اون وقت فرقش با دست دوم چیه؟؟؟؟؟گوشی را اکبند با شرط 72 ساعت ( 3 روز ) تست میده .ولی میگه برای اینکه مطمئن شیم سالم هست خودمون بازش میکنیم و تستش میکنیم.
اون وقت فرقش با دست دوم چیه؟؟؟؟؟گوشی را اکبند با شرط 72 ساعت ( 3 روز ) تست میده .ولی میگه برای اینکه مطمئن شیم سالم هست خودمون بازش میکنیم و تستش میکنیم.
یا شما معنی دست دوم را نمی فهمی یا معنی تست .
فقط پک را باز می کنن گوشی را روشن می کنن صفحه نمایش ، بلوتوث ، وای فای ، دوربین و ... را چک میکنن ک کلش ( 15 مین نمیشه ) بعد برات میفرستن
و از کجا بفهمم این 15 دقیقه ، 15 روز نبوده؟فقط پک را باز می کنن گوشی را روشن می کنن صفحه نمایش ، بلوتوث ، وای فای ، دوربین و ... را چک میکنن ک کلش ( 15 مین نمیشه ) بعد برات میفرستن
مگه معیار آکبند بودن گوشی پلمپ کارخونه نیست؟
سلام بر همه اساتید اهل فن
می تونم بپرسم کدامیک از شما کابل usb on to go را واسه گالاکسی 2 دیده و یا خریده ؟ چند ؟ میشه منم سفارش بدم یکی برام بخره؟
![]()
اینطوری هم ک فکر میکنی نیست ولی اگه حضوری بتونی بخری خیلی بهتره . شما از کجا میخوای بگیری ؟ اگه از ال دیجیتال میخوای بگیری موقع خرید من میتونم برم برات چک کنم ک هم همون موقع پلمش را باز کنه و بعد از چک کردن کامل دوباره پلمش کنم ک دیگه تا وقتی به دستت میرسه کسی بازش نکرده باشه.
( این تنها کاریه ک میتونم در حقت انجام بدم حالا بازم به خودت بستگی داره )
سلام
جدا قسم خورد؟حتی دیروز بهش گفتم 850 هم همین الان نقد میدم ولی گفت نمیشه چقدر هم قسم خورد برام ( ما ساده ایم باور کردیم )
اشتباه کردی گفتی 850 بهش می گفتی چند می دی الان بتونم بگیرم (کمی مظلومانه) چون من همین کار رو کردم جواب داد البته گفت باید زنگ بزنم ببینم تا چند می تونم بیام پایین
فک کنم شما بعد از من رفتی که اینطوری بهت گفته من ساعت 6 رفتم
اره می دونم ولی یکی گفت اینطوری آندروید نمیشه از من بلوتوثم اصلا گالاکسی رو pair نمی کنه نمی دونم چرامن گوشی ها قبلی ک داشتم وقتی میخواستم با بلوتوث برم تو نت اول دو تا را pair میکردم خود ویندوز بلوتوث مودم را میشناسه !! بعد 1 کانکشن دیال اپ میسازی فقط جای شماره تلفن این کد را میزنی
* - 99 -# ( از راست به چپ - خط فاصله هارو بردار ) بعد کانکت بزن وصل میشه. البته اگه راه دیگه ای هست من دیگه بلد نیستم.
ممنون
من ساعت 5.30 رفتم حالا چند گرفتی ؟ ته دلش را خوندم به نظرم میخواست باهام راه بیاد چون هی میگفت من نمیخوام مشتریام برن از جای دیگه بخرن حتی 3-4 بار هم گفتم 840 حاضرم 850 هم بدم اما گفت نه فکر کنم بعد از اینکه من رفتم پشیمون شده چرا نفروخته برای تو جبران کرده
بابا آخه این چه کاریه بزارید یه هفته دیگه برید ببینید با 800 اگه بهتون ندادند......
به نظرم یه ماه دیگه 780 برسه بهد دیگه واسه یه مدت ثابت شه.
مخصوصا که الان سنسیشن هم هست.
اره پس دیده شما نخریدی ترسیده منم بپرم بهم داده
راستش بهم گفت به کسی نگو حتی فاکتور نداد که نگم
خیلی ببخشید
ولی اینو می گم که کمتر داد نمی تونم خود قیمتو بگم
![]()
بچه ها اگه کسی میخواد بهم اطلاع بده ک خودم هم دارم میرم بگیرم قیمت خوبی پامون در میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)