تاريخچه رئال مادريد - سوسيه داد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
تعداد بازيها و نتايج دو تيم رئال مادريد و سوسيه داد
رئال مادريد در 10 بازي گذشته اي كه در برنابئو مقابل سوسيه داد قرار گرفته بودند توانست 6 برد - 3 تساوي و 1 شكست را بدست بياورند.اين دو تيم در مجموع 63 بار به مصاف هم رفته اند كه رئال مادريد توانست 44 برد - 16 تساوي و تنها 3 بازي شكست را تجربه كند . رئال هاي توانستند 156 بار دروازه سوسيه داد را باز كنند و 52 بار نيز دروازه خود را باز شده ببينند
دو تيم در جديدترين ديداري كه با هم داشتند در تاريخ 2006-2007 بود كه رئالي ها توانستند با نتيجه 2-0 پيروز شوند و نهايتا قهرمان لاليگا را بدست بياورند .رئال در اين فصل توانست در زمين Anoeta با نتيجه 2-1 و با گلهاي ديماريا و په په به پيروزي رسيدند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دل بوسکه خواسته ی مورینیو را قبول نکرد

ویسنته دل بوسکه خواسته ی مورینیو مبنی بر استراحت دادن به بازیکنان ملی پوش رئال مادرید را رد کرد.
سرمربی تیم ملی اسپانیا ، ویسنته دل بوسکه علی رغم خواسته ی مورینیو مبنی بر استراحت دادن به بازیکنان ملی پوش رئال مادرید اعلام کرد که بازیکنان رئال مادرید حاضر در تیم ملی قادر خواهند بود که 90 دقیقه کامل را در مقابل کلمبیا به میدان بروند.
در روز های گذشته خوزه مورینیو ، سرمربی باشگاه رئال مادرید از دل بوسکه خواسته بود که بازیکنانی را که از رئال مادرید به تیم ملی دعوت کرده است را به خاطر خستگی و جلوگیری از مصدومیت احتمالی آنان را حداکثر بیشتر از یک نیمه بازی ندهد.
دل بوسکه در رابطه با این موضوع گفت:
"تمام بازیکنانی که دعوت شده اند باید توان کامل بازی کردن را داشته باشند البته ما نگران وضعیت بازیکنان هستیم ولی در مقابل از آن ها میخواهیم که از جان برای تیم مایه بگذارند."
کد:
هیچوقت نخواستم که در رئال مادرید باشم - دیگو میلیتو

دیگو میلیتو ، ستاره ی آرژانتینی باشگاه اینترمیلان عنوان کرد که خبر هایی که در ابتدای فصل در مورد او منتشر میشده اند هیچکدام واقعی نبوده اند.
دیگو میلیتو بازیکن باشگاه اینترمیلان عنوان کرد که تاکنون هیچوقت به آن فکر نکرده است که به دنبال مورینیو ، به رئال مادرید ملحق شود.
میلیتو در مصاحبه ای به ill Corriere Dello Sport گفت:
"هیچوقت به جدایی از اینترمیلان فکر نکرده ام ، رئال مادرید باشگاه فوق العاده ای است و در آنجا میتوانم با خوزه مورینیو هم کار کنم اما در اینترمیلان خوشحال هستم اما میخواهم ثبات داشته باشم."
میلیتو در مورد احتمال بازگشت مورینیو به اینترمیلان گفت:
"درست نیست که در مورد فکری که مورینیو در سر داد اظهار نظر کنم به هر حال هم اکنون مربی ما لئوناردو است اما این فوتبال است و هیچ چیزی در آن قابل پیش بینی نیست. برای مربیانی همانند مورینیو در هر باشگاهی همیشه کار وجود دارد."
کد:
مورينيو: "خوشحالم در رئال هستم و به قرادادم در اين باشگاه احترام ميگذارم"
سفيدها در بازي قبلي لاليگا مقابل اوساسونا با 1 گل مغلوب شدند .با اين حال مورينيو در خصوص شايعه رفتنتش با ايتاليا نيز اعلام كرد كه در رئال خواهد ماند
"من به ايتاليا نخواهم رفت .من 4 سال با رئال مادريد قرارداد دارم و اميدوارم به موفقيتهاي بسياري با اين باشگاه تجربه كنم "
"من تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا هوادارن خوشحال شوند .آينده من در رئال به نتايج تيم وابسته نيست. اگر باشگاه از كار من راضي است، من هم از شرايط باشگاه راضي هستم و در مورد آينده ام مي توانم بعدا تصميم گيري كنيم"
"در حال حاضر از شرايط تيم بسيار راضي هستم و ضمانت ميدهم ميتوانم با اين باشگاه قهرماني هاي مختلفي را كسب كنم"
کد:
رونالدو یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست - جونینیو

جونینیو معتقد است که رونالدو یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست.
جونینیو پرنام***انو ستاره ی سابق باشگاه المپیک لیون و کنونی باشگاه العرافه ی قطر عنوان کرد که کریستیانو رونالدو ستاره ی رئال مادرید یکی از بهترین ایستگاهی زن های دنیاست.
جونینیو که خودش هم در زدن ضربات آزاد بسیار حرفه ای و با تجربه است در مصاحبه ای با Goal.Com England گفت:
"وقتی در لیون بودم ، توانایی زدن ضربات آزاد کمک زیادی به بهبود بازی من کرد ، در آن دوران رونالدینیو و روبرتو کارلوس هم بودند که بسیار خوب ضربات آزاد را میزدند ولی الان دیگر آن ها نیستند و بازیکنان دیگری خود را به عنوان بهترین زنندگان ضربات آزاد مطرح کرده اند که رونالدو بدون شک یکی از آن هاست."
جونینیو در مورد تقابل دوباره ی رئال مادرید و لیون در لیگ قهرمانان اروپا گفت:
"رئال مادرید امسال یکی از مدعی های کسب لیگ قهرمانان اروپا است اما لیون وضعیت خوبی ندارد و در سال های اخیر تقابل رئال مادرید و لیون بسیار اتفاق افتاده است و به همین دلیل این بازی برای رئال مادرید سخت است چرا که بازیکنان لیون یاد گرفته اند که چگونه مقابل رئال مادرید بازی کنند اما مادریدی ها هم با داشتن مورینیو بیش از پیش قدرتمند شده اند و میدانند که لیون با چه سبکی مقابل آن ها ظاهر خواهد شد ، این مسابقه بسیار جذاب خواهد بود."
جونینیو یکی از اسطوره های باشگاه لیون است و وقتی در لیون توپ میزد در تمام رقابت ها 308 بازی برای این باشگاه انجام داد و در آن بازی ها توانست 96 گل بزند و 59 بار پاس گل دهد.
43 عدد از گلهای جونینیو برای لیون به وسیله ی ضربات آزاد به دست آمدند.
کد:
کریستیانو رونالدو: "بهترین هدیه تولدم قهرمانی با رئال در چمپیونز لیگ است"
رونالدو امروز 26 ساله میشود , او اعتقاد دارد بهترین هدیه ایی که میتواند دریافت کند این است که دهمین جام اروپایی رئال مادرید بالای سر ببرد.
رونالدو ستاره رئال مادرید میخواهد دهمین جام اروپایی رئال مادرید را بالا سر ببرد.
بازیکن سابق منچستر یونایتد امروز 26 سال میشود. او آرزو دارد که با تیمش قهرمان لیگ چمپیونز لیگ شود مانند سال 2008.
رونالدو در مصاحبه با آاِس میگوید: " قهرمانی با رئال در چمپیونز لیگ بهترین هدیه تولدم است."
"تمام تیم و مربی سخت تلاش میکنند تا بتونیم در جام های مختلف قهرمان شویم."
" مورینیو؟ او کسی است که میتواند رئال مادرید را قهرمان کند."
" ما همه باور داریم که امسال سال خوبی برای رئال مادرید خواهد بود. من عاشق کار کردن با فرد جاه طلبی مانند مورینیو هستم."
کد: