در ویندوز قبلی اصلا از mcafee استفاده نمی کردم از windows defender استفاده میکردم
در این نرم افزار که برام گذاشتید دقیقا چطوری باید ریپورت بذارم!؟!!
نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم!
در ویندوز قبلی اصلا از mcafee استفاده نمی کردم از windows defender استفاده میکردم
در این نرم افزار که برام گذاشتید دقیقا چطوری باید ریپورت بذارم!؟!!
نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم!
Last edited by razieh_h; 19-12-2013 at 15:35.
برنامه رو اجرا کنید مسیر زیر :
File > Save Log
و فایل سیو شده رو آپلود کنید.
میشه اگه امکانش هست کمکم کنید؟!![]()
سلام
با استفاده از نرم افزار DriverMax درایور صدای سیستم و آپدیت کردم اما باعث بروز مشکل شده و دیگه نمیتونم وارد ویندوز بشم(قبل از Login صفحه آبی میاد و ری استارت)
تنها زمانی میتونم وارد ویندوز بشم که safemode بالا بیاد یا کارت صدا رو از داخل بایوس سیستم غیر فعال کنم
هر کاری هم میکنم درست نمیشه(حتی با پاک کردن درایور کارت صدا)
حدالامکان هم نمیخوام ویندوز و مجدد نصب کنم.
ببینید هیچ restore point ای در سیستم هست که بشه به قبل از آپدیت درایور برگردوند؟ از طریق Safemode می تونید چک کنید.
چک کردم، برای قبل از واقعه نیست!
با استفاده از نرم افزار Who Crashed فایل مخرب و پیدا و پاک کردم و مشکل صفحه آبی حل شد اما هنوزم نمیتونم از درایور صدا استفاده کنم(حتی ورژن قدیمی!) چون در حال نصب درایور باز هم صفحه آبی میشه(چون اون فایل مجدد نصب میشه)
ویندوز و درایور شما با هم سازگار نیستند به سایت سازنده مادربرد یا کارت صدا برید و درایور سازگار یا ورژن های دیگر رو نصب کنید.
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
همین کارو کردم ولی باز هم هنگام نصب درایور صفحه آبی میاد و مجدد مجبورم فایل نصب شده(فایل مخرب) رو پاک کنم تا بحالت عادی برگرده
در مورد فایل مخرب (viahduaa.sys) هم تو اینترنت گشتم اما راه حلی براش پیدا نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)