بهتر از این . Xperia U یا live with Walkman یا xperia mini
Xperia Neo
Xperia Ray
هر کدوم دلتون خواست
همشون توی رنج قیمت میرو هست
بهتر از این . Xperia U یا live with Walkman یا xperia mini
Xperia Neo
Xperia Ray
هر کدوم دلتون خواست
همشون توی رنج قیمت میرو هست
U فک کنم ۱۰۰ تومنی بالاتر باشه. Ray هم باید همین حدودا باشه.
کسی نیست که یه نظری ،پیشنهادی بده ؟!!!
u و neo که گرون ترن
ظاهر مینی هم زیا دوست ندارم
نظرتون راجع به galaxy ace و galaxy gio چیه؟
Neo V و Ray همین قیمت باید باشن.
انتخاب های به مراتب بهتری هستن نسبت به Ace.
سلام دوستان
آیا خرید گوشی هایی که از خیلی لحاظ قدرتمند هستن ولی در ایران شناخته شده نیستن کار درستی هست؟!؟منظورم اینه آیا از نظر پشتیبانی سخت افزاری(تامین قطعه و لوازم جانبی) و نرم افزاری+تعمیرکار آشنا به اونها و...ممکنه به مشکل بخوریم؟
مثل گوشی lenovo k860 و Xiaomi MI-2 که فوق العاده قوی اند ولی کمی شک دارم تو خریدشون!
اینم لینک مقایسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به نظرتون خرید این سبک گوشی میتونه کار درستی باشه پس بین گوشی های بالا کدومو پیشنهاد میکنید؟
البته خودم لنوو رو به دوام و کیفیت میشناسم چون الان لپ تاپ تینک پد دارم ولی درباره XIAOMI اطلاعات ندارم...
خیلی ممنون
از نظر تعمیر که هیچی. خراب شد دیگه باید به فکر سطل آشغال باشید.ولی درست استفاده کنید به این سادگیا مشکلی پیش نمیاد.
راجع به لنوو ها اونقدرا اطلاعی ندارم ولی گوشی های بدی نیستن اونقدرا.
MI-2 برای خود تیم MIUI هست و ساپورت نرم افزاری خوبی داره و همینطور قیمت خیلی کم و امکانات بالا.
اگه بتونید خریداری کنید فکر نمیکنم انتخاب بدی باشه.
ممنون از پاسختون
درباره تیم MIUI بیشتر توضیح میدید؟
از چه نظر ساپورت نرم افزاریشون خوبه؟
لنوو حدود 1300 و Xiaomi حدود 1650 آب میخوره!![]()
شما چطور میتونید این ها رو تهیه کنید؟!
اگر در خارج هستید فکر کنم بتونید توی جایی بجز فروشگاه گوگل پلی ، نکسوس 4 رو پیدا کنید
MIUI یه رامه که بیسش به عهده یه تیم دولوپر چینیه. که البته همین بیس رو خیلی ها تغییرات میدن و پورت میکنن و ... . از نظری هم ساپورتشون خوبه که یکی از پرطرفدار ترین رام ها رو دارن و آپدیت های هفتگی میدن و معمولا هم آپدیت های ماژور رو اول برای گوشی های خودشون میدن.
ولی با این قیمت میتونین S3 بگیرین که مناسب تره. مزیت اینا فقط قیمتشونه که تو خود چین خیلی پایینه مث که.
نکسس ۴ بیرون پلی ۶۰۰ دلاره. :| چه کاریه خو. :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)