اخه شیشه جلو کوچیکه و ستون های پنجره جلوی دید کامل رو میگیره
یعنی هیچ مدی برای کیلو متر نیست؟؟؟؟؟؟
راستی چه جوری کیلو متر رو دیجی تال کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه شیشه جلو کوچیکه و ستون های پنجره جلوی دید کامل رو میگیره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب سیتسمت که زیاد بد نیست برای بازی
شاید سیستمت ویروسی شده باشه
و اینکه میتونه از کم آوردن و داغ کردن cpu هم باشه چون cpu تو زیاد قوی نیست و cpu هم توی این بازی موثر هست
موفق باشید![]()
به نظر من 100% سي پي يو چون من اين مشكل برام پيش اومده احتمالا داغ ميكنه يه گرد گيري كن فن سي پي يوت رو ببين درست ميشهخب سیتسمت که زیاد بد نیست برای بازی
شاید سیستمت ویروسی شده باشه
و اینکه میتونه از کم آوردن و داغ کردن cpu هم باشه چون cpu تو زیاد قوی نیست و cpu هم توی این بازی موثر هست
موفق باشید
اين بازي از همه بيشتر
به سي پي يو ربط دراه من وقتي يازي رو اجرا ميكنم قشنگ ميشنوم كه صداي فن سي پي يوم زياد شد
نميدونم آخه اكثر بچه ها اينجا با 1 بازي ميكنن خيلي طبيعي تره بازي كني عادت ميكني بهش واسه بيشتر شدن ديد هم f2 رو بزن اينه بغلات بياداخه شیشه جلو کوچیکه و ستون های پنجره جلوی دید کامل رو میگیره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه اين كه كيلومتر داخل كاميون ديجيتال بشه دكمه i رو بزن عوض ميشه![]()
دوست عزیز تمام حال بازی و اون حس رانندگی پشت فرمون کامیون هست که با دوربین 1 میشه بازی کرد
شما اگه واقعا میخوای احساس کنی که پشت کامیون هستی حتما پیشنهاد میکنم بهت که از دوربین شماره 1 استفاده کن اونوقت ببین چه لذتی داره![]()
من رفتم کامیون بخرم قیمت ها همه بالای 100000بود
حالا هر باری که می برم متوسط 2000تا کرایه ش هست
با این حساب برای اینکه بتونم ماشین بخرم تقریبا 50 تا بار باید ببرم
همینطوره ؟
نه دیگه اینطوری هم دیگه نیست که میانگین 2000 تا بده . می تونی بارهای راه دور ببری بالای 8000 ، 9000 بگیری ولی در کل تو این بازی خیلی باید صبور باشی و سخت کار کنی .
میتونی گاراژ بخری ،کامیون های کلاس C که تو ایمیلت پیشنهاد میشه رو زیر قیمت بخری و راننده استخدام کنی تا اونا هم واست کار کنن .
واسه بارهاي معمولي پول كم ميده ولي واسه بارهاي سوختي و محموله هاي خطرناك بيشتر بت پول ميدهمن رفتم کامیون بخرم قیمت ها همه بالای 100000بود
حالا هر باری که می برم متوسط 2000تا کرایه ش هست
با این حساب برای اینکه بتونم ماشین بخرم تقریبا 50 تا بار باید ببرم
همینطوره ؟
من حدود يك يا دو ماه بي وقفه بازي كردم تااخر پولم به ماشين كلاسb رسيد بعدش يك هفته دو دل بودم بنز بخرم يا اسكانيا![]()
کد های تقلب بازی چیاست؟
کد های تقلب بازی چیاست؟اين بازي فقط يه كد ودتر رسوندن بار و پول رو داره كه واسه بالا رفتن لذت بازي ازشون استفاده نكنيد
![]()
با سلام مجدد من یه باز زدم هنوز نبردمش بارش کلا قرمزه ؟ آیا همچین باری داریم ؟ (محموله های خطرناک رو چه جوری نشون میده ؟ ماشین از MAN تندتر هم داره ؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)