اگر در این تیم معمولی بازی کنی ، از تو انتقاد می شود "
    "در بزرگترین باشگاه جهان هستم "
    هیگوائین در جواب پیشنهاد چلسی :" بدون چمپیونزلیگ از رئال نمی روم "
    11 دلیل برای این که بارسایی ها در این فصل نتیجه نمی گیرند
    بارسا در این فصل ده بازی را مساوی کرده و یکی را باخته است

Next Match

شنبه ، پانزدهم بهمن ماه
    ساعت 22:30
    استادیوم: کولیسئوم
      محتوای مخفی: ... 
    منبع:مرجع اخبار رئال

14. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کاکا: مصدوميت من هم روحي است،هم جسمي

بازيکن برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: متاسفانه مصدوميت من هم روحي است و هم جسمي.

به نقل از مارکا اسپانیا، کاکا که مدت طولانی مصدومیت او موضوع داغ این روزهای رسانه‌های اروپایی شده برای بازگشت به روزها اوج خود دچار مشکل شده و با کنایه و سربسته باشگاه رئال مادرید را مسئول این خانه‌نشینی می‌داند.

وی گفت: متاسفانه وقتی در شرایط ایده‌آل بودم در ترکیب تیم قرار نگرفتم. بارها شانس حضور در تیم ملی برزیل را فقط به خاطر بی مهری مربیان رئال مادرید از دست دادم. مربیان وقت برزیل هر بار با من تماس گرفتند و گفتند که اگر فقط در یک بازی رئال مادرید بدرخشی به تیم ملی دعوت خواهی شد اما من دقیقا پس از آن تماس‌ها حتی روی نیمکت هم نبوده‌ام. هر بار که برای رئال مادرید بازی کرده‌ام یا گل زده و یا خوش درخشیده‌ام.

کاکا ادامه داد: برای رسیدن به شرایط ایده‌آل خود با تمام قوا تلاش می‌کنم و هر روز برای من یک فرصت جدید برای پیشرفت خواهد بود. مصدومیت جسمی من چندان مهم نیست اما مصدومیت روحی من یک مشکل قدیمی است و با کمک مربیان و دوستانم حل خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فروش ايگواين به شرط خريد يورنته يا آخرو

باشگاه رئال مادريد اسپانيا به شرط کسب اطمينان از خريد آخرو از من‌سيتي يا يورنته از بيلبائو حاضر به فروش ايگواين به چلسي است.

و به نقل از مارکا اسپانیا، مقامات باشگاه رئال مادرید رسما تایید کردند که برای فروش ایگواین منتظر قطعی شدن خرید آخرو یا یورنته هستند و اگر وکلای معتمد این باشگاه در مورد انتقال یورنته از بیلبائو یا آخرو از منچستر سیتی به رئال مادرید اطمینان دهند فروش هیگواین به چلسی قطعی خواهد بود.

باشگاه چلسی برای خرید ایگواین پیشنهاد ۴۰ میلیون یورویی داده‌ و ال‌پیپیتا آینده خود را در رئال مادرید جستجو نمی‌کند.

فصل نقل و انتقالات زمستانی دیگر به پایان رسیده و این انتقالات حساس باید در فصل تابستان آینده رخ دهند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 03-02-2012 at 15:28. دليل: مرج

16. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

12

لیست بازی با ختافه بدون مارسلو و دی ماریا و با حضور ژابی

رئال مادرید برابر ختافه ، خدیرا ، مارسلو و دی ماریا را نخواهد داشت چرا که آنها نتوانسته اند که از مصدومیت هایشان ریکاوری کنند . ژابی اما بالاخره رسید .
    مورینیو همچنین آلتین توپ و کاروالیو را از لیست کنار گذاشت تا از سرجیو راموس دعوت کند . لیست کامل بدین شرح است : کاسیاس ، آدان ، خسوس ، واران ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو ، اربلوا ، راموس ، لاس ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، شاهین ، گرانرو ، کاکا ، رونالدو ، هیگوائین و بنزما.

..............Next Match............

شنبه ، پانزدهم بهمن ماه
    ساعت 22:30
    استادیوم: کولیسئوم

18. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مورینیو ، پر در آمد ترین مربی

محبوبیت خوزه مورینیو در دستمزدی که می گیرد هم تاثیر دارد . او پر در آمد ترین مربی جهان با 13.5 میلیون یورو بر اساس گزارشات در پرتغال است .
    فوربس به طور مثال در لیستی از پر در آمد ترین مربیان جهان که منتشر کرده ، بیل بیلچیک (نیویورک پاترویتز ) را پر در آمد ترین اعلام کرده که 5.5 میلیون یورو در سال می گیرد .

20. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •