تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 507 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساره38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

من تو تجربه ای که داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که

1.باید طرف مقابل رو بشناسیم بعد کاری براش انجام بدیم

2.اگر شناختمون از طرف درست نبود ، سریع متوجه بشیم و نگذاریم بهم توهین کنه (مثلا همینی که شما گفتی سواری بکشه)

تو صفحات قبلی این تاپیک هم نوشتم هرکاری که میکنیم نباید اخلاقمون رو ببازیم ...
    مرسی امیر رضا
    البته منو اونقدر کفری کردن که دیگه منم مثل سابق نیستم البته نه واسه همه . فکر کنم خودشون هم متوجه شدن چند وقتیه دیگه کمتر دور و ورم می پلکن یعنی من محل نمی ذارم.
    ممنونم

2. 5 کاربر از ساره38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی

لطفا قانون اصلی تاپیک که ممنوعیت هرگونه نقل گرفتن در این تاپیک هست رو رعایت کنید و اجازه بدید محیط تاپیک تنها به بیان تجربیات شخصی اختصاص داشته باشه .

ممنون از توجه و همکاری شما

4. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

یک تجربه:
    تجربیات خود را درقالب جملات کوتاه بیان کنید اگه زیادی کشش بدین در اسرع وقت حالتونو می گیرن و از صفحه روزگار محوتون می کنن.
    به جان خودم .بعدا نگین نگفتی ها

6. 7 کاربر از ساره38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هیچ وقت از جمع کردن و زیاد کردن پولتون دست نکشید که دنیا خیلی بی رحمه
    تو این دنیا کسی که پول نداشته باشه محکوم به مرگه

دنیا خیلی بدی شده. کاری به درک و سواد و دانش و عقل کسی نداره و از همه یه امتحان میگیره و اگه رد بشی بد بلایی سرت میاره

8. 17 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

احترام پذیر باشید
    هر وقت یکی بهتون احترام میزاره دلیلش این نیست که از شما کوچیکتره یا کمتره دلیلش اینه که بافهم و شعوره

البته اگه این از حدش گذشت (بادمجون دور قاب چینی) شک کنید که نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه طرف (به قول معروف البته ببخشید عامیانه میگم)خرتون نکنه

اگه کسی هم بهتون احترام نمیزاره مشکل از شما نیست مشکل از خودشه بلد نیست ویا شعورش نمیرسه موضوع کوچیک یا کمتر بودن شما نیست

اما اگه توی یه جمع کلا بهتون احترام گذاشته نمیشه مشکل خودتونید توی رفتار های گذشتتون یه تجدید نظری بکنین

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

این‌ها رو از روی اشتباه‌هایی که کرده‌ام می‌گم و نه از شنیدن و حتی تجربه...

همیشه قبل از حرف و عمل فکر کنید. از خودتون سوال کنید:
    این حرف من اینجا جاشه؟ اگه این حرفو بزنم طرف مقابل چه فکری می‌کنه؟ اگه حرف خوبی نباشه برنمی‌گرده بگه: خوب مشتلق می‌خوای؟! الان که چی؟ این حرفو زدی که چیو ثابت کنی؟ خوب چی کار کنم؟ اگه اون همچین حرفی بزنه من چه فکری راجع بهش می‌کنم؟ از کجا معلوم به این حرف من توجه بشه؟ اگه این حرفو بزنم فکر نمی‌کنه من احمقم؟! اگه این حرف من بد برداشت بشه اونوقت چی؟ به این فکر کنید که اگه یه دفعه طرف برگرده و به من خیره بشه و نگاه عاقل اندر سفیه به من بکنه و توضیح بیشتر بخواد، من چی دارم که بگم؟

این تجربه‌ی من:

استاد فیزیکمون یه امتحان سخت از ما گرفته بود... جلسه‌ی بعدش سر حل سوال‌ها خودش هم شک داشت... کلاس تموم شد ولی بعضی‌ها هنوز دورش حلقه زده بودن و تماشا می‌کردن که سوال‌ها رو چطوری حل می‌کنه... بعد من رفتم جلو می‌خواستم بگم: استاد حالا فرض کنین این سوال سخت رو ما باید سر امتحان حل می‌کردیم!!! به جاش گفتم: استاد این سوال رو باید توی کلاس حل می‌کردیم! (که اینطوری برداشت می‌شد = و نه الان که کلاس تموم شده!!! شما داری وقت ما رو می‌گیری!!!)دانشجوها می‌دونن اگه استاد لج باشه دیگه باید بری مستقیم واحدو حذف کنی!!!

شاید فکر کردن قبل از هر چی دفعه‌های اول سخت باشه، ولی کم‌کم خودتون عادت می‌کنید و از خودتون خوشتون می‌آد و حسرت می‌خورین که چرا قبلا این کارو نمی‌کردین... این سوال‌ها قبل از هر چیزی به سرعت از ذهنتون می‌گذره...

با کسی که ظرفیت نداره شوخی نکنید... مخصوصا شوخی‌های سنگین (مثلا یه دفعه از پشت هولش ندین و...)...

با خودتون روراست باشین، اگه دست و پا چلفتی هستین و با هر حرکتتون یه چیزی رو خراب می‌کنین، عیب نداره، سعی کنین همیشه آروم باشین، اگر می‌خواین کاری رو انجام بدین (هر چند کوچیک) آروم و آهسته انجامش بدین و حواستون حتی به تک‌تک گام‌هایی که برمی‌دارین باشه... به خصوص در حضور مهمان... عزرائیل که دنبالتون نکرده!!! به تدریج اعتماد به نفستون می‌ره بالا... آرامش این مشکل رو راحت حل می‌کنه...

اینم یادتون باشه که سعی نکنین هر دفعه روی شکست‌هاتون برچسب تجربه رو بزنین... تجربه‌ی بیش از اندازه دیگه اسمش اشتباه می‌شه... مگه آدم چقدر زنده می‌مونه که از این همه تجربه استفاده کنه؟ مگه آبروی آدم چه مدت می‌مونه که این همه اشتباه رو از حافظه‌ها پاک کنه؟!

11. 12 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه setare.paria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بعضی وقتا برخوردهایی باهاتون میشه که امکان داره خیلی روحیه تون خراب بشه و فکرتون کلی مشغول بشه اما وقتی با آرامش فکر کنید میبینید که تجربه ی خوبی کسب کردین اینکه با افراد مختلف چه برخوردهایی داشته باشید هر کس جنبه ی شوخی نداره و با هرکس نمیشه راحت بود چند وقت پیش توی یه جمع یه بنده خدا از مشکلش حرف زد من بطور خصوصی یه راه حل بهش پیشنهاد دادم چون خودم از این راه حل نتیجه گرفته بودم اما بهم گفت که خوشم نمیاد غریبه ها منو راهنمایی کنن خب مسلما اولش ناراحت شدم هرچند که چیزی هم نگفتم اما بعد با خودم گفتم این یه تجربه باشه برام تا همه رو مثل خودم فرض نکنم من فقط از روی دلسوزی گفته بودم ولی خب هرگز از یاد نخواهم برد که اکثر آدما خودخواه و مغرورن و هرگز نمیفهمن که برخوردشون چه تاثیری بر طرف مقابل داره و من هم هرگز روحیه خودمو بخاطر این آدما خراب نمیکنم
    Last edited by setare.paria; 25-05-2012 at 17:34.

13. 10 کاربر از setare.paria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

بعضی وقتها مجبور هستی کسایی رو واسه همیشه کنار خودت داشته باشی اونارو همیشه ببینی باهاشون زندگی کنی که از نظر اجتماعی و فرهنگی خونواده و کلا (شاید اصطلاح درستی نباشه ببخشدولی بهترشو پیدا نکردم)از شما در سطح پایینتری هستن اونوقت شما که وجدانتون طلاییه به خودتون میگین واسه اینکه طرف احساس حقارت نکنه خودمو همسطح اون جلوه بدم یه جور رفتار کنم که فکر نکنه بهش فخر می فروشم . تا اینجاش عالیه.
    اما امان از روزیکه همین ادم یه پله فقط یه پله کوچیک بالاتر بره یانره اونم شاید به لطف شما مگه دیگه شما رو قبول داره با وجود اینکه شما هنوز هم اون بالایید ها به خدا قسم واسه چند نفر تو زندگیم اینکاروکردم اما عین چی پشیمونم پشیمون .
    از من به شما نصیحت هیچ وقت هیچ وقت واسه دلخوشی و دلسوز ی یکی دیگه خودتون رو کمتر از اونییکه هستین جلوه ندین اول میگین طرف ادم خوبیه .اما بعدشو نمی دونین چی میشه......

15. 10 کاربر از ساره38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه میخواین یه زندگیه خوبی داشته باشین وبه قولی لیلی و مجنون باشین در زندگیه مشترکتون سعی کنین عشقتونو آک نگه دارین و همشویکجا به همسرتون تقدیم کنین این جوری جفدتون از این زندگی لذت میبرین

17. 14 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

وقتی از این دست فروشها cd یا dvd میگیرین همونجا یه نگاهی بهش بندازید.من دیروز چند تا فیلم گرفتم که فکر کردم کیفیتش خوبه اما همشون داغون بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •