تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 416 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تاريخچه رئال مادريد - سوسيه داد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

تعداد بازيها و نتايج دو تيم رئال مادريد و سوسيه داد

رئال مادريد در 10 بازي گذشته اي كه در برنابئو مقابل سوسيه داد قرار گرفته بودند توانست 6 برد - 3 تساوي و 1 شكست را بدست بياورند.اين دو تيم در مجموع 63 بار به مصاف هم رفته اند كه رئال مادريد توانست 44 برد - 16 تساوي و تنها 3 بازي شكست را تجربه كند . رئال هاي توانستند 156 بار دروازه سوسيه داد را باز كنند و 52 بار نيز دروازه خود را باز شده ببينند

دو تيم در جديدترين ديداري كه با هم داشتند در تاريخ 2006-2007 بود كه رئالي ها توانستند با نتيجه 2-0 پيروز شوند و نهايتا قهرمان لاليگا را بدست بياورند .رئال در اين فصل توانست در زمين Anoeta با نتيجه 2-1 و با گلهاي ديماريا و په په به پيروزي رسيدند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دل بوسکه خواسته ی مورینیو را قبول نکرد

ویسنته دل بوسکه خواسته ی مورینیو مبنی بر استراحت دادن به بازیکنان ملی پوش رئال مادرید را رد کرد.

سرمربی تیم ملی اسپانیا ، ویسنته دل بوسکه علی رغم خواسته ی مورینیو مبنی بر استراحت دادن به بازیکنان ملی پوش رئال مادرید اعلام کرد که بازیکنان رئال مادرید حاضر در تیم ملی قادر خواهند بود که 90 دقیقه کامل را در مقابل کلمبیا به میدان بروند.

در روز های گذشته خوزه مورینیو ، سرمربی باشگاه رئال مادرید از دل بوسکه خواسته بود که بازیکنانی را که از رئال مادرید به تیم ملی دعوت کرده است را به خاطر خستگی و جلوگیری از مصدومیت احتمالی آنان را حداکثر بیشتر از یک نیمه بازی ندهد.

دل بوسکه در رابطه با این موضوع گفت:

"تمام بازیکنانی که دعوت شده اند باید توان کامل بازی کردن را داشته باشند البته ما نگران وضعیت بازیکنان هستیم ولی در مقابل از آن ها میخواهیم که از جان برای تیم مایه بگذارند."

کد:
    هیچوقت نخواستم که در رئال مادرید باشم - دیگو میلیتو

دیگو میلیتو ، ستاره ی آرژانتینی باشگاه اینترمیلان عنوان کرد که خبر هایی که در ابتدای فصل در مورد او منتشر میشده اند هیچکدام واقعی نبوده اند.

دیگو میلیتو بازیکن باشگاه اینترمیلان عنوان کرد که تاکنون هیچوقت به آن فکر نکرده است که به دنبال مورینیو ، به رئال مادرید ملحق شود.

میلیتو در مصاحبه ای به ill Corriere Dello Sport گفت:

"هیچوقت به جدایی از اینترمیلان فکر نکرده ام ، رئال مادرید باشگاه فوق العاده ای است و در آنجا میتوانم با خوزه مورینیو هم کار کنم اما در اینترمیلان خوشحال هستم اما میخواهم ثبات داشته باشم."

میلیتو در مورد احتمال بازگشت مورینیو به اینترمیلان گفت:

"درست نیست که در مورد فکری که مورینیو در سر داد اظهار نظر کنم به هر حال هم اکنون مربی ما لئوناردو است اما این فوتبال است و هیچ چیزی در آن قابل پیش بینی نیست. برای مربیانی همانند مورینیو در هر باشگاهی همیشه کار وجود دارد."

کد:
    مورينيو: "خوشحالم در رئال هستم و به قرادادم در اين باشگاه احترام ميگذارم"

سفيدها در بازي قبلي لاليگا مقابل اوساسونا با 1 گل مغلوب شدند .با اين حال مورينيو در خصوص شايعه رفتنتش با ايتاليا نيز اعلام كرد كه در رئال خواهد ماند

"من به ايتاليا نخواهم رفت .من 4 سال با رئال مادريد قرارداد دارم و اميدوارم به موفقيتهاي بسياري با اين باشگاه تجربه كنم "

"من تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا هوادارن خوشحال شوند .آينده من در رئال به نتايج تيم وابسته نيست. اگر باشگاه از كار من راضي است، من هم از شرايط باشگاه راضي هستم و در مورد آينده ام مي توانم بعدا تصميم گيري كنيم"

"در حال حاضر از شرايط تيم بسيار راضي هستم و ضمانت ميدهم ميتوانم با اين باشگاه قهرماني هاي مختلفي را كسب كنم"

کد:
    رونالدو یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست - جونینیو

جونینیو معتقد است که رونالدو یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست.

جونینیو پرنام***انو ستاره ی سابق باشگاه المپیک لیون و کنونی باشگاه العرافه ی قطر عنوان کرد که کریستیانو رونالدو ستاره ی رئال مادرید یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست.

جونینیو که خودش هم در زدن ضربات آزاد بسیار حرفه ای و با تجربه است در مصاحبه ای با Goal.Com England گفت:

"وقتی در لیون بودم ، توانایی زدن ضربات آزاد کمک زیادی به بهبود بازی من کرد ، در آن دوران رونالدینیو و روبرتو کارلوس هم بودند که بسیار خوب ضربات آزاد را میزدند ولی الان دیگر آن ها نیستند و بازیکنان دیگری خود را به عنوان بهترین زنندگان ضربات آزاد مطرح کرده اند که رونالدو بدون شک یکی از آن هاست."

جونینیو در مورد تقابل دوباره ی رئال مادرید و لیون در لیگ قهرمانان اروپا گفت:

"رئال مادرید امسال یکی از مدعی های کسب لیگ قهرمانان اروپا است اما لیون وضعیت خوبی ندارد و در سال های اخیر تقابل رئال مادرید و لیون بسیار اتفاق افتاده است و به همین دلیل این بازی برای رئال مادرید سخت است چرا که بازیکنان لیون یاد گرفته اند که چگونه مقابل رئال مادرید بازی کنند اما مادریدی ها هم با داشتن مورینیو بیش از پیش قدرتمند شده اند و میدانند که لیون با چه سبکی مقابل آن ها ظاهر خواهد شد ، این مسابقه بسیار جذاب خواهد بود."

جونینیو یکی از اسطوره های باشگاه لیون است و وقتی در لیون توپ میزد در تمام رقابت ها 308 بازی برای این باشگاه انجام داد و در آن بازی ها توانست 96 گل بزند و 59 بار پاس گل دهد.
    43 عدد از گلهای جونینیو برای لیون به وسیله ی ضربات آزاد به دست آمدند.

کد:
    کریستیانو رونالدو: "بهترین هدیه تولدم قهرمانی با رئال در چمپیونز لیگ است"

رونالدو امروز 26 ساله میشود , او اعتقاد دارد بهترین هدیه ایی که میتواند دریافت کند این است که دهمین جام اروپایی رئال مادرید بالای سر ببرد.

رونالدو ستاره رئال مادرید میخواهد دهمین جام اروپایی رئال مادرید را بالا سر ببرد.

بازیکن سابق منچستر یونایتد امروز 26 سال میشود. او آرزو دارد که با تیمش قهرمان لیگ چمپیونز لیگ شود مانند سال 2008.

رونالدو در مصاحبه با آاِس میگوید: " قهرمانی با رئال در چمپیونز لیگ بهترین هدیه تولدم است."

"تمام تیم و مربی سخت تلاش میکنند تا بتونیم در جام های مختلف قهرمان شویم."

" مورینیو؟ او کسی است که میتواند رئال مادرید را قهرمان کند."

" ما همه باور داریم که امسال سال خوبی برای رئال مادرید خواهد بود. من عاشق کار کردن با فرد جاه طلبی مانند مورینیو هستم."

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

كنفرانس مطبوعاتي ژوزه مورينيو

مورينيو در خصوص بازي يكشنبه با سوسيه داد - رونالدو و شرايط تيم در كنفرانس مطبوعاتي امروز عصر شركت كرد

"ما بايد جام حذفي را فراموش كنيم چون زمان زيادي تا فينال باقي مانده است .ما در حال حاضر بايد بر روي لاليگا و ليگ قهرمانان تمركز كنيم "

"سوسيه داد بازي خوبي ارائه ميدهد و ما نيز بازي آنها را تماشا ميكنيم چون كه سوسيه داد يكي از تيمهاي محبوب من است .بازي رفت مقابل آنها بسيار دشوار بود چون آنها مقابل ما بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتند نه اينكه ما بد بازي كرده باشيم .با اين حال شكست دادن آنها كار دشواري است"

" به اندازه هر پانزده تيم ديگر حاضر در ليگ قهرمانان اروپا شانس قهرماني داريم .براي رئال مادريد مهم است تا امسال از اين مرحله صعود كنيم .اما به هر حال ما بايد سعي كنيم كه در فرم خوبي بمانيم چرا كه دوباره بايد در اواخر ماه فوريه در چمپيونزليگ بازي كنيم ،‌تورنمنتي كه مفهوم خاصي براي ما دارد "

"من ميخواهم هر بازي پيروز شوم .من دوست ندارم و بد بازي كردن و شكست خوردن مرا اذيت ميكند .ما سخت كار ميكنيم و ثابت كرده ايم كه ساختار خوبي داشته ايم و موفق بوديم و من همين را دوست دارم"

"رونالدو 23 گل در اين فصل به ثمر رساند .ه او آمار فوق العاده اي از نظر بازي كردن داشته است فقط در بازي كوپا برابر لوانته حضور داشته ، نه محروم شده و نه مصدوم .من اعتقاد دارم كه اگر رونالدو در ادامه بازي هاي فصل گلي هم نزد باز هم فصل بسيار خوب و موفقي را پشت سر گذاشته است "

"كاكا احساس خيلي خوبي دارد .او سخت تمرين ميكند و ميخواهد دوباره شايستگيهاي خودش را ثابت كند .براي بازيكني كه چند ماهي مصدوم بوده است آسان نيست ولي او ميتواند موفقيت هاي زيادي را در اين تيم بدست بياورد "

"آدبايور در فوتبال بسيار جدي است .او بازيكن با كيفيتي است .او تلاش زيادي ميكند و بعد از بازي نمره 6 از 10 بدست نمياورد .او هميشه نمره 7-8 يا 9 مياورد و براي او بسيار خوب است .گل زيبايي به سويا توانست بزند .من مطمئن هستم آدبايور كمك زيادي به تيم خواهد كرد"

"بنزما عملكرد بهتري دارد .او در مسابقات اخير در لاليگا گلي نزده است .هوادارن در برنابئو از او حمايت و تشويق ميكنند و اين به ايم معني است كه هوادارن اعتقاد دارند كه او بازي خوبي ارائه ميدهد .بنزما در شرايط خوب فيزيكي قرار دارد و تلاش ميكند هر بازي بهتر شود .او هميشه تلاش ميكند تا به همتيميهايش كمك كند و بتواند گل نيز بزند"

کد:

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گویا شما اشتباه متوجه شدین، تعداد طرفدار مساوی با توقعات نیست.

بطور معمول به این صورت هست که وقتی افتخارات یه تیم زیاد میشه، طرفدارها هم پرتوقع تر میشن.

مثال بارز هم تیم ملی برزیل، طرفداران برزیل، کمتر از قهرمانی رو قبول ندارن، تازه در کنار اون بازی زیبا هم میخوان.

این معیار میتونه تاثیر گذر باشه ولی‌ نمیتونیم بگیم یه تیم به صرف اینکه قبلا قهرمان بوده الان هم همین انتظار رو ازش دارن.
    بطور مثال تیم ملی‌ اوروگوئه ۲ بار قهرمان جام جهانی‌ شده ولی‌ چون کیفیت این تیم پایین اومده دیگه کسی‌ از این تیم انتظار قهرمانی نداره.
    قهرمانیهای رئال هم اکثرش تو حد فاصل سالهای ۱۹۵۵ تا ۱۹۶۶ و ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۲ بدست اومده.
    از اونور بارسا از ۲۰۰۵ تا همین الان رو به جلو حرکت کرده و روز به روز هم داره پیشرفت می‌کنه از لحاظ بازی.
    در ضمن تیم بارسلونا هم یه تیم محلی که نیست اتفاقا چون در حال حاضر تو بهترین دوران خودش بسر میبره انتظارات هوادارنش به مراتب بالاتر از طرفدار‌های رئال هست
    جای دور نمیریم اصلا شما بهتره یک سر به سایت کانون هوادار‌های رئال چه تو ایران چه خارج از ایران بزنین که به پیروزی جلوی بارسا قانع شدن و کلا زیاد امیدی به قهرمانی تیمشون تو لالیگا ندارن و همچنین به کوپا دل‌ ری.
    پس ناکامیهای ادامه دار هم توقعات رو پایین میاره

پ ن: دوران بارسا هم تموم می‌شه دیر و زود داره ولی‌ این هم می‌گذره
    Last edited by fr0st; 05-02-2011 at 22:41.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قبلا هرکی‌ حرف میزد رو حرفش پافشاری میکرد ولی‌ مثل اینکه یک بار دیگه ثابت شد جنس طرفدارهای رئال از نوع سنگ پایه قزوین هست

باید جواب هرکس رو مثل خودش داد پس ناراحت نشو وقتی‌ میای میگی‌ اینایی‌ که طرفدار بارسا شدن نمی‌شه بهشون گفت طرفدار بقولی یه سوزن به خودت بزن یا جالدوز به دیگران
    شما از کدوم نوع طرفدار رئال هستی‌ و کی‌ طرفدار این تیم شدی؟
    طرفدار افتخارات باشگاه؟
    از زمان دی استفنو؟
    سیزن یک اپیزود یک پرس و کهکشانیها ؟
    یا وقتی‌ طرفدار این تیم شدی که همه جوره چه تو اروپا یا لالیگا در حال تحقیر شدن هست با این همه هزینه؟گفتی‌ اینا یکی‌ رو مثل من احتیاج داران که تو سختی‌ها و ناملایمات طرفداریشونو کنم
    اینم اضافه کنم اصلا طرف صحبت من شما نبودی که پریدی وسط گفتی‌، سوک سوک من هم بازی

پ ن: با جواب دادن به سوالات من به اون ۹۰% میرسی‌ یا اگه نرسی مشکل یه جای دیگه هست مثل: کوچه علی‌ چپ و اینا

در آخر هم فکر نکنم به شما ارتباطی‌ داشته باشه که من چطوری مدرک گرفتم که البته میتونه به دلیل به سنّ کم یا فقر فرهنگی‌ مربوط باشه

موفق باشی‌
    آخرشم جواب ندادی...چون جوابی وجود نداره البته...مشکل رو عدد 90% شکمی توئه...وگرنه اینکه تعداد طرفدارها بالا پایین میشه رو که من خودم از اول گفتم!! منتها من طبق نمودار گفتم حدود 14 میلیون...تو شکمی گفتی فلان...بینشون خیلی فرقه نه؟

محض اطلاعت هم بگم از سال 95 طرفدار رئالم مهندس...خودت حساب کن ببین میشه چند سال.

خوش باشی مهندس !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این معیار میتونه تاثیر گذر باشه ولی‌ نمیتونیم بگیم یه تیم به صرف اینکه قبلا قهرمان بوده الان هم همین انتظار رو ازش دارن.
    بطور مثال تیم ملی‌ اوروگوئه ۲ بار قهرمان جام جهانی‌ شده ولی‌ چون کیفیت این تیم پایین اومده دیگه کسی‌ از این تیم انتظار قهرمانی نداره.
    قهرمانیهای رئال هم اکثرش تو حد فاصل سالهای ۱۹۵۵ تا ۱۹۶۶ و ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۲ بدست اومده.
    از اونور بارسا از ۲۰۰۵ تا همین الان رو به جلو حرکت کرده و روز به روز هم داره پیشرفت می‌کنه از لحاظ بازی.
    در ضمن تیم بارسلونا هم یه تیم محلی که نیست اتفاقا چون در حال حاضر تو بهترین دوران خودش بسر میبره انتظارات هوادارنش به مراتب بالاتر از طرفدار‌های رئال هست
    جای دور نمیریم اصلا شما بهتره یک سر به سایت کانون هوادار‌های رئال چه تو ایران چه خارج از ایران بزنین که به پیروزی جلوی بارسا قانع شدن و کلا زیاد امیدی به قهرمانی تیمشون تو لالیگا ندارن و همچنین به کوپا دل‌ ری.
    پس ناکامیهای ادامه دار هم توقعات رو پایین میاره

پ ن: دوران بارسا هم تموم می‌شه دیر و زود داره ولی‌ این هم می‌گذره
    مثال های شما، کاملا اشتباه هست، تیم اروگوئه قهرمانیش خیلی قدیمی هست!!! نمیشه اینو به عنوان مثال استفاده کرد، یا مثلا تیم مکزیک...

ضمن اینکه بارسا تو چند سال اخیر 2 تا قهرمانی آورد تا قبل اون از نظر قهرمانی یه تیم مثل اینتر بود! رئال هم از دوران اوجش همش 10 سال هم نمیگذره، ضمن اینکه تو این مدت، تو اروپا ضعیف بوده، اما تو لالیگا خیر. میتونین به آمار نگاهی بندازین که اختلاف آنچنان نبوده.

ضمن اینکه، شما خودتون با ذکر تاریخ قهرمانی ها به نکته مهمی اشاره کردین، رئال مثل تیم اروگوئه قهرمانیش مال یه دوره نیست، بلکه تو طول تاریخ پخش هست، یا درواقع، همیشه حرفی واسه گفتن داشته.

به هر حال تفاوت زیادی بین پر افتخارترین تیم اروپایی با تیم های دیگه هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona - Atletico Madrid
    In Progress

کد:
    February 5, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 1-0 Atletico Madrid
    In Progress — 20′

17′
    Goal Lionel Messi
    Assist Daniel Alves

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

NTV Spor
    Turksat
    11054
    H
    30000

Barcelona 2-0 Atletico Madrid
    In Progress — 30′

17′
    Lionel Messi
    28′
    Lionel Messi

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

به نظر من هر دوی این تیمها و تیمهای قوی دیگه وقتی طرفداراشون بیشتر میشه که خوب ظاهر میشن........
    ولی خدا شاهده من سال 2004 که بارسا رده 13 بود طرفدارش بودم و از این تازه واردا نیستم(البته 3 شدیم فکر کنم،شایدم 5)(چون اون موقع بچه بودم و فقط تیمهای قرمز رو دوست داشتم یادم نمیاد دقیق چندم شدیم)
    اما در مورد بازی:یه نظر سنجی بسازین با این تیتر:رئال مادرید در این دو بازی چند گل میخورد؟؟؟
    1-کمتر از 10 گل
    2-بیشتر از 10 گل
    که اگه گزینه 2 درست از اب دربیاد یعنی رئال مفقود میشه میره پی کارش...
    من خودم 80% به 1 و 20% به 2 رای میدم......
    ولی خداییش اگه بیشتر از 10 تا بخوره چی میشه
    در ضمن فکر برد یا حتی مساوی رئال رو هم از سرتون بیرون کنین،از ما گفتن بود...
    فقط دعا کنین کمتر گل بخورین...
    راستی بچه ها عوض اینکه افت کنیم روز به روز داریم بهتر میشیم....
    چه بازیکنایی پرورش میده بارسا
    اگه فابرگاس رو هم بگیریم...
    Last edited by LiverBarca; 06-02-2011 at 04:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •