اِ اِ اِ اِ اِ اِ ...چطوری محمد جون؟؟چه عجب باز دیدیمت...نبودی یه مدت دلمون تنگ شده بود.حسابی جای خالیت احساس میشد..
![]()
اِ اِ اِ اِ اِ اِ ...چطوری محمد جون؟؟چه عجب باز دیدیمت...نبودی یه مدت دلمون تنگ شده بود.حسابی جای خالیت احساس میشد..
![]()
شما هم باز به انجمن بازگشتید البته پس از مدت ها![]()
البته من به انجمن سر میزدم فقط کامنت نمیدادم...
چون گفته بودم اگر اکانت قبلیم باز نشه کلا دیگه واسه کامنت دادن و اینا نمیام اینجا..این اکانتم ساختم تا باز با مدیرا بتونم حرف بزنم ببنم چی میشه بالاخره![]()
سلام. خوبی؟ نبودی توهم!شنیدم ناک ات شدی! اقا این تاپیک ما نبودیم خوابیده بودا!
آره دیگه..به نا حق ناک ات شدم.. درستشم نمیکنن...
آره خدا وکیلی این تاپیک مس افکت اصن تو نبودی خیلی سرد و بی روح شده بود..خیلی فعالیت توش نبود...بعدش هم بیشتر ashil1234 جان هوای اینجارو داشت...
حالا که 2باره اومدی و هوای بهاری رو به اینجا دموندی![]()
جای همه خالی بود خب شروع به بیدار کردن تاپیک کنیماین Omega DlC کی میاد ؟
امگا که احتمالا توی ابان میاد! . جالبه با وخش leviathan باید منتظر dlc مربوط به keeper ها هم بود که از اوایل تولید بازی قول برملا شدن رازشون رو داده بود تیم سازنده. ولی برایم جالبه چه dlc های دیگه ای میخواد ساخته شه!
سلام.
اونهايي که مگن شپرد ميميره من تو انتخاب آخر از سمت راست رفتم و يک تيکه نشون داد که بعد از مرگش نيم نفسي کشيد . فکر کنم توي سمت چپي کاملا مي مرد . ولي کلا با اينکه شماره 3 امتيازش بيشتر بود ولي نمي دونم چرا از شماره 2 بيشتر خوشم اومد![]()
ورژن دوم مدم اومد که 5 اسلحه ی دیگه اضافه میشن (این مده بیشترشم توسط بقیه ی دوستان خارجی ساخته شده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود بگید لطفا نظرتونم در موردش بگید![]()
دوباره خو زدین تاپیکو خوابوندین یه جوابی چیزی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)