این کوئستی که شما نوشتی یک چیز دیگه است ( باید 30 تا Crimson Root جمع کنی )
اون کره ـه هم باید مربوط به الدر اسکرول باشه
4 تا کلید اونجا هست از سمت راست شروع کن به زدن تا یکی بعدی فعال بشه ( اون مکعب رو هم باید توی جایگاهش سمت راست کلید ها بزاری )
این کوئستی که شما نوشتی یک چیز دیگه است ( باید 30 تا Crimson Root جمع کنی )
اون کره ـه هم باید مربوط به الدر اسکرول باشه
4 تا کلید اونجا هست از سمت راست شروع کن به زدن تا یکی بعدی فعال بشه ( اون مکعب رو هم باید توی جایگاهش سمت راست کلید ها بزاری )
[QUOTE=M e i s a m;6700845]مطمئنی گل پسرپس هنوز مهارتت خوب نیست
این عکس ورژن 4 اژدها کش
در ضمن از این هم بالاتر میره میخام در ورژن 5 به 500 برسونمش منتظر باشید
عزیز فعلا بحث رکورد زنیه وقتی آخرینشو زدم آموزش کاملشو درست میکنم میزارم اینجااین چطوری دمجش روی 300 ه؟؟؟
Last edited by *Forgotten*; 15-12-2011 at 00:09.
[QUOTE=*Forgotten*;6702522]
داداشــــــــ !!
سیستمم دم دست نیست از شمشیره عکس بندازم فردا واست میارم
تو تمام تلاشت رو بکنی به شمشیر من میرسی ولی از مال من بالاتر نه! حالا برو زور بزن ببینیم چی میسازی ای اژدها کش![]()
[QUOTE=M e i s a m;6702700]اولا بحث رو گرد اسورد هست نه اسلحه های مشابه
در ثانی من دارم damge فیزیکی رو بالا میبرم نه جادو (بالا بردن جادو به قول شما تا 140 قابل حله) بعدا رو جادو هم کار میکنم
شما تو پوستای قبلی فرمودید که مال من بالای 300 میزنه(حال نمیدونم با جادو یا فقط Damage فیزیکی رو گفتید ) و گفتید (و فنچه) اونوقت تو این پست میگید که من شمشیرم از این بالاتره , اینی که من دارم damage فیزیکیش 400 هست (آقا اعتراف کن دیگه حرفات باهم نمیخونه)
عکس هم حتما با موبایل بگبر منتظرم
شما لطف کن یه شفاف سازی هم بکن :
damage فیزیکی شمشیرت رو چنده؟ (گرد اسورد)
damage جادوت کلا چنده؟
این حرفت یعنی چی ؟؟؟
Last edited by *Forgotten*; 15-12-2011 at 10:34.
کسی اینو گرفته؟
من که رفتم تو کارش. چون وقتی جونت کم باشه دشمناتو \رت میکنه اونور بعد جونتو زیاد میکنه همچنین جون یاراتو.همچنین خیلی کم امکان داره برات یک dragon priest احضار کنه تا برات بنجگه.
Waitiiiiingعزیز فعلا بحث رکورد زنیه وقتی آخرینشو زدم آموزش کاملشو درست میکنم میزارم اینجا
من زورمو زدم یدونه Deadric Mace ساختم اپ کردم دمجش 70-80 شد
البته انچنت نکردم
انچنت رو دیمج فیزیکی اثر نداره فقط ضربات جادویی هست که به صورت کمکی رو وسایلی مانند اسلحه ها میزارن
اره ولی من تاحالا پرکاشو ندادمانچنت رو دیمج فیزیکی اثر نداره فقط ضربات جادویی هست که به صورت کمکی رو وسایلی مانند اسلحه ها میزارن
فقط اون دوتا پرکای سمت راستشو که یکیش مال سول جم هاست و اون یکیش با death blow اسلحه رو شارژ میکنه دادم
ولی انچنتم بالاست روی 70 ه تقریبا(با این Azura's Star هی شارژ میکنم)
Trainer برای انچنتینگ(MASTER) کجا هست؟
نمیدونم واسه من چی شده ...ک هر جا میرم هر شهری میرم حمله میکنن ! رفتم Whitern عضو گروه شدم ...بعد ازون هر جا میرم بم حمله میکنن ...چرا اینجوری شده ؟
[QUOTE=*Forgotten*;6702829]اون موقع که شما شمشیرت فنچ بود مام لازم نبود اظهار وجود کنیم منتها بعدش واجب شد چون یهو اپگریدش کردی انتظار نداشتم به این زودیاخه سر همون 300 خیلی ذوق داشتی
من الان میرم یه عکس میندازم میارم
ولی اوردم نگی رفتی ساختی و ... تو پست های قبل قبل قبل تر نگاه کنی من یه جا گفتم که 2 ست کامل ازشون ساختم و با بنوس اسمیتینگ 100% (4 تا 25% در واقع) همه رو تا اخرین حد بالا بردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)